Trött.nu

Numera är det vanligt att jag går och lägger mig kl 21, det gjorde jag igår också, vanligvis brukar jag somna strax efter 21, det gjorde jag inte igår. Jag somnade strax efter 22! Det märks idag. Jag vaknade 3.48 men kände att nej tack, jag vill inte gå upp nu så jag somnade om och vaknade som jag ställt klockan, 4.30. Den där melodin jag har, alltså förlåt alla grannar men jag har lite svårt att stänga av min mobil när jag är nyvaken, det var skillnad mot min knapptelefon jag hade förut, då tryckte jag på en knapp och sen var den tyst. Den här touchmobilen måste man trycka och hålla kvar fingret en sisådär 2 sekunder för att den ska tystna, det är 2 sekunder för länge.

Innan jag fått tyst på den har säkert grannen under ringt SOS, grannen vid väggen bredvid väcker säkert sambon och undrar varför hon/han snarkar så konstigt och grannen över...ja dom sover vidare (ungdomar).

Nu är jag i alla fall uppe och idag ska jag vara lokalvårdare plus svepborstare igen. Variation är bra, då tröttnar man inte.

Förresten så ringde min handläggare på AF, ja eller hon som SKULLE bli min handläggare på AF. Hon frågade hur det gick med det där mötet med min handläggare, chef och mig. Asså, dom på AF har verkligen ingen kommunikation helt klart. Jotack sa jag, jag började förra måndagen! "Åh vad kul, grattis grattis, då tar jag bort dig som arbetssökande här så får du höra av dig igen när/om du blir arbetslös igen, åh vad kul att du har fått jobb!" Hon önskade mig lycka till och sen la vi på. Hon verkade VÄLDIGT glad över att inte ha fått mig som..vad heter det? Klient? Kund? Mupp? Ja nåt sånt.

Ja så kan det vara. Nu ska jag fixa till mig lite, ska vara ute om 40 minuter. Ses i eftermiddag!

Och ni, ni glömmer väl inte att rösta på min väns föräldrars hus för en ommålning va? Bra, då kommer länken här igen! Tack tack! HÄR går ni in och röstar allt vad ni kan varje dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback