Kallt!

Jag gick och la mig rätt tidigt inatt, ja tidigare än vad jag brukar. Klockan var 1.32 när jag stängde av datorn. Annars kan jag sitta uppe till 3. Hade ställt min klocka på 9 för att ringa öronmottagningen och avboka tiden jag har hos dom idag. Kl 7.03 tyckte min blåsa att jag skulle gå upp, försökte verkligen somna om men nehe, jag kliver ut i vardagsrummet och får syn på två katter som ser måttligt förvånade ut. Satt brevid varandra som två Piff och Puff. Sen började dom springa runt benen på mig och Nogger pep som om hon var döhungrig. Det fanns mat i deras skålar så det där var bara uppmärksamhetspip. Ja hon piper för hon kan tydigen inte jama den stackarn. Jag släntrade iväg till badrummet med två fartränder efter mig och då menar jag mina katter och inte nåt som jag råkat göra i brallan på vägen. Den ena stryker sig mot mitt ben medan den andra hoppar upp i mitt knä. Kan ju nästan tro att dom hade saknat mig under dom få timmar dom var utan mig. Ja jag stänger alltid min sovrumsdörr numera. Nogger har slutat att kissa i sängen men det är alltid high life på nätterna mellan dom två och dom skiter fullständigt i om det är nån som ligger och sover som dom hoppar på mitt i leken så dom får sova i andra rum.

Det är väldigt kallt ute idag. Solen är på väg fram men den värmen knappast en fågelskit. Det är visserligen bara -9 men det är rått som sjutton. Blir till att vara inne. Ska bara tvätta kl 12-17 men det finns ju källargång tack och lov.

Jag skulle ju vara på Öronmottagningen idag för att kolla läget med vänsterörat men eftersom mitt frikort har gått ut så har jag inte råd att gå dit den här gången så jag ringer. Dom har telefontid mellan 8.30-9.30.
"Du har kommit till Öronmottagningen, vi är tyvärr upptagna med ett annat samtal men dröj kvar så tar vi strax emot ditt samtal...du är nummer ETT (skithögt) i kön. ..(5 sekunder senare) Det är fortfarande upptaget, men dröj kvar så tar vi strax emot ditt samtal... du är nummer ETT i kön." Klart jag fortfarande är nummer ett i kön, vart ska jag annars ha hamnat? Sist? Hm så där höll det på i 5 minuter till och till slut kom jag iallafall fram. Fick en ny tid den 18 januari, hm, hoppas inte mitt öra hinner ruttna innan bara.

Förresten, det är ingen som har en digitalkamera som ni vill skänka? Kanske några miljoner på banken ni inte vet hur ni ska göra er av med? Nån butchkompis som är flata och som det inte är nåt fel på? Nån? Nehe inte det nej.

Godmorgon på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback