VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Hade jag nu vrålat det på jobbet så hade jag nog inte haft något jobb kvar men VÅR är det banne mig! Vi var två som jobbade idag, jippie, jag var inte själv! Vi tog av oss jackan redan efter första stället för JÄVLAR va varmt det är att städa när det är vår ute, när sommarn kommer är det vi som kommer gå i bikini, det skulle säkert vara uppskattat på det jobbet, många har ju liksom inte sett en halvnaken tjej mer än på bild på länge så att säga! Jag kan dock agera en strandad val men skitsamma.
 
Vi jobbade och OJ vad vi jobbade, svetten lackade och det..ja det är ju inte skönt.
 
När jag kom hem pratade jag lite med dottern som skulle gå och fika med en kompis och lämnade mamman åt sitt öde.
 
När jag märkte att jag gott och väl kunde stå och somna så beslöt jag mig för att göra lite nytta. Hade jag vetat vilket slit det var så hade jag nog hellre somnat mot en dörrpost.
 
 
I min lägenhet..fel.. i hela jävla längan jag bor i har det blåst genom fönstren, fel igen, det har blåst genom trät i fönstren. I höstas beslöt jag mig för att tejpa runt vartenda fönster, jävlar va jag tejpade, det kom ingen luft in men det var inte lika kallt i alla fall, dock inte så snyggt.
 
Imorse klagade dottern som ligger i vardagsrummet att hon hade haft svettningar, hon är 25 och redan svettningar tänker ni..men det var så varmt nu när det är varmare ute så idag beslöt jag mig för att lätta på trycket. Vad jag inte visste var att jag skulle få slita halvt ihjäl mig för att ta bort tejphelvetets klister liksom. Det var inte bara det som är på bilden utan runt HELA fönstret. Jag slet, jag skrubbade, jag sprayade med nåt medel jag inte vet vad det är. (Jag är lokalvårdare, inte allvetare!). Svetten lackade igen och efter 1.5 timme var det klart! Då slängde jag mig i badkaret och där..ja där låg jag inte så länge för jag blev så rastlös. Var mest på Facebook men för att mobilen inte skulle få bada med mig så gick jag upp så nu har jag badat och OJ vad jag luktar gott. Synd att raringen inte kommer idag utan..ja..nån annan dag.
 
Här kommer det kloka ord som jag själv hittat på. Ha det göttans!
 
 
 

Oj..har jag en blogg?

När en "stor" bloggerska frågar två gånger vid två olika tillfällen när i helvete jag ska uppdatera min blogg så..ja..då kan jag ju inte göra henne ledsen eller hur? Precis! Så nu då "Fnulan", här är ditt jävla inlägg! Äru beredd tös?! Bra, då kör vi!
 
Vad har hänt sen sist då? Jaaa ni, ja inte har jag blivit hetero, blivit med flickvän eller blivit mormor, hepp inte ett skit av det.
 
Det har gått lite som på räls, inte spårat ur en enda gång. Jag har jobbat, jag har tvättat, skurat skithuset, lagat mat och.. ja faktiskt så har jag bara lagat mat den sista veckan för jag har en duktig dotter som lagar bättre och godare mat än mig, vad hände där? Hon som typ knappt kunde koka ägg eller makaroner när hon bodde hemma. Nu är jag jätteglad över att hon bor hemma igen för JÄVLAR vilken god mat jag får nuförtiden förstår ni. Det knullar i munnen varje dag, ja dom andra dagarna då, min mat är lite trist för jag är lite som en guldfisk, runt, runt, runt och ändrar sig inte ett skit. Konstigt för jag har ju fantasi egentligen men inte när det gäller mat tydligen.
 
Jag har festat, nähäää?! Jo, det är precis det jag har gjort det. Dottern också. Så på ett kort såg vi ut så här.
 
 
Eftersom hon typ är 3 huvuden längre än mig så ser det ut som att jag bara.."WOHO FÅR JAG VA MED PÅ BILD?!" När hon egentligen skulle ta kort på sig själv men så var inte fallet. Inte då.
 
Hon har börjat jobba lite smått, smått ja. Jag själv jobbar varje dag, ibland med andra och ganska ofta helt själv. Det är det roligaste jag vet...eller näe.
 
Hur det går med bruden då? Jodå det går. Vi träffas fortfarande, senast i lördags faktiskt. Jag var hos en tjej och där var det flera och då spelade vi spel och sen vid midnatt kom tösa dit och sen åkte vi hem till mig och sen..ja..ja sen var vi vakna några timmar till, dottern kom instormande runt 4 med en trasig mobil i näven, det var..kul..eller näe. Hon lånade min dator och var ju naturligtvis tvungen att ta min mobil också för att meddela alla 511 vänner att mobilen var trasig. Om hon var nykter? Hepp inte ett skit. Inte vi heller ska tilläggas.
 
Bruden stannade till söndag middag ungefär och sen kallade hemmet för henne. Kvar låg jag med ett stort leende. Vi har satans kul ihop!
 
Har ni märkt att våren är här? Den är banne mig här! Så nu vill jag inte stå 6.20 och skrapa rutorna nåt mer, jag vill heller inte frysa arslet och muttan av mig när jag går mellan byggnader och städa och det får vi hoppas att jag slipper eller hur? Precis!
 
Fiskmåsar har vi till förbannelse, dom vrålar, dom skränar, bajsar på bilar för glatta livet och..ja..dom gillar jag inte.
 
Nu så, nu har jag banne mig uppdaterat min blogg! Bra va?! Woho! Ha det göttans tills vi ses igen.
 
 

Tjejen jag inte minns

Ja har det gått sådär lång tid igen men jag har varnat er eller hur?! Precis!
 
Påsken var lugn..eller näe. Påskafton var jag på fest, en fest som jag..ja..jag minns inte allt kan man väl säga. I början var jag så lugn och beskedlig så. Sen ja..sen letade jag efter min bh hemma och det visade sig att jag hade lämnat den på festen..av nån anledning jag inte minns. 
 
Jag vaknade upp med en tjej bredvid mig, kände igen henne men kunde inte placera henne riktigt. Hon var på festen vet jag i alla fall. Hur hon hamnade i min säng minns jag dock inte. Herregud vad man kan bete sig när man fått lite alkohol i sig, eller lite förresten, det var nog 2 liter vin och 3 cider på 6 %. Ja cidern alltså. Vinet var 13 %, ja ni fattar ju.
 
Tjejen var snygg i alla fall, hoppas hon vill träffa mig igen. Vi har varandras nummer och hon smsade mig igår och talade om att hon somnat i soffan och jag sugit musten ur henne. Oj då, hade vart kul att minnas det känner jag. Jag smsade henne i förmiddags och hon skrev kort att hon nyss ätit frukost och kommer vara upptagen ett par timmar. Hon är inte så angelägen va? Att träffa mig menar jag. Tror hon ångrar sig, hon sa igår att hon ville ligga bredvid mig i soffan..men sen somnade hon ju så..ja. Är hon en sån tjej som säger saker för att jag ska bli glad tro? Jaja, var och köpte en sak på Apoteket förut. Detta är med kluvna känslor känner jag men..ja.
 
 
Dottern är överlycklig men ja. På fyllan kan allt hända...tydligen.