Man är inte piggast!

Imorse fick jag allt ta och knata ner till Pressbyrån för att fylla på mitt busskort. Det var kallt, det var mörkt och det var knappt en kotte ute.
 
Polarn som brukar vara med på bussen från mig till stationen gick av den bussen jag skulle på. Hon blev glad över att se mig för hon trodde jag var ledig idag. Ledig? LEDIG?? Här får en för bövelen inte vara ledig hur som helst. När man har 25 obetalda semesterdagar att ta ut så har man inte råd med det. Jag var ledig i måndags, det får räcka tills..ja..tills nästa gång jag får vara ledig.
 
Jag hoppade på bussen och for till jobbet. Packade det som skulle packas sen åkte jag och kollegorna till uppdraget. Där gick det som på räls.
 
Sen var det lite lunch och sen åkte vi till andra stället.
 
Där gick det också som på räls.
 
När jag kom hem tog jag fram en kycklingfilé. Gjorde currysås och kokade ris till det. Det var väl ingen höjdare direkt men jag blev mätt och det är det som räknas eller hur? Precis!
 
Sen la jag mig i ett varmt bad, jag har varit frusen hela dan, jag låg där faktiskt en hel halvtimme, höll på att somna flera gånger men smsade med kaffebesöket så jag höll mig vaken.
 
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna men då vaknar jag väl runt 2 och kan inte somna om. Så jag får helt enkelt ställa mig och diska så jag håller mig vaken. Japp!
 
 
 

Sista tisdagen i oktober

Inatt sov jag inte mycket. Min rygg bråkade, jag somnade sent för att jag tog en för sen power nap igår eftermiddag.
 
Jag sov väl 2 timmar sammanlagt men det var bara att kliva upp när klockan ringde. Jag hade glömt att köpa busskort så jag tänkte ta det direkt på kontokortet men deras terminal var stängd så jag fick åka gratis. Tack för det Västtrafik!
 
Vi åkte till jobbet, gjorde det vi skulle och sen åkte jag hem. Tänkte sova en stund men då fick jag sms om att jag kanske skulle få kaffebesök, visste bara inte när. 
 
Jag fixade till mig, städade lite och sen fick jag sms om att hon inte hann så där hade jag badat i onödan, satt på mig min finaste klänning, tagit i löshår, lösögonfransar och gjort en ansiktsmask..som jag dessutom aldrig hade gjort förut och trodde det skulle sköljas bort. Fattar ni hur jävla svårt det var att få bort skiten sen då? Ja ni som gör det ofta vet nog och det är nu ni skrattar hejdlöst. Jag trodde man skulle skölja bort det men nehej då, man skulle dra bort det, från sidorna och in mot ansiktet men GUD så len jag blev i hela fejset nu. Lite som en barnrumpa faktiskt. Vet dock inte om jag kommer att göra om det. Kände mig lite som Fred Krüger när han efter varje inspelning måste dra bort det där...för det gör han väl? Visst?
 
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna ovaggat och sova hela natta fram till klockan ringer 4.30 men det slutar la med att jag vaknar kl 2 och sen får jag sitta och rulla tummarna och vara död på jobbet sen och det går INTE för sig. Fokus från första till sista sekund! Det är så vi jobbar förstår ni. Ryktet ska sprida sig, att jag och kollegorna gör ett förjävla bra jobb.
 
Hoppas ni haft en bra tisdag!
 
 
 

Semesterdag

Igår var jag så trött så jag somnade runt 22.30, trots att jag skulle vara ledig idag och kunde vara uppe hela natta om det vore så. Men jag var svintrött verkligen så jag gav upp och somnade på stört.
 
Idag vaknade jag 8 och tänkte, näe fan att jag tänker gå upp nu. Försökte att somna om men det gick inte. Ryggen gjorde ont, jag vände och vred på mig men gav upp. Jag låg däremot kvar i sängen till 10.30 ungefär. Sen fick jag för mig att skura skithuset så jag började under badkaret. Sen sa ryggen att det var alldeles för dumt så där tog det stopp.
 
Sen har jag dammsugit, lagat mat, tittat på en halv film som sög getstjärt, ätit, diskat, sovit en stund och sen vaknade jag av att Nogger vrålade i panik. Jag tittade yrvaket upp och såg att hon drog och slet i ett snöre som fastnat under dörren och det var det hon var tvungen att väcka mig för alltså. Kokokatt.
 
Det har varit skönt att vara ledig idag. Inga måsten, bara slappa och vara för mig själv en stund. Det var förbannat skönt. 
 
Imorgon är det jobb igen men nu har jag fått lite mer energi även om solen lyst med sin frånvaro och det blåst halv storm så gardinstången höll på att flyga ut när jag hade öppet balkongdörren. Friska vindar så att säga. Dock får man vara glad över att man inte bor i New York där det är Sandy som härjar. Orkanen ni vet.
 
Mörkt blir det tidigt också, jävla påhitt att ställa om klockan då. Vad ska det vara bra för? Ljusare på morgonen visst men inte om en månad, då är det väl ljust några timmar på dan och sen becksvart. Hit med snön också, gärna snöstorm, svinhalt och allt annat som hör vintern till..ja hit med det bara så det blir sommar nån jävla gång! Om vi nu får sommar vill säga, den blev vi ju snuvade på i somras. 
 
Nu ska jag skura skithuset igen, japp! Min lediga dag minsann!
 
 
 

Lördag på topp!

Men tjenare alla monsterdiggare. Hur är det med er? Med mig är det bara bra. 
 
Igår var det lite fest..inget ovanligt tänker ni, näe precis och jag har lärt mig efter missödet för 2 veckor sen. Nu äter jag ordentligt innan och jag tar bara 5 öl. Nu har jag varit på topp två lördagar i rad och så ska det fortsätta! 
 
Igår var vi tre tjejer. Vi hade sketkul! Tills den ena inte mådde så bra och cyklade hem (fick vi veta efteråt). Jag och Ewa gick ner till krogen som vi vistas på varje gång vi är ute. 
 
Det var halloweentema. Inte många som var utklädda men personalen var det! Här har vi en och jag ser livrädd ut.
 
 
Mikaela heter hon och hon jobbade i garderoben igår. Där stod jag rätt mycket faktiskt. Hon är så go den där tösa! Nu såg jag att jag hade röda märken på min vita tröja, hoppas det går bort säger jag bara!
Det var mycket folk, det var glada folk, alla var på topp! Utom en kille som hamnade på golvet, han var rätt låg.
 
Sen gick vi och käkade pizza. Träffade en kille som varit på krogen under kvällen och han följde oss till dörren. Tjötpelle, så kan vi säga!
 
Jag var väl hemma 2.30 nya tiden då, gamla 3.30, ni kunde räkna ut det ja, fan va ni är bra! Jag hade fått ett sms 3.49, gamla tiden då för min mobil hade inte ställt om sig. Vad det stod? "Sover du!". Eftersom jag somnat 10 minuter tidigare så svarade jag ju inte såklart. Förjävla synd att jag inte var vaken, FAN säger jag bara, så kan vi säga!
 
Idag mår jag kanonbra. Låg kvar i sängen till ca 13.30 fast jag vaknade runt 9. Skönt att bara ligga och slappa, smsa med människan som smsade inatt och glott på nätet efter lite saker.
 
Ingen söndagsångest eftersom jag är ledig imorgon. Underbart ska det bli!
 
Hade ni en kul lördag?
 
 
 

Välkommen lördag!

Igår gick ögonen i kors så pass att jag gick och la mig 23.08. Vaknade 5.24 av att jag hade ont i ryggen, var pinknödig så jag snubblade ut till toan. Mötte Iza som trodde att det var en helt jävla vanlig vardag fast då hade jag ju försovit mig i såfall för på vardagar går jag upp 4.30. När jag sa att det var lördag och att hon kunde gå och lägga sig igen gjorde hon faktiskt det. Den katten kan svenska!
 
Jag somnade väl efter 10 minuter, vaknade emellanåt av att ryggen värkte, jag la mig åt andra hållet och så höll jag på.
 
Kl 8 vaknade jag sista gången och runt 9 fick jag ett sms: "Tack för inatt, du var skön, vill du ses igen? Puss"
 
Hade jag nu varit onykter igår, varit på krogen och haft förjävla många minnesluckor så hade jag haft svår ångest idag men jag var hemma, drack inte en droppe och minns allt! Bruden eller grabben hade fått fel nummer alltså men jag fick mig ett gott skratt. 
 
Idag är det tvättstuga och sen får en se vad man ska hitta på. Städa blir det i alla fall och sen som sagt..får en se!
 
Vad ska ni hitta på för kul då?
 
 
 

Brrr

Imorse när jag åkte buss till jobbet tog jag på mig mina nya 10-kronorsvantar. Skulle bli skönt tyckte jag. När jag kom ut och hade stått i några minuter kände jag att det gjorde fan ingen skillnad. Jag kunde lika gärna vara utan!
Jag stretchade dom lite och se på fan, det var ju småhål i hela vantarna, inget undra på att jag inte var varm om händerna! Det blir till att köpa andra snart.
 
Det var svinkallt när vi jobbade. Vi gick i collagetröja mellan ställena och vi som redan är förkylda, bra där! 
Solen kom fram, den värmde väl men det blåste ju halv storm så det liksom snurrade runt märgen idag igen. 
 
När jag kom hem kände jag hur sliten jag var. Det tar på att knappt ta raster men det får gå.
 
När jag kom hem var jag så hungrig att jag..ja jag lagade mat.
 
 
Igår köpte jag grillad kyckling och åt potatissallad till. Det var kyckling kvar så jag fixade en grön chiligryta med kyckling och små fula spagettistrån som skulle vara nudlar men eftersom jag fortfarande efter 7 år är trött på nudlar fick det alltså bli spagetti.
 
Vad är det där som ser ut som nåt mormor hostat upp då tänker ni. Det är detta!
 
 
Igår när jag och Ewa var på ICA stod det en tant och hade små sketna tallrikar med nudlar och detta och paprika i, ja..kyckling också alltså. Så jag köpte en sån där. 4 kr rabatt på skiten var det också. Perfekt.
 
 
Man skulle bara hetta upp det som var i burken. Jag tog då i parika och hällde lite grädde i också för det såg så satans blaskigt ut annars.
 
Eftersom jag har en inre stress som utlöste min mages innehåll i en något blaskigare form visste jag inte hur den skulle reagera. Det vet jag nu. Kom just från skithuset, så kan vi säga! Men detta är svingott så känner ni för att testa så köp en sån där jävla burk och ja..ha vad fan ni vill i men det jag åt var jättegott!
 
Idag är det fredag och jag är så slut så idag blir det en lugn hemmakväll för mig själv och teven. Göttans hörrni!
 
Önskar er en helt underbar fredag!
 
 
 

Osså kom det då!

När jag hade jobbat klart duschade jag varmt för det var SATAN va kallt och ruggigt det var idag. Man riktigt kände hur kylan trängde sig in i märgen på en, snurrade runt varenda revben i kroppen..ja varenda jävla ben vi har i kroppen liksom. 
 
När jag hade tinat upp satte jag mig framför datorn och då ville Ewa att vi skulle till ICA så det var vi men först skulle jag förbi apoteket för att köpa batterier till hörapparaten. Ett batteri funkar i en vecka så det fick bli ett storpack på 6 stycken, då har jag i en månad och lite till. Dom är inte så dyra men dom borde vara gratis för jag har då fan inte bestämt mig för att vara näst intill döv. Efter 9 operationer i öronen tyckte läkarna att det fick räcka. Så jag har ärr bakom öronen plus ett nästan igenvuxet hål där en titanskruv suttit, jag var vaken när dom borrade i huvudet och nu vet jag exakt hur asfalt känner sig när en asfaltborr kommer. Det skakar i hela huvudet, det ekar i det också. Skruven lossnade själv en sommardag för många år sen och sen hade jag ett hål..det kommer se ut så hela mitt liv, det kommer aldrig riktigt växa igen. Jag är glad så länge jag hör tack vare en hörapparat i alla fall.
 
Sen gick vi till ICA och handlade lite. En tant stod och ville vi skulle smaka nån jävla kålstav som vi sen skulle dippa. Jaja hit med det då! Det smakade inte jordgubb direkt men det fick duga.
 
När jag kom hem därifrån gjorde jag pannkakor och tittade på "Nybyggarna" på play som jag inte såg igår för att jag såg "Bonnläpp söker blygdläpp" istället. 
 
Trött är jag, sliten är jag men på måndag är jag ledig, kan ni tänka er, jag är ledig för första gången sen jag började igen 7 maj. Det smakar fan inte skit det ordet...LEDIG! Japp, underbart för jag har inte varit borta en endaste dag, jag har jobbat, jag har slitit, jag har varit envis trots att jag varit sjuk, jag har jobbat trots att ryggen skriker att jag ska ta det lugnt. Men jag är stolt, stolt över att jag är viktig på ett viktigt uppdrag!
 
På jobbet sa dom att det skulle komma snö på kvällen och förut kom det! Snöblandat regn i och för sig men på flera håll la det sig lite men är borta nu, men nu kom det!
 
 
 

Madde har förlovat sig.

En av Sveriges absolut vackraste kvinnor har förlovat sig och då menar jag inte mig.
 
Madeleine, vår prinsessa ni vet, hon som helst inte vill vara i Sverige utan typ sitter och dricker kaffe i New York istället. Hon har nu fått en ring på sitt finger av sin amerikanske pojkvän Chris. Se där ja! Och ringen är då fan inte köpt i en automat kan jag meddela. Där sitter den och bländar New Yorkborna med sitt gnister. 
 
Chris är nog godkänd av kungafamiljen för han fick minsann följa med Madde när Estelle döptes. Roligt för honom, det är ju alltid lika roligt att se en bebis få vatten över huvudet och hela församlingen höjer sina hörapparater för att höra om det blir skrik, vrål, skratt eller nåt annat när det där våta hamnar där det ska. Nu vet jag inte vilket av det det blev, stod det i tidningen? Minns inte.
 
Nu ska deras kärlek godkännas av regeringen. Lite som att vara homosexuell i världen alltså. Man ska godkännas, fler ska ta ställning och sen kanske det blir ett ja, ett nej eller vi ska tänka på saken.
 
Godkänns det så blir det bröllop och sen får vi kanske se ännu en gång livvakter springa maraton genom Stockholm bredvid vagnen där Madde och Chris sitter och ler med hela ansiktet..om det inte regnar vill säga för då skulle då fan inte jag le.
 
Grattis Madde och Chris!
 
 

Så tragiskt!

Jag har sett alla avsnitt av "Nybyggarna". Linnea var först ut att få ett rum i en omgjord lada där hon fick hjälpa till för att komma bort från knarket. Jag tyckte om Linnea redan från början. En tjej som kommit på kant med samhället, knarket och var tvungen att prostituera sig för att ha råd med det.
 
Suget blev för stort och hon valde knarket före ett tryggt hem, ett hem som hon varit med att bygga själv.
 
Jag lider med Anders Öfvergård, jag lider med honom för jag känner maktlösheten, sorgen över att en sån go och ung tjej väljer något så tragiskt som droger, för det är tragiskt. Hon ska inte behöva bo på gatan, hon ska heller inte behöva ligga med män för pengar för att betala knarkhelvetet!
 
Klart att hon är besviken själv, det skulle jag också vara. Både för att jag svek Anders, svek mig själv och alla som stöttat mig. Men det är ett val. Jag har själv aldrig tagit droger, aldrig testat och det har inte legat för mig att velat heller.
 
Hoppas att hon i skrivande stund kommit bort från skiten.
 
 

Förlåt faster

 
29 september fick jag en blomma av min faster för att jag fyllde år ni vet. Den var finare då så att säga. Den var mycket finare men jag har varnat folk att inte köpa blommor till mig just för att jag glömmer av dom. Detta är den enda blomman i min lägenhet. Den åker ut imorgon. Förlåt faster och när jag ändå ber om ursäkt kan jag tala om att brodyrduken jag fick på min 40-årsdag som du tyckte jag skulle brodera...den ligger någonstans helt orörd. Jag gillar inte brodyrdukar! Det är lite "hej Agda 87" över såna!
 
Jag har haft kaffebesök idag, alltid lika trevligt så att säga. Mycket skratt, mycket babbel och mycket..ja mycket annat.
 
Imorgon är det lön, jippie! Då ska jag köpa yougurt att ha till frukost till jobbet, jag är så jävla trött på mackhelveten nu, jag kan spy på dom, ja det kan jag! 
 
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
 
 
 

Inte så möe!

Har jobbat..japp!
 
 
När jag kom hem tog jag tag i disken som jag tänkte ta tag i igår men som blev liggandes i vatten enbart. Sen tog jag även tag i badrummet. Efter det tog jag fram dammsugaren och sög och SOM jag sög. 
 
Sen skulle jag kanske få kaffebesök och i väntan på det tittade jag på "Ensam mamma söker" på play och efter det sov jag lite, det var då det dundrade in en si sådär 511 sms från alla möjliga hörn av Sverige. Dessa vänner har en "SunesoverRADAR"! Jag hade på smssignalen som väcker både döda och döva för att jag skulle veta om kaffebesöket skulle komma eller inte så därför hade jag det högt. Det var ju dumt...kanske.
 
Efter att det stod klart att besöket inte skulle komma för att besöket hade gjort så jävla mycket annat idag så gick jag upp och lagade mat. Korv och potatis i mjölksås blev det. SÅ gott! 
 
Så nu ligger jag på rygg i soffan och glor på "Äntligen hemma" och slappar för jag har ju gjort så mycket idag...eller hur det nu var.
 
 
 
Hoppas ni haft en skön tisdag med roliga inslag.
 
 
 

Succén går vidare utomlands!

Hoppas att ni inte missade sista avsnittet av "Torka aldrig tårar utan handskar" igår?! Har ni inte sett nåt av det så tycker jag banne mig det är på tiden. 
 
Det är absolut Sveriges bästa och viktigaste serie någonsin! Att visa hela svenska folket hur det var när AIDS kom till Sverige, att visa hur homosexuella blev behandlade av nära och kära. Att det var tabu att tala om att ens barn var homosexuell för andra. För att vara bög, flata, transsexuell var inte kärlek, det var nåt som var äckligt och att man kunde bli botad om man bara ville.
 
En stark, berörande och hemsk serie som hänt och händer än.
 
Nu blev ju denna en stor succé i Sverige och ska nu säljas utomlands. KANON! Detta måste komma ut, detta måste talas om mer.
 
Grattis Jonas Gardell och alla skådespelare och TACK för att ni gjorde det så bra! 
 
 

Superkul kväll!

Denna söndagen är nog en av få söndagar som jag inte är bakis. Utom dom helgerna jag inte druckit då alltså.
 
Eftersom jag fortfarande var lite bakis från i fredags när jag började dricka igår så gick det lite trögt. Eller vad sägs om 2.5 öl på 3 timmar? Men jag hade bestämt mig för att ta det lugnt, att dricka med måtta och känna efter om jag verkligen ska dricka mer efter en stund, det funkade kanon!
 
Vi drack, vi sjöng, vi var uppe hos Ewas granne som hade slagit i armbågen i bordet och blodat ner både tröja, byxor, lägenhet och annat. Han var liksom inte nyktrast i kommun direkt men en annan kompis ringde sjukvårdsupplysningen och frågade vad vi skulle göra. Dom skickade en ambulans, han blev omplåstrad och sen fick han åka hem
 
Sen var klockan så mycket att jag gick till nattklubben själv, dom andra skulle komma lite senare. Där träffade jag massor med folk som jag inte träffat sen...ja sen sist tror jag. Jag dansade, jag drack och sen när gruppen gick upp så var det full fart på både dom och oss.
 
 
Här ser jag att jag nog skulle ställt in kameran på rörligt foto för dom var ju inte direkt stilla!
 
Sen dansade och pratade sångaren med mig och några kompisar. Kul! 
 
Sen fick jag napp och idag åt vi detta till frukost!
 
 
Hon hittade en gammal oöppnad burk med pickles med några utvalda grönsaker. Det skulle vi tydligen ha i en skål och äta. Jag åt inte upp medan hon tog 3 gånger. Stackarn var helt utsvulten!
 
Idag är det en jävligt bra dag måste jag säga. Ler hele tin..så kan vi säga!
 
 
 

Viktig serie

Igår var det alltså dags för andra avsnittet av Jonas Gardells serie "Torka aldrig tårar utan handskar". Jag höll helt på att missa det men såg på Twitter att någon skrev och jag sprang till vardagsrummet och satte på teven. Den hade inte varit på på hela dagen och hade inga planer på att titta heller men nu ville jag se andra avsnittet.
 
För många är det säkert bara på skoj men det är det inte. Det var så här det var på 80-talet då Aids kom till Sverige, eller "bögpesten" som den också kallades då det oftast var homosexuella män som fick det. Hur ofta ser man två unga killar visa sin kärlek till varandra på en kanal som SVT? Hur ofta ser man killar visa sin äkta kärlek överhuvudtaget på teve? Utan att det är i en film som någon hittat på innehållet. Detta är stort, det är viktigt att visa hur det var och hur det ÄR! Visst har Sverige kommit en bit på väg men det finns religiösa som stöter bort sina barn om det visar sig att dom är homosexuella eller går ur församlingen. Hur i helvete kan man ens tänka tanken? Hjärntvätteri! 
 
Några repliker som gjorde mig arg igår var bla när Benjamin berättar för sin mamma att han är homosexuell: "Mamma, jag är homosexuell".
Mamman: "Det behöver du inte vara, det går att kämpa emot, det är det många andra som gjort".
 
Jag går osökt tillbaka till en film jag såg för några år sen. "If this walls could talk". Där en äldre dam som precis blivit "änka" efter sin älskade sambo träffade släktingar som skulle dela upp bohaget och inte hade en aning om att deras avlidne släkting var lesbisk. Det var tabu, det fick inte komma ut, det måste grävas ner, ingen fick veta! Dom som levde i garderoben på den tiden och dom som verkligen aldrig talade om vad dom hade för läggning, hur lyckliga tror ni att dom var? Inte ett skit skulle jag säga!
 
Simon Berger som spelar Paul i "Torka aldrig tårar utan handskar" är en skön bög, en bög som tar allt med en klackspark, som är lite av en ledare för resten av böggänget, han som kommer med dom skönaste replikerna, han har en djup kärleksrelation med sin rollfigur. Han gick helt upp i det hela och han gör det fan bra! 
 
Han kommer säkert få fler roller nu efter att tredje och sista avsnittet sänds nästa vecka, var så säkra!
 
Tack till Simon, Jonas Gardell, Rasmus, Benjamin och alla andra för den här otroligt starka, sorgliga, tragiska och viktiga serie! Den är klockren och behövs visas upp men dom som borde se den gör det säkert inte - homofoberna. Homofoberna tycker jag mest synd om, så lite kunskap och så lite förståelse för äkta kärlek, en kärlek som inte alla orkar eller vill visa för alla som vill se. 
 
Jag är flata men är också en öppen flata, jag är jag och det kan INGEN ta ifrån mig och det ska inte en enda jävel få göra heller!
 
 
 
 

Idag är man inte kaxig!

Igår var jag hos Ewa och drack öl då. Sen kom det två till och vi hade kul. Sen gick vi först till en krog där jag träffade en tjej som jag har på Facebook men inte umgås med. Det var kul att träffa henne, hon är sällan ute. Sen gick vi till en annan krog och ja.. det är vad jag minns sen är det diffust eller också vill jag inte minnas. 
 
Jag somnade runt 5 och vaknade 9 första gången, det gungade rejält, jag gick upp och rastade Doris och gick och la mig igen. Tittade på en halv film och somnade, sov 3 timmar och kollade klart på filmen och somnade igen. Sen vaknade jag runt 14 och kollade på en annan film och gick sen upp för att köpa pizza, inte många knop här inte och jag är inte så kaxig idag. Usch, nästa helg ska jag inte dricka så mycket och det är ett löfte! Då kommer det en kanongrupp så det vill jag minnas och ha kul!
 
Jag fick beröm för min nya jacka också, av Ewas son bland annat. Han är 15 år och ville ha den men se det fick han inte!
 
Imorgon är det en ny vecka (jo det är också sant) och man är återigen tillbaka i vardagen. 
 
Snart är det bara 2 månader kvar till julafton. Har ni börjat köpa julklappar? Jag ska nog köpa min första imorgon, bäst att vara ute i god tid så resten av folket kan stressa själva dagarna före jul. Då kan jag sitta i min soffa, mysa och känna att jag gjorde det rätta..att börja tidigt.
 
 

Lördag var det ja!

Ja idag är det ju lördag, en lördag jag såg fram emot att få sova ut på. När klockan var 6.50 vaknade jag, gick på toaletten och rastade Doris. Tänkte somna om men se det gick inte för sig det. Det gick inte att somna om, det gick inte att bara lägga sitt tryne ner i kudden och låta drömmarna ta över. Hepp! Jag låg till kl 8 sen gick jag upp, bytte sand i katternas lådor och satte upp nya gardiner i sovrummet.
 
Där kunde jag gått och lagt mig igen men icke, jag fortsatte med att diska, damma lite och dammsög hela lägenheten! Jätteskönt visserligen, jo det är det fan för nu kan man slappa resten av dagen! 
 
Ikväll blir det lite häng med Ewa och vi ska dricka öl och snacka massa goja, kanske det blir utgång, det får kvällen utvisa liksom. Därför har jag nu också bytt i sängarna för man vet inte vem man tar hem när hjärnan inte är vid sina normala bruk. Ja okej, det är en enda jag skulle ta hem isåfall men vet inte om hon ska ut, vet inte om hon känner för det heller, det får tiden utvisa det också! Först och främst ska jag njuta av lördagen och att jag gjort lite nytta på min fritid.
 
Igår när mina smaklökar var tillbaka gjorde jag en skitgod kycklinggryta, den var himmelsk! Eller också var det för att jag för första gången på 2 veckor kände vad det smakade.
 
Hoppas att ni får en helt underbar lördag för det ska jag ha! Livet leker kan man säga!
 
 

ÄNTLIGEN!

Äntligen är det helg då. Jag älskar att ha ett arbete, jag älskar att använda hela kroppen för det är då man stupar i säng på kvällarna och sover hela nätterna helt still, utan en tillstymmelse till att röra sig knappt. Men ibland (läs idag) var det lite jobbigt. Folk överallt, folk som trängs, folk som ska vara på samma ställe som en annan hele tin!
 
Först var vi på ett ställe, det tog drygt en timme, vi har gjort det så att vi inte ska ha så mycket att göra på fredagen eftersom vi då är på 3 olika ställen och då får vi stressa lite men det gick, det flöt på och vi slapp stå och vänta så länge vid varje dörr innan vi blev insläppta, det flöt på som sagt.
 
På andra stället var det massa folk då, lite här och var, helst där vi var då. Men det gick det också.
 
Vi åkte till Netto efter, jag köpte tvättmedel, sköljmedel, avfallspåsar och detta!
 
 
Nu slipper jag stå varje morgon med stela fingrar medan jag viftar med min reflexremsa för att bussen ska stanna vid min hållplats. Nu kan jag vifta fortare och gladare! 10 spänn. Som hittat alltså.
 
Nu är det bara ett par nya skor som behövs men det tar vi nästa månad. 
 
Vet ni vad som hände idag då? Fattar ni eller?! Nej det kan ni ju inte göra.
 
När kollegan klev in i bilen stank hon rök och det kände jag liksom! Hon stank och SÅ glad jag var över det då! Jag hade fått luktsinnet tillbaka. Sen bjöd hon på en Läkerol och ja ba: "Det smakar ju laktrits! Jag kännert!" Jag hade även fått smaklökarna tillbaka, det är lycka, på en fredag och allt! Underbart. Det firade vi med en räkmacka på ett fik, ja faktiskt stans bästa fik! 
 
Så nu tvättar jag då. Det är bara en nödvändighet, ett måste liksom.
 
Vad hittar ni på för kul ikväll då?
 
 

Äntligen!

Jobbat har vi gjort!
 
 
Sen åkte vi till Netto men där stod det på stor skylt: "Vi tar inte emot kontokort för att det är ett stort kabelbrott någonstans!" Hepp då var det bara att åka till kontoret och det gjorde vi.
Vi pratade med chefen och sen åkte vi hem.
 
Jag satt hemma en stund sen gick jag till stan för att köpa en jacka. Det var flera år sen jag köpte mig en lite snyggare jacka. 
 
 
Får jag lov att presentera min nya RÖDA jacka! Jag hade bara pikétröja under när jag tog kort men guuud så varm jag blev. Jag fotade och fotade!
 
 
Och fotade lite till..
 
 
En lite längre jacka men känner jag för att visa er min jeansröv så gör jag det också!
 
 
 
Ja det var allt för nu. Hoppas ni också varit ute i det fina höstvädret idag, helt gudomligt vackert!
 
 

Så kan det gå!

Det är ju många som jobbar svart, det finns dom som aldrig åker fast och sen finns det dom som är så kända att det går ut offentligt till alla som vill läsa.
 
Som Lotta Engberg tex. Hon verkar ha tagit emot svarta pengar, inte betalat skatt på ett öre av dom och ja..då går det som det går..vid 58 tillfällen också så det är ju inte en engångsföreteelse tyvärr. Ibland är man efterklok helt enkelt. 1.4 miljoner ska hon punga ut med plus en halv miljon. En chansning kanske, sen kanske det finns förklariga skäl till det hela, det vet varken du eller jag, bara Lotta själv.
 
Det lönar sig att jobba vitt folk! I alla fall om ni tänkt att bli kända.
 
 
 
 
 
 
 

Onsdagen den 10:e

Imorse var det kallt, så kallt att jag kände att jag nog måste ha vantar på mig när jag står där helt ensam och väntar på bussen. Ja inte för att jag är ensam alltså utan för att det är kallt! Det blir liksom inte varmare om vi är två och väntar. Jo om vi är kära och kramar om varann men kramas vi så finns det risk för att vi missar bussen för att bara stå där och kramas när man är kär..ja det funkar kanske ibland men inte alltid, så kan vi säga!
 
Som vanligt var det jag som låste upp dörren till jobbet, så går det att alltid vara man nr 2 som kommer dit. Den första sitter i trappan och spelar på mobilen med sitt eviga knappljud..häromdagen undrade jag om han inte visste hur man stänger av det där jävla knappljudet! Det visste han inte. Hepp, sluta spela kl 6.30 då!
 
Idag var vi två på första stället, dock inte samma som i måndags, hon som var med mig i måndags är sjuk, hon som var sjuk då är egentligen sjuk men åkte och jobbade ändå. Tack! Det flöt på, det var massor att göra som vanligt. Sen var vi klara.
 
På lunchen åkte vi och tankade bilen full och fikade.
 
 
Nej jag har fortfarande inga smaklökar och lukt, jag VET hur en sån här smakar men magen ville ha sitt så det var bara att mata den det! Den är så god! Åtminstone var den det för 3 veckor sen då jag kände smaken.
 
Vi jobbade lite till.
 
Sen fick vi äntligen få åka hem. Jag la mig i ett bad och sen tog jag tag i disken. Det var min dag så här långt. Hur har er varit?
 
 
 

Torka aldrig tårar utan handskar

Jag gillar Jonas Gardell, jag gillar hans humor, hans ironi, hans målande ordspråk och jag älskar hans böcker.
 
Jag har däremot inte läst boken "Torka aldrig tårar utan handskar". Men idag såg jag hans första avsnitt med samma titel, ett avsnitt av 3. Den går att se på SVTplay och HÄR har du den. Se den, fundera, ta in, förstå och framför allt, se den som ett verklighetsbaserande avsnitt för det är just det det är, allt har hänt på riktigt.
 
Detta är Jonas berättelse om ett liv han var mitt inne i, ett liv som andra såg som äckligt och många gör det än idag. Bögjävlar skriks än idag, där har det inte ändrats. 
 
En bra serie som har tokhyllats av de flesta som sett det, även av mig. Nu ser jag bara fram emot 15 oktober då andra avsnittet sänds.
 
Bra jobbat Jonas Gardell och tack för ännu ett verk som kommer gå hem i stugorna. 
 
 
 
 
 
 
 

Trevlig lördag!

Ja då har besöket från igår åkt hem. Igår hade vi det riktigt mysigt med mat, vin och sång. Idag blev det inget av det. Men maten..ja den var säkert god men som ni vet så känner jag inte ett smack vad nåt smakar men besöket sa att det var gott men lite smaklöst...vad ska JAG säga om det då?? 
 
Här kommer det ett kort på maten.
 
 
Okej, jag hade 3 öl också så jag tog en öl till maten som ni..ja som ni ser!
 
Sen blev vi så mätta så vi spelade lite spel som besöket hade med.
 
Okej, jag förlorade men det var enbart för att hon började och gick ut först sen kom jag! Jo det är sant! Hur många vi var? Eh..två.
 
Sen blev det musik på hög nivå, vin och mys. Vi somnade 5 imorse och vaknade runt 8. Inte många timmars sömn där inte. Blir nog att tryna kudden skettidigt ikväll istället!
 
Imorgon är det jobb igen, var fan tog helgen vägen eller?
 
Ha en underbar söndagseftermiddag och kväll!
 
 

Underbar höstdag

Jag var till ICA förut och jag hade solglasögon! När hände det sist? Det var rätt skönt ute men det som slog mig. Färgerna, höstens alla färger, så fint, så fint att det nästan tog andan ur mig. Kan ha med att göra att jag har svårt att andas överlag just nu men så var det!
 
Om nu min dotter hade gått på dagis så hade jag säkerligen haft halva lägenheten med olika höstlöv nu. Hon var sån. Eller stenar! "Titta mamma vilken fin sten!" Trots att den såg ut exakt som alla andra stenar hon släpade hem. En gång när jag skulle tvätta hennes jacka så hittade jag 4 kottar och 20 stenar i olika storlekar. Det hade kostat mig en ny tvättmaskin om det där kom i den, var så säkra!
 
Idag blir det inte fest, det blir lite alkohol på två. Ingen utgång utan middag och bara umgås. Såna helger behövs, man ger varann energi på ett eller annat sätt...eller fler om vi vill det! Eller också gör vi av med energin vi hade innan. Mycket möjligt!
 
Så nu blir det inga fler inlägg idag utan jag återkommer imorgon. Hoppas ni får en helt jävla underbar lördag, precis som jag med all säkerligen kommer att få.
 
Hej!
 
 
 
 

Bluffappar!

När man går in på sin appsäljartjofräs så litar man ju på att det stämmer, att det är säkert att köpa eller ladda ner gratis eller hur? I alla fall är jag en av dessa som säkert skulle tycka det vore säkert men nehe, blåögd och naiv får man inte vara för då kan man bli lurad.
 
Tex finns en app som heter "Lås din skärm" för 7 kronor, den kanske är borttagen nu, vet inte säkert men den kanske man skulle ha köpt men den är alltså fejk, en bluff som kan tömma dina besparingar på bankkontot.Man uppmanas att TEX ta kort på sitt kontokort för det är tydligen ett foto dom ska ha och gör man det ..ja då är det kanske kört.
 
Jag köper aldrig appar, jag tar bara gratisappar till spel och annat.Men innan du laddar ner en app eller köper den, kolla recensionerna innan, lita aldrig på betygen. På recensionerna kan det stå positivt eller många arga. Var säker! Sök på appen och se om det finns nån varning någonstans. Ta tid på dig att söka innan det är försent.
 
Lycka till!
 
 

På god väg!

Nu ser ni förändringen va? Det är inte klart, det är småjusteringar kvar som färg på menyrubriker osv men det är på väg och det är en blogg,facebook och twittervän som gjort headern åt mig och fått saker och ting på plats som jag igår klantade till och det mesta försvann! Ja headern är bilden längst upp som ni ser med kort på mig och prideflaggan. Denna gång fick inte Iza och Nogger vara med, taskigt kanske men det är inte så mycket handling om dom längre så jag låter dom vara ifred och kanske bara skriver nångång om hur mycket dom glor på mig när jag badar.
 
Inatt sov jag som en påse nötter, det snorades, det var täppt, det var hostigt, det var pinknödigt och lite annat. Inte att rekommendera om man ska städa på 3 ställen på en dag, det är ju inte det! Men vi kämpade på, jag snöt mig så många gånger att jag till slut trodde att hjärnsubstanser skulle synas på pappret efteråt men näe, dom sitter på plats vad det verkar. Jag är inte sjuk förövrigt, det är bara denna jävla förkylning som spökar.
 
Imorgon ska jag äntligen köpa mig en ny bh. Den gamla, eller ja, den är bara 2 månader gammal men bygeln har gått av och det vassa sticker in i bröstet på mig och DET mina vänner..det är fan inte skönt! Så imorgon ska jag ta mig till byn och inhandla detta för presentkortet jag fick av mina föräldrar. Kanske det räcker till nåt annat också, som typ strumpor, ett hårspänne eller kanske till och med ett halsband med en örn på eller nåt.
 
Mer om det får ni veta imorgon. Skriv gärna vad ni tycker om designen också, det är alltid kul! 
 
Hörs imorgon, godnatt!
 
 

En förändring

Ja som ni kan se så ser bloggen inte ut som den borde. Det beror på att det ska bli förändringar här. Blogg.se har ändrat sin design så nu vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det hela men det tar jag imorgon. Kanske jag även gör den lösenordsskyddad också, får se. Det är min blogg, jag bestämmer eller hur? Precis!
 
Mer om detta imorgon alltså när jag fått ordning på designen.
 
Godnatt!

Känner inte ett smack!

Imorse skulle jag sova till kl 7..det var det som var tanken. Det var inte min förkylnings tanke alls faktiskt. Jag har vaknat massa gånger av att jag antingen var täppt, snoret rann, ont i ryggen eller pinknödig. Kl 6 fick jag nog och försökte inte somna om igen men jag vägrade samtidigt att gå upp, mer än att gå på toa då men sen kröp jag ner i sängen igen. 
 
Kl 8.30 åkte jag och besiktigade firmans bil och det var inga problem, helt utan anmärkningar, gött!
 
Sen kom kollegan dit och vi åkte och jobbade. Det går lättare när man är två, särskilt som jag knappt kan andas mellan varven.
 
Förut var jag och Ewa på ICA och jag köpte detta.
 
 
Men eftersom jag inte känner ett smack vad saker och ting smakar så skulle jag lika gärna kunnat dricka ättika! Jag ska nog vänta tills jag känner nån smak tror jag bestämt. Jag köpte även Lypsyl för nu är läpparna så torra att dom snart spricker.
 
Sedan i lördags har det läckt i avloppet under handfatet och idag skulle jag då försöka få bukt på det där. Då märkte jag att ett rör hade spruckit så jag gick in på nätet och felanmälde. 2 timmar senare kom det en ung kille på 20+, gick in i badrummet och sa sen till mig: "Jag ska bara slänga av mig lite kläder"..hoppsan, vi hann inte ens presentera oss liksom. Jag fick ett helt nytt system och han kittade så nu ska det väl hålla åtminstone 5 år.
 
Jag försökte sova lite på dan, det gick sådär kan jag väl säga. Jag var täppt, näsan rann och jag dregglade. Så sexigt så man liksom döööör!
 
En dag kvar sen helg, så gött!
 
 
 

En trött och glad dag

Imorse när jag vaknade kände jag mig inte bättre i kroppen. Halsen rev, jag kallsvettades, huvudet dunkade och jag kände mig allmänt skitdassig men det var bara att ta tjuren vid hornen och åka till jobbet det.
 
Vi jobbade och oj vad vi jobbade. Sen tog vi frukost i bilen i vanlig ordning.
 
 
Ja jag vet, pålägget ser ut som nåt mormor har hostat upp men det är kantarellost och när bröna ligger ihop så kan det se ut så här när man tar isär dom! 
 
Sen var det till att jobba igen. Sen åkte vi till kontoret och det var då det blev en glad dag. Chefen kallade in mig och tadaaaaaa, jag fick skriva på anställningspapper så nu är jag tillsvidareanställd! Jag har varit det i 2 veckor men jag har inte fått säga nåt förrän jag skrivit på så nu vet ni också. Gött som fan!
 
Sen jobbade vi ännu mer. 
 
Det kanske skulle ha blivit kaffebesök idag igen men det hanns inte med så istället har jag ätit majsbräck, druckit te och tittat på film. Det i halsen är kvar så nu fick jag tips om att dricka ljummet saltvatten. Det smakar nog som en potta med bajs men hjälper det så är det ju kanon!
 
Ha en superduperkväll!
 
 
 
 
 

Tisdag...japp!

Igår när jag ringde och gratulerade min käre far på födelsedagen fick jag veta att han redan i lördags kände sig lite hängig och att det rev i halsen. Igår stannade han hemma efter sin dagsresa med bil på nåt ställe för att han blivit förkyld. När vi la på sa det bara pang så kände jag mig dålig också. Från ingenstans liksom, den är fin!
 
Imorse var jag lika hängig och småförkyld men eftersom vi bara hade ett ställe idag så åkte jag till jobbet. Det gick fort för det var flera ställen som vi inte kunde gå in på så vi får ta det på fredag istället.
 
Jag åkte hem och la mig och sov i 2 timmar och kände mig inte bättre. Kände mig lite som äpplen som snart ska bli äppelmos liksom. Jag gick till ICA för att köpa kaffe, nej det är inte jag som dricker det utan ...nån annan. Det hade tagit slut och när jag kom hem frös jag som en gris så jag la mig i ett bad. Det var skönt.
 
Sen fick jag kaffebesök en timme och det var trevligt. Efter det kände jag mig faktiskt något bättre. Kan vara sällskapet, att alla baciller fördes över i vardagsrummet eller nåt. Kan också vara att hon alltid gör mig gladare och piggare med sin existens. En fin vän alltså.
 
Snart ska jag laga mat. Vad sägs om torsk, äggsås och potatis? Gör gott va? Precis!
 
Har ni varit eller är höstsjuka än då?
 
 
 

Seg måndag blev en bra dag

Idag var det rätt segt. Inte segt som i "vi-har-inget-att-göra-får-vi-åka-hem-nu dag" utan mer att det är samma hele tin nu. Rutinerna har kommit in, vardagen likaså. Det är så rent överallt, eller ja, inte överallt men dom ställen har så mycket ingrott skit att vi skulle kunna stå och gnugga oss fördärvade tills bicepsen var lika stora som Magnus Samuelssons, han som varit världens starkaste man ni vet. 
 
Det flöt på hela dagen utom på ett ställe där vi inte kunde komma in förrän efter en stund. Då passade vi på att åka till ett fik och GUD så gott det var!
 
 
Jag älskar Budapestbakelse! Nomnomnom! Där satt vi en stund och åkte sedan tillbaka och gjorde färdigt.
 
Dags att åka till kontoret med allt smutsigt och sen åkte jag och kollegan till nästa ställe. Det var likadant där. Likadant utom att ett samtalsrum var upptaget när vi kom dit, wow, ett ställe vi inte fick städa på alltså. 
 
Sen var dagen slut. Eller början på nåt roligt.
 
Jag fick kaffebesök, ja jag visste om det så jag diskade och duschade först, ja duscha hade jag ju gjort ändå men. Hon var här i 2.5 timma och vi hade...ja, kul! Hon är rolig, precis som jag!
 
Snart blir det mat och X-factor, glor ni nåt på det eller??