Riktigt kul!

Förlåt för att jag inte skrev nåt blogginlägg igår men det var fullt upp hele dan!
 
Igår firade vi min underbara pappa som fyllde 70. Det var god mat och dryck!
 
 
Eftersom jag städade hela dan igår för att jag och dottern skulle ha förfest så blev det inte av att vi åt nåt så detta var mer än uppskattat faktiskt.
Sen var det sång av brorsdottern 10 år. Hon har en enormt bra sångröst så det kom några tårar från oss alla tror jag bestämt.
 
Förfesten här var också asrolig. 7 tjejer som vrålade till musiken och fulla blev vi. Sen gick vi ut på varsitt håll jag och dottern och möttes hemma sen. En kompis till henne sov över och jag hade med mig nån hem också som gick kl 6 imorse. Trevligt så!
 
Idag fyller jag år by the way. Grattis till mig då. Hurra hurra hurra!!
 
 

En trist fredag blev en förbannat glad fredag!

När jag vaknade hade jag ont i ryggen, den gjorde...ja..ont.
 
Idag var det som alla andra fredagar 3 olika ställen på jobbet. Det brukar inte vara jobbigt men idag..ja..då var det det. Ryggen brann, stegen gick tyngre och djupare tyckte jag. Vi gjorde det vi skulle men sen var jag helt slut.
 
Igår sattes en ny bilannons in för dotterns bil. Herregud så många det har ringt. Prutat såklart, fått lika många mail, skambud såklart! 
 
Idag ringde det en kille från värmland och undrade om han och frugan kunde komma och titta på bilen. Det gjorde dom och vet ni vad, dom köpte den! Dom köpte bilen! Den bor i värmland nu. Jag klappade på den och sa att allt skulle bli bra, att den inte skulle gråta..dvs läcka olja, AC-vatten eller bensin. Dottern är glad för det innebär att lånet nu blir betalt och hon slipper betala ett skit mer på den bilen, inget kul att betala för nåt man inte använder eller hur? Precis!
 
Det ordnar sig ekonomiskt för oss båda, det känns skönt. Att ha skulder är aldrig kul och det har vi ingen av oss nu. Underbart! 
 
Imorgon är det mycket att göra. Städa, färga håret, fira pappa och sen förfest hos mig. Underbart och kul ska det bli!
 
Ha en finemang fredag.
 
 
 

Säga vad man vill

Jag är inget större fan av Justin Bieber, jag har väl som många andra hört hans låtar på radion, ute på nåt hak eller nåt men jag har aldrig sökt på honom på Spotify tex tror jag. 
 
Många verkar hata honom, varför vet jag inte men han är ung och framgångsrik, kan vara det då. Men varför hata någon för en talang? Avundsjuka? Ingen aning men säga vad man vill om Justin, han är inget ego. Jag har sett vid flera tillfällen då jag kommit över det av en slump..där han överraskar unga fans, gör sjuka människor glada genom att ta kontakt.
 
Nu läste jag om att en cancersjuk liten tjej på 6 år gått bort och som Justin bjöd över till New York för en Alla hjärtansfika.
 
 
Hon pratade om det flera dagar efteråt. Nu har hon alltså gått bort och han skriver om henne på Twitter. 
 
Häromveckan såg jag en video där en liten tjej på 3 stortjöt för att hon älskar Justin Bieber. Vid ett tillfälle överraskade Justin denne lilla tjejen med att komma och krama om henne i ett program. Hon fick sitta i knät hos honom och det måste varit det bästa ögonblicket för henne för alltid. Så alla som hatar Justin Bieber. Skulle ni göra samma sak om ni blev kända? I don´t think so!
 
 

Majsbräck!

Idag har jag varit och köpt bröd igen, ja herregud vad jag köper bröd!
 
Idag fick jag för mig att testa nåt nytt istället för att nästan kräkas på tekakor som jag nu kört med i åtminstone 1.5 månad till frukost.
 
Idag köpte jag majsbräck! Jag var skeptisk men en i personalen sa att jag skulle dela på dom och rosta! Det skulle vara skitgott. Nu gjorde inte jag som hon sa utan jag åt dom med pålägg utan rost!
 
Så här gjorde jag:
 
 
Jag la dom på skärbrädan
 
 
 
Smörade och la halva skinkbitar på dom, skinkan behöver inte läggas på snyggt!
 
 
 
Jag la två sketna ostbitar på, eller mer kastade!
 
 
 
Sen ångrade jag mig, tog bort ost och skinka och smetade mjuk och krämig leverpastej på skiten istället. Ja den heter faktiskt så!
 
 
Äh ni känner ju mig så självklart tog jag två majsbräck så det blev 4 stycken små sketna mackhelveten! Nomnomnom!
 
Hur dom smakade? Jättegoda! Jag har fått nya favoriter, majsbräck it is! Nu lär dom få se mig åtminstone en gång i veckan däruppe. Eller fler, beror på om dom lurar i mig att dom där jävla majsbräcken är slut eller inte görs igen. Då får jag väl gå över till nåt annat!
 
Köp majsbräck eller nåt annat gott på Wästgötabagarn! Japp där vare reklam så varsågoda!
 
 
 

Nybyggarna

Ikväll sänds andra avsnittet av "Nybyggarna" där Anders Öfvergård från "Arga snickaren" ni vet, ska få missbrukare att bygga egna hus. 
 
Jag såg första avsnittet och jag blev berörd. Det ska fan inte behöva vara så här. Vi ska inte behöva ha unga som går på gatan och säljer sig. Vi ska heller inte ha hemlösa, bostadslösa, uteliggare, ja kalla det vad ni vill. Enligt politikerna har vi ju inga hemlösa i Sverige. 
 
I programmet fick vi se Linnea som går på droger, säljer sin kropp och hon är 21! Hon sålde sig när hon var 17 år första gången för 200 kr. Det är så tragiskt att det inte är sant. Har föräldrar gett upp? Har dom kämpat men släppt? Jag vet inget om hennes uppväxt eller barndom. Men visst är det ledsamt?!
 
Jag ska titta på det andra avsnittet idag och hoppas att det inte bara blir tragiskt utan också ett hopp.
 
Jag gillar dessutom Anders Öfvergård och har sett alla avsnitt och säsonger av "Arga snickaren". Hoppas på ett succéprogram.
 
Såg ni förra veckan?
 
 

Mysdag

Ja imorse var det som vanligt ett ställe på schemat. Ett ställe som blir alltmer lättstädat eftersom vi i en månad städat arslet av oss på alla ställen. Nu städar vi lite utöver det vanliga. Ja som, utsidan av dörrar, insidan av densamme, bakom element, flugskit på väggar (jodå..så är det)..och ja, väggar överlag! Det känns skönt att man kan ta sånt nu för den vanliga städningen går som på räls. Dom verkar hålla efter bra själva, dom vill väl belöna oss med nåt kan jag tänka mig! Tack för det!
 
När vi hade varit på kontoret och lämnat in det smutsiga blev jag hemskjutsad av kollegan. Hemma väntade dottern som hade diskat, gjort i ordning, städat lite i badrummet och fixade sig för att träffa ännu en kompis som hon inte träffat på 4 månader. 
 
Då fick jag kaffebesök. Det var trevligt. Det var ett tag sen hon var hemma hos mig nu så det var extra mysigt att ha henne här. Vi tittade på Top Model eller nåt sånt. Hon drack kaffe och jag...ja drack inte ett skit!
 
Sen åkte hon hem och jag fixade lite till. Ikväll ska jag och dottern som inte ens vill äta ost för att det är så fett äta pizza från hennes favoritpizzeria. Sa jag att hon tyckte att ost är för fett? Jodåsåatteeee, hon är lite rolig min dotter.
 
Igår satt vi i soffan medan hon frös arslet av sig. Det är kallt i mitt vardagsrum.
 
 
Hon somnade lite och när hon vaknade sa jag att hon kunde gå in på mitt trådlösa internet i sin mobil, hon gjordet! Där sitter hon med sin snygga och bästa Samsung Galaxy S3, en sån jag vill ha, japp. Så är det nån som vill ge mig en sån i födelsedagspresent så varsågoda! Jag tar tacksamt emot den! Ja ba så ni vet...liksom!
 
Vi skrattade och hade kul som alltid, hon har ju min humor så tacka fan för att vi hade kul! Jag trivs att ha henne hemma. Hon sov förövrigt i soffan och sov som en gris, inte så konstigt om hon sovit 5 timmar på två dygn. Jag råkade tappa skohornet i golvet imorse, trodde att jag skulle få en utskällning men hon hade inte ens hört det. Tack!
 
I förrgår hade jag besöksrekord på bloggen, låg på 4:e plats av 1964 bloggar i kategorin HBTQ på Bloggportalen. Det var kul! Vad jag gjorde för att få det? Jag la ju ut kort där jag strippade, har ni inte sett dom? Va?? Näe okej. Jag skrev ju om den avlidne Nicklas Hocker. Många sörjer honom det märks. Vila i frid igen Nicklas! Du kunde ha blivit en stor artist i framtiden. Rocka röven av alla i himlen nu <3
 
 
 
 
 

Bra måndag!

Vi jobbade på imorse, så pass mycket att vi fick en paus för vi kunde inte komma in på ett ställe, stort sammanträde. Då åkte vi ner till sjön.
 
Ja ni kan titta förbi mig, det är sjön ni ska titta på...alltså. Vackert så det förslår, fortfarande vattnet ni ska titta på!
 
Som ett vykort på hösten. Nej vi badade inte nån av oss och ingen av oss har badat i år kom vi på.
 
Sen jobbade vi vidare, oj vad vi jobbade . Vi jobbade tills vi åkte till kontoret och åt lite. Sen åkte vi och köpte bröd. Ni tycker vi köper mycket bröd va? Stämmer bra det! 
 
Nu har dottern kommit och när jag kom hem så låg hon i sängen med täcket upp till hakan och tyckte det var svinkallt. Det är det kanske, men jag vet inte om jag tycker det, bara när det är kallt...liksom.
 
Nu är hon iväg till en kompis och promenerar. Träningsdressen var på i alla fall.
 
Sen kommer hon hem för att göra middag. Det ska bli nåt med kantarell, som jag hittade i skogen, gott!
 
 
Det blir en mysmåndag med dottern och imorgon ska det nog mysas också..om hon inte har nåt annat för sig. Men hon hade visst ett schema över sin vecka här "hemma". Får se hur mycket jag får se av henne.
Men jag njuter varenda sekund som jag får ha henne här. Man vet aldrig när det blir nästa gång. Men i oktober åker jag antagligen upp till Stockholm..jodå jag har allt fixat ett och annat.
 
Ha en go måndag!
 
 
 

Mer uppmärksammat nu?

Nu läste jag på Facebook via "Missing people", en grupp som jag är med i, eller ja, jag "gillar" sidan. Dom senaste veckorna har det varit flera som efterlysts försvunna. En del återfinns i livet, andra har inte återfunnits och dom andra hittas avlidna. 
 
Nu läste jag att den fd "Idolen" Nicklas Hocker påträffats död. 20 år, polisen tror inte att det ligger något brott bakom men man kan aldrig så noga veta. Är det genom just "Missing people" som man nu tycker att det är väldigt många försvunna människor i omlopp? Att det uppmärksammas mer just därför eller är det så att det faktiskt försvinner fler och fler? 
 
Jag tycker det är otäckt. Man vågar snart inte gå ut. 
 
Nicklas Hocker var med i "Idol" 2009, ett tag sen och åtminstone jag har inte hört något om honom sedan dess. Nu lär vi heller inte få göra det. 
 
Vila i frid Nicklas!
 
 
 
 
 

I hemmets lugna vrå

Igår gjorde jag inte ett skit mer än att titta på film, dricka några öl, lyssna på musik och skrev totalt innehållslösa statusar, precis som jag skrev igår att jag skulle göra.
 
Jag somnade runt 00.00 och vaknade runt 3, då hade jag fått två sms. Attans då, jag hade ändå satt smssignalen högt men är man astrött och nästan döv så hör man det tydligen inte, hepp. Nåja, det är så det blir ibland.
 
Imorse vaknade jag runt 9, fixade lite och sen fick jag snilleblixten att jag skulle gå upp all katthår ur min kinesiska matta.
 
Michael Jackson släng dig i väggen med din vita handske. Här använder vi gula gummihandskar förstår du!
 
Jag gnuggade, jag gned, jag brann nästan upp..eller ja, händerna i alla fall. Jag fick upp en hel del så att säga.
 
Nogger undrade vad som var fram och bak på den här nya katten. Jag hatar den där mattan, ska nog försöka att få tag på nåt annat. Jag har fått ärva den och...ja, den är inte fin.
 
Nu har jag legat i ett bad och gottat mig. Det är så rått och kyligt både ute och inne nu så det behövs tinas upp lite här och där liksom.
 
Imorgon när min dotter har kommit så ska hon stå för matlagningen fick jag sms om, gud så snällt! Då kan hon rå om sin gamla mamma i 6 dagar med mat, städ, tvätt och massage av nacke och axlar, perfekt! Eller näe..hon ska ju inte vara hemma hela dagarna...va synd. Men det är ju inte jag heller, jag har ju faktiskt ett jobb att sköta där jag har stort ansvar, det kan man inte bara lämna över till vem som helst...förstår ni. 
 
Hoppas att ni får en helt underbar söndag.
 
 
 

Slapplördag

Imorse vaknade jag första gången kl 6.40 och blåsan gjorde sig påmind. Jag gick upp, tömde och gick och la mig igen, jag somnade direkt. Vaknade kl 9 igen och där låg jag och myste med mig själv.Gick in på Facebook, batteriet sa till om att det nog var dags att ladda. Vad gör man när man har laddaren i skrivbordslådan 3 meter från sängen? Precis! Man rullar till den sidan, öppnar, tar ut och rullar tbx såklart! 
 
Där låg jag och myste och skrev massa innehållslösa statusar på Facebook...till kl 11! Kl 12 hade jag tvättstugan och ja, jag tvättade. Massa tvätt. Tvätt som blev rena. Strumporna var lika många när det var färdigtvättat som innan, hurra liksom! Inget monster som tagit dom alltså.
 
Sen städade jag, bäddade rent och duschade. Gick sen till ICA för att inhandla en färdig pizza. Det är jättebra om man kollar vad en sån innehåller innan. Sen brann det i käften efter att ha vräkt i sig hela med pepparoni i. Heja Sune, du är bäst, du är så glupsk att du äter som en häst!
 
Sen tittade jag på film och myste mer med mig själv...ja..och Iza också förstås som alltid ligger på min högra sida och trycker in sin tass i kinden alternativt bröstvårtan.
 
Nu dricker jag några öl, lyssnar på musik och skriver ännu fler innehållslösa statusar på Facebook.
 
Hoppas er lördag är lika kul som min.
 
 
 

Freeeeeeedaaaaag!!

Ja denna fredagen var ungefär som förra fredagen fast med kollegan på sista stället då. 
 
Det var jobb och mer jobb och ännu mer jobb. Så ser mina veckor ut ungefär.
 
Denna helgen blir det ingen utgång, får inte lön förrän på tisdag och dom är efterlängtade. På måndag kommer min älskade dotter "hem" och hälsar på i 6 dagar. Ska bli så jävla underbart! Jag jobbar ju som vanligt men slutar tidigt på tisdagar och torsdagar så det blir nog bra ändå. Nu känns det jättelängesen jag träffade henne och det var det ju..typ. 2 månader sen faktiskt. Hon har inte varit hemma på 4 månader så självklart sitter hon inte hemma med mamma hela tiden, nej för bövelen, hon har ju massa vänner i stan som bara längtar efter att få rå om henne och umgås. Jag längtar i alla fall!
 
Förresten så firar hon och hennes sambo 1 år idag, grattis gullungar! Ni är så fina ihop så, bästa och underbaraste! <3
 
Jag njuter av att det är fredag, även om jag trivs förjävla bra och vi får stående ovationer nästan varje dag så är det allt gött att det är helg nu så man kan ladda batterierna för en ny vecka.
 
Nästa vecka kanske jag kan berätta nåt mer, nåt som jag inte får yppa än, men när allt är klart så får ni också veta, okej? Bra!
 
Ha en trevlig fredag alla!
 
 

En bra dag

Idag när jag kom till jobbet så hade jag ett paket liggandes på "Utropstecknets" bänk, jag öppnade med stora ögon. Kunde det vara en Samsung Galaxy 3, en bil eller ett vipkort till min favvokrog? Jag kikade i paketet och...två splitter nya arbetsbyxor och två sketnya v-ringade, cerise t-shirtar! Woho! Doris ska inte behöva frysa längre då det är två stora hål mellan benen i mina gamla byxor. Jag tog på mig dom och dom passade perfekt!
 
Jag plockade ihop lite saker och åkte utanför stan för att städa. Det var uppskattat, dom hade längtat tills jag kom, dom skulle ju för bövelen få städat! Jag städade och pratade med dom i 2 timmar medan dom satt tillbakalutade och drack kaffe och höll ett öga ut mot gården, dom måste göra det förstår ni!
 
När jag var klar så..ja..jag åkte..till kontoret och mötte en ung kille som fixat vår tredje tvättmaskin, han sken upp när han såg mig och sa att den nu gick att köra. Gud så bra för det har bara tagit några veckor! 
 
När jag stod och väntade..näe vänta..jag satt och väntade på bussen med näsan i mobilen. Då körde "Utropstecknet" in och hämtade upp mig. Vi åkte och fikade på ett fik (jo det är sant). Jag köpte detta! 
 
Det var gott. Sen gick vi, i bilen på väg hem kände jag efter i mina fickor efter min mobil, jag kände den inte! "Utropstecknet" ringde och vi hörde inget, vi åkte tillbaka och min kompis som jobbar där tittade snett på mig och sa att den hade vrålat skithögt och hon och hennes kollega hade ingen aning om hur dom stängde av den. Bra att dom inte slängde den i backen för att få tyst på den då.
 
Jag har diskat, städat skithuset och jag har...äh jag ljuger. Jag har suttit framför datorn sen jag kom hem. Nej nu ljög jag igen för jag var iväg med Ewa till ICA för hon skulle storhandla. En del har det bra som får barnbidrag, det var NÅGRA år sen jag fick det!
 
Hon skickade förövrigt ut ett foto av mig från i fredags..då jag sjöng i en avstängd mikrofon! Titta!
 
 
Mörkt och håller stenhårt i ölen, det är viktigt förstår ni!
 
Nu ska jag diska, allt porslin är typ slut och sen ska jag nog..ja..göra nåt annat.
 
 
 

Ni gör´t bra tjejer!

Ja då var det dags att bege sig till ett av ställena imorse igen. Det börjar bli lite repris på bloggen nu eller hur? Precis! Eftersom vi måste vara på stället kl 7 och chefen tagit "vår" bil så tog vi hans, utan moppstativ som låg i den andra bilen men det var lugnt, vi tog bara två andra. Tur att vi gjorde det för det fattas ändå så vi måste ta med varje gång till byggnaderna. Skitsamma. Det gick bra, vi gjorde det vi skulle och sen åkte vi till kontoret.
 
Kl 12.20 åkte vi iväg till nästa ställe, det var där det kom fram en kvinna som sa att vi gör jobbet väldigt bra, att dom är sjukt nöjda med städningen. Detta börjar bli en vana för oss att höra nu men inte mindre kul för det! Tack tack så jättemycket tack!
 
Vi åkte även till ett bageri för jag hade fått nys om av en kompis att det skulle komma morotslimpa från i måndags. Hell no! Det hade blivit nåt fel så ingen jävla morotslimpa till mig alltså. Skit, jag köpte inget bara för det! Jag gillar morotslimpor, dom är jättegoda och smak av...morot! Gillar ni morötter? Det gör jag!
 
Imorgon har jag lite sovmorgon, det ska bli skönt. Hela 1.5 timme längre får jag sova, jävlar vad jag ska sova! Sen efter det stället får jag åka hem. Då ska jag städa..om jag orkar.
 
Jag kan bjuda på en bild från då jag låg i badet. Dock inte på mig.
 
 
Dom verkligen illglor! Iza glodde också men vände huvudet åt lite bredvid precis när jag tog. Jag får inte vara ifred när jag badar, syns det?? Känner mig lite som Kalle Anka i badet på julafton då hela skogens djur sitter och glor. Så känner jag mig!
 
 

Tisdagen hela dan!

Imorse var jag inte säker på vart bussen skulle gå då hållplatsen flyttats. Jag gick därför ner till resecentrum för att gå på där, kom på för en stund sen att jag inte heller idag kollat upp vart hållplatsen är så det får bli att jag går ner till samma ställe igen. Om dom börjat gräva på den ordinarie? Hepp, inte så mycket som en sketen skråma har dom gjort! När ska det ske då? I den här stan vet man aldrig.
 
Idag åkte vi lite tidigare till jobbet, vi var så tidiga att huset inte ens hade öppet. Vi satte oss utanför så min kollega fick röka för där vi skulle vara är det rökfritt. Sen gick vi uppåt då. Det var grönt ljus hela vägen till vår städskrubb, nu känner dom igen oss så vi slipper stå och trycka på knappar för att få komma in. Sånt är kul.
 
Det är inte skitigt längre så det gick i en rasande fart, det känns alltid som att vi har missat massa rum men det är ju att vi och dom håller efter så då kan det gå fort.
 
Vi fick även beröm här. "Ni gör ett väldigt bra jobb här tjejer!" Sånt är kul och man blev minst 2 mm längre. (Förslitningar i ryggen så jag kan nog inte bli längre). Sen var klockan så lite att vi åkte till Netto för att handla lite, sen vidare till kontoret. Satt i en halvtimme och pratade med chefen och en annan lite högre upp. Dom frågade om vi ville ha kaffe men hepp, jag dricker ju inte det då! Sen fick vi gå hem, eller jag i alla fall, kollegan åkte nog till annat ställe, "det mäktiga huset" ni vet.
 
Sen sov jag en stund, var tröttare när jag vaknade och hade halva örngottet i käften.
 
Tisdagen har varit bra, kanon faktiskt, skitbra, japp!
 
 
 

Från regn och rusk till sol

Imorse när vi var på första stället så stod regnet som spön i backen. Nu är det ju så att byggnaderna inte står bredvid varandra, nej då, ibland får vi till och med ta bilen och som idag så gick vi. Under den tiden så kunde man få regndroppar som la sig i nacken, rann nerför hela ryggen, satte sig i ryggslutet och fick mig att tro att det skulle stanna där men hepp, fan heller! Det fortsatte in under trosorna och vibrerade mellan skinkorna! Inte skönt alls. 
 
När det var frukosttime så satt vi i bilen och hörde regnet vräka ner, när det för några sekunder verkade lugna ner sig tänkte vi kliva ur men då blev det bara värre. Vi satt där inne och tryckte i en halvtimme! Sen kunde vi fortsätta att jobba. Vi stressar inte längre, vi vet vad vi gör och var vi ska vara och nu har vi fått lite rutin på tiderna som dom bestämt också. Det går inte bara att städa hur som helst, hepp, vi kan städa på ett ställe för då är dom någon annanstans osv.
 
När vi åkte till kontoret så började solen att skina, det blev jättehärligt väder, sen kom blåsten men fortsatte att vara sol. Det blev varmt, det var...skönt. 
 
Sen blev vi rastlösa så vi plockade ihop sakerna till nästa uppdrag och åkte. Dom sa inget om att vi var tidiga och det var ju bra. Eftersom det inte varit städat på så länge och ingen tömmer dom räfflade dörrmattorna på grus och skit så blir det en HEL del efter några år! Det rådde vi bot på. Vi funderade på om vi skulle dammsuga upp skiten men kom på att det inte fanns nån kontakt i trapphuset men inne, men eftersom det måste vara stängt och låst så sket vi i det. Sen fick jag en snilleblixt. Varför vi inte tänkte på det tidigare vet jag inte. Jag tog den tunga jävla mattan, vände upp och ner på den och sparkade! Hewoman liksom! Se där ja! 7 ton grus, barr, småsten och annat skit på golvet, sen sopade vi och SOM vi sopade sen. Det blev nästan en hel plastpåse full! Men nu så, nu ska vi ta det varannan vecka så slipper det bli så mycket.
 
Hoppas jag får mina nya byxor i veckan för snart blir hålen större och jag vill undvika att sätta en lapp för hålen med texten: "Sluta att glo! Här finns inget att se!".
 
Ha en trevlig måndag gott folk!
 
 
 

Sliten

När det är helg ska man vila och få ny energi. Jag är lite tvärtom...tydligen. Jag töms på energi genom att festa. Nu har jag festat i två dagar och jag skulle behöva ha semester i en vecka. 
 
Igår gick vi inte in någonstans, det var nästan tomt överallt. Vi hade en förjävla rolig förfest som alltid, alla var i sina essen, skitkul!
 
Sen splittrades vi, jag och en till gick åt ett håll och dom andra åt ett annat. Sen gick vi hem till mig..ja det blev efterfest för två och hon gick hem 5.30. Det var skoj. Ja inte att hon gick hem men..ja.
 
Idag känns det att man festat i två dagar. Nu ska jag göra så lite som möjligt hela dagen för snart börjar ännu en arbetsvecka men det gör inget, jag trivs som fan.
 
Frukosten är inhandlad för imorgon, vi sitter la som vanligt i bilen och äter den, om det inte är fint väder för då sitter vi på en bänk och mumsar.
 
I veckan får jag också två cerisa v-ringade kortärmade tröjor. Det är så vi tre måste se ut. Får också nya byxor då mina har två hål mellan benen, inte så snyggt och mysigt att se in i det när jag står framåtlutad och torkar längst ner på dörrposter kanske. Ja ingen annanstans heller ska jag la säga! 
 
Har ni haft en bra helg då? Inte festat loss som jag? Hepp.
 
Nu ska jag göra nåt annat. Lägga mig i sängen kanske och inte göra ett skit.
 
Ha det göttans!
 
 
 

Helhelg!

Förlåt för att jag inte skrev nåt jävla blogginlägg igår. Jag tänkte göra det, jag gjorde faktiskt det men annat kom emellan. Vad vad vad??? tänker ni säkert..eller näe.
 
Igår på jobbet var det då 3 ställen. Det sista tog jag själv eftersom min kollega skulle till sjukhuset. Det gick bra att lulla omkring ensam faktiskt, allt blev städat som skulle städas och alla var nöjda och glada. När vi var på det första stället igår morse sa vår handledare att alla hon pratat med (på alla ställen) är supernöjda. Man blir ju bara så glad! (Här kan ni tänka er 511 smilegubbar). Alltid roligt att bli uppskattad för det man gör.
 
När jag kom hem igår så var jag helt slut, slut som artist och kände bara för att sova bort resten av fredagen. Såg att Ewa och en annan kompis skulle festa, just i det läget kände jag inte för det. Jag skulle ju festa idag, det fick räcka tyckte jag. När jag satt där och chattade med båda på Facebook samtidigt så blev jag rätt som det var pigg! Var kom det ifrån? Helt plötsligt ville jag festa också. Var kom DET ifrån då?!! Jag som hade varit uppe sen 4.30 och slitit som ett djur hele dan.
 
Behöver jag skriva mer?
 
Jo det måste jag ju för ni vill ju läsa så jävla mycket mer eller hur?! Jag duschade snabbt, klädde på mig (jo det är sant!) och gick till Ewa. Hennes syster med pojkvän kom samtidigt. Pojkvännen var i stan för första gången och dom har varit tillsammans i över 1 år. Han bor någon annanstans..ganska långt härifrån. Sen kom en annan syster till dom. Många syskon är dom! Men där tog det slut med syskon. Vi hade skitkul!
 
 Vi gick till en krog..sen gick vi till en annan och där hade vi också väldigt kul. Oj vad kul jag hade. Stod mest och pratade med hon som jobbade i garderoben dock men jag dansade och hade mig. Sen träffade jag en kille i baren som jag pratade mycket med. Han var trevlig. Vinröda byxor hade han också vill jag minnas.
 
Sen gick jag hem. När jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i armen, fråga mig inte vad jag har gjort för jag har nog inte gjort nåt. 
 
Idag är det fest igen alltså. Likadana som ovan, jag var på bolaget förut, försökte att inte öppna käften men när personal vill prata med mig så måste jag ju svara..och det gjorde jag.
 
Nu så, nu får det vara bra för idag. Ha en trevlig lördag alla!
 
 
 

Sovmorgon!

När jag vaknade 6.30 och det var ljust ute. DEN känslan, DEN känslan då man trodde man försovit sig. Jag slet av mig masken, fastnade i täcket, höll på att snubbla så jag hamnade med fejset rätt in i fönsterbrädan, fick upp näven och tog emot. Reflexerna är det fan inget fel på vill jag lova!
 
Sen kom jag ju på att jag hade sovmorgon, 2 timmars sovmorgon, DEN är fan inte ful ett skit ska jag säga! Jag öppnade dörren och in for två katter som skällde ut mig efter noter, herregud, dom hade fått vänta hela 2 timmar, katastrof! Dom kan ju missa nåt som händer på gatan nedanför liksom, DET är fan mer än katastrof.
Jag öppnade den där jävla balkongdörren och klev in i duschen. Tog på mig och satte mig vid datorn en stund. Kollade runt lite här och var och sen tog jag på mig arbetskläderna och gick till bussen.
 
Denna syn är fan inte fel när man står där och försöker urskilja vilken buss som är den jag ska kliva på, det är ju inte det! Det var jag och två som stod där och blinkade bort tårar från solen som sken rätt in i ögonen på oss. Men sol liksom, när var det det sist jag stod där och gäspade? Sketlängesen!
 
Idag hade jag bara ett ställe, jag jobbade själv. Jag åkte dit och 15 skitiga karlar mötte mig. Några av dom glodde lite mer, trodde ett tag att jag glömt ta på mig bh men nej det hade jag ju inte. Dom är bara inte så vana att se tjejer så att säga! Sen att jag är mer grabbig än flera andra hör inte hit. Jag har bröst, jag har en mutta någonstans under byxorna. Det är det som räknas...tydligen.
 
Jag städade, fejade, dammade, gnodde, slet ihjäl mig och sen när jag var klar så åkte jag och belönade mig med en sån här!
 
Detta hör inte till vanligheterna mina damer och herrar. Men jag hart hört att den ska vara så jävla god så jag kunde inte motstå den. Den fullkomligt skrek SUUUNE! Jag är lite lättpåverkad när folk vill ha mig så ja..jag köpte den. 20 kr, som hittat alltså! Sen åkte jag till jobbet och lämnade av moppar och annat. Sen blev jag hemskjutsad. Det kan man bli om man har ett sånt jobb som jag...tydligen.
 
Nu har jag mumsat i mig den och den var himmelsk! Men det ska inte bli en vana, nu är jag på god väg ner i vikt så nu ska jag inte uppåt, nej för bövelen!
 
Förresten ska jag klippa mig kl 15, det ska bli....skoj.
 
Ha en sketfin torsdag!
 
 
 

Dagarna går sjukt fort!

Imorse när jag stod och väntade på bussen fick jag se detta i ett skyltfönster. Det är fan inte okej att se det i september, det är fan inte det alltså!
 
 
 
Innan förra måndagen så gick dagarna så långsamt, man hade inte så mycket att göra. Sen slog det till med buller och bång med nya uppdraget och tiden flyger, man hinner knappt med alls!
 
Idag hann vi med allt på båda ställena som vi skulle hinna med, det blev lite stressigt på första stället i slutet för då var klockan över 12 när vi åkte därifrån. Sen skulle vi hinna äta, packa till nästa ställe och vara där i 3 timmar. Det går men man hinner knappt andas emellan men jag trivs med det har jag upptäckt. Det är en utmaning i sig, man vill visa alla att man klarar av det och det har vi banne mig gjort nu! Vi får beröm överallt där vi kommer. Så sjukt kul!
 
Torsdag imorgon igen, herregud! Tvätta ska jag göra, sen ska jag nog bara vila för på fredag är den jobbigaste dagen på hela veckan, 3 ställen ska hinnas med. Imorgon är det ett och kanske jag får jobba själv, får se om min kollega följer med mig eller är på annat ställe där det är upp över öronen med jobb men jag ska nog klara det där stället själv. Det är bara ett rum med tre olika delar av saker jag ska städa. Skitigt som fan men jag får la jobba ihjäl mig med att få det rent och snyggt!
 
 
 
 

Planering is the shit!

Imorse när vi kom till jobbet så fick vi veta att en kollega hade blivit sjuk så vi var 2 på det första stället. Igår strukturerade jag ju upp alla ställen och bestämde vilka dagar som vi skulle ta vad. Idag kände vi att det var kanonbra! Inte en endaste gång stressade vi. Vi tog det i tur och ordning och gjorde ett förjävla bra jobb måste jag säga. För första gången sen vi startade kunde vi sitta på en bänk ute i det fria och äta frukost! Jag hade 2 svettiga ostmackor med mig men eftersom jag glömde att köpa nåt att dricka så sket jag i dom där jävla mackorna.
 
Min kollega tog upp en lunchlåda och däri låg det melon och vindruvor, åh vad gott det var! Såna där lite söta meloner ni vet, orange kött och..ja dom var goda! Vi gjorde det vi skulle och sen åkte vi till kontoret. Där åt jag mina svettiga mackor för vi stannade till på Netto och köpte en läsk.
 
Jobbade själv på andra stället men det gick bra!
 
Sen fick jag lov av chefen att ta bilen med hem, lite onödigt att åka till jobbet med svep som ändå inte tvättas förrän imorgon bitti och ta bussen hem när jag ändå åker förbi hemma när jag slutar! Jag kommer vara nästan först på jobbet imorgon så vilken skillnad gör det? Ingen!
 
Så nu kommer tröttheten som inte kommer på hela dagarna och det är så skönt att ha häcken full hele tin!
 
 

Fest vare här!

Näe då, jag vaknade inte nu, jag somnade kl 6 imorse och vaknade 10 och inte fan somnade jag om heller.
 
Igår var det ju lite fest, jag blev sketfull hos Ewa men helt plötsligt nyktrade jag till, vet inte om det var för att jag pinkade ut flera liter på en gång eller nåt. Det kom tre tjejer till och vi hade kul. En visade bröna och vi andra..ja vi gjorde inte det.
 
Vi gick till en krog och hade oss, träffade en av min dotters kompisar och hon är förjävla rolig måste jag säga. Sen gick vi till en annan krog och där hade vi oss också. Jag åt en korv för det hade jag lovat en som jobbar där. Jag tappade halva i sanden och sen åt jag inte den mer.
 
Igår innan dom andra tjejerna kom till festen så tittade jag och Ewa på kort från förr. Vi blev kompisar redan i gymnasiet. Detta kort är från 28 oktober-88. Min dotter var då ett halvår och jag hade fyllt 19 år. Jag och Ewa festade ihop redan då!
Snyggingar och glöm för bövelen inte att titta på mina axelvaddar!
 
Jag till vänster på kortet och Ewa då till höger
 
 
Sen efter krogen fick jag med mig nån hem. Det var trevligt. Hon låg i soffan och...eller näe det gjorde hon ta mig fan inte alls!
 
Idag känns det att man var ute igår. Imorgon väntar en ny arbetsdag och nu har jag suttit och skrivit in vilka dagar vi ska städa var, det kan vara bra att planera redan innan hur många moppar vi ska ha med.
 
Ha en förjävla bra söndag!
 
 

Lördag!

Inatt somnade jag runt 1, jag som trodde jag skulle somna tidigt men icke! Imorse vaknade jag 6.30, jag gick upp på toaletten och sen gick jag och la mig igen, gick in på Twitter och läste lite och somnade om. Drömde om en kompis mamma som var hennes mamma i drömmen men inte i verkligheten. Hon hade 3 hundar som alla morrade åt mig. Jag gillade Jack Russel innan men inte nu kan man säga! Det riktigt blixtrade i deras ögon när dom såg mig. Riktigt otäckt var det.
 
Jag sov till kl 9 och låg kvar ett tag, gick sen upp (jo det är sant) och donade lite. Gick in på Facebook och kommenterade lite folk och sen..ja sen blev jag sittande där i några timmar. Tog en dusch och gick med en kompis till systemet. Ikväll blir det fest, dels för att fira att första veckan av uppdraget är gjord och sen vill jag träffa folk!
 
Så jag ska till polarn sen och sen blir vi väl lite berusade och vrålar till Noicelåtar eller nåt, som vanligt alltså.
 
Så skönt att det är helg, jag har varit stel hela dan och med ömmande fötter men det är då man vet att man har jobbat sketmöe!
 
Sitt inte uppe och vänta utan gå och lägg er ikväll och så ses vi i morgon då? Bra! Hej!
 
 
 

Första veckan är ta mig fan gjord!

Vart ska jag börja tycker ni? Jag kan säga att jag har ont i hela kroppen, mina fötter ömmar och hela huvudet snurrar av tankar.
 
När jag fick reda på att jag var en av 3 som skulle bli ansvarig som lokalvårdare på det nya uppdraget (vi får tyvärr inte berätta var och inte vad som sker på jobbet) så blev jag glad. Ett nytt ansvar, en bekräftelse att folk litar på mig och att jag ska göra ett bra jobb. Jag är ju bara en visstidsanställd som slutar den 4 november men som ska göra allt som står i min makt för att dom ska fastanställa mig. Det har jag gjort genom att inte vara borta en endaste dag sedan jag började den 7 maj! 
 
Jag tog semester förra fredagen men jobbade hela sommaren så det tyckte jag att jag var värd.
 
Nu när när vi nu gjort en vecka så har jag flera gånger tänkt, jag klarar fan inte det här, jag har tagit på mig för stort ansvar, jag har inte förstått hur mycket det är men samtidigt har jag peppat mig själv. Mitt självförtroende har stärkts bara genom att faktiskt vara en av dessa 3 som flera tyckt skulle vara en självklar person på detta uppdrag.
 
Detta var första veckan, det har klarnat bättre, det har det men vi har mycket kvar att komma ihåg, vi måste planera i detalj och det ska ta mig fan klaffa! Vi ska visa hela världen att vi klarar det här!
 
Sen att det krisar med både svep och microdukar är en annan sak som ska bli bättre. Vi har fått en till tvättmaskin som ska göra jobbet fortare och lättare för dom som är på kontoret för har man så många ställen att städa på så måste det finnas material och som ska komma löpande. 
 
Det positiva är att tiden går förjävla fort, jag har kul med kollegorna, vi skrattar mycket, dels för att vi är så trötta och för att det inte klaffar men va fan, vi har jobbat en vecka! Det SKA gå, det MÅSTE gå och det SKA det ta mig fan!
 
Det är helg nu, en helg då jag ska njuta, ta igen mig, planera i huvudet hur vi ska lägga upp det men hoppas helgen går sakta så jag på måndag kan komma tillbaka med nya krafter och le så där som jag brukar när jag möter folk. Ett leende föder glädje, glöm inte det!
 
Trevlig fredag på er för helvete!
 
 
 

Bara uppdraget blir bra så

Idag var vi på nytt ställe som tillhör det andra så att säga. 
 
Det var lika skitigt om inte skitigare men är man två så går det rätt fort. Får man också husera fritt utan andra i huset så går det ännu fortare. Hoppas att dom såg skillnad men det gjorde dom nog för man kan säga att ja..det var inte städat på väldigt länge. 
 
Sedan åkte vi också köpte bröd på ett ställe där det både är gott och billigt! Efter det åkte vi till kontoret för att strukturera upp det ena stället. Det är så mycket att göra att vi måste få ner det på papper så vi vet hur mycket svep som behövs och så. Vi ska även få en egen bil så vi slipper ta ut allt för att någon annan ska ha bilen. Då kan vi nu ha alla grejer som behövs i bilen och slippa släpa runt på all skit! Det tar lite tid att strukturera upp så det blir riktigt bra.
 
Imorgon är det tre ställen, det kan bli jobbigt men sen är det ta mig fan helg och fan vad jag ska njuta!
 
 
 

Tiden går så satans fort!

Ja då var det dags för andra dagen på två av ställena. Idag gjorde vi mer än i måndags. Vi var på fler ställen, vi släpade och slet som djur. Så är det när man inte vet hur många moppar eller microdukar man måste ha och att vi inte har grejer till alla ställen utan måste ta med oss saker och ting. Imorgon ska vi försöka sätta oss ner och strukturera upp allt.
 
Vi har kul ihop jag och mina två kollegor. Den som är med på förmiddagen är inte med oss på eftermiddagen för hon jobbar bara 4 timmar medan vi jobbar 8 men det blir mer än så för som det är nu hinner vi inte ta frukost, vi hinner knappt äta lunch. Vi får sitta när vi sitter i bilen eller åker lite till kontoret. Sen är det till att packa ihop för andra stället för dagen.
 
Idag var vi så trötta att vi skratta åt saker som egentligen inte alls var så kul men med vår fantasi blev det sketkul!
 
Jag trivs men kommer trivas mer när vi fått ordning på saker och ting. Som det är nu vet vi knappt vilka dörrar vi ska in i.
 
På lunchen fick jag lite mat av en av kollegorna. Jag hade inget bröd hemma och då får man vara utan men detta fick jag alltså.
 
Ja ni ser vad det är eller? Bulgur, pasta, gurka, räkor, ananas och melon, skitgott var det, dock blev jag inte mätt men jag ska snart värma det jag åt igår. Orkar inte laga mat idag.
 
På fredag kommer jag vara så slut att jag kommer somna tidigt. Men fan vad tiden går fort när man jobbar hela tiden! Me like, me like! Helgen är snart här!
 
 

Nya uppdraget

Ja då har första dagen gått på mina nya uppdrag/jobb. Vi kan säga så här. Somnar jag efter 21 så är det nog nåt fel, fått energi eller att älsklingen överraskat mig genom att komma utan att fråga om det är okej, annars kommer jag somna före. 
 
Första uppdraget var, ja va ska vi säga..inte så lite som man först trodde. Hell no! Flera byggnader, många lokaler och sen att det var urskitigt gör ju inte saken bättre. Det går liksom inte så fort att städa då så att säga.
 
Sen är det nytt för oss, det är många intryck, många nya människor och sen ska man hålla tider, kommer detta att gå? Ingen aning men vi ska göra vårt bästa för att dom ska tycka att.."JÄVLAR vad vi vill ha kvar dessa städerskor, vi skulle betala mer bara vi får behålla dom". Lite så liksom.
 
Sen åkte vi till kontoret, stoppade in lite mackor i kakhålet för vi hade inte kunnat äta frukost. Efter det åkte jag och en tjej till till ett annat nytt ställe. Där var det inte heller så lite som vi först trodde. Det är två byggnader och lika skitigt där. Samma städföretag som det första alltså. Här kommer dom också se skillnad så att säga. 
 
Det kommer aldrig komma några bilder från dessa ställen, det är lite mobilförbud. Vi får inte fota, det är hög sekretess så nej, inga bilder. INGA BILDER SA JAG!
 
Jag hoppade av hos mig och kollegan tog över bilen och körde till kontoret. Själv slet jag av mig alla kläder, la mig på rygg i sängen och hoppade sen in i duschen.
 
Imorgon är det återigen ett nytt ställe, hoppas det inte är lika skitigt där men dom har säkert haft samma städbolag som dom andra ställen.
 
Nu sätter jag på mig mysdressen (läs shorts och t-shirt utan bh). 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Underbara lördag

Ja då var det söndag igen och ja..igår var det lördag (jo det är sant). 
 
Älsklingen kom hit, vi lagade mat...nej, fel, JAG lagade mat, hon fick sitta och titta på. Vad vi  JAG lagade? Chipslåda! Här finns receptet om ni vill ha det. Det ser lite ut som nåt mormor har hostat upp men FAN va gott det är. Det blev succé! Hon åt med god aptit och det blev till och med över. Det skulle vi ha senare..trodde vi ja, formen står fortfarande i kylskåpet.
 
Efter det umgicks vi bara. Skrattade, myste och sen satt vi på balkongen till ca 2 inatt. Jag trodde det var till 4 men eftersom jag inte hittade min mobil så ringde hon mig, då var kl 2.13 
 


Detta är alltså inte bara mitt! Vinet är älsklingens och ölen..ja den är min! Vi skulle bara dricka litegrann, jo tjena. Jag hade 9 Mariestad old ox, jag har 2 kvar, hoppsan! 
 


Kolsvart ute på balkongen men har man doftljus så luktar det både gott och blir ljusare...liksom. En helmysig lördag alltså.
 
Imorse vaknade vi runt 9.30 men ja..vi gick upp ca 11.30. Man har lite svårt att gå upp med henne bredvid sig så att säga! Hela hon är vacker att se på....också det så att säga!
 
Sen åkte hon hem, hon skulle byta spån i marsvinsburen eller hur det nu var. Får se när vi ses nästa gång, längtar redan.
 
Söndag och imorgon börjar jag ju då mitt nya uppdrag. Ska vara där kl 7, lite nervöst men det ska nog gå. 
 
Hoppas att ni hade en lika underbar lördag som jag. Puss på er!