Gratis är gott!

I fredags fick jag en kupong av "Utropstecknet". Det var massa kryss över 4 rutor, sen stod det i den icke kryssade "femte pizzan gratis". Han brukar ge bort dom där när det blir gratis. Jag som varit lite halvkass i magen har ju fått ut det mesta och hade inte ork att laga mat.

Jag tog med mig den där kupongen och gick till pizzerian där det gällde, ca 50 meter från mig. Jag klev in, inte en kotte, en pizzabagare kom ut och log med hela ansiktet, äntligen en kund tänkte han säkert.

Jag hivade upp kupongen och frågade om det gällde allt på menyn ovanför huvudet på mig, hans leende slocknade lite, inte ett öre skulle han få av mig, inte ens en spänn liksom! "Ja alla utom familjepizzorna", sa han och höjde teven, jag vände mig om och fick se ett program jag verkligen avskyr. "Simpson"! Han tittade på mig och log lite precis som att han verkligen visste HUR jävla mycket jag bara hatar det där programmet.Jag stod och tittade på alla 511 pizzor och annat skit, eller näe inte skit men det var mycket! Han suckade lite, bytte ben och frågade vad jag ville att pizzan skulle innehålla. Jag tittade på honom och sa, det vet jag ju inte. Han tittade på mig och bytte ben igen.

Jag beställde till slut, han tog kupongen och verkligen förbannade att dom hade det där erbjudandet.


Syns väldigt dåligt, det är en kebabrulle som jag fick dela på två för att den var så stor.

Jag gillar egentligen inte pizzorna på det där stället men den här...den KNULLADE i munnen! Så kan vi säga!

 

Tack snälla och goa "Utropstecknet" för att du tänker på feta och fattiga arbetskamrater.Nära bajsupplevelse

Under hela dagen har jag varit lite halvkass i magen. När jag slutade och satt och väntade på bussen kände jag att jag nog hade behövt gått på toa innan men ignorerade det. När jag satt på bussen satt jag och blev väldigt skitnödig. Jag ska nog söka in till Dramaten för inte en min om det hela rörde sig i mitt ansikte. En eloge till mig att se avslappnad ut men i min fisring rörde sig något dramatiskt.

3 km hemifrån och ja, det var 3 km för långt. När jag kom till resecentrum så tänke jag, ja fan det är ju inte så långt kvar nu...tills jag märkte att busshelvetet stängde av motorn! Invänta resenärer alltså, nu skymtade en "Smått panikartad-min" i mitt fejs, försökte att tänka på annat.

När jag väl kom av bussen så, vad ska vi säga, ja naturligtvis var hela stans bilar just på den här gatan, det tog mig 2 minuter att komma över gatan, jag nästintill sprang (se detta framför mig om ni kan), låste upp källaren, nästan sprang där med, hörde brevbäraren i trappan, hälsade så där Dramatenavslappnat och rusade in till mig, slängde av mig ytterkläder i en hög på hallmattan, in på toa och japp, jag hann med nöd och näppe, så kan vi säga!


Så har det då börjat

I förra veckan sa "Frågetecknet" att vi skulle göra massa extra vi som inte hade så mycket att göra. Han hade nummer på hus och vilka som skulle göra vad. Jag skrev ut det och satte upp på anslagstavlan.

Jag, den andra job:aren och två till hade i uppdrag att ta äldreboendet. Vi är dom enda som är 4 stycken. Äldreboendet är det renaste stället som finns. Två av våra polare var inte där idag, det var jag och den andra job:aren.

Jag sa till den andra job:aren att vi kunde väl slänga oss ner i snön och göra snöänglar...hon gjorde en snöängel.

Eh..ja

 

Hon gjorde också en snöjävul

 

 

Eh..ja..ha

 

Sen kom vi till äldreboendet. Som jag skrev förut så är det kvarterets renaste hus, pensionärerna där är inte så pigga på att kleta tuggummin, sparka svarta streck på väggarna och heller inte kasta använda snuspåsar, tomma tablettaskar eller halvtuggade mackor. Vi tog det vi hittade plus att jag stod på alla fyra för att torka under elementen där det går rör. Kan säga så här, mig på alla fyra, DET är inte vanligt...i alla fall inte på flera år, SÅ kan vi säga!

 

Vi är båda korta i rocken, kabelhyllorna däremot är inte korta i rocken, dom är långt upp, Samhall har resurser!

 

 

Detta är då verktyget, man trär på en sk "banan" eller "kondom" om du nu vill ha det till det, själv säger jag penisvärmare. Den är av microfiber och se på fan, smuts, det var smuts!

 

Jag sa till "Utropstecknet" att det var en låst dörr som vi inte visste var det var. Han hade svaret, självklart, han är ju ett utropstecken! Det är ett snickeri för karlar som inte har annat för sig på dagarna. Jag och den andra job:aren gick in.

 

 

Denna tar mig tillbaka till mellanstadiet i träslöjden då jag höll på att borra mig själv i handen för att jag skulle prata med en klasskompis samtidigt som jag höll på och borra. Det skulle liksom blivit som korsfästning fast i en modern tappning...liksom.

 

Man kan säga att dagen gick lite fortare idag. Imorgon tar vi det igen. Kan hända att vi går på samma ställen för det där huset är lite som ett gissel så man känner sig som en guldfisk i en rund skål. "Åh här har jag aldrig vart, här har jag aldrig vart, här har jag aldrg vart!".

 

Min snarkmask saknade en mojäng märkte jag när jag skulle sova, inatt vaknade jag av att det inte riktigt var som vanligt, därför tog jag av mig helvetet och sov utan den i tre timmar, det märktes för fy helvete vad trött jag var när jag vaknade. När jag kom hem förut så skulle jag sova i 40 minuter, det blev 1.5 timme, jag är stendöv när jag sover med hörapparaten i och sover på det örat jag inte har nån..apparat. Mobilen hade vrålat länge och oj vad den hade vrålat men Sune var astrött och asdöv. Jag hittade mojängen som fattades så inatt kommer jag sova bättre och inte vara lika trött imorgon, så kan vi säga!

 

 


Sune på väg

Nu har jag kommit hem från att ha hämtat hem dotter med pojkvän. Det var meningen att jag skulle åka till grannkommunen som ligger 4 mil bort. Jag fick ett sms från dottern att SJ återigen gjort att det blivit förseningar, är vi förvånade? Näe eller hur?! Växelfel i Alingsås, 20 minuter försenat. Då var det bättre att jag åkte till grannkommunen 2 mil bort istället.

Jag skulle tanka, jag ställde bilen, gick ur, oj då, tanklocket på fel sida. Körde och ställde den åt andra hållet. Satte i kortet, skulle tanka, tog slangen och..oj, slangen var för kort eller också var det jag som inte hade ställt bilen närmare, det är liksom vilket som. I och körde fram. Tankade för en hundring, mätaren flyttade sig knappt. Vindrutetorkaren i bak var igång, hur sjutton slog man av den då? Inte en aning. Den fick vara igång.

På väg dit mötte jag inte en endaste bil. Den är lite otäck den där vägen för det är inga stängslen och det är ömsom skog och ömsom öppna fält, det kan komma både elefanter, getter, humrar och andra jävla djur. Bäst att ha ögonen överallt på vägen och bredvid.

22.32 var tåget beräknat att vara inne. 22.19 var tåget inne, undrar om tåget körde för fort, kan dom få böter tro?

Jag tog i hand och hälsade på dotterns pojkvän som jag aldrig har träffat, trevlig pöjk, vi pratade hela vägen hem. Dottern var tyst och körde. Att jag hade städat den invändigt noterade hon inte, jag har skräpet kvar och funderar på att kasta in allt igen, vad tycker ni?

Ja det var min dag, dags att sova, ännu en jobbvecka hägrar. Bra eller anus?

Sov gott!Arne Dahl

Länge har Beck och Wallander varit mina favoriter bland svenska kriminalserier men sen igår och idag har jag nog fan ändrat mig. Har sett Arne Dahls filmer (han skrev böckerna), 2 filmer i 2 delar och helvete vilken skillnad på handling. I Beck och Wallander kan man ganska snabbt räkna ut vem som gjort vad men i Arne Dahls filmer så tog det väldigt lång tid i alla fall för mig att räkna ut vem som gjort vad måste jag säga, jag kanske är trög men jo dom är skitbra!

Magnus Samuelsson är med, när jag läste om att han skulle vara med så garvade jag bara men jodå, han passar som polis absolut. Jag har sett "Ont blod" och "Misterioso". Nu hoppas jag bara att det ska finnas fler.

Har ni inte sett dessa så se dom! Dom har ju tydligen gått på tv men eftersom jag aldrig tittar på SVT så har jag ju missat dom då.

Förövrigt så har jag städat dotterns bil invändigt, det var..vad ska vi säga..rätt mycket skit därinne, så kan vi säga!


Grejer i snoken

Jotack jag har väl sovit gott, vaknat några gånger bara. Varför? Igår sköljde jag ur slangen till min snarkmask, det ska man göra rätt ofta, jag...gör det inte så ofta. Man ska även skölja av själva masken ofta, jag...gör inte heller det så ofta. Igår gjorde jag alltså det. Det resulterade i att jag vaknade flera gånger av att det killade som attan i näsan. Det killade massor, jag stängde av maskinen, annars hade jag kunnat vara stand-in för Carola när hon sjunger "Stormvind", tog bort masken, killade tillbaka i näsan, satte på mig masken, maskinen och somnade om. Sådär höll det på en si sådär 4-5 gånger.

Det brukar inte göra så, eller jo ibland om jag lagt masken på ett ställe där Iza hårat som mest men nu var det ju rent så jag fattar inget.

Jag vaknade 8.50 av att blåsan var överfull, när jag lyfte på benet för att lägga det över täcket så höll jag på att göra på mig så det var bara att gå upp.

Jag förväntade mig två katter utanför som illbligade på mig och förbannade mig för att jag inte öppnade dörren förrän då men nehe, jag hittade båda i varsin fåtölj i vardagsrummet. Iza såg bakis ut, halvslutna ögon som tittade lite förstrött på mig när jag kom in där. Nogger illbligade däremot, men det är hennes kall i livet tydligen, hon illbligar jämt! Ibland kan hon sitta på mattan i hallen och illbliga, när jag illbligar tillbaka så kastar hon sig åt sidan och åmar sig. Har jag sagt att Nogger är från planeten Mars? Inte? Hon är från Mars!

Idag är det söndag, jag gillar inte söndagar, det innebär att jag imorgon ska upp före tuppen, strypa den så den inte väcker andra och sen iväg till jobbet. Dagarna går ju rätt fort i och för sig men den där måndagen..kan vi hoppa över måndagar tror ni? Eller varje dag i veckan? Bara helger? Så underbart det hade vart. Jag SKA vinna drömvinsten så jag slipper gå upp tidigt varje morgon. När den vinsten kommer...ja då har nog jorden frusit till is. Helvetet blivit en turistattraktion eller att vi i Sverige odlar bananer på våra balkonger. DÅ kommer den!

Ikväll ska jag hämta hem min älskade dotter som varit i Köpenhamn sen i fredags. Vem åker till Köpenhamn vintertid förresten? Måste ju vara nån jävla mening med det också antar jag. Billiga hotell, ensamma på hotellet och få sitta ensamma i matsalen och häva i sig mat och diverse drycker. Så kan det ju vara...i och för sig.Sune fantiserar

Just nu sitter jag och diggar till nån låt, vänta ska se vad den heter. Kingsize heter låten och vad människan heter vet jag inte, tror det är en (nu måste vi se till att skriva rätt)..en afroamerikan, ja en sån där brun ni vet. Blev det rätt nu? Tooo däää.

I alla fall så sitter jag här och fantiserar att jag dansar i videon. Där jag bollar med meloner (då jag själv inte har några) eller också kör jag enhjuling i minishorts. Shortsen syns i min fantasi, det gör dom inte i verkligheten. Jag är sketduktig på att cykla (i fantasin då). Sen kommer det upp två halvnakna karlar bredvid mig och också ska bolla med melonerna (fortfarande inte mina) och ser så där sexiga ut...som jag inte tycker men alla andra tjejer som inte är flator utan hellre vill rulla runt i sänghalmen med dom där två.

Sen åmar jag mig på en fårullsfäll..fast det går lika bra med en sketen jävla dörrmatta egentligen men i fantasin så är det ull..får i förnamn. Sen när videon är klar så får jag en avi med massa kronor (i verkligheten får jag ingenting då det inte var vad dom ville ha) och sen är jag rik för fler vill ha mig i sina videos (i verkligheten är jag svartlistan då INGEN vill ha mig eller SKA ha mig för att jag då skulle ta upp deras alldeles för dyrbara tid).

Förövrigt är det lördag idag, det är ju...bra.


Marcus 20 år

Ja då är den lille pöjken Marcus 20 år. Han och hans flickvän kom hem från Teneriffa natten till då han fyllde (läs onsdag). Det hade varit rätt dåligt väder hela veckan sa dom.

 

Lite sol verkar det i alla fall ha varit ser det ut som.

 

Tacos stod på menyn.

 

 

Det var verkligen nomnomnom det ni!

 

Eftersom han själv spelar handboll efter några års skada i knät så ville han självklart se matchen Kroatien/Serbien, vi andra ville se "The voice" men nehe det fick vi ju inte. Vi satte oss i köket istället.

 

Efter ett tag blev det mer att äta. Konserverade persikor, grädde, glass och maränger.

 

 

Visst var det också nomnomnom men man var ju fortfarande väldigt mätt efter tacosen men det gick ner lite av detta också.

Sen var klockan så mycket att vi åkte hem. Höll på att somna i bilen. Fick med mig en bok av syrran. Jessica Anderssons bok om sin barndom. Ska vi tippa på att jag läser ett halvt kapitel och somnar med boken över ansiktet? Det får ni veta imorgon. Godnatt!

 

 


Fredagen så här långt

Imorse fick jag sova en kvart längre, det var lyx. Jag gick sen ner till stationen för det var där dottern hade lämnat sin bil till mitt förfogande. Att åka bil till jobbet hör inte till vanligheterna heller ska sägas.

Jag och en job:are tog äldreboendet, där finns det nästan aldrig nåt, man kan liksom inte se pensionärerna slänga papper, kleta tuggummi på räcken eller heller inte pissa i trappuppgången. När vi var klara där så tog jag och borstade svep medan den andra job:aren bockade av saker som hade kommit med en lastbil på morgonen.

Efter det..ja då fick vi åka hem. Jag åkte till soc med papper och kvitton, innan det hade jag varit på Apoteket och köpt nya tabletter, denna gång en sketstor burk med 300 stycken i, den lilla är på 100 så jag kommer klara mig ett tag och det är ju bra.

Sen åkte jag hem för att byta om och åkte sen och hämtade Ewa för vi skulle åka till Willys för att storhandla, det gjorde vi verkligen. Det är inget kul att pengar försvinner men det är kul att ha kyl och frys full med mat, så kan vi säga!

Jag åt lite mat och sen sov jag en timme. Nu har jag duschat och gjort mig i ordning för snart blir jag hämtad för att sen åka till grannstaden på kalas, systersonen fyllde 20 i onsdags. Så..ja jag återkommer när jag kommer hem, det kan bli sent men ni väntar väl va? Eller?Helt överkomligt

Min dotter smsade mig i förmiddags och frågade om mamman kunde tänka sig att bjuda dottern på lunch, hon hade läst mitt inlägg om att jag var hemma. Jag smsade tillbaka att jag inte hade nåt hemma och att jag skulle åka och handla imorgon. I eftermiddags kom det ett annat sms: "Då är du inget vidare sugen på att bjuda mig på kvällsmat heller antar jag?" Jag smsade återigen att hade jag inget hemma förut så hade jag det inte nu heller. En halvtimme senare så frågade jag vad hon ville ha, var förberedd på att få värsta 3-rättersmenyn men det kom: "Hallonkräm och macka?".

Jag såg ut som en fågelholk men gick med på det. Jag var bättre i magen så jag gick till ICA och inhandlade det. Hon kom och jag frågade om hon brukar äta kräm men nej så var ju inte fallet men hon var sugen på det. Billig i drift eller vadå liksom.

Underbart. Hon har nyss åkt hem för hon har mycket att göra innan resan till Danmark imorgon. Hon åker skettidigt till Göteborg. Hon är i alla fall mätt nu...får vi hoppas.


Vilken jävla morgon!

Jag gick som vanligt upp när klockan ringde 5.45. Duschade, klädde på mig och allt det där. 6.50 när jag stod och tog på mig mina nytvättade arbetskläder kände jag det välbekanta svidandet i magen, strax efter var det dags att rusa in på toa. Där blev jag sittande en stund. Svidandet fortsatte, både i magen och i fisringen.

Jag skulle ringa chefen och sjukanmäla mig som jag alltid gör, wtf! Inga pengar på kortet. Startade datorn och skrev in min banks urladress för att ladda på kortet, inget hände. Sen såg jag att nätet inte funkade, startade fort om modemet, inget hände då heller så jag kunde inte ringa chefen, det fick bli ett sms, lite opersonligt så men vad göra liksom?! Tur jag smsar gratis i alla fall.

För någon timma sen hade nätet hoppat igång igen, det var så dags det! Men men, det är ingen hit att vara hemma, det är trist men hoppas vara tillbaka på jobbet imorgon och efter det åka och handla med Ewa, jag får nämligen låna dotterns bil då hon åker till Danmark imorgon med pojkvännen. På kvällen blir det till att ge sig iväg till grannstaden för att gå på min systersons kalas, han fyllde nämligen 20 igår. Han fick en fotbollsresa av oss alla till England då han varit ett stort fan av Liverpool sedan han var liten. Han har varit på stadion och även i omklädningsrummet men aldrig sett en match. Jag fick ett sms av honom igår kväll och han tackade så mycket och att det var en GRYM present. Det värmer.

Ja nu är det dags att vila och hoppas magen snart är som vanligt.Ingen bra idé

Jag har tvättstugan idag. Idag har jag även en annan tvättstuga. Det finns två maskiner. Den ena centrifugerar och den andra gör det inte. Det finns heller ingen centrifug. Det suger rätt bra måste jag säga. Jag har bara tvättat i den tvättstugan en gång på dom här 3 åren jag bott på området. Jag hade glömt av hur högt upp tvättlinorna sitter i torkrummet. Hade jag tänkt på det så hade jag inte haft jeans som är alldeles för stora för att jag tvättar allt annat.

Man ska heller inte var troslös under jeansen om man då har jeans som är för stora. Hänger man tvätt som är högt upp så blir det automatiskt att man sträcker sig långt upp, ännu längre upp om man bara är 1.57 m som jag.
Fattar ni? När man sträcker sig så åker magen in en bit, byxorna som var för stora från början blir ännu lösare. Har man då inget under jeansen, har två fönster i rummet plus att det är mörkt ute och man inte har en aning om om det går nån utanför. Fattar ni nu? Inte? JEANSEN HASAR NER OCH HAR MAN INGET UNDER SÅ SER MAN HELA..vad ska vi säga, HELA JÄVLA UNDERREDET! Så kan vi säga!

Flyttatillannatland.nu
Ente möe

Idag har jag inte gjort så mycket på jobbet. Mer än att tagit en trappuppgång i ett höghus, borstat och tvättat svep, dammsugit hela stället plus torkat av. Däremellan har jag suttit, gått upp en stund, satt mig ner igen och sen upprepade proceduren. Jag var inte ensam om det ska tilläggas, dom flesta satt i samma rum och det fanns inte så mycket att göra.

Jag började bli trött, så trött att hade inte ögonlocken kittlat knäskålarna så det kittlade så hade ja somnat ståendes. Hade det funnits ett rum där jag visste att det inte skulle komma in nån så hade jag nog lagt mig ner för att sova.

Vet inte om det är årstiden, att min snarkmaskin inte funkar som den ska eller om det fattas nåt i kroppen (förutom i hjärnan då) på mig. Jag är jämt trött. Får väl börja inta kosttillskott, dricka massa vitaminer och skit kanske. Får se om det blir bättre ju närmare våren vi kommer. Just nu ser det ju inte ut att bli vår. Idag läste jag att ryssvintern snart kommer, det skulle gå ner till -30 grader och sån vår vill jag ju inte ha.

Nog för att det blir mörkt senare och ljust tidigare men det gör nog ingen skillnad för en trött kropp. Jag sover ju 6.5 timmar oftast, kanske måste gå och lägga mig runt 20 men antar att jag är lika trött för det.


Jag fick sluta en halvtimme tidigare och gick till ICA efter att jag hade gått av bussen, där var det rörigt som vanligt innan dom kommit iordning. Jag handlade lite och sen schasade jag ut katterna från sovrummet, stängde dörren och la mig för att sova en halvtimme, igår skulle jag också sova en halvtimme, det blev 70 minuter, trött och döv big time liksom.

Tisdag idag, hatar tisdagar by the way, notera gärna!Kanske kanske

Imorse var jag sjukt trött när jag vaknade men det var bara att ställa sig i duschen och försöka vakna till liv det.

På bussen var det bara surmular och ingen skrek "ÄNTLIGEN MÅNDAG!" direkt, dom var nog lika trötta som mig.

På jobbet var det lite som vanligt, jag och den andra job:aren tog höghuset, i det höghuset hade en mycket påverkad man slagit sönder rutan i entrédörren, det var nog bara på måfå för samme man hade bråkat vid fler trappuppgångar. Jag hittade dock bara en enda glasbit så det var uppstädat bra, dock inte av mannen som gjort det. Nej då, han blev hämtad av polisen och där fick han väl sitta och gråta över sina synder eller nåt.

Jag följde med "Utropstecknet" på en liten rundtur med bilen och sen har det rullat på.

Kl 13 kom samordnaren på Samhall, min gamle handläggare och min nya från AF. Jag hade kokat kaffe, jag hade bakat rulltårta, pepparkakor och bullar och stod där med mjöl i hela ansiktet när dom kom. Eller också hittar jag på, precis det gjorde jag ju. Det stod gamla kakor på chefens bord som jag öppnade locket på. Samordnaren som varit där ett antal gånger under den tiden kakburken stått där visste att det nog inte var så lämpligt att äta nån.

Jag fick berätta för min nya handläggare vad jag gjorde på Samhall, jag fick berätta hur jävla mycket jag gör osv. När jag var klar så tyckte dom att..ja mig kan dom ju inte kasta ut eftersom jag behövs. Min chef har fått en ny chef och den chefen har bara varit där några veckor så han är inte så insatt, när han satt sig in mer i det hela så ska han se över om det finns en chans att få en anställning. Jag som går på Aktivitetsstöd måste vara aktiv och inte sitta hemma och rulla tummarna, även om jag nu inte alls skulle gråta om jag fick vara hemma i några veckor men i alla fall, någon förlängning kan inte göras då jag varit där tillräckligt länge.

Det blir en anställning antagligen på Samhall när det nu blir vet ingen men dom släpper mig inte. Många av oss har fått göra så, att jobba på annat ställe innan det är klart för en anställning. Det är lite diffust för mig också men det blir väl klarhet i det hela också någon gång.

Dom har tre veckor på sig att få den nya chefen att säga att jag måste bli anställd men det funkar inte riktigt som på andra arbetsplatser. Det måste ut nån för att någon annan ska få komma in. Men det gäller inte alltid i samma stad, utan i samma län så att säga. Rörigt eller hur? Precis!

Men jag blir i alla fall inte sysslolös, så kan vi säga! Det är ju bra.

Vad har ni gjort idag då?Här har det unnats!

Även om jag inte varit bakis idag så har jag ändå varit seg och trött. Tänkt laga mat men inte orkat, till slut var jag så hungrig att jag tittade i plånboken (läs en liten sketen grön/gul portmonnä), jag får pengar på tisdag och får snåla tills dess så jag gick över till pizzerian rätt över gatan och beställde en pizza dom inte har där.


Denna finns på en annan pizzeria så jag beställde en likadan just för att den andra pizzerian ligger på andra sidan stan och jag har ingen lust att gå dit i snön. Det är skinka, köttfärs, isbergsallad, gurka, tomat, majs och kebabsås. Sjukt god! Nu tycker jag att "min" pizzeria kan fortsätta med den och kalla den "Sunes bakispizza". Eller hur?! Precis!

 

Så nu ligger jag i soffan med datorn på knän och är mätt och belåten. Yaaay!

 

 

 


Jag är vaken!

God morgon folket!


Jag tackar återigen Annelies (hon med falukorven i pannan) syster Anna som jag fick Bamylen av (har köpt ett rör för egna pengar nu) Bamyl är fan det bästa som uppfunnits sen..jag kom till eller nåt.

Jag är inte bakis ett skit, underbart!

Gårdagskvällen då? Jo tack, då var jag inte bakis heller om man säger så. Det var rätt kul. Var hemma hos Ewa, vi var bara tre. Jag, Ewa (jo det är sant) och hennes brorsdotter Alexandra.

Detta är Alexandra då, Ewa får jag ju inte ta kort på, jo kort får jag la ta men jag får fan inte lägga ut det någonstans så då kvittar det ju liksom.

Vi sjöng, höjde musiken ju mer vi drack och sen höjde vi mer för att vi blev lite fulla.

 

 

Alexandra igen då, några öl senare men det syns ju inte. Sen gick vi i snön ner till krogen, där var det inte så mycket folk och jag kände att jag nog skulle ta och gå hem och det gjorde jag. Pulsade i snön och oj vad jag pulsade, jag hatar att gå i snö, det märks på jeansen att det var blött igår, i snön alltså.

 

Imorse vaknade jag första gången 5.30, var på toa och sen gick jag och la mig igen. Vaknade 9.30 och var pigg. Inget bakis, så himla gött!

 

Vad gjorde ni för kul igår då? Tell me liksom!

 

 


Men nu kommer skiten igen!

Inatt vaknade jag till och från hela natten, vet dock inte varför men det gjorde jag i alla fall. Jag vaknade sista gången 9.40 och låg kvar en stund, gick in på FB via mobilen och sen tyckte blåsan att vi skulle gå upp så det var bara att lyda.

Jag har tagit det lugnt hela dagen, när klockan blev 16 så fick jag fart på röven. Det skulle ju lagas mat och strykas kläder för strax efter 18 ska jag var hos goa Ewa för att intaga lite drycker som man blir lite hoho. Sen kom jag ju på att jag måste byta i katternas lådor och hej och hå vad jag stressade.

När jag tittade ut genom fönstret i köket så ville jag bara dra ner persiennerna igen för nu har det kommit snö..igen! Kan inte den där skiten försvinna för gott? Kanske skickas ner till Afrika så barnen där kan få ha lite kul? För omväxlings skull menar jag. Det tycker jag, min åsikt är min åsikt, såärebara!

Ja då ska man ut och festa idag då, det har jag inte gjort sen nyårsafton och då var jag ju nästan nykter för att Ewa lagar så god mat som sen också är så mättsam att ölen inte går igenom den tarmen och ut heller inte ut i blodet då för att blodet var fullt med mat..eller hur det nu var.

Innan nyårsafton minns jag inte riktigt när jag festade. Men det ska  bli fasligt kul. Kanske dansa röven av sig på nåt hak någonstans. Vi får se.

Sitt inte uppe och vänta, vi hörs imorgon! Hoppsan Kerstin!

När jag lagade mat så tog jag i lite grädde i köttfärssåsen. Innan jag äter brukar jag ta mina magtabletter.

När jag skulle skruva på korken på grädden letade jag länge och väl efter den och kunde inte förstå vart jag hade gjort av den.

Eh, man ska inte laga mat när man är förvirrad och stressad det märker jag nu.

 

 


T.G.I.F!

Idag är det fredag och det är banne mig helg! Imorgon ska jag sova länge, det innebär säkert före 9 men ändå, längre än till 5.45 i alla fall om man säger så och det gör vi ju!

Idag har jag jobbat på det där stora stället där folk festar, festar mer och hoppar i poolen, helst dyker i med en simring runt kroppen. Trodde det skulle se ut som hej kom och hjälp mig men när jag kom 7.20 så såg det rätt okej ut för att dom andra hade städat undan en del redan. Frukosten skulle serveras till kl 8 men folket kom in redan 7.40, det var bara att skynda ställa fram allt i matsalen. Kl 9 hade vi tagit undan igen då det kom in en förvirrad kille och sa att han minsann inte fått nån frukost, nä...hä! Men då får man väl för bövlelen vara uppe i tid då, så kan vi säga! Men han fick ta sig på vår bänk i köket i stället.

Någon städning och bäddning blev det inte i rummen innan jag åkte hem för att alla inte hade tagit ut sina saker, dom satt i konferensrummet och hade roligt, skrattade gjorde dom i alla fall. Konferens efter en blöt kväll måste ju vara höjdpunkten va? Näe tror inte jag heller. Kl 10 fick dom fika sen tog jag tag i en vattenkanna för att vattna överallt. Man kan väl säga att det inte bara är EN enda sketen blomma utan säkert...två. Näe det är många.

Detta är bara en liten del av alla ställen det finns blommor, ormbunken längst bort slukar en hel trädgårdsvattenkanna själv, törstig fan, undrar om han var med på festen igår.

 

Dom skulle ha lunch också. Ett ställe istan kom med maten i byttor. Någon som ätit pasta och svartvinbärsgelé någon gång? Inte jag heller! Det var med i alla fall. Det var även nån brunorange sörja som tydligen skulle vara nån skinksås, det var broccoli i också, jag fattar ännu inte vad gelén gjorde där men det är säkert någon mening med det också. Vi var tre stycken tjejer som dukade deras bord.

 

 

Detta är bara en liten del av matsalen och dukningen. Förresten fick vi byta ut 4 dukar för att dom tydligen tyckte det var kul att hälla ut diverse flytande varor på det. Vi bytte ut dom såklart. Räkningen kommer senare.

 

Jag tände ljusen på borden och åkte hem. Jag fick med mig en sak hem.

 

 

Denna ska då sitta på väggen och nej jag tänker inte stå och hålla den 24 timmar om dygnet. När jag ska sätta upp den? Nja..ska vi säga någon gång 2015? Bra!

 

Till hållaren fick jag även två pappersrullar. TACK!

 

Ja det var min dag så här långt, snart ska jag cykla iväg till glasbanken och införskaffa mig lite flytande varor tills imorgon. Kanske blir lite rajraj.

 

 

 

 


Guldbrev (sponsrat inlägg)

Ni har säkert sett reklamen där det nykära paret sitter på en restaurang, han tar upp en ask, hon tappar nästan andan och verkar mer än gärna ha sagt ja...om han nu hade friat vill säga, så är det ju nu inte utan han tar fram en ring och frågar henne "Vad tror du att jag kan få för den här?". Taskig reklam tycker säkert många men lite kul.

Guldbrev är en sajt där du kan få snabba pengar bara du har guld liggandes. Det kan vara mycket eller lite bara det är äkta. Dagens guldpris är på 390kr/gr och det är bland det högsta som finns. Jag har faktiskt sålt ett halsband för ca 2 år sen och jag blev paff hur enkelt det är. Man beställer hem en guldpåse på sidan, skickar det via posten och inom 24 timmar har du pengarna på kontot, såvida du har skrivit kontonumret vill säga.

Det är inget fuffens, polisen är inblandad, dom kollar upp så det inte är anmält stulet osv. Så skickar du iväg stöldgods så skyll dig själv, så kan vi säga!

Tycker du ska testa detta som så många andra har gjort. Lycka till!


Mys med dottern

Ja då har dottern åkt hem, eller ja, hon skulle till grannstaden för att hämta hem pojkvännen. Hon var i alla fall mätt och belåten.


Chipslåda mina vänner! Ja det ser inte så aptitligt ut men det är snorgott! Hon tog två gånger och det gjorde...jag med, okej, det ÄR gott och äter man bara en gång så är det lika med sketäckligt, så kan vi säga!

 

Vill ni ha receptet så säg till, orkar inte skriva ut det nu. Vi tittade på "Sveriges mästerkock" och man förundras över hur folk kan veta vad som är i och att ser sen ser nästan likadant ut som det ska, jag hade inte gissat rätt på nåt. Jag är heller inte så bra på att laga mat men det funkar för mig, det är huvudsaken tycker jag.

 

Ja nu är onsdagen över för mig, godnatt gott folk!

 

 


En bra dag

Oj vad jag har jobbat idag, jag har jobbat så mycket att jag känner att jag har jobbat.

Jag och den andra job:aren städade först ett hus, i det huset spökar det nog, det är vad vi tror. Dom lamporna som är i trappuppgången till dörren är antingen tänd eller släckt. Den ska inte tändas automatiskt när man går genom en glasdörr, den SKA inte göra det men den gjorde det ändå! Skumt värre. Mycket skumt. Jag upptäckte redan i somras att det var nåt konstigt med det huset. Det bodde inte så många där då, ändå var det saker som skedde. Små barnhänder som hade avtryck på en fönsterruta, jag som tog bort det och sen kom det tillbaka samma dag, det SKA inte göra det, det SKA inte det! Särskilt inte när det inte bodde en enda kotte i den trappuppgången.

I tvättstugan är det svinkallt. Fönstren går inte att öppna om man inte har ett speciellt verktyg, det blåser inte från ventilerna, har kollat det. I en annan trappuppgång i samma hus är det skitvarmt, längst upp får den andra job:aren feberkänslor, hon känner sig konstig. En annan kollega som brukar städa där blir på dåligt humör så fort hon kommer dit, det är nåt i det där huset som inte stämmer. Jag får en olustkänsla som heter duga.

I alla fall, när vi var klara med det så fick vi ta ett annat hus eftersom kollegan som brukar ta det huset var sjuk idag. Tiden flög iväg, när tiden flyger iväg och jag har mycket att göra mår jag som bäst.

Min dotter smsade förut: "Vi ska inte äta ihop idag eller?" Jag tbx: "Jag har inte så mycket mat hemma, har du?" Hon tbx: "Näe men jag har pengar, vad är vi sugna på?" Jag tbx: "Pizza? :D" Fick tbx att näe gud sicken dålig fantasi jag har, thaimat åt hon igår så vi bestämde att hon skulle köpa med ingredienser till Chipslåda, jag ska laga det, vi ska äta och sen tar vi en semla till "Sveriges mästerkock". Det blir kanoners, hon har inte vart här sen uppsittarkvällen tror jag bestämt, hon är en upptagen kvinna minsann. Det ska bli mysmys!

Återkommer när hon åkt hem med bilder och så. Puss saniha!Tisdagen är gjord!

Jag hatar tisdagar, tisdagar suger getpung...vanligtvis. Idag var den inte så getpungig faktiskt. Tiden gick fort, "Frågetecknet" var på gott humör, sjöng och hade sig. Antingen har han fått sig nåt..eller också har han fått sig nåt, så kan vi säga!

Det var jobb på kontoret, fula (läs sketfula!) 70-talsdukar skulle hängas i torkskåp och medan den andra job:aren var på möte om sin framtid gjorde jag lite till. När vi hade tagit frukost gick vi och städade ett höghus. Det var nog det renaste huset jag hade städat i sen jag började ta mig fan. Jag hittade bara nåt litet i trappan på väg ner till källaren. Bravo folket, bravo! När jag nästan var klar kände jag att det började att tränga på, det trängde på mera och jag fick fort som attan göra klart, ta mina svep, slänga nycklarna till den andra job:aren och näst intill springa tillbaka till kontoret där en toalett finns, eller ja, det finns tre men jag tog den på damernas såklart. Hade jag väntat 2 minuter till så hade olyckan varit framme, nu hann den inte fram, high five på det!

Sen var det lunch och det var då "Frågetecknet" kom in efter en stund och skojade, sjöng, drog ner byxorna och visade sin..eller näe, vi raderar det där för nu fick jag bilder och det vill jag ju inte ha, han behöll byxorna på..tur det!

Sen städade jag lite till på kontoret, låste in lite regnkläder (jag har hand om nya kläder) i ett skåp och sen satte jag mig lite ner i soffan i matsalen och sen åkte jag med bussen. Direkt när jag kom hem så la jag mig och sov i 45 minuter, det var behövligt. Sen så..ja sen så har jag suttit framför datorn och det är där jag är nu...som ni ser.
Eh...ja....ha.

Inatt somnade jag kl 2, imorse vrålade klockan att jag skulle upp 5.45. Nu säger ni, ja men skyll dig själv jävla stolle som går och lägger dig så sent. Jag la mig inte då! Jag kunde inte sova! Söndag, knepiga sömnproblem och ..ja knepig hela jag. Det gick inte liksom.

På jobbet var det rätt segt mestadels. Jag och en annan job:are fick i uppgift att gå till affären några meter från jobbet för att köpa batterier till dörrklockan. Den hade tydligen slutat att fungera, det fick vi erfara då en norsk dam stod utanför vår balkong för att få kontakt med nån, hon hade ringt på, hon hade knackat, hon hade sparkat, hon hade slagit en yxa i dörren, eller näe, men ringt på och knackat i alla fall. På väg till affären fick vi syn på detta.

Jag ryckte lite i snöret för att se om det kom en butler som skulle komma och fråga vad jag ville men ingen kom, sen tog den andra job:aren upp den och fick se detta...

 

 

..fågelmat! Så det är nog meningen att en fågel ska sätta sina små söta fötter på kulan och hacka loss det där, om det nu inte är vinter och maten sitter sketstenhårt fast! Det slutar väl i att näbben går av, den ser rolig ut, dom andra fåglarna skrattar, fågeln får en ångestattack och lägger sig under en bil och ligger kvar där och är deppig resten av vintern och eftersom den nu inte fick loss nån mat så kommer den att dö och till våren kommer vi hitta den där och undra vad som hade hänt, jag har ju min teori klar som ni märker. Fråga mig liksom!

Men himla bra att tösen som gjort detta har skrivit sitt namn på. MADELENE, det är henne fåglarna kommer tacka för att fler inte fick fel på näbben och det kan ju vi tacka för, menar, vi skulle ju undra varför det ligger fåglar under varje bil. Tack Madde!

 

När klockan slog 13.56 gick jag ut till bussen och åkte hem. På översta trappsteget på första våningen fick jag syn på den här lilla sötingen.

 

 

Ja okej, inte översta trappsteget då utan nästöversta, okej?! Bra! Han/hon kom ner till mig och jag frågade vad h*n bodde, h*n svarade inte men jag fick klappa henne/honom och jag kollade på halsbandet om det stod nån adress men icke. Men ett vet jag, den bor inte i vår trappuppgång i alla fall. Jag gick ner, den efter och jag släppte ut den.

 

 

Hej då kissemiss!

 

 


Jag var så peppad!

Igår bestämde jag mig för att storstäda när jag visste att ett forum skulle ligga nere i flera timmar där jag huserar. När sidan gick ner så började jag diska, oj vad jag diskade, jag fejade, oj vad jag fejade. Jag tog med datorn till köket för att lyssna på musik, oj vad jag lyssnade.


Jag diggade, vickade på höfterna så dom nästan gick ur led, jag stod på händer, jag klappade och hade mig...eller kanske inte då, höfterna gick inte ur led.En ren diskbänk är lika med en...ren diskbänk, oj vad ren den blev.

 

Jag la fläkttjofräsen i blöt och oj..vad blöta dom blev.

 

Jag vickade lite mer på höfterna till musiken, jag höjde den och dammsög hela lägenheten..och sen..ja sen var min rygg så slut av allt vickande att jag stelnade till och satte mig ner igen. Nu orkar jag inte göra nåt mer idag, det kommer säkerligen inte ske nåt mer idag heller om jag känner mig rätt och det gör jag ju.

 

Sidan jag huserar på är fortfarande nere för underhåll och jag börjar fantisera istället. Jag fantiserar om när (läs verkligen NÄR) jag vinner massa miljoner, inte en, inte två utan en JÄVLA massa miljoner. Då fantiserar jag om att jag ska bygga mig ett hus, eller ja, inte jag men jag anlitar en massa duktigt folk till det naturligtvis. Jag ska ha ett gymrum, inte för att jag kanske kommer bo därinne direkt men det ser i alla fall bra ut för alla besökande.

 

Jag ska ha ett stort kattrum, ett stort rum som en gympasal ungefär, ja den gympasalen skolan hade när jag gick i lågstadiet, då tyckte man att det var sketstort, när man ser det idag så är det nästan så att man kan stå i mitten och sträcka ut sina armar och nudda väggarna, okej vi tar gympasalen jag hade i mellanstadiet då. Där huserar hurtbullarna i Friskis & Svettis nu och det måste ju vara så stort eftersom det är massa svettiga människor därinne.

 

Jag fantiserar också om att det ska finnas riktiga trädgrenar där så katterna kan klättra och sen får man hoppas på att dom vågar sig ner så man inte hör två (läs grannarna hör) katter som vrålar i högan sky för att dom sitter på en gren 1 meter över golvet. Det ska även vara stora fönster så dom kan glo ut på alla fåglar i trädgården. Ja trädgården ja, jag ska ha stans snyggaste trädgård...som jag anlitar en trädgårdsmästare till att göra såklart, jag själv ska bara ligga på en madrass i min pool med en paraplydrink som en snygg poolflicka ska assistera mig med. Dom får ledigt på helgerna och varje onsdag, eller fan, onsdagar är ju lillördag så trädgårdsmästaren får ledigt medan poolflickan kan få umgås med mig, förutsatt att hon är flata då...alltså. Så kan vi säga!

 

Jag ska ha högt staket runt hela stället, övervakningskameror och sen kan jag ligga med mobilen i trädgården och glo på allt folk som beundrar min trädgård...hur det nu ska gå till med det höga staketet, hm, mitt tankesätt är inte det bästa märker jag nu. Jag kan ha lågt staket och sudda ut mig själv för utomstående? Har jag tittat för mycket på film nu? Kanske, men är det möjligt så gör jag det gärna.

 

Ja, men här sitter jag nu, fattig och vet inte hur jag ska klara resten av månaden pengamässigt men då är jag förbannat glad över att jag har min fantasi, den ska man aldrig ge upp. Jag har två brödbitar som jag kan gnaga på emellanåt på dom här nio dagarna som är kvar innan "lönen" kommer in.

 

 

Vad har ni gjort i helgen? Tell me!

 

 


It´s over!

Jag fick sova hela natten, blåsan däremot hade inte ändrat inställning, jag skulle väckas 8.50 så det var bara att kliva upp det.

Magen är i form, eller ja, det är som vanligt alltså. Inte ett spår av maginfluensa och jag har fått matlusten tillbaka! YEEES!

Jag var på ICA förut, solen sken och jag tog på mig min kortkorta kjol och ett rosa linne men INGEN hade sagt att det blåste iskallt så det var bara att gå in igen och ta på sig Helly Hansendräkten det! På med en fårullsmössa och lovikavantar så var jag redo igen.

På ICA var det massa folk, jag som inte hade sett folk sen i onsdags kände mig lite folkskygg, jag gick där med min korg och plockade i det jag skulle ha, betalade och cyklade hem igen. Puh, jag blir nog som min farmor som oftast satt på armstödet på soffan och väntade på att vi skulle gå när vi var där, hände kanske 3 gånger om året eller nåt och vi var tvungna att ringa före. Så är det med mig snart också men mest för att jag måste storstäda innan.

Dock sitter jag inte på armstödet, orka få ont i röven av den liksom, snacka om analklåda.

Lördag idag och jag ska roa mig med att...inte göra ett skit. Det är helg mina vänner!
Jaaaaaa!

Fredagen den 13:e var ingen otursdag för mig, för nu i eftermiddags och kvällen fick jag behålla allt! Chokaden sög jag lite försiktigt på (inte likt mig), kände efter om magen sa "Hörrö, du tror la inte på allvar att jag vill ha det där?" Men det gjorde den inte, den sa bara "Tack äntligen nåt vettigt!"

Kl 20 testade jag på att äta lite makaroner med skinksås, likadant där, kände efter och hej och hå, jag fick i mig hela tallriken..eller ja, det som var PÅ tallriken. Det är fan massa yaaay på det!

Nu är det nog över för den här gången, får hoppas på många år faktiskt för detta var det värsta jag varit med om i mannaminne.

Jag har kunnat göra lite idag, jag har diskat, lagat mat då och till och med bäddat. Dock måste jag till ICA imorgon för att köpa kattsand, kanske ska ha munskydd för att inte smitta andra? Rånarluva? Eller är det misstänksamt? Kanske tror att jag kommer att ta upp en skiftnyckel för att slå ihjäl folk med om jag inte FÅR kattsanden, får se hur jag gör.

Nu blir det i alla fall sängen och hoppas att jag får sova hela natten med full mage.


Det går åt rätt håll

Jag somnade runt 5 i morse efter att magen bestämt sig för att tömma totalt allt. Min dotter smsade ju igår och frågade om jag behövde nåt, jag skrev bara choklad, sen såg jag att jag har ju inget att äta heller om jag nu får matlust i helgen. För en stund sen smsade hon om att om 10 minuter skulle det finnas lite saker utanför min dörr, 5 minuter senare ringde det på dörren, jag förstod att det var hon, för att inte bli smittad så sprang hon la ner för trapporna det fortaste hon kunde. Jag öppnade och fick syn på detta.

Colan skulle drickas avslagen så den får jag väl antingen skaka eller ta av locket på. Nu ska jag försöka mig på att suga på en ruta i taget på chokladen och makaronerna får jag väl ta i morgon om jag märker att chokladen får stanna kvar i magen. Jag har världens mest underbaraste dotter helt klart. Tack så jättemycket Emelie! Älskar dig!

 

 


Värsta dan på länge

Herregud, det enda positiva med att ha maginfluensa är att man förhoppningsvis går ner i vikt. Jag har fått i mig endast en macka, men den kom ju ut lika fort men ändå.

Tur att jag inte bor i min andra lägenhet där toan låg i andra sidan av lägenheten för idag har jag nog slagit personligt rekord. När jag trodde att det var över så tog fisringen över istället. Om någon känner för att komma hit och smörja in den så hör av er.

Min älskade dotter hade läst mitt tidigare inlägg och smsade och frågade om jag behövde något, typ nyponsoppa. Jag som är chokladoman ville bara ha choklad så imorgon efter jobbet kommer hon lägga en chokladkaka utanför min dörr för att inte bli smittad. Visst är hon väl söt, ja det är hon.

Jag har läst att man ska vara hemma 48 timmar när man har maginfluensa, min dotter säger att det är 72 timmar så det är väl bäst att jag lyder så jag inte smittar ner nån stackare. Förjävla trist att vara säng/soff och toaliggandes men vad ska man göra.

Hoppas att det snart går över för jag HATAR att ha maginfluensa, ja det är väl ingen som älskar det misstänker jag.

Vill ni skänka mig nåt så köp gärna en Samsung Nexus. Ja det var väl allt.Jag hatar´t!

Jag är ingen person som spyr ofta, jag är ingen person som spyorna (hoppas ni inte äter frukost/lunch/middag nu) kommer automatiskt ur, ska jag någon gång spy så måste jag stoppa ner fingrarna i halsen.

I går kväll när jag skulle sova så kände jag mig lite illamående, tänkte att det var för att jag hade grädde i såsen tidigare på kvällen, jag svalde och svalde och somnade i alla fall, runt 3 inatt vaknade jag av att  jag var VÄLDIGT illamående, kallsvettades lite och skulle precis till att försöka somna om när jag kände att det nog inte var läge för det utan något var på väg upp. Jag slängde av mig masken, jag slängde av mig täcket och snubblade ut i hallen och slängde upp toadörren, toalocket och det var fan på håret. Så kan vi säga. Jag hatar att spy! Det finns nog inget värre än just det. Där satt jag på huk och vet inte hur länge jag satt så, jag gick med darriga ben tillbaka till sängen, jag hann ligga i 20 minuter tills det var dags igen, upp, samma sak igen och sen höll jag på så två gånger till.

Jag somnade om och 10 minuter innan mobilen skulle vråla vaknade jag och kände igen det, dags igen alltså. Jag hatar´t! Nu vet jag inte om det är maginfluensa eller matförgiftning. Jag ringde chefen runt 7 och sa att dom nog får ta och sterilisera tjejtoan för där var jag ju igår, annars kommer det nog vara fler som kommer ligga om det nu inte är för sent, sen kan folk vara immuna, det trodde jag att jag var, men tydligen inte.

Hoppas innerligt att det går över, hur länge måste jag vara inomhus och inte träffa en enda person?

Hoppas ni inte har blivit smittade, ja inte av mig men av andra för det här vill jag inte ens att min värsta fiende ska få!Häpp!

Imorse när jag vaknade så ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om när klockan ringde, eller jag menade..VRÅLADE. Jag var så fruktansvärt trött men det var bara att släpa sig in i duschen och höll på att somna med munstycket över huvudet, då hade jag i alla fall vaknat med mjölksyra i vänster arm. När jag tittade ut så höll jag på att få en chock. Från att ha varit massa snö var det nu nästan ingenting kvar.

Det var däremot väldigt blött, på väg till bussen trampade jag i både en och två vattenpölar som jag trodde inte var så djupa, ack så fel jag hade då, det läckte vatten ända in till...trosorna höll jag på att skriva..men jag har ju inga!

På jobbet var det rätt lugnt, det var det gamla vanliga sen åkte jag till AF och lämnade in aktivitetstjofräspappret annars får jag ju inga pengar och DÅ blir det synd om mig...liksom.

Jag sov en stund, jag tittade på serien "Hinsehäxan" som alla talade om. Kan vara så att det är inspelat i ett fängelse nära mig, så kan vi säga!

Sen har jag diskat den stora disken och sen har jag mest suttit vid datorn. Ikväll blir det återigen ett avsnitt av "Sveriges mästerkock". Just det, jag ska glo om det finns några recept därifrån, ja från dom som är med på auditionerna för en del maträtter ser så jävla...goda ut! Andra ser ju ut som nåt man fått upp igen efter en blöt kväll ute.

Vad har ni gjort? 2 dagar kvar sen helg.


Middagsdejt

Jag har jobbat idag japp men det är så tjötigt att skriva om det hele tin att jag väntade tills jag kom hem från Annelie.

Jag kom dit kl 18 och då var inte maten färdig, herregud liksom, maten ska stå på bordet när jag kommer på besök för bövelen! Eller näe, det gjorde inte så mycket, vi pratade och sen pratade vi mer. Sen var då maten färdig.

Fläskkotlett, potatis med svampsås. Jättegott verkligen, hon kan laga mat hon!

 

Det var länge sen jag var hemma hos Annelie nu, då hade hon bara en hund, Sigrid, i somras/höstas köpte hon en till, Morris. Jag kunde inte riktigt se skillnad på dom då eftersom Annelie låtit någon raka dom, Morris såg exakt ut som Sigrid men Sigrid är mer rakad nu, annars skiljer bara könsorganen.

 

Sigrid är hunden som ligger ner och Morris...ja det är den andra hunden då.

 

Annelie håller på att bli sjuk, därför sitter hon inlindad i en rosa/lila filt och hundarna dom var överallt där hon var typ. Ja när Morris inte slickade i mitt öra eller klängde lite varstans.

 

 

Här ligger Morris och nästan sover, han lägger sig där Annelie lägger honom, då kan det bli så här.

 

En mycket trevlig kväll med Annelie, hennes syster Sandra, Annelies son Anton och "Sveriges mästerkock". Sen var det dags att halka hem igen. Det börjar töa bort nu och det är så blött!

 

Vad har ni gjort hela dan då?

 

 

 

 

 


Första riktiga snön för i år

Natten mot söndag snöade det och oj vad det snöade, det snöade så mycket att det nu ligger kvar. Jag har inte varit utanför dörren på hela helgen och därför visste jag inte hur kallt det var, det fick jag veta i morse. Jag höll på att frysa ihjäl för detta var man ju inte van vid. Det höll på att hänga istappar från näsan, ja om nu snoren hade bestämt sig att rinna vill säga och det hade det ju inte.

Tur att Ewa har sin trappuppgång precis vid min busshållsplats, jag stod där vid elementen och värmde mig lite innan jag gick ut. När jag kom till jobbet sa en del att dom hade haft -14 grader och andra -10, det är många för mycket det!

När jag kom in på jobbet så hade jag att göra, det hade varit översvämning i källaren i torsdags och svepen hade legat kvar i hinkar sedan dess, det var blandat svep med microdukar men nu kom ju Sune och benade ut det liksom.

Det kanske inte ser mycket ut men det är två fulla hinkar plus allt över då, det var mycket!

 

Eftersom det hade kommit snö så var gubbarna ute och skottade och sen kunde man inte göra så mycket. Inte inne heller mer än att torka bort all smuts från golven som gubbarna envisats med att släpa in i snön. För att inte somna gick jag ut en stund.

 

 

En sketsnöig fotbollsplan

 

En skettom lekplats

 

 

En lika tom och ekande fågelmatstjofräs

 

Hello birdiehome!

 

När jag var på väg hem såg jag denna gran på ett ställe.

 

Ja det är alltså en gran på övergångsställetjofräset om ni nu kan urskilja det. Konstiga folk är som sätter sin gran däruppe...liksom.

 

Nu väntar jag på att min dotter ska komma för hon ska komma och hämta sin IKEA-påse med kläder som jag så snällt tvättade åt henne på juldagen. Hon hade glömt att jag hade gjort det, hur mycket kläder har människan?!

 

 

 

 

 

 

 


Gourmetmat

Jag har länge ätit skräpmat som ska gå fort, jag orkade inte med det idag så därför lagade jag mat.

Jag är inte så knusslig med vad som går ihop med vad, bara det är ätligt liksom.

Jag tänkte söka till "Sveriges mästerkock", vad tror ni? Upplägget? Det är väl bra?

Jag hade ingen potatis hemma så därför blev det ris, kan någon gissa vad det är jag har till? Ja förutom mängden ris och hallonsylt då, inte? Hepp, det är kåldolmar! Nomnomnom! Sketgött blev det i alla fall, det är huvudsaken eller hur? Precis. Nu skickar jag in detta till programmet så får vi se då om jag slipper söka och gå vidare till finalen direkt...liksom.

 

 

 


Min mus

Över lite övervägande så har jag kommit fram till att ni nu ska få se min mus. Den är så fin så. Alldeles naken och alldeles lysande.


..Eller ja, det är ju inte så att den lyser hela den men, ja ni ser ju, så fin!

 

 

Så här ser mitt tangentbord ut också, både H och Enter i siffertangentbordstjofräset är dammsugade, jag får inte dit dom igen men det gör inget, jag har vant mig. Ni ser även min mobil till vänster i hörnet där nere, ja batteriet också, man måste ta ut minneskortet så, jag stoppade i det i min bättre fungerande kameramobil istället, annars hade det inte blivit så fina och klara bilder. Jag svamlar en massa va? Bra!

 

Ja det var bara detta jag ville visa upp, någon gång ska ni även få se min högtalare, men inte nu, ge er till tåls!

 

 

 

 

 


Dagens asgarv

Jag lärde känna denna tjej för herrans massa år sen, träffat och.. ja träffat. Hon är förbannat rolig, eller rättare sagt helt galen egentligen, galet rolig, så kan vi säga!

Hon skriver inte ofta statusar på Facebook men skrev detta förut. Jag garvade så jag höll på att dö. Man ska helst höra henne säga det, hon skriver oftast med dialekt så kan ni det så kommer ni också förhoppningsvis också garva.Och jag lovar er, hade Camilla haft Charlotte Kalla framför sig så hade hon försökt sig på det hon skriver, bara för att Charlotte är tröki!


Se där, nu fick du ett helt inlägg för dig själv Camilla, ge mig nu det där flaket öl du lovade mig, okej? Bra!Min teve funkar!

Sen alla dom däringa såpoperorna slutade så har jag knappt glott på tv. Jag slog på teven i onsdags och det var första gången sen uppsittardagen med min dotter. Varför jag slog på den just i onsdags? För att en liten goding sa till mig att slå på fyran och "The Voice"! Jag protesterade först för att det ska släpas med så mycket dit men hon bad mig så sött att jag fick flytta på mig.

Idag la jag mig där frivilligt och tittade på samma program, dock inte samma avsnitt utan ett annat (hur senil tror ni att jag är egentligen?!). Sen blev jag liggades där hela kvällen, på rygg i min soffa där det drar så satans kallt att istapparna var ett faktum på nästippen och mina tumvantar blev lite för besvärliga att hålla på med datorn med. Men det gick...eller också skojade jag bara om tumvantarna, ja precis, ni känner mig nu vid det här laget.

Förövrigt har jag nu duschat, bäddat rent i sängarna och ska snart krypa ner. Jag kommer sova så himla gött, ja så gött tills jag...vaknar. Nytvättade lakan luktar himmelskt...tills morgonen då dom luktar skit (läs möe luft i magen), så kan vi skriva!

Hoppas att ni har haft en förjävla underbar fredag och riktigt känt av ledigheten, om ni nu inte envisats med att ha ett jobb som ni får jobba alla årets timmar och dygn förstås, hur dumma är ni på en skala? Just kidding!

Sov gott, godmorgon, god förmiddag, god middag, god jul om du inte tittat in på ett år.
Så effektiv!

Imorse när jag vaknade runt 9 så satte jag inte på datorn det första jag gjorde (vet inte om det någonsin har hänt), nej då jag städade i klädkammaren! Bar ner en madrass och tre adventsstakar som jag inte haft uppe för att ingen av dom funkade. Jag tog all tvätt jag bävat för att tvätta länge, mina underkläder tex, eller näe inte dom, men många påslakan, jag har några stycken och nu tog jag ut alla, jag hängde upp jeans (som var för små redan förra året) hittade mina gosiga fleecestrumpor med tassar under ni vet. Om inte så skrev jag om dom HÄR

Vid 12 skulle jag tvätta, oj vad jag skulle tvätta, jag trodde jag skulle tvätta hela dagen men nej då, det fick plats i två maskiner, jag riktigt såg sockarna tryckta mot rutan och undrade om dom skulle överleva resan men det gjorde dom! Innan maskinerna var klara gick jag till ICA och köpte kattsand, bacon och en ny deo, den luktar...gott.

Sen gick jag upp för att byta i katternas lådor, dom blev så glada att dom sket i båda samtidigt, jävla sätt.

Nu har jag kommit upp med tvätten, det som var i tumlarn var torrt, det som var i torkrummet var..fuktigt, dom borde bättra på fläktarna ordentligt, helst två jetmotorer, så tvätten ligger slickad mot tak, väggar och golv MEN dom är åtminstone torra!

Effektiv som få idag, just det, jag har inte ätit middag än, får se om jag hinner det för nu ska jag sitta framför datorn ett tag (läs resten av eftermiddagen och kvällen).


Förresten, grattis SVERIGE till VM-guldet inatt! Det var en kille från min stad som var delaktig, hans pappa och jag gick i samma skola, en riktig spelevink!

Lite saker jag gjort

Jag är nog rätt händig när det gäller vissa saker.

-94 gick jag på AMI och gjorde denna pall/stege.

Läraren sa till mig att jag skulle lacka den när jag kom hem, javisst sa jag...jag har inte lackat den än.

 

I början av 2000-talet gick jag på Lernia utanför stan och gjorde lite fler saker.

 

 

En ställning för värmeljus, inte den snyggaste ni har sett antagligen, det var det första jag gjorde där.

 

 

Detta är en hushållshållare. Ser ni dom två hoppande delfinerna i toppen? Det har med mitt ex i Sundsvall att göra, så kan vi säga!

 

Ett bag-in-boxställ som jag är jävligt nöjd med om jag får säga det själv. Mycket jobb med det. Jag har svetsat, bockat, hamrat, böjt, svetsat mer och tadaaaa liksom. Har jag sagt att jag inte dricker vin förresten?

 

 

Ett skoställ, nej skorna brukar inte ligga slängda så men jag var tvungen att slänga iväg dom för att ni skulle se

 

 

Nu minns jag inte riktigt varför jag gjorde just detta men tror att det skulle vara en sol som symboliserar mig, jag är ju för det mesta en glad skit.

 

Jag gjorde en stor tärning  också som jag svarvade och gjorde små hål i (inte hela vägen ner) och slipade  hörnen så fint, den hittar jag dock inte.

 

Ja detta intresserade säkert inte er men det var mycket jobb med det! Bara så ni vet.

 

Nu blir det natta!

 

 

 

 

 

 


Så onödigt

Ja jag trodde magen hade rättat till sig men när jag vaknade 5.45 så var det nästan direkt till att rusa in på toa, den jävla magen hade vilat och laddat ordentligt under natten. Jag väntade en stund men nej då, det var inte bättre så jag smsade "Utropstecknet" om att jag inte skulle komma, nu är det ju så att man inte bara kan smsa till honom så jag fick vänta till kl 7 då jag även ringde "Frågetecknet", han svarade så glatt i andra änden att jag tror att han nu fått sig nåt..eller också var det bara för att han såg att det var jag och hoppades på att han skulle slippa mig, så rätt han fick.

Han önskade mig lika glatt en trevlig helg och att jag skulle krya på mig.

Igår när jag kom hem så upptäckte jag att för varje våning jag gick upp så blev ljuset i taket starkare, ungefär som, allt ljus på Sune liksom, då upptäckte jag att dom hade fixat andra lampor i taket, sensorer liksom. SÅ onödigt, det är ju alltid ljust i trappuppgången, släcks aldrig. Vad hände med alla fönster som dom inte hade råd med att byta ut så man istället fortsättningsvis får sitta med dubbla sockar, huvtröja alternativt självstickade ulltröjor om man heter Greta och är 82. Vi skulle även få portlås, vad hände med dom? Nej då, då byter man ut saker som funkar utmärkt ändå. Nötter!

Är det detta som höjningarna av hyran gått till? Då kan jag istället ha ficklampa i fortsättningen men sänk min hyra med 500 kr!

Ja det var väl allt för nu.Tur jag hann

Idag ar jag och en annan job:are tagit två hus, det vanliga onsdagshuset och huset bredvid. Det är andra gången sen jag började som jag städat det huset. Det är lite annorlunda mot dom andra. Den har loftgångar och hiss på ett ställe och är fyra våningar istället.

Detta är inifrån en hiss, andra våningen som synes. Jag torkade golvet därinne och det var en del stenar som jag torkade ut.

 

När jag torkade bottenplanen så kom det en kille in och mumlade nåt om att "nån" inte stängt hissdörren så han fick gå upp till sig. Jag tänkte inte så mycket på det förrän jag såg hissen till hälften stängd/öppen när jag skulle torka räckena, nämen oj, Sune hade visst glömt att stänga hissdörren, eller ja, mer att det var småstenshelvetena som gjorde att det inte gick att stänga helt. Jävla tur att jag såg det säger jag bara men nu vet ju ingen att det var jag, mer än alla på min arbetsplats och alla ni läsare såklart men då har ni också läst att jag rättade till det eller hur? Bra!

 

Jag och job:aren hittade ett hål i en pelare, jag med min fantasi fick för mig att om jag sprutade nåt medel i där så skulle antingen 10 vingliga kackelackor eller två ännu mer vingliga möss komma ut, jag och job:aren väntade och väntade men nej, inte ens en liten lus kom ut, va trist, hade ju varit något att ta kort på eller filma mer då. Eller kanske inte för jag hade nog kastat ifrån mig mobilen och kutat...massor.

 

Btw så blir det ingen middag hos Annelie med falukorven, jag kom hem för en stund sen och jag har rusat till toa sketmånga gånger och har en molande värk i nedre regionen, nej det är inte mensvärk för sånt har jag aldrig haft, jag har i och för sig bara opererat bort blindtarmen en gång också så vem vet liksom. Vi ska ta det på tisdag istället, hon ligger nog inte och gråter ihjäl sig för att inte få träffa mig idag, vem skulle göra det liksom.

 

Nåja, torsdag imorgon och hoppas att jag kan jobba då för det är sista dagen innan helgen och det är fan yaaay på det!

 

 

 

 


Så glad att vara vaken!

Jävlar vilken dröm jag hade inatt, den var rätt otäck, ja inte att jag typ blev mördad, inte ens lite.

Jag drömde om att jag hyrde en hotellägenhet i några dagar, minns dock inte varför. Jag hade varit på stan och shoppat lite och när jag kommer in i lägenheten så sitter det en annan familj där. Jag frågade vad dom gjorde där men alla såg ut som levande frågetecken och sa att dom har bott där länge.

Jag letade efter mina saker, bara det att mina saker var deras. Hittade två album som var mina men det var deras familjekort i. Paniken spred sig i kroppen och jag vet att jag tänkte "Detta händer ju bara på film". Jag ringde ett samtal men den jag ringde till var inte någon jag kände, det var det innan. Jag kände att jag var någon som egentligen inte skulle finnas, jag var utraderad helt.

Jag försökte att kasta ut folk genom fönstret men det var tydligen pansarfönster så dom slog bara i rutan.

När jag vaknade så var jag så förbannat trött men SÅ jävla glad över att vara vaken och det bara var en dröm. Hemskt var det!

Onsdag idag, lilla pattarklappardagen och ikväll (inte därför) ska jag hem till Annelie, hon med falukorven i pannan ni vet. Vi ska äta mat och prata massor. Vi har inte träffats på länge, vet inte när faktiskt sist men det ska bli kul!

Stormen Emil verkar ha massa hyss för sig ute och det gillar vi ju inte förstås.

Två dagar kvar att jobba och håll tummarna för att jag aldrig mer får såna hemska drömmar! Jag lever, jag finns, jag är behövd. Punkt slut!


Tisdagen den 3 januari

Efter att bara ha sovit några få timmar vaknade jag och jag hade bara velat ligga kvar under täcket men jag gick in i duschen och blev något piggare.

Stormen Dagmars tvillingsyster Siv-Hedvig (eller nåt) blåste lite i fejset på mig men jag blev istället trött.

Jag kom till jobbet och där gjorde jag inte så mycket. Jag och en annan job:are fick order om att räkna kvitton och kolla av så att det stämde med det som var kvar i kassan, det gjorde det inte, efter att chefen sa att vi skulle räkna flera gånger så var det i alla fall överskott, det är väl bra att det går åt det hållet. Men vi fick det inte att stämma och det är ju liksom inte vårt fel.

Jag slutade kl 12 för att jag hade en tid på öronmottagningen 13.30 och vad hände när jag satt på bussen dit tror ni? Precis, jag somnade! Vaknade precis lagom när jag skulle av, yrvaket gick jag av men jag måste verkligen sett nyvaken ut för fan vad folk kollade, eller också var det för att jag hade arbetskläder på mig.

Där kollade dom mitt vänsteröra som har krånglat ett tag, sög lite vax och sen kollade dom om jag skulle kunna ha en apparat i det örat också men nej, det var fortfarande lite inflammerat så det får vara. Jag är van att bara ha i höger så för mig är det ju lugnt. Bara att jag är den enda som tittar till höger när det händer saker på vänster sida om mig, jag kan inte lokalisera det lika bra som andra som ni förstår.

Jag hoppade på bussen hem igen och fick äntligen äta när jag kom hem. Det blev spagetti och köttfärssås, det var fan inte igår. Jag har typ levt på panpizzorna jag fick från jobbet sen i torsdags, förutom Ewas goda nyårsmat då.

Två dagar kvar att jobba innan det är helg igen. Älskar dom där röda dagarna i veckan.


Lugnt

Jag var på jobbet 6.50 imorse, jag hade väntat mig rena rama slagfältet efter att utländska säljare varit där på nyårsafton. När jag kom hade dom andra två redan plockat bort. Det var dukat till 40 pers i lördags men det verkar inte ens varit hälften där för hela konferensrummet var oanvänt.

Vad jag gjorde? Jag plockade bort frukosten, som sen visade sig var dumt för det kom in en i köket och frågade om det fanns frukost. Frukosten tas bort 8.30 och det var den precis men där fick han sitta och tugga i sig diverse helt själv medan dom andra redan hade lämnat. Dom ska bo där hela veckan av någon anledning men bara äta frukost och ha sig i sängarna. Idag kommer det några till. Förresten så vattnade jag blommorna lite överallt. Det är liksom inte en förtorkad kaktus i ett rum, nej då nej då, det är väl 50 blommor eller nåt. Stora som ekar och små som..mindre ekar.

Den här står i konferensrummet, lite mäktig tycker jag då.

 

Lite lammkött på ett moln och jag såg nu att jag själv syns i spegeln, hett så det föreslår!

 

Detta hittade vi i kylen. Det ska föreställa lasagne men ser mest ut som nåt som kommit upp igen och lagts dit. Vi hoppas på att det var saker som var sen nyårsafton så ingen av tjejerna stod igår kväll och förberedde detta för att äta ikväll efter en helt utmattande dag.

 

Vi har även varit och handlat idag, det gör vi (läs dom) själva. Mest frukost då, i mängder, så kan vi säga!

 

Trevliga tjejer på ett trevligt ställe har det varit i alla fall. Hoppas jag snart får komma dit igen.

 

 

 


Min nyårsafton

Joråsåatte, så blev det då 2012. Men i nån månad eller två kommer vi nu i alla fall skriva 11, så är det varje år..eller också är det bara jag, typiskt i så fall.

I alla fall så hade jag en mycket trevlig nyårsafton.

Det började med en middag som inte var av denna värld, jag lovar, jag har nog inte varit så mätt sen..ja sen sist tror jag.

Jag tog kort på min tallrik men Ewa tyckte att hennes upplägg var snyggare så därför kommer nu ett kort på Ewas tallrik då.

Hasselbackspotatis, bönor, fläskfilé, purjolökssås och pepparsås tror jag, andra grönsaker som jag hade stekt, notera gärna att det även är jag som kryddat hennes tomat, viktiga grejer det!

 

 

Förresten så var det så här jag såg ut, ser ni hur mätt jag är? BRA!

 

Sen när vi hade ätit började hennes karl att diska, ja ni läste rätt, han diskade! Jag och Ewa satt mest och tittade på, som sällskapsdamer liksom. Sen fick Ewa för sig att vi skulle ha marängswiss, efter det kunde jag inte röra mig.

 

 

Fattar ni eller? Det är sketmöe i denna och jag åt nästan upp allt. Men satana vad gott det var

 

 

Här var när han satt och väntade på maten, bara tog det lugnt liksom

 

Sen kom sångfågeln Camilla och hennes karl dit en stund, jag ville spela Geni men det ville ingen annan, jag som hade övat in alla frågor och svar i två veckor innan så fick jag inte visa hur duktig..jag egentligen inte är. Jaja, det får bli en annan gång.

 

 

Ewas karls son försökte jag ta kort på hela kvällen, till slut fick jag honom! Jodå, det är jätteinne att ha halsduk inomhus, trots att han tyckte att det var kokhett i lägenheten, ja se småpöjkar!

 

Sen var det dags att gå ut och skåla i champagne, pojken över fick tag på glas utan fötter så dom kunde vi inte ställa ifrån oss. Jag fick kort på sångfågeln och hennes karl, hon förklarade för honom att detta kortet nu kommer ses av alla mina miljarder läsare, miljarder? Herregud, hon kan inte räkna den tösen, jag har kanske 100 om dagen! Det du Camilla!

 

 

Det tyckte hennes karl var jättekul...som synes.

 

Jag var hemma strax efter 1, tog en Bamyl och gick och la mig. Idag mår jag hur bra som helst. Kan bero på att jag inte drack så mycket just för att jag var så satans mätt. Det är jag än btw.

 

Hade ni en trevlig nyårsafton? Berätta gärna!