Hur fail är inte denna sökning och bild?




Ja så här fel kan det ju bli med Googles sökningar och det är inte jag som sökt på detta alltså bara så ni vet, det är bara jag på bilden.





Japp

Imorgon ska jag till sjukhuset i grannstaden, det är ju ingenting tänker ni, nä precis, om det inte vore så att ballekukbussen inte åker in vid sjukhuset på flera timmar. Den stannar däremot vid vägen som är 1 km därifrån. Jag har 20 minuter på mig med två fötter som vägrar att samarbeta om jag går för fort och det är det jag måste göra om jag ska komma i tid. Jag skulle kunna åka ner till stan och byta där men då är det 511 bussar att hålla reda på vart dom går in och hinna med den och till sjukhuset.

Nån som har lust att ställa en cykel vid vägen alternativt stå med en kundvagn och skjutsa mig till sjukhuset? Jag hatar fittbussar som inte går som JAG vill helt enkelt. Just nu skulle jag kunna slänga varenda glas i väggen, alla tallrikar i golvet och även den här ollonbeklädda datorn! Besöket tar en kvart är det värsta, jag kan lika gärna passa på att fråga om dom inte kan ta in mig för lite fettsugning när dom ändå har mig där.

Jag kommer inte lugna ner mig förrän imorgon eftermiddag när jag är hemma igen så det så!



Sömn

När jag var yngre hade jag inga som helst problem med sömnen. Jag somnade på 2 röda, vaknade efter 8-10 timmar och var jätteutvilad, jag sov aldrig på dan och det var full fart och var inte trött förrän jag skulle gå och lägga mig på kvällen som oftast blev runt 21-22. Inga bekymmer, inga tankar som snurrade i huvudet.

Dagens ungdomar däremot har problem med sin sömn, det är massor som tar sömntabletter för att kunna somna eller också går dom omkring som zombies. En av tio ungdomar tar tabletter för att sova.

Vad kan man göra åt det då? Det bästa är ju att varva ner innan man kryper ner eller läs en bok, kanske en skettrist bok som verkligen gör att du bara somnar.

Jag lyssnar ofta på ljudböcker och gäller det att kunna somna så blir det en ljudbok där uppläsaren har så fruktansvärt tråkig röst så den blir sövande. Dricka ett glas mjölk funkar för en del dock inte på mig.

Några få verkar ta till alkohol men det kanske inte är det ultimata om man ska upp till jobbet tidigt, vem vill lukta sprit liksom.

Samhället verkar ha stor press på våra ungdomar idag eller också är det att dom pressar sig själva när det gäller skolarbete.



Vilken natt!

Godiset tog ju slut igår så när jag skulle sova blev jag lite barnslig. Jag tryckte ihop den lite, blåste luft i och small den sen. Jävlar vilken smäll för att citera DynamitHarry. Jag tog av mig allt utan Morgantrosorna och en t-shirt, la mig i sängen och läste lite, kanske en halvtimma efter bultar det på dörren. Jag hann att tänka att det säkert var någon utav grannarna som behövde hjälp, jag klev upp och öppnade. Kisade lite mot ljuset i trappuppgången, nu gick det fort. En polis puttade omkull mig, satte sig lite på mig och tog bak mina händer.

Jag skrek och frågade vad fan det var frågan om, försökte sparka mig loss men han var starkare. In kom det en till polis, han hade ett vapen i högsta hugg och letade i varenda rum efter vad visste jag inte då.

Jag: -Letar ni efter nån brottsling eller? Nej jag tar inte hem tjejer som är kriminella så ni kan leta efter nån annan att antasta. Vill ni ha kaffe så kan jag bjuda på det men ni behöver fan inte vara så brutala.

Polisen som satt på mig: -Jävligt fina trosor du har på dig, Ullared va?

Jag: -Ja inte fan säljer dom UllaredsMorgantrosor på Ica direkt.

Polisen: -Jag och frugan var där igår, hon köpte sig ett par, fattar du hur jävla sne jag blev eller? Dom får hon fan inte ha om vi ska ha sex det är en sak som är säker.

Jag tittade på den andra polisen som knappt kunde hålla sig för skratt men fick ur sig:

-Men du Linus, du tänder på Kjell va? Med tanke på att du köpte dig fem flaskor av Kjells tändväska.
Nu bröt han ut i ett enormt hästgarv, hade jag inte haft handklovar på mig så hade jag stängt av hörapparaten men tyvärr är jag rädd att jag nu får garvet som tinnitus.

Den där Linus i uniform tog upp mig, tittade på mig och nästan spottade fram:

-Jaha vart har du gömt vapnet då? Du lär ju inte ha det på dig iallafall så länge du inte stoppat upp det.

Jag tittade på honom och försökte skämta och sa lite försiktigt:

-Flapp flapp, fattar du?

Han tittar på mig, på den andra polisen och såg verkligen ut som ett frågetecken.

Den andra polisen började återigen garva och hade fattat galoppen direkt.

Linus sa till den andra polisen som visst hette Mattias att han skulle leta överallt i sovrummet.

Jag frågade vad fan det var frågan om och då sa Linus att grannarna hade hört pistolskott från min lägenhet.

Jag: -Pistol? Jag? Senast jag höll i ett vapen var jag 13 år och höll på att skjuta sönder en ruta som egentligen skulle skjuta omkull en burk! Jag small en påse! Kolla påsen får ni se, den är trasig!

Mattias hittade påsen, tittade i den och utbrast:

-Jaha inget jävla godis fick man heller, så är det varenda jävla Halloween!

Linus tittade på mig nu med en mildare blick, låste upp handklovarna och bad om ursäkt.

Jag sa till honom att det var ingen fara, jag har alltid velat ha handklovar på mig.

Båda poliserna satte sig ner i köket och fick kaffe. Min mobil ringde och jag undrade vem sjutton det var som ringde mitt i natten.

Precis då vaknade jag. Vilken jävla dröm!






Helt otroligt

Jag hoppas innerligt att jag har sån livslust när jag är 70 att jag inte ger upp om jag skulle hamna i ett träd och klamra mig fast där i 5 dagar.

"På lördagen hittade räddningspersonal en 70-årig man uppkrupen i ett träd på ön Sumatra. Han var svårt medtagen, hostade och orkade inte gå på egen hand, rapporterar Reuters."

Tsunamin i Indonesien har dragit med sig 413 döda offer men dom har hittat 135 stycken som varit saknade men dessa hade tagit skydd på högre höjder.

Hoppas innerligt att dom hittar fler levande men ändå kommer det var fler döda än levande. Moder jord har återigen sagt ifrån.

Man tänker tillbaka på alla svenskar som fick sätta livet till i Thailand 2004 bland annat var det två från min stad som jag visste mycket väl vilka dom var.


Lånat från samma sida




Cykla jorden runt

Igår var ju jag och Ewa på Willys. Där hade dom smågodis för 3.60/hg. Vet ni hur många ungar det är som har ringt på min dörr idag som skrikit bus eller godis? Inte en enda! Vet ni hur glad Sune är för det? Skitglad! Vet ni vem som måste cykla jorden runt nu? Precis JAG!

Ja vi ses kanske om 5 år eller också kan ni hämta upp mig i Dubai.





Hakklapp tack

Eftersom jag vaknade så tidigt imorse och jag blev så fruktansvärt trött när jag låg och tittade på film så bestämde jag mig för att sova en stund och det är just när jag sover på dan som det händer. Nu är det ju så att jag är singel och efter det här så tror jag att jag kommer att få leva singel resten av mitt liv! Jag vaknar flera gånger av att jag dregglar! Precis som om det är nåt som är stopp i halsen och jag inte sväljer, att det är så överfullt i munnen att jag vaknar just för att kroppen vill svälja men att det inte går men det är oftast bara på dan. Varför?

Kan det vara så att jag drömmer om nån som är så jävla läcker att min kropp slutar att funka totalt? Min läkare har sagt att folk med Ulcerös Kolit (tjocktarmsinflammation) blir torra i munnen? Eh inte jag i alla fall. Ja herregud.

Förut spelade jag Fia med knuff på nätet och fick 6 sex gånger, dom andra blev sura men jag bestämde mig för att har jag inte tur i kärlek så kanske det har vänt när det gäller spel, jag köpte en triss och har spelat på Stryktipset, det var inte ett enda sketet rätt på trissen så jag hoppas att engelsmännen har spelat den där fula bollen rätt, ja precis som jag har tippat då alltså. Det är ju inte slut förrän imorgon tyvärr så jag får la ha tålamod tills dess.


Ny kategori


Detta fick jag, ja ni ser klockslaget, hon hade läst ett inlägg där jag pratar med mina katter och nu har jag gjort en ny kategori där alla mina samtal med dom har en egen sida i fall det finns fler som nu vill läsa dessa samtal.
Det ser jävligt mysko ut där men jag orkar inte ändra och ha mig nu, jag är skittrött, kanske det blir lite senare, en annan dag eller inte alls. Kategorin hittar ni under "Videos"

Ja det var allt för nu.






Så var dom bara 7

Kvällens Idoltema hette 90-talet. Det gjordes väldigt många bra låtar på just 90-talet och det har haglat nittiotalets låtar från Youtube på Facebook bland mina vänner idag men mest var det Johan och Linda som hade nåt slags race med varandra. Det var den ena bra låten efter den andra. Kanon!

Det var rätt bra låtar idolerna hade valt också men det är inte riktigt alla som passar in i sina låtval. En av dessa var då den utröstade Daniel Norberg som faktiskt sjöng en låt jag aldrig har hört tror jag och han själv är född 1990, låten är ute och så blev han. Men han var inte den ende som inte riktigt passade in i sin låt, Elin Blom var en av dom. Det är rätt vågat att sjunga en Britney Spearslåt för killen som skrev låten, nämligen Andreas Carlsson.
Dom som berörde mig mest var Minnah och Linnea, deras låtar gav mig minnen som inte bara går mig förbi.

Men nu kan ju Daniel Norberg fortsätta att bygga på alla sina imitationer och det är ju bra!


Lånat på samma sida som artikeln



Vänner från förr och Magnus Carlsson

Jag längtar sjukt mycket till nästa helg. Då blir det till att flatan rockar röv till en bög på scenen.

Jag och Ewa är bjudna på förfest hos en kompis från förr och där kommer det vara flera vänner som jag inte umgåtts med på många år. Det kommer bli skitkul! Sen ska vi alla ner till Statt och trängas bland alla trånande tjejer och bögar (hoppas jag) för då är Magnus Carlsson på scenen.

Jag har bara sett honom uppträda på priden förut och då pratade jag faktiskt med honom också vid nåt VIPställe där nånstans.

Magnus 13 år...

 

...som blev ju en hunk sen tack och lov

 

 


Halloween

Om mitt godis tar slut idag så tänker jag gå runt i husen och tigga mer har jag bestämt, ja precis som jag ser ut.



Jävlar vad godis jag kommer att få!



Filmen som får biobesökare att svimma och kräkas

"127 Hours" är filmen som kan få dig att både kräkas och svimma. Den hade premiär i London igår och sjukvårdare fick tillkallas för att ta hand om folk som svimmade. Kan det ha att göra med att starka scener där en bergsklättrare skär av sig ena armen med en pennkniv? Kan vara kan vara. Så har ni tänkt att gå på den här som kommer att ha premiär i Sverige i mars så ta med en spypåse, antingen att spy i eller hyperventilera i. Ta gärna med en vän som är utbildad sjukvårdare också så kan du nog se hela filmen.

Snodd på samma sida som artikeln



Tjejer kan också!

Oj oj oj jag är helt slut, jag kommer somna runt 18 och vakna runt 12 imorgon, varför? Jo för att jag och Ewa har städat hennes bil idag! Oj oj det var sketjobbigt, det var hela 5 gruskorn och 2 höstlöv som jag dammsög upp men dammsög den gjorde jag iallafall överallt! Ewa sprutade nåt starkt tjofräs på alla mattor och vad gjorde Sune då? Jo hon tog fram högtryckstvätten och tvättade av dom att jag hade skor som det var hål i så strumporna blev alldeles jättevåta är en annan femma men kul var det.

Sen har jag nog fått en släng av Ishias i högra skinkan också eller också är det bara för att röven fått jobba, lite osäkert där. Efter vi hade gjort bilen fin invändigt körde jag in bilen i tvätten, jag var lite inne på att leka "Vi hade i alla fall tur med vädret 1" ett tag men lät bli, jag som hade lagt håret och legat med papiljotter över natten ville inte äventyra den fina frisyren.


 

Den blev så himla fin och nu får vi hoppas att någon vill köpa den som det antagligen kommer att bli ganska snart. Sen hade vi avskedsfest för den genom att han skulle få köra till Willys här i stan för sista gången antagligen för bilen ska inte gå i stan något mer.

Tjejer kan också så det så!

 

 


Undermedvetet

I natt satte jag alarmet på 10.15 för att jag 11.35 skulle åka med bussen till sjukhuset i grannkommunen med snarkmasken. 8.15 vaknade jag och av någon anledning gick jag och kollade på lappen så jag verkligen hade rätt tid på sjukhuset, det var rätt tid absolut men inte rätt dag. Jag hade fått en lapp från en läkare att hon skulle bli mammaledig tidigare denna månad och därför fick jag en ny tid, på måndag samma tid. Jag fick lappen för 3 veckor sen och alltså inte förrän i morse tittade jag ordentligt, det var la för väl det för det är fan inget kul att slänga ut pengar på en buss som jag inte har nån nytta av!

Förra fredagen satte jag upp tvättid kl 12 idag, det hade jag tänkt ändra igår men orkade inte så den finns ju kvar så det blir alltså tvättstugan idag istället, vet inte vilket som är värst men det kostar i alla fall inga pengar.

Allt har en mening.



Världens snabbaste bergochdalbana

I Abu Dhabi som ligger i Förenade Arabemiraten har nu världens snabbaste bergochdalbana byggts. Den går i 240 km/h, lika fort som en riktig Ferrari och man sitter också i en sån. Parken finns inomhus och är då världens första som just byggt inomhus.

Jag som åker "Nyckelpigan" på sin höjd på Liseberg skulle fullkomligt dö i denna kan jag försäkra er om, jag skulle nog till och med tacka nej till en mille, då vet ni hur illa det är. Jag är farträdd, jag är höjdrädd och mitt balanssinne skulle rubbas för all framtid va så säkra. Jag kommer nog aldrig att köpa en sån snabb bil ens en gång, det är säkrast att jag cyklar i fortsättningen också!




Gör inte du det så gör jag det!

När jag satt och tittade på Robinson så tittade Nogger på mig och sen på cykeln och nästan vrålade:

-Hörrö jävla fettoSune! Varför sitter du inte på cykeln?!

Jag: -För att jag orkar inte dag, du kan väl cykla om du känner för det då.


Sagt och gjort.




Iza spolar

Jag ligger i badet och Iza är då så smart att hon tror att hon kan spola ner Nogger i toaletten innan jag skulle hinna komma upp ur badkaret.

Lite synd då att toalocket är på

 

 


Reflexvästar på prostituerade

Bosätter du dig någongång i norra Spanien och tänker sysselsätta dig med prostitution så glöm för sjutton inte att köpa dig en gul reflexväst om du tänker agera på motorvägarna annars blir det böter på 400 kronor.

Hur diskret kan man jobba med en sån på sig? Ser man en människa med en gul väst och kortkort så kan man ju inte ta fel direkt och vad du än gör, glöm inte reflexvästen i din kunds bil sen! Om du nu inte har råd att punga ut med pengar då alltså. Att sälja sex är inte förbjudet på det där stället och reflexvästarna är tydligen en fråga om säkerhet eftersom det då är på motorvägarna.

Om man skulle ta sig ner till norra Spanien, köpa en reflexväst, åka till motorvägen och se så där enormt sexig ut och sen stannar det en bil, rullar ner rutan, det är då jag jag ska riva av mig västen och vråla: "Åhå tack för att du vill ha sex med mig men jag skojade bara!", skratta och gå därifrån. Det får bli ett framtida projekt.

Hoppas bara inte nån kvinnlig vägarbetare arbetar på motorvägen och får massa förslag, det hade ju varit förödande.


Bilden har jag lånat från samma sida

 

 




Dagen då jag säkert kunnat sova än

Jag somnade 2.30 inatt, har farit fram och tillbaka många gånger inatt och varje gång vaknade jag men somnade efter en sekund igen.

10.30 vaknade jag och undrade under en sekund varför i helvete jag hade satt alarmet på mobilen, ja tills jag upptäckte att mobilen blinkade. Det var inte alarmet, det var någon som ringde, av någon anledning har jag tydligen samma ringsignal till båda. Det var dottern, hade inte batteriet nästan vart slut så hade jag legat kvar nu var jag tvungen att gå upp direkt, plugga in laddaren och slå på datorn. Det var grejer på Tradera som skulle budas på tydligen. Hur pigg är man när man precis vaknat? Hur klar i huvudet är man när man blir väckt av telefonen? Hur många tankar är på rätt plats när man bara några sekunder tidigare var inne i en dröm?

I samma veva upptäckte jag att jag hade ont i halsen, se där ja, gud så bra att cykla i regn. Det visade sig att dottern också hade ont i halsen men det var mer för att dom gick ut och in på Gekås igår i just regn.

Hon hade stått bredvid Ola-Conny tydligen, det fick jag sms om igår och han var precis lika snygg som på tv, okej jag har bytt ut ett ord i meningen, gissa vilken.

Hade nu inte dottern ringt så hade jag förmodligen sovit än, fast drömmen var ju inte den roligaste, det handlade om ett av mina ex, säger dock inte vilken eftersom jag vet att åtminstone 2 läser min blogg.

Ja det var min början av torsdagen, hur började er?


Nogger och Iza pratar ut

Jag satt i lugnan ro vid datorn när Nogger ställer sig i dörröppningen, sätter sig ner på tröskeln och bakom henne skymtar jag Iza. Jag tittar på dom båda och sen in i skärmen igen. Nogger harklade sig och börjar:

-Du matte, jag har funderat.

Iza puttar på henne och Nogger rättar sig:

-Okej, jag och Iza har funderat.

Jag tittar på dom båda och Nogger fortsätter:

-Ja alltså, vi har funderat över en sak.

Jag: -Jaha på vadå?

Nogger: -Jo vi undrar och funderar över varför vi inte får sova inne hos dig på nätterna längre, det är så kallt i vardagsrummet att morrhåren knullar sig...eller jag menar krullar sig.

Jag:- Dels för att ni springer och leker på nätterna och då hoppar ni på mig, över mig och väcker mig tidigt som fan genom att stoppa in halva nyllet i käften på mig för att se om jag andas typ.

Iza harklar sig: -Men alltså vi kan sluta med det eller också kan vi ha på oss ljuddämpare på tassarna så du inte hör oss och vi ska inte springa över dig och jag ska sluta att stoppa in halva nyllet i käften på dig, snälla?

Jag: - Det kommer ni hålla en kvart sen är ni igång eftersom ni inte kan ligga stilla en hel natt och då blir jag arg, stoppar in er i varsina lådor, skriver Taiwan på dom och skickar dom dit med posten.

Båda spärrar upp ögonen, tittar förskräckt på varann och skakar sakta på sina huvuden, hör hur dom viskar till varandra och går.

Jag ropar till dom:

-Jaha ni har ångrat er eller?

Iza ropar tillbaka:

-Japp, vi trivs bättre i vardagsrummet och imorgon går vi och köper kupévärmare eller ber moster Gerda sticka helly Hansendräkter till oss med tillhörande benvärmare i frigolit.

Gud så bra, då slipper jag slänga ut fraktpengar, det är dyrt att skicka paket till Taiwan.




Vädersnoppen

Ni minns kanske sketchen med "Papphammar"? Där han får till en snopp när han skulle förklara vädret på papper.

 

Det var ju rätt kul men detta gjordes med flit. Nu har det hänt i USA på riktigt. Kolla HÄR

 

 


Onsdag i nästan sin helhet

Det var till en grå onsdag jag vaknade upp runt 9. Trist väder ute och jag kände bara för att dra täcket över huvudet och somna om men med en katt som har en käft som går i 180 och en annan som bara väntar på att få uppmärksamhet är det inte så lätt så det var bara att duscha och hoppas på att kroppen vaknade till liv också.

Runt 11 ringde jag mina föräldrar och frågade om vilken tid jag skulle kunna komma till dom. En timme senare var jag där och då hade jag cyklat i motvind och regn i 3 km, mindre kul. Och som vanligt när jag kommer dit får jag hjälpa pappas fru med datorn för det är både det ena och det andra hon inte fattar riktigt. (Oftast visar jag samma saker flera gånger). Pappa lagade mat, morotsstuvning (som var rätt smaklös), några utländska korvar jag inte minns namnet på och potatis. Efter att tömt halva saltkaret över blev det rätt gott.

Efter det följde jag med till en lokal dom har för att titta på fler grejer jag skulle kunna sälja på Tradera som kommer från faster, fick med mig en del hem men andra saker får pappa komma hit med, han som har bil och allt. Dom gör även kransar till olika storhelger, ja mest till Alla helgonahelgen och jul då.


Här är några kransar dom har gjort


När jag kom hem fortsatte Noggers käft gå i 180 och då var ju klockan nästan 16 och jävlar i min låda, hon hade ju inte fått blötmaten än och det är aja baja att komma med så sent enligt henne.

Jag har glott på "Bonde söker fru" och helvete vad jag garvade när den självsäkre Gert inte ens blev vald av Ann-Katrin. Han som var helt säker på att få vara den som bygger ett hus med henne och han sa till kameran att det var hans namn hon skulle säga först när hon skulle välja 4 till att följa med till gården. Underbart!
Till detta åt jag tacos, ja jag uteslöt löken och en stark sås då, än har jag fått behålla allt i alla fall. Ja det var nästan hela min onsdag. Har er vart kanon?



Big Brother tillbaka till Sverige

Jaha när man trodde att alla knäppa såpor hade förvunnit så kommer det snart tillbaka igen. Big Brother har köpts av TV4 och ska köras i TV4 +. Om man skulle ta och söka? Jag hade säkert sökt om det hade vart flator och bögar i huset. Jösses vad kul man skulle ha. Jag har nog sett varenda säsong och känner att det kanske är li avslaget numera så varför inte köra ett nytt koncept? Då kanske folk skulle få en annan uppfattning om oss HBT-folk, antingen till det sämre eller till det bättre. Nåt som inte skulle behövas i huset då är p-piller, ingen risk att nån blir på smällen, istället skulle det finnas mer kondomer och slicklappar! Big Brother gay skulle det heta. Underbart!

Många säger att dom inte kommer glo på det men jag tror nog att flera kommer sitta klistrade hemma i sofforna men aldrig erkänna att dom ser det.

Jag skrev ut på Facebook att jag skulle söka och jag fick redan efter nån minut kommentarer om att dom skulle se det om jag sökte, så vem vet!



Noomi Rapace blir hyllad

Sen första gången jag såg Noomi Rapace i filmen "Män som hatar kvinnor" på bio förra sommaren så har jag gillat henne. Hon är lite utöver det vanliga. Kanske det är för att hon klädde sig tufft, var tuff och verkligen levde sig in i sina roller varje gång.

Nu är hon ju med i nya Sherlock Holmesfilmen och den världsvane skådisen Robert Downey Jr hyllar henne till skyarna. Det var ingen tvekan vem dom ville ha efter att ha sett just "Män som hatar kvinnor". Men Downey säger också att hon pratar engelska med en fransk brytning? Va? Hur kan det vara det, mer som tysk eller rysk då isåfall om man tänker på hur Dolph Lundgren låter, han har ju inte heller ren engelska men är också från Sverige liksom.

Hur som helst så hoppas jag att fler vill ha Noomi i framtiden i Hollywood för hon är en fruktansvärt bra skådis tycker jag.




Becka och jag spånar vidare

Detta mina vänner, detta är en stringtrosa. Jag och Becka sitter på Facebook och spånar hur den ska sitta och vi har nog kommit fram till att den smala delen ska in i häcken för det verkar vara ståltråd i den men vad den där stålspiralen gör i mitten vet vi inte. Nån som har något förslag? HÄR är iallafall hemsidan där den finns.





Kiss my ass

 

Jag fick en länk av min goa vän Becka på Facebook och jag höll på att dö av skratt. Dom här shortsen finns tydligen ute på Tradera. Hon tyckte jag skulle buda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vinterdäck

Jag hade en bil för 3 år sen, den var jag tyvärr tvungen att sälja för att jag inte hade råd med den. Till den hade jag 4 dubbdäck, hade bara gått en vinter. Dom där stod i mitt förråd ett halvår efter att jag hade sålt bilen. Jag skulle flytta och var därför tvungen att göra mig av med däcken. Jag satte ut dom på Blocket och ville ha 500kr för dom. Rätt billigt om ni frågar mig.

Dagen efter ringde en kille från en stad några mil från mig. Han hade en exakt likadan bil som jag hade haft och han var bara tvungen att ha däck snabbt. Då kom det:

- Man kan inte få ner priset lite eftersom jag åker några mil liksom.

Jag började skratta såklart och svarade:

-Så du menar att jag ska sänka priset enbart för att du åker några mil för dessa? Då undrar jag ju varför du inte kan skaffa däck på närmare håll? Jag har redan ett bra pris på dom och vill du inte ha dom för 500 så får du nog se dig om efter några andra sörrö. Det är inte välgörenhet jag sysslar med grabben.

Han muttrade lite men några timmar senare kom han i allafall, han tittade inte ens på dom, han hade en kompis med sig och dom kastade in däcken i bilen, jag fick femhundringen och dom åkte.

Står det stämplat IDIOT i min panna eller?

Jag saknar varken bilen eller däcken kan jag säga. Man vänjer sig att inte ha bil och billigare blir det dessutom.



Beställning från Ullared

Ja imorgon bitti tidigt som attan går bussen till Ullared för min dotter och hennes polare. Jag fick beställa vad jag ville ha därifrån. Trots att jag sett varenda avsnitt av serien kom jag inte på så mycket. Det får bli en kattfoderpåse, två paket disktrasor och om det räcker en valfri T-shirt från herravdelningen dock inte en gul.

Hennes pojkvän hade enbart beställt två flaskor av Kjells tändvätska, det var allt han ville ha. När min dotter läste igenom regler som bussen har stod det att man inte får han med sig nåt antändande, dvs ingen tändvätska! Attans otur för pojkvännen som inte får det han helst vill ha. Det är otur i kvadrat det du. Hade jag haft mer pengar hade jag naturligtvis beställt mer av henne men jag ska ju kunna leva resten av månaden också och Morgantrosor har jag ju redan.


Dejtingsajt för otrogna

Man läser mycket på nätet men det här slår nog det mesta av dumhet. En dejtingsida för otrogna där man inte behöver hymla om att man inte är singel. Men att nån ens startar en sån sida, den människan måste ju själv ha en partner och vara otrogen, hur skulle man annars tycka att det är helt okej att vara otrogen?

Det finns tydligen ett stort behov av den här sortens dejtingsidor, eh va?! Herregud det var det mest korkade jag läst på mycket länge. Stanna hemma, var trogen mot din partner eller gör slut!

Så till alla killar/tjejer som misstänker att er partner är otrogen, kolla igenom den där dejtingsidan först, han/hon kan vara registrerad där.



Sista "Ullared" igår

Ja kanske var det sista gången vi såg Morgan i serien "Ullared" igår, kanske det även var sista gången vi såg Rose-Marie och Kjell. Känns inte detta lite ledsamt? Näe varför det? Jag har ju mina Morgantrosor med hans nuna på en lapp i bak på dessa. Vill jag se Kjell kan jag i så fall fråga min dotter om inte hon kan köpa tändvätska med Kjells nuna på.

Boris, vd:n på Gekås vill inte filma nästa sommar igen. Va fan! Jag som ska dit då och jag som tänkte bli en ny Rose-Marie eller varför inte en  Maggan eller Gittan, tanterna som hela tiden går och garvar. Det skiter sig för mig alltså.

Det är rätt roligt hur dessa filmas. Förra gången fick vi se när Morgan klippte sig, igår hade han helt plötsligt långt hår igen, antingen växer det som ogräs eller också filmades gårdagens avsnitt före förra avsnittet. Nån mer som tänkte på det?

Ja igår blev det ju rekord igen och då skriver Aftonbladet att Boris var tvungen att hoppa fallskärm, vadå tvungen? Han såg ju fram emot det och han hade aldrig gjort det förut. Jag hade inte hoppat om jag så fick Kjells eget skohorn i häcken!



Tisdag förmiddag

Morgonen började inte så bra. Jag vaknade 20 minuter senare än jag hade satt alarmet. Jag som hade tänkt cykla bestämde mig när jag tittade ut att det nog inte skulle funka. Det var halt som sjutton och sjukhuset som ligger på andra sidan av stan blev helt plötsligt mycket längre när jag tänkte på hur försiktigt jag var tvungen att cykla. Jag kollade upp bussar på nätet och skulle ta den istället. Jag gick till stan för att hoppa på den och hade ett gammalt busskort, jag skulle bara kolla om det var några pengar på det annars var jag väl tvungen att betala med kontokortet. Jodå, jag hade allt pengar kvar på busskortet, gött!

På öron fick jag vara med om nåt som jag aldrig varit med om förut. Eftersom dom är inne och gräver i örat blir det lätt att man får yrsel eftersom dom håller på att pillar på balanssinnet och grejer. Dom första 2 minutrarna hade jag en jätteyrsel och höll på att spy och sa det också. Då tog en sköterska fram en helt vanlig hårfön. Blåste på läkarens hand som sen gick in i örat då försvann yrseln på 2 röda. När jag frågade vad den där hårfönen gjorde för nåt så sa han att eftersom det är 37gradig värme i örat och sen får in kalluft i örat när han håller på att suga ur, det är det som ger en yrsel, möter man däremot med värme så upphör yrseln. Mycket märkligt hur man ens kan komma på en sån sak men det var ju skitbra.

Eftersom jag har opererat öronen så många gånger så renar inte öronen sig själv och vätska som hamnar bakom trumhinnan rinner vanligtvis ur men inte på mig så om några veckor ska jag träffa en läkare igen så han får kolla på det.

En halvtimme senare var jag ute och tog då bussen tillbaka till stan och gick till AF för att träffa min handläggare på SIUS som också hade en SIUSkonsult med sig som skulle kolla lite med mina arbetshinder och vad för eventuella hjälpmedel jag kan få när en praktik blir aktuell. Jättebra verkligen, känner ett enormt stöd därifrån.

Skönt att vara hemma dock, somnade inte förrän 2 inatt trots att jag försökte sova redan vid 22.



Vadå is på rutan

Imorse när jag gick upp mycket tidigare än vanligt såg jag detta på vardagsrumsrutan.

 

Längst ner är det alltså is! Det är kallt i vardagsrummet så till och med katterna går omkring i mockasiner. Nu förstår jag att dom springer in i sovrummet så fort jag öppnar den när jag går upp. Ja isen är på utsidan av rutan men ändå. Det blåser genom trät och det spelar ingen roll att jag har dragit upp värmen på max därinne. Det får bli silvertejp i vinter igen helt enkelt.



Man blir ju lite fundersam

I oktober förra året hämtade ju jag Nogger, en vecka senare råkade hon fastna med en klo i mitt lår. Det började att klia sen spred det sig till båda låren, jag hade utslag som blev sår lite överallt. Det var då jag fick tid på hudmottagningen och under 15 gånger fick jag sola och fick ligga i kalibad.

Nu när jag ser det här klippet så tänker jag ju såklart på min situation eftersom det då kom när Nogger råkade riva mig. Masken som den här kvinnan fick i sin kropp har än så länge inte upptäckts i Sverige men med min otur så är jag säkert först med den eller nåt. Katter som kommer från ett hem där renlighet och städning knappt förekommer kan det föra med sig sjukdomar just från katter till människor så vem vet. Hemmet där Nogger kommer ifrån var ju allt annat än det perfekta hemmet om man säger så.

Vem vet vad jag har fått liksom.


Ketchupeffekten deluxe!

Den här veckan har jag nog något varje dag när det gäller inbokade möten/sjukhusbesök. Idag ska jag då träffa min handläggare på AF, imorgon kl 9 öronmottagningen, kl 10 ska jag träffa min handläggare på SIUS. Onsdag har jag nog inget. Torsdag har jag socmöte och fredag ska jag till grannkommunen med snarkmasken. Hon kommer ju inte direkt bli glad. Jag har nämligen inte använt den sen i våras, tror den är trasig så jag måste ju få en ny förhoppningsvis. På onsdag kan jag ju cykla till mina föräldrar. Pappa fyllde ju år dagen efter mig och eftersom jag trodde att vi inte skulle fira honom förrän dom kom hem från Rhodos (vart hemma en vecka) så fick han inget paket när jag hade kalaset. Nu har jag köpt det och då ska han också få det såklart.

Vissa veckor har jag bara inbokat ett möte på hela veckan, den här veckan är det nåt varje dag, vadå ketchupeffekt deluxe?!



För första gången på mycket länge

Helt otroligt, trodde faktiskt inte att det kunde hända men det gjorde det igår. Jag som annars brukar vara uppe till väldigt sent, jag som typ är sist ut från Facebook gick faktiskt och la mig runt 23 och somnade ta mig fan före 00.00. Helt otroligt! Vaknade jag runt 4-5? Näe jag vaknade runt 8.20! Det är stort, mycket stort, det är nästan så jag måste fira det idag med nåt gott, ett helt kålhuvud eller nåt.

Idag blir det ett besök på AF och träffa min handläggare, henne såg jag senast i våras. Vet i och för sig inte riktigt vad jag ska göra där när jag nu är inskriven på SIUS men jag får la gå dit så får vi se vad vi ska hitta på för kul.

Måndag morgon och det blir nog en fin dag trots allt.




Mark Zuckerberg



Jag går sällan på bio, sist jag var på bio var nog förra året då "Snabba cash" kom ut. Jag hade vunnit biobiljetter och tog med mig Carro, filmen var visserligen skit men det var ändå mysigt att gå på bio.

Nu har det kommit ut en film som jag känner att jag nog vill se på bio. "The social network". Dels för att det är om Facebook, som är mitt andra hem typ sen är det även regissören som får mig att vilja gå. Det är nämligen David Fincher, killen som just nu håller på att spela in den amerikanska versionen av "Män som hatar kvinnor".

Jag tror faktiskt att "The social network" kommer bli årets film just för att det är så himla många som har Facebook.

Han som det handlar om är Facebookgrundaren Mark Zuckerberg, världens fattigaste miljadär kallas han, varför? För att han inte äger ett megahus för flera miljoner, han hyr ett hus som han hittade på en sajt liknande vårt Blocket, han kör inget lyxåk utan en svart Acura TSX efter att ha bett en polare föreslå en bil som inte stack i ögonen på nån. Han gillar inte att göra av med pengar helt enkelt. Jag tycker det låter rätt humant och vettigt faktiskt, så länge han inte blir för snål.




Rockat röv

Jaaaa jag är full och jaaaa jag har fan rockat röv hela kvällen. Den har varit helt awsome! Folket känner igen mig på krogen, ägaren känner absolut igen mig och dom anställda...ja dom vill helst ha mig därifrån så fort jag kommer.

Helvete vad jag rockade röv ikväll och helvete vad jag fått ändra vad jag skrivit flera gånger för att  ni ska förstå vad jag har skrivit. Nu är jag så jävla trött att jag snart somnar vilken sekund som helst.

Godnatt!




Sailor beer

 

En sån här köpte jag på bolaget, jag tog den för att flaskan var så snygg. Ewa sa att jag tyckte den var jättegod förra gången. Jaha, jag har alltså druckit den förut, tur jag har min Ewa som kan berätta saker och ting för mig som jag själv sagt. Denna kan knappt varit den ölen jag började med då. Det är en plastflaska men visst är den snygg? Tycker iallafall jag! (som om det vore den första gången jag såg den).


Lördag eftermiddag

Ja då har man legat och bölat periodvis till en film till då. "Forever Strong" från 2008 fick det bli och japp jag är en lipsill jag vet och det står jag för! Jag har ätit lite rester också, spagetti med köttfärssås från 2 veckor tillbaka, kan det vara därför jag suttit en stund på toa tro? Näe tror det mer är dom 4 veckor gamla äggen jag åt faktiskt. Kan vaa eller också vill bara min fisring göra sig påmind eller nåt.

Jag har även legat i badet med två gloende katter på kanten så nu luktar jag mumma igen, ja jag vet, det är inte jul än men va fan man får offra sig ibland också. Håret är ostyrigt och dant precis som det ska vara alltså och strax är det jag som står och ger lite kläder stryk sen jävlar i havet är det dags att börja festa!

Det kan hända att det kommer ett MMS-inlägg det får alkoholen i kroppen bestämma. Annars, ha en förjävla bra lördag!



...Osså var den borta.

Somnade sent, vaknade för tidigt men blev något gladare och piggare när jag såg att snön hade försvunnit. Inga missöden som hänt under morgonen i form av morgonpigga och busiga katter tack och lov mer än att jag såg Nogger stå på fåtöljens armstöd och låta den agera klösbräda. Jag hotade med att hon skulle få komma till kinarestaurangen om hon inte slutade och det tog skruv.

Idag är det lördag, idag är det rocka röv till rockabillymusik som gäller ikväll, idag ska Sune dricka öl, jag har tydligen fått smak på öl igen, ja det är väl ingen jättefärsk nyhet men så är det. Min öltarm har tydligen kommit tillbaka. Får se om jag får till en date med en tjej där nere också men hon verkar inte ens ha läst mitt meddelande på Qx så vi får se. Är väl ingen som hänger på det stället i tid och otid antar jag men dagen är inte slut än så vi får se som sagt.

Nu ska jag bestiga berget av disk på diskbänken tänkte jag så vi får helt enkelt höras lite senare. Todeledoo.

Tillägg: "Där nere" betyder då nere på krogen och inget annat, när det gäller mig kan allt misstolkas till nåt snuskigt.




Ring en vän

Dottern hade vart på fest lite längre bort än vad jag bor, själv bor hon på andra sidan av stan. 00.05 ringde hon.

-Hej, jag går äckelvägen och tänkte ringa en vän så då blev det till dig.

Det var ju gulligt av henne. Vi pratade en kvart, när hon hade ca 300 meter kvar så skulle vi lägga på för hon kände sig trygg, hur man nu kan göra det när det iallafall är så pass långt kvar. Jag sa att hon skulle smsa så fort hon kom innanför dörrn så jag visste att hon var välbehållen.

Klockan gick och jag smsade 00.45, inget svar, jag ringde, inget svar. Jag kom då på att hon hade sagt att hon skulle ringa pojkvännen när hon kom hem för han var också orolig när hon skulle gå själv och så långt. Jag smsade honom och han ringde upp. Jodå hon hade ringt honom och sa att hon skulle gå och sova.

Det här med att meddela sig till mig det hade inte slagit henne alls eller? Jävla tur att pojkvännen var vaken, han är i Götet och har sett på ZZ-top som visst var en besvikelse. Gamla gubbar som tydligen bara går upp på scen och tror att man inte behöver göra så mycket mer. Ljudet hade tydligen varit bajs.

Nåja, nu är jag lugn iallafall när hon ligger i sin säng och antagligen somnade på 2 röda men jag hann naturligtvis att bli ordentligt orolig.



Beatlestema

Ja alla som ser på Idol ikväll har ju sett att det idag är Beatlestema. Det går mig osökt tillbaka till år -80 då min bror fick en LP-skiva med Beatles, minns dock inte av vem men jag vet att det var denna.


 

Han älskade att sjunga om än väldigt väldigt falskt men han sjöng låten "She loves you yeah yeah yeah", fast eftersom han bara var 10 år så blev det "She slafs jo jä jä jä", sen rörde han på höfterna och juckade och hade sig fram och tillbaka. Synd att jag inte kan lägga upp en gammal film där han sitter vid vardagsrumsbordet och spelar Benny i Abba när vi var fyra stycken som uppträdde för våra familjer. Det var släng med huvudet gånger 100 på bror ungefär. Han fick förresten ordning på sångrösten och har spelat i ett band och spelat in en skiva nångång på 90-talet eller iallafall ett kassettband eller nåt.

Hemma lyssnade vi alltså både på Elvis och Beatles, ja mellan alla smurfarlåtar vill säga.



Julpizza?

Skulle du vilja ha en pizza med hela julens alla läckerheter på? Julskinka ihop med Janssons frestelse, sill, lite bruna bönor, grisfötter och rödbetssallad? Skulle det gå hem i Sverige förresten?

I Storbritannien har restaurangkedjan Fire & Stone beslutat sig för att servera hela brittiska julbordet på en och samma pizza. Ja dom har ju inte direkt samma bord som vi har här men vad sägs om: kalkon, samt andra engelska specialiteter såsom krispig rostad potatis, tranbärssås, brieost, kastanjer, brunsås, lökfyllning och aprikos? Det lät inget gott för min del men sen har dom ju konstiga vanor i Storbritannien också. Vi får väl se om/när Sverige tar efter, jag är inte en av dessa kunder då i alla fall kan jag säga.

Bilden är snodd från samma sida




Fredag och snöhelvetet är kvar

Så här ser det ut på baksidan, eller framsidan, beror på hur man ser det. Vitt är det i alla fall och jag vet inte om jag gillar det. Jag gillar däremot att solen skiner, jag gillar också att det är fredag, kanske lite mindre att jag har tvättstugan idag men det måste ju göras och det är behövligt i och för sig.

Så ja, det var väl allt för nu antar jag.



Helvete!

Ja då har det hänt, nu har det hänt som jag inte ville skulle hända ta mig fan! Det snöar! Det har snöat i några timmar. Fuck också!

Hade det nu gått att lägga in bilder så hade jag visat några statusuppdateringar som mina polare från stan skrivit på Facebook. Jag vill fan inte ha snö än, jag vill fortfarande sparka kring i löven, vill kunna cykla utan att vara rädd för att cykla omkull och få massa bulor på skinkorna, slå pannan i trottoarkanten jag inte såg, fläka upp min Doris på ringklockan när jag ramlar över cykeln när jag råkar kana in i en lyktstolpe. Förstår ni nu att jag inte vill ha snö?

Snön kan komma på julaftons morgon och försvinna på nyårsdagen eller nåt. Alla tjötar om att det blir så ljust och fint, skaffa lampor då för sjutton, ta på dig en pannlampa så har du det ljust och fint för jämnan!

Hoppas det här har försvunnit imorgon när jag vaknar för på lördag ska jag antagligen ut och dansa röven av mig till Rockabillymusik!



En underbar syn!



För folk som tar narkotika måste denna syn blöda i hjärtat men för oss som aldrig tagit droger, kännt någon som dött med narkotika som inblandning är detta en underbar syn. Marijuana för 340 miljoner DOLLAR brinner i bakgrunden med säkerhetsstyrkan i förgrunden. Tänk om man kunde göra så här med allt knark i världen, det skulle vara som hela livets julaftnar på en och samma gång! Jag är så förbannat glad över att jag aldrig varit så nyfiken och dum att jag fallit i knarkfällan trots att många av mina vänner på 80-talet höll på med det. Jag är även glad över att min dotter aldrig valt att gå den vägen.


 


Hämtat Josefine på dagis

Mamma Carro skulle till Arbetsförmedlingen och pappa Magnus skulle jobba eftermiddag, vem skulle då hämta dottern Josefine på dagis? Just det, Sune! Jag gick en halvtimme innan hon skulle bli hämtad ifall jag inte skulle hitta dagiset, det ligger i ett område där jag inte brukar vistas, jo i somras var jag där tydligen, tidigt på morgonen men då var jag i ett tillstånd som inte var av denna värld, helt otroligt att jag ens kom hem men iallafall, dagiset hittade jag och oj vad fint det var, det är stans nyaste och absolut fräschaste. Där träffade jag en fröken som jag jobbade ihop med när jag jobbade på dagis 1987-88. Det var lite kul faktiskt. Jag jobbade där när jag blev gravid så det var en erfarenhet som hette duga med alla småbarn.

Jag fick på Josefine alla kläder och hennes gosedjur Bamse skulle med hem också och så fick det bli.

På vägen hem tog jag lite fler kort, en underbar höstdag, näst intill att man kände doften av snö men inte riktigt.

 

Det understa kortet är på våra silon som folk får måla på, en del saker är ren konst medan det finns andra som inte riktigt har fattat vad grafitti är för nåt. Dessa ska rivas så småningom, det är därför man nu får kladda.

 

När jag hade lämnat Josefine hemma hos mamma cyklade jag till ICA, kattmat stod på inköpslistan som jag förövrigt hade glömt hemma i vanlig ordning. Då såg jag den igen, damn vad sugen jag blev och damn att jag inte kunde stå emot. Ja, den vita chokladen fick följa med mig hem redan idag faktiskt. Då äter jag inget godis i helgen så det så.

Om den var god? SKITGOD! Marabou har lyckats igen banne mig.

 

 

 

Och självklart ska den ha guldpapper runt sig och självklart ska den fotas med min egen blogg i bakgrunden, fattas bara liksom!

 

 


Vadå blåst blondin?

Herrejävlar vad jag skrattade nyss. Hur jävla dum i huvudet får man vara? Hur blåst får man vara för att det ska vara lagligt?

"Jag lever hellre som en knarkare än Svenssonliv". Så säger Vanita som är med i kvällens "Lyxfallan". Hon flyttade till Stockholm för ett halvår sen från en småstad. Hon är arbetslös och har ingen A-kassa. Hon lever på ett guldkort och hon shoppar och går ut och har kul för 35000 kr i månaden, för pengar hon inte har.

Alltså jag är ledsen men jag måste nog fan gå och torka mina tårar eftersom jag fortfarande skrattar. Tragiska människa!



Torsdag och samtal med mina fyrfotade vänner

Jag satt som vanligt framför datorn till sent inatt efter att ha försökt somna. Låg i en timme och vände och vred på mig efter det också. Somnade nog runt 3.30 och vaknade 8, tänkte somna om direkt men blåsan gjorde sig påmind såklart, stapplade ut i badrummet, gjorde det jag skulle och katterna såg förvånat på mig men hängde på handtaget till skafferiet, jag stapplade tillbaka in i sovrummet, la mig i sängen och stensomnade igen, Nogger knackade på sovrumsdörren och frågade om jag inte hade glömt nåt men jag svarade inte, orkade inte liksom.

10.30 vaknade jag igen och var ändå halvdöd men gick upp. Utanför stod Nogger och Iza och satte sig sen med armarna över bröstet.

Nogger: -Jaha det är dags att vakna nu minsann! Vi har tagit oss frukost själva bara så du vet, jävla sjusovare!
Jag gick ut i köket och mycket riktigt, visst fan hade dom tagit frukost själva. Hur jag såg det? Ja torrfoderförpackningen låg på golvet!

Jag: -Jag kanske ska lära er hur ni ställer tillbaka kartongen också?

Iza:- Jag försökte men det gick inte så bra, jag fällde ut alla klor och försökte tränga in dom i kartongen för att den skulle sitta fast men som sagt, det gick inte så bra.

Nogger: -Skitsamma, vi fick ta saken i egna händer när du nu bara skiter i oss, ska anmäla dig, ja det ska jag göra!

Jag: -Anmäla för vad? Att du är ett matvrak och äter upp både din och Izas mat eller? Jag kan anmäla dig för att vara en tjuv Nogger och vips så bor du på ett hem där katterna både har tatueringar, knivar inopererade i tassen och gör allt annat än att bara nosa dig i röven.

Nogger tittade på mig, klippte lite med ögonfransarna och försökte fjäska men sa:

-Okej jag skojade bara, du är världens bästa matte, du ska få en present på mors dag!

Japp det är så dom ska tas katterna, iallafall i mitt hem.





Kvällens bonde söker fru

Ja vad säger man om kvällens avsnitt av "Bonde söker fru"?

Ann-Katrins killar är ju allt annat än roliga och den där självgode Gert har ju tydligen redan utsett sig som hennes sista pusselbit då han tycks tro att han är guds gåva till henne. Vad grundar han det på? Att han var den enda som dansade med henne? Att dom andra var så blyga att dom knappt sa flaska? Ja herregud, bara för det hoppas jag att han inte blir vald nästa gång.

Bonden Jonas däremot hade nog roligast av alla bönder, han fick ju iallafall se alla sina tjejer i binini och som han sa: "Klart man spanar, annars är man dum" stämmer ju. Det hade ju såklart jag också gjort om än lite diskret och i smyg. Han hade snygg kropp och solbränd som få så han är nog poppis hos alla tjejer.

Bonden Johan utlovade en kyss till tjejen som sköt ner 3 burkar. En kyss för mig är åtminstone en puss på munnen. Det var nog så också för tjejen som fick den, ja en kyss på kinden alltså, snåljåp! Ska man ge en puss så ska man väl också säga att den blir på kinden? Jag skulle bli besviken som fan, ja dock inte på att jag inte fick den av honom då men.

Bonden Tomas påminner lite om min morfar när han var ung fast morfar hade svart hår och var några dm längre. Vad var det han fick i present av sina tjejer? En barnbok om en bondgård? Wiho bästa presenten...eller inte.

Ska bli kul att se nästa onsdag när nån ska bort av dessa som bönderna valde, hoppas innerligt att Gert försvinner.



Mamma Scan

Jag och Ewa var på stan nyss, jag höll på att frysa arslet av mig, det blåste som sjutton och hade jag inte haft kepsen på mig så hade jag haft knullrufs deluxe!

Sen följde jag med Ewa och handlade på ICA, utan att jag såg att hon hade handlat Mamma Scans köttbullar kände jag lukten. Jag bar den kassen åt henne och nu vete fan varför jag luktar likadant och nej jag har inte släppt mig jag lovar! Sitter doften kvar i mina näsborrar? Är jag tvungen att stoppa ner hela snoken i nåt gott eller spruta min parfym rätt upp i båda näsborrarna för att det ska försvinna?

Sen såg jag den äntligen, som jag har längtat efter denna gudomliga underbara vita choklad men tyvärr kan du inte bli min än förrän till helgen.

Och när det är helg så är den säkert slut bara för det men jag FÅR inte äta godis på veckorna och jag tror att den är skitgod! Ja enligt Egoina iallafall fast hon fick sin gratis (jäfla fi fan).

Är den slut så går jag ut och super skallen av mig istället, det går ju bra det också.




Kul med nya bloggar att läsa

Efter att jag blev veckans heting inne hos Emmelist så har det dykt upp en del nya besökare som dessutom stannat kvar, ja alltså dom har ju sovit emellan gångerna dom besökt mig såklart men dom har återkommit. Sånt är kul. Innan hade jag nog bara nån enstaka hbtq-besökare nu är det flera stycken. Sånt gillas starkt.

Nu vet jag inte om det är Emmelist som drar till sig hbtq-folket eller om det blivit att jag kommenterade i en för mig ny bloggare och människa och det sen följt med folk därifrån. Skit samma kul är det iallafall. Alltid kul att få nya bloggar att läsa. Kan bli lite tjötigt att följa samma bloggar i 2 års tid som det snart är sen jag började att blogga. Herregud och jag har inte skrivit ett enda vettigt inlägg. Kan det vara för att jag är skruvad som folk återkommer?
Hoppas det!

Idag ska jag följa med Carro att hämta Josefine på dagis för imorgon ska jag göra det själv nämligen. Jag vet inte riktigt var det är och det känns lite pinsamt att gå in i en lägenhet där Britta sitter och målar tånaglarna enbart iklädd ett badlakan som dessutom visar hela muttan, vet inte vem som skulle tycka det skulle vara mest pinsamt i och för sig, jag som går fel eller att hon inte rakat sig sen kriget. Carro ska till AF imorgon vid den tiden som Josefine ska hämtas så då får tant Sune rycka in.

Ja det var väl allt för nu. Förövrigt är jag skittrött. Somnade 4 och vaknade 9. Usch.



Så schnyggt!

Ni vet ju att min lägenhet är kall, ni vet också att jag köpte mig två par mjuka och varma sockar med halktassar under på marknaden i september och när man cyklar inne så ska man ha kortbyxor, dock inte mummelbyxor (cykelbyxor). Detta hade jag på mig nyss när jag cyklade.


 

Dom orange sockarna med röda boxarshorts. Sockarna är något mer orange men i detta ljuset blev dom lite ljusare. Det är ungefär som fiskbullar i hummersås och ketchup eller hur? Japp.

Förövrigt cyklade jag 1.2 mil idag och jag kände att jag kunnat cykla mer men jag hade slut på vatten i flaskan då kände jag inte för att cykla vidare med läpparna som klistrade sig mot gommen typ.

 

 


Gratis Spotify Premium

Klart du vill lyssna på Spotify utan reklamavbrott va? Ja men dåså. Bli medlem, värva minst 6 vänner och gör en gratisundersökning så hoppas vi på att det ska funka för oss alla! Du får inget premium om den du värvat inte har värvat plus undersökningen så kom igen, bli medlem och gör det nu! HÄR går du in!

Låt oss slippa skitreklamen på Spotify NU!









Ja just det..jag kan ju skicka det ja.

Jag behöver ett ramminne till min dator, jag hittade ett på Blocket. Jag mailade och frågade om det fanns kvar och fick tillbaka att det fanns det. Han ville att jag skulle lämna mitt nummer så han kunde ringa upp.

Nyss ringde han och jag svarade med mitt namn:

-Ja hej, det gällde ramminnet (bryter på nåt språk)

Jag: -Ja just det, hej.

Han: -Vad är det du ska ha?

Jag hade redan mailat vilket det var jag var intresserad av och det sa jag.

Han fnittrade till lite och fortsatte:

-Så du är säker på att det är det du ska ha? Har du öppnat datorn och kollat?

Jag: -Jag har haft hit en kille som har formaterat om min dator och han sa att det var ett sånt jag skulle ha.

Han: -Okej, jag bor i Stockholm så jag kan träffa dig på stan. Var bor du?

Jag: -Jag bor 30 mil från dig så du får skicka det.

Han :- Skicka det? Ja men det kan jag ju göra om du inte kommer till Stockholm?

Jag: -Alltså, jag åker ju inte till Stockholm bara för ett sketet ramminne.

Han: -Okej då får jag skickad det, det kostar lite extra då alltså.

Really? Kostar det att skicka med posten? Åh fan (ironi)

Jag kände att det här kunde bli lite osäkert och det sa jag också. Då säger han.

-Ja det kanske är bättre att du köper nåt på Blocket i närheten där du bor istället.

Jag höll med och sa hej då, det gjorde inte han för han hade redan lagt på.

Vad var det för ett nöt eller? Har han aldrig skickat saker med posten förut? Aldrig postat ett brev heller?

Jag kanske ska vara glad över att jag inte köpte det, vem vet, han kanske hade tagit pengarna och sen sket han i att skicka det bara för att han inte vet hur man gör eller nåt.



Yonni Barrios talar om tiden under jord

I 17 dagar levde alla 33 gruvarbetarna på små matransoner som fanns där nere, dom trodde alla att dom skulle dö, att dom skulle svälta ihjäl. När sökborren kom igenom fick dom upp hoppet igen. Dom fick mat den vägen. Under de 17 dygnen med minimalt med mat var det ingen som tänkte på att ta sitt liv. Men det tog nästan 2 månader innan dom fick komma upp.

Yonni Barrios som är mest känd för att vara gruvarbetaren med två kvinnor bor med sin flickvän sen flera år men har ändå inte tagit ut skilsmässa från frun. Vad jag fattar det som så har han bara varit gift med frun men inte bott ihop med henne på länge? Så det kanske inte var så dramatiskt trots allt.

Bilden på Yonni och Susana (älskarinnan) har jag lånat





Fia med reklam

Jag gick och la mig men kunde inte sova så jag tänkte spela lite Fia med knuff. Vi hade spelat en kvart när den här rutan uppenbarade sig.


"Dina motståndare tittar på reklam, var god vänta"


Va fan är det för jävla löjligheter? Jag väntade i nära 3 minuter men inte fan övergick det i spel igen. Har aldrig varit med om det förut. Stackars satar om dom måste se reklam mitt i spelen. Vet inte vilket land det är som måste se den skiten i varje match men tack och lov har inte Sverige det så iallafall.




Ullared

Jag har nyss sett på "Ullared". Jag kan inte sluta att förundras över folket som bor massa mil därifrån och sen hävda att dom åker dit för att det är så billigt. Bensinen dit är väl ändå inte gratis eller? Idag visade dom familjer som kom både från Finland, Tyskland, Italien och England. En familj kom från Filipstad, det ligger 40 mil från Ullared och vad köpte dom? Nagellack, block och pennor, det hade väl ändå blivit billigare om dom hade köpt det på närmsta ICA? Jag bor ca 27 mil från Ullared men när jag ska dit nästa år så blir det då fan mycket mer än pennor, block och ..näe inget nagellack.

Min dotter ska dit nästa vecka, en bussresa med en kompis och det kostar runt 300kr, det är ju helt överkomligt faktiskt.

Ni som tror att det bara är skit där kan ju kolla utbudet. Jag fick tillsammans med mina Morgantrosor förra veckan en tidning. Det är märkesvaror på det mesta så nån skit är det absolut inte, bara billigare. Jag SKA dit nästa år har jag bestämt så det så. Det blir nog så om jag får praktikplatsen som jag sen kommer att få arbete på, första lönen kommer bli underbar, som att känna sig rik, sist jag kände mig rik var nog -98 eller när det nu var när jag vann på Stryktipset.


Läckage på Facebook

I början tyckte jag det var dyngkul att spela alla spel som fanns typ på Facebook, sen blev det trist med än det ena och än det andra så jag slutade. Nu spelar jag inga spel alls där mer än ett enda och det behöver man inga applikationer för att spela. Jag har också satt in ID så ingen annan kan gå in från någon annan dator än min egen.

Flera populära Facebook-applikationer skickar i hemlighet användardata till reklamföretag. De i sin tur vill ha informationen för att kunna sprida riktad reklam och göra större vinster på internet.

Varför ska man lägga allt privat i händerna på folk som inte ska ha det? Gör nåt åt det, skit i att ta ner några applikationer helt enkelt! Och byt mailadress ganska ofta.






Turen som kom av sig

Oj vad jag var taggad förut, oj vad jag kände mig peppad. Jag skulle cykla till andra sidan stan hade jag tänkt mig. Jag hoppade in i duschen, fixade håret som visserligen ändå såg ut som om jag haft mysigheter för mig i flera timmar, jag letade efter vantar, jag hittade en och ville inte vara en kopia av Michael Jackson så det fick vara. Ut kom jag... in ville jag nästan direkt. Det blåste ju för fan halv storm! Varför tittade jag inte ut genom fönstret innan? Kan det ha med att göra att det inte GÅR att se ut? Skitiga fönster, nån som hört talas om det?

Jag tog mig till ICA, där köpte jag en limpa och leverpastej med gurka i, åkte hem och svullade som fan bara för det. Hela min dag blev förstörd känner jag nu, jag skulle lika gärna kunna gå och skita i badkaret utan att jag skulle bry mig på nåt sätt.

Bajsmåndag!



Nu vet man att det snart är jul

Fick nyss ett sms av min dotter, en julklappsönskelista.

1. En förpackning Lego
2. En Skrållandocka
3. En blommig stekpanna till hennes leksaksspis
4. En egen sandlåda.

Dyr i drift den här tösen. Får se vad jag hittar på second hand.

Har jag sagt att hon är 22?



Utmanad


Såg detta inne hos Emmelist och hon skrev inte att jag skulle göra detta men jag gillar utmaningar så here we go!

4 tv-program jag tycker om

Jag har ju nyss börjat glo på tv igen och det är många program. "Ensam mamma söker", "Välkommen hem", "Idol" och "Bonde söker fru".

4 saker jag gjort idag
Städat, lagat mat, glott på Micke när han fixat en av mina datorer, glott på tv.

4 saker som jag längtar efter
Att få en riktig inkomst, att få ett jobb, att stå på vågen och den visar min målvikt, julskinka!

4 saker på önskelistan
En laptop, en flickvän (med massa humor och ingen hund), en bil (dock ingen bajsbrun), att det ska gå bra i livet för min dotter fortsättningsvis också.

4 saker som jag avskyr (HATAR)
Våldtäktsmän, folk som ljuger för mig, pedofiler och kvinnomisshandlare (här skulle det kunnat bli en mycket längre lista)

4 saker jag tycker om att göra
Sjunga med till radion i headsetet, göra en människa glad, laga god mat och sätta mig på motioncykeln

4 saker jag ätit idag
Spagetti, köttfärssås, en liten chokladbit (glömde den igår och jag får faktiskt äta godis på helgerna) och tuggat på en colarem.

Ja det var min lista, nu får vem som helst göra om detta, dock inte ta mina svar om vi inte är själsfränder vill säga.

Skriver som Emmelist, jag vill ju läsa era svar så smit gärna in till mig och länka ditt inlägg när du gjort det så smiter jag tillbaka in till dig. Kör!



Vem är det egentligen som är djurplågare?

Två killar på 26 år har tagit sig friheten att släppa ut ca 20 000 minkar i Sverige och kallar sig djurvänner. Men vänta nu, glömmer dom inte nåt? Minkar klarar sig inte. Hur många minkar har inte hittats döda den senaste tiden? Det är massor! Inte fan är dom mindre djurplågare för att dom släpper minkarna fria inte

Och vad jag inte förstår riktigt. Om nu snuten är efter dessa kriminella killar och gärna vill ha tag på dom, hur sjutton kan journalister träffa dom och komma undan med det? Vad sjutton är det för journalister som inte samarbetar med snuten? Dom gör ju att dessa killar fortsätter. Förjävligt rent ut sagt.





Kontaktannons

Härmed skriver jag nu en kontaktannons.

Jag är en 41 årig flata, grabbig men med humor och vill helst se att du också har det, har du inte det så kan du gå vidare till nästa blogg.

Både jag och mina två katter är tokiga så du får gärna vara tokig också, men inte för tokig för då kan du också gå till nästa blogg. Har du en hund som är så närgången att den inte kan ligga på golvet om nätterna eller inte låter mig gå utan att jag snubblar på den så kan du sluta att läsa här (eller gå till nästa blogg). Jag kan inte rapa men det gör inget om du gör det, men helst inte i mitt face.

Tycker du om att cykla motioncykel så är det ett plus för då har vi nåt gemensamt, det får bli vår sysselsättning. Sysslar du hellre med schack och älskar att sova hela dagarna kan du fortsätta med det tycker jag, dock utan mig i ditt liv (eller gå vidare till nästa blogg).

Ljuger du för mig eller går bakom min rygg kan du flytta ut till en hydda i skogen, dock inte med mig i släptåg. Jag är inte naiv längre, jag genomskådar dig snabbt (har stor erfarenhet).

Ja verkar detta bra så hör av dig. Just det, du ska vara flata, se ut som Daniella Sea och ha egen bil, annars får du se ut hur som helst (dock utan att jag kallar dig älskling).

Sätter in mitt bästa kort så du vet vad du får.



Han kom, han sågs och han segrade (delvis)

Så har Micke the man vart här. Tjofaderittan, fasters dator är tömd så nu går den till försäljning. Den är inte så mycket att hänga i granen så jag får inte mycket för den men några kronor i allafall.

Skrivaren med den fina scannern och kopiatorn däremot lever sitt egna lilla liv, eller egentligen inte alls för den funkar inte, Micke installerade, avinstallerade, installerade igen och återigen avinstallerade men helvetet ville inte funka. Ett ont omen är att den inte ens går att stänga av om man inte drar ur sladden då förstås (ja det hade ju vart ett jävla stort fel om den inte slutade att fungera ens då liksom).



Jag ska köpa ett nytt ramminne till datorn så den slipper jobba så förbannat och må lite bättre sen.

Jag lagade spagetti och köttfärssås, det var så gott tyckte han att han åt mig ur huset, näe inte riktigt men två portioner blev det och där satt jag och inte fick äta mig mätt! Näe jag skoja, han hade vart på gymmet innan han kom till mig så självklart skulle han äta för sjutton! Sen gick han hem 2 kilometer för att lägga sig i soffan.

Tack snälla Micke för hjälpen med datorn och alla försök att skaka liv i skrivarn!



Här behövs ingen väckning

Det är sällan som jag vaknar av alarmet, jodå jag skulle säkert höra den om jag sov till det ringer vill säga, idag vaknade jag 45 minuter innan men det är ganska skönt för då slipper man stressa ihjäl sig, då kan man ta det lugnt den tiden man egentligen skulle ligga och snarka vidare så nu har jag diskat, sparade massa tid på det ju. Istället sitter jag nu här och har suttit här en halvtimme och orkar inte göra nåt mer. Ja jag vet jag måste. Om 2 timmar kommer Micke och då ska jag ha hunnit dammsuga överallt, bytt i sängarna, duschat och skvätt nåt som luktar gott på mig, typ ajax citron eller nåt.

Det här låter lite som en dejt men så är inte fallet, han hjälper mig med datorn och han får middag, en bra deal eller hur? Precis. Näe jag får la ta fram hon den där tjejen som suger så bra. Hörs i eftermiddag.



Många besökare från Emmelist

Emmelist har en blogg som är en si så där 30-60 gånger större än min, det märks kan jag säga. Efter att jag blivit "Veckans heting" idag hos henne och blivit länkad så har hennes besökare även besökt mig. Här är beviset.


Det är så här jag ser vart folk kommer ifrån för sida till min blogg





Jag har klippt bort ipnummer och internetoperatörer på alla så var inte oroliga, det finns mycket mer av detta men det får räcka som bevis. Tack så hjärtligt alla besökare och välkomna tillbaka!




Imorrn blir det av!

Himla jävla tur att jag får besök som gör att jag får tummen ur och rensar lite här hemma. 4 kassar fulla med tomflaskor (pet) och saftflaskor, tomma torrfoderförpackningar låg under diskbänken, man kan tro att jag har ett jätteutrymme därunder men no no, har man 1 meter högt så går det in en hel elefant eller nåt.

Imorgon kommer Micke the man, mannen med datafingrar, mannen som ska ta bort allt som finns i fasters gamla dator (formatera och ta bort operativsystemet) sen kan tex Sten-Sture 8 års pappa fixa nytt och ge den till Sten-Sture som han kan ha på sitt rum och surfa runt på alla porrsidor han bara hittar!

Han ska också försöka få igång min skrivare med scanner och kopiator, lycka till säger jag då! Nu ska jag ta fram min rutiga kjol och randiga blus för att vara fin imorgon, vaxa rygg och bröst får jag inte heller glömma.

Så ser min lördag ut, hur är din?


Fotosession med min dotter

Min älskade dotter är hos en kompis i Trollhättan över helgen. Den här kompisen går nu en utbildning där hårförlängning, sminkning, fixa naglar är vardagsmat. Nu har hon fixat till min dotter och fotat. Jättefint och Marre som gjort detta är jätteduktig eller hur? Hon är en jävel på att klippa också!

Marre har fixat en "jobblogg" och har precis börjat men självklart länkar jag till denna.

Min söta dotter Emelie



Ett till, undrar om hon höll på att frysa ihjäl här


Jag blev veckans heting!

Woho, veckans heting blev jag inne hos Emmelist minsann! Hade jag vetat det så hade jag ju naturligtvis satt in det bästa kortet på mig som jag har. Så jag gör det här istället då.


VECKANS HETING!



Varför?

Visst är det typiskt? Visst är det så jävla typiskt att man ser saker och ting annars men när man ska ha det så är det totalt jävla puts väck.

Imorgon kommer Micke och ska formatera om mina datorer och jag letar efter XP-skivan, den är helt borta, jag har varit nere i källaren och letat i förrådet. Där hittade jag massor men dock inte den jävla skivan!

Jag hittade ett id-kort från då jag gick i sjuan. Det hade jag förfalskat ser jag nu, jag hade ändrat 9an till en åtta i årtalet 69, trodde jag var smart men det syns ju SÅ jävla tydligt att det är förfalskat.

Jag hade en ganska bad hairday när skolkortet togs, antagligen hade jag försovit mig eller nåt. Ja ni ser ju själva liksom. Året är 1982. Japp det är fullt tillåtet att asgarva.




IdolDaniel Norberg imiterar Macken

När jag glodde på "Idol" tidigare idag fick jag höra ett smakprov på Daniel Norbergs imitationer. Peter Jihde sa att Daniel kunde en jävla massa så nu letade jag efter några fler och hittade en hel sketch med "Macken" där Daniel själv står för båda rösterna. Grymt bra och sången "Dä sa va gött å leva" i slutet sjunger han också. Måste bara sätta ut den här bara för det eftersom jag själv är ett fan av Galenskaparna.





Smart Sune, smart.

Jag hade tvättstugan förut, det är ju bra, jag tvätta alla mina mysbyxor, jeans och shorts, det är ju också bra, det som inte är så bra är att jag nu inte har några byxor att ha på mig. Visserligen är jag bara inne men den här lägenheten börjar på att bli lite kylig så jag fryser lite. Jag har jeans, men det är jeans som jag kunde ha för 30 kilo sen. Hoppas innerligt ingen ringer på min dörr. Vad gör jag då? Ropar ut från brevinkastet att jag inte kan öppna tack vare att jag inga byxor har att ha på mig? Ja det är nog det enda rätta.


Den där rätten från Findus, ja den där maträtten som jag fick gratis, den var rätt god faktiskt. Men jag vet inte om jag betalar 50 spänn för den om jag måste betala själv. Något billigare att göra själv faktiskt.



Fredag igen då

När jag gick i skolan så segade sig veckorna fram, var det inte så för er också? Tycker att dagarna segade sig fram i största allmänhet men nu när man är arbetslös och inte gör så mycket så flyger dagarna fan fram. Har vi fått mindre timmar på ett dygn? Och jag som är uppe till sent på nätterna och vaknar runt 9-10 ändå tycker iallafall att dagarna går i 180.

Snart är det iallafall dags för tvättstugan, jag tänker inte sitta där nere idag utan jag ska till ICA (surprise) och köpa en maträtt från Findus. Jag fick hem en gratiskupong därifrån häromdagen. Det var nåt man skulle fylla i på Facebook så fick man hem den så japp, gratis mat idag alltså!

Solen skiner idag och det snöar på fler platser i Sverige idag och även på Åland läste jag då jag har två vänner som bor där (den ena bor snart där då hon har en pojkvän just där). Hoppas att det låter vänta på sig här där jag bor tack!

Vad ska ni hitta på idag?



Robinson har deltagare med IQ i höjd med en fiskbulle!

Redan förra avsnittet av Robinson märkte jag vilka latoxar det fanns, folk som bara låg på stranden och trodde dom var på semester. Gurkan tyckte jag var ett irrationsmoment redan från första början, idag tror jag att jag har fått vatten på min kvarn när jag förra gången tyckte att han har ett IQ som är lika högt som en fiskbulle. Hur tänker karln undrar jag?!

Man röstar väl för fan inte ut folk som är starka när man själv befinner sig i samma lag? Hur tror människan att han ska kunna hänga kvar om hans lag gång efter gång hamnar i ett öråd? Och att han sen tror att man kan överleva på enbart vatten gör att jag undrar vart han varit på lektionerna i skolan. Visst man kanske kan överleva ett tag men ska man sen ha styrka som i tex tävlingar så måste man ha energi, energi får man fan inte av vatten.

Detta är ju min åsikt såklart. Det finns säkert folk tycker han är kul, en clown, jag har då rakt inte skrattat en enda gång åt honom, han är bara patetisk och jag kan skratta ÅT honom istället, hans tankar är ju bara så åt helvete, bättrar han sig inte snart så lär alla tröttna på honom och han åker ut, I hope!

Sen har vi Josefin, tjejen som inte verkar ha förstått vad Robinson går ut på, hon som hatar skogen, inte ens skulle kunna tänka sig att bo på vandrarhem, gråter inför kameran och säger att det är ett helvete där men hjälper fan inte till ett skit. Nu sitter hon på en öde ö helt själv, damn säger jag bara, hon kommer skrika så fort det går en liten myra över hennes fötter och gråta lite till.



Skitdålig eftermiddag

Jag åt skruvmakaroner och bogfläsk, jag gjorde också en liten sås av mjölk och Arlas färdiga creme fraiche med tomat och basilika. Jag blev mätt, iallafall en halvtimme då min mage inte alls tyckte om det, det gjorde så ont att jag höll på att få upp det även oralt. Mellan 3dje och fjärde gången ringde min handläggare på AF, vi pratade lite fast jag hade ont sen fick jag avsluta det rätt snabbt och in på toa igen. Jag försökte att läsa en tidning men jag kom alla gånger enbart till första sidan. Jag ska nog fan bara äta havregrynsgröt hädanefter. När det hade lugnat ner sig blev jag så fruktansvärt trött att jag somnade på två röda.



Ja ja Jessi, nu tjötar jag igen men nu har Aftonbladet klippt ihop ett 9 minuter långt klipp från dygnet i Chile, det är alltid mycket bättre och pampigare med musik eller hur? Titta på det om ni inte var en av 1 miljard som följde gruvarbetarnas resa upp till ytan igen.

Hade jag nu haft denna tröja så hade jag absolut burit den idag



Bingo bingo bingo!





Ja jag vet, jag har ju redan skrivit ett inlägg om bingo men jag gör det igen. Jag är ju lite fattig, lite snål, lite otursförföljd när det gäller spel, därför blir det inte att jag spelar bingo varken live, Bingolotto (utom på uppsittarkvällen före julafton då det är ett måste) eller på nätet. På nätet finns det ju hur många bingosidor som helst, det är en enda stor djungel av dessa sidor. Jag hittade en sida förut som verkade rätt bra. Det finns chattsidor, en ordlista över ord du kanske inte förstår när det har med bingo på nätet att göra. Det kan ju vara bra att veta kanske. Information om bilbingo och skraplotter finns också.

I Maria games på den här sidan hittar du tex Tornadoball. Såna här spel kan jag spela om det inte kostar nåt förstås.



Visste ni förresten att bingo funnits sen 1500-talet? Inte jag heller men så är fallet men herregud vad det har utvecklats, kanske är bra det. Undrar vad priset på 1500-talet var, kanske en påse malet mjöl som grannen gjort eller nåt.

Det finns ett forum som du kan skriva i och diskutera både om bingo eller nåt helt annat. Ja det står massor på den här sidan så är du nyfiken så är det bara att besöka den alltså. Lycka till!



YEEEES äntligen är den här!

För en stund sen tog jag tummen ur och cyklade till Apoteket för inhandla dom där jävla örondropparna. En liten sketen jävla tub som kostade över 200kr spänn, läker den inte i örat så ska jag handgripligen skicka påsar med hundbajs i till läkaren.

Jag blev lite gladare på ICA, jag blir alltid gladare därinne men idag blev jag riktigt glad när jag hittade denna flaska.




Visserligen så var den liten men ändå, julmust! Så jävla fucking gott ju. Jag har lagt den i frysen så där får den ligga ett tag och bli kyld så jag kan njuta dubbelt upp senare. Idag är en bra dag...trots allt.




Så var alla 33 uppe

Jag kanske inte såg när den första firades upp men banne mig att jag satt uppe och såg den siste. När han hade kommit upp tog alla av sig sina hjälmar och sjöng vad jag tror var deras nationalsång eller också var det nån fotbollshejaramsa kanske. Skitsamma. Dom klarade det ta mig fan! Det som skulle ta 48 timmar tog inte ens 24, starkt jobbat. Ingen var döende, ingen var mager och alla verkar vara vid gott mod. Fruar grät, barn grät och presidenten han grät nog en skvätt han också.

Kanske att man nu skulle ta och gå och lägga sig nu? Jag vill tacka Aftonbladet för att ni visade detta, jag saknade bara text, det finns la någon arbetslös chilenare i Sverige som dom kunde ta in som tolk? Det var mycket man velat höra eller också var det bara frågor som: "Kommer det bli skönt att skita på en riktig toalett nu?" eller kanske "Har ni ätit många råttor därnere?" Eller ett annat alternativ kan ju vara, "tror ni att Yonni har fler kvinnor han inte talat om? Eller kanske med en man?" Det återstår att se. Nu går jag till sängs.

Godnatt!


Platt fall

Här har jag väntat hela dan på att den otrogne gruvarbetaren i Chile ska komma upp i hissen och trodde det skulle bli mer dramatik än så. Yonni Barrios har tydligen i 5 år både haft en fru och en älskarinna. Det uppdagades då båda dessa kvinnor kom till gruvan för att be då den precis hade rasat, ingen visste ju om killarna därnere under jord levde eller inte. För att visa vilken man som var deras hade dom ett kort på honom, ja på samma man då. Ingen av kvinnorna verkar ha vetat om varandra om jag har fattat det hela rätt.

I allafall, Yonni kom upp ur hålet, frugan hade sagt ifrån att hon inte skulle vara närvarande men det skulle älskarinnan och det var hon. Jag trodde ju att frugan skulle komma fram, lappa till honom alternativt klippa av vajern till hissen så han for ner igen i 180 men icke. Det står i artikeln på Aftonbladet att dom kramades och ingen ville släppa taget, jag tyckte mest han såg stel och nervös ut jag, han verkade nästan leta efter hustrun.

Ja detta har vi nog inte läst slutet på än kan jag tänka mig, JAG vill iallafall läsa mer för att se hur det gått.



2 vita favoriter





Har varit inne och fotat mina vita favoriter lite.
Jag är så kär i mina skor att jag vet inte vad! Härligt att vara nykär igen! (i originalinlägget ska det vara ett "Haha" efter men gud förbjude sånt i min blogg)

Jag och Emmelist kommer från två olika världar. Hon från Venus och jag är från Vettet men ändå har vi så lika inlägg i våra bloggar, tvillingsjälar?



Det häftigaste bröllopet jag sett!

Igår började jag läsa en blogg igen som jag inte läst på jättelänge. Såg att Saija hade gift sig med sin kärlek. Jag fick länken till bröllopsvideon. Detta är det häftigaste bröllopet jag har sett!

Endast ett fåtal visste hur bröllopet skulle gå till, dom ordnade ett fejkbröllop på "förfesten" med mat och grejer. Efter det tog värdparet med sig alla 80 gäster till en scen som låg ca 400 meter från festlokalen. Rockgruppen "Mimikry" som både Saija och henne make känner hade spelning just där. Alla gäster fick komma innanför kravallstaketet medan resten av publiken som var flera tusen fick vara utanför. Häftigt så det förslår eller hur?!

Heavy, ni vet han i "På rymmen" filmar.



Gå gärna in på hennes blogg. Hon är inte bara snygg utan har en snygg och trevlig blogg!



En lite annorlunda natt/morgon

Jag ville ju fan inte missa när killarna i gruvan hissades upp så jag fixade så att jag hade skärmen nära sängen, spelade Fia med knuff på King.com samtidgt som jag glodde på Aftonbladets liveTV, ett tag såg det ut som om det inte skulle bli nåt, dom bankade och slog på den, firade ner den en bit, upp med den igen, bankade lite till och ner igen. 3.30 orkade jag inte mer så jag la mig för att sova men jag hade på skärmen och jag vaknade många gånger inatt och varje gång slängde jag en titt på skärmen. Jag såg när vad jag tror var en läkare som kom ner till killarna. Det blev kramkalas utan dess like, sen somnade jag igen. Ovan jord satt massa folk runt omkring hålet, sjöng och spelade på gitarr, det var en bra stämning.

Nu på morgonen såg jag en kille som kom upp ur hissen, hoppas att det går att se i efterhand när den förste kom upp. Det hade jag velat se live men han kom ju inte upp förrän 1 timme och 40 minuter efter jag bestämde mig för att sova.

Dags att vakna till liv, kanske skulle ta och lägga sig i sängen och rulla tummarna? Ja så får det bli.



I full gång i Chile

Jag skulle gå och sova, eller ja, jag skulle läsa först. Jag lät dator vara på och precis när jag skulle till att stänga av den såg jag att en vän på FB skrev att hon tittade på Aftonbladets livetv där det vankades action. Det är nu inatt som gruvarbetarna ska upp en och en. När man ser på hissen eller vad dom kallar det så undrar man om dom kallt räknar med att alla är benrangel för helvete vad smal den är!

Fullt med gubbar alternativt äldre killar står runt det smala hålet med varsin hjälm på sig. En ställde sig framför kameran, ringde mamma och vinkade så hon stolt kunde se sin son, det är min egen teori. En pickup kom förbi, min teori är att det var pizzabudet som kom med pizza till killarna, ja dom ovan jord då inte dom under. Presidenten fick säkert äkta silverbestick till sin pizza.

Detta kan ta tid men va fan, jag ska inte tvätta förrän kl 12 på fredag så jag har all tid i världen att sitta och glo på det här. Spännande!


Fel karl i sängen

Igår kväll/inatt på Facebook skrev jag att jag skulle gå och lägga mig med Åke Edwinson. Jösses hur kan jag ta så fel? Nu vet jag inte vad karlarna heter heller. När jag kom till sängen upptäckte jag ju att det var Jan Mårtensson jag skulle ha en stund med innan jag somnade. Men Jan blev radad efter 1.5 timme, han var helt slut, han hade inget mer att säga mig liksom. Idag får det allt bli en annan karl eller om jag tar Camilla Läckberg igen, hon är väldigt spännande.

Jaha det kanske är här man ska tala om att det är böcker jag pratar om? Okej då gör jag det. Det är böcker det handlar om. Så puh kunde ju ha blivit missförstånd där. Flåt Martin Melin.


SIUS

Ja jag träffade ju SnyggBirgitta idag på AF igen. Nästa gång vi ses (om 2 veckor) ska vi få besök av en audionom från grannstaden, hon är också med i SIUS så hon ska kolla vad för hjälpmedel med hörsel jag behöver om jag får praktikplatsen som är tilltänkt till mig. Jag tjötade på henne om att jag ville veta vart det var och yes det fick jag men jag får inget säga så det gör jag ju inte då. Det är ju inte 100 % att jag får komma dit. Jag sa till henne att jag hoppas att dom inte tror att det nu ska komma en pangbrud med kortkort och blus, hon skrattade och sa att i det yrket är det nog väldigt obekvämt att jobba i kortkort, sicken jävla tur! Det ska nog bli lite skönt att bara jobba med killar så man är en av grabbarna liksom.

Vi har även en plan B, jag ska ligga med chefen på ett annat ställe så får jag fastanställning med en gång, hur bra låter inte det?! Näe skoja...jag får bara lunchkuponger gratis för det hela. Nääääe jag skoja igen. Det finns kanske ett ställe till som jag är tilltänkt till, hon ska prata med chefen och höra hur det ligger till. Tur i oturen att jag har arbetshinder för sån här hjälp får knappast en vanlig arbetslös. Jag kommer få grymt mycket stöttning och hjälp i 6 månader och det känns skönt. Dom vet om alla mina arbetshinder och det är efter detta dom kanske tar in mig så jag behöver liksom inte ursäkta mig att jag inte kan göra vissa grejer, dom vet om det redan från början. Kaniners eller hur?!

Vet inte när jag får veta om jag får börja men före årets slut måste det ske iallafall för sen går mitt aktivitetsstöd ut och då måste jag ha sysselsättning, vilket som helst och det är inte alls säkert att det då blir jobb på det så håll tummarna för att jag får praktik på första eller andra ställe så är det klart med ett jobb sen.




Till helt rätt familj

Det är sånt här man vill läsa om, det är till såna här familjer man vill att pengarna ska komma till, inte till någon som redan har gott om pengar.

"Richard Batitis, från Maple Ridge i kanadensiska Vancouver, har haft ett tufft liv. Efter 15 års hårt arbete som fabriksarbetare blev han av med sitt jobb förra året. Utblottad tvingades Richard, tillsammans med fru och fyra barn, flytta in i sin svärfars källare.

Han fortsatte att spela på lotto – när han hade råd. Och för några veckor sen satsade han 19 av de sista 20 dollar han hade i plånboken." Han kryssade i sin pappas turnummer en efter en och kammade därefter hem ca 40 miljoner svenska kronor och dom ekonomiska bekymren var borta. Skulder ska betalas, köpa bil och naturligtvis ett hus.

Så underbart! Verkligen till helt rätt familj eller hur? Precis!

 

 

 

 

 


Trevliga besök

Min dotter ringde runt lunch och ville komma upp för hon hade inget att göra, självklart fick hon göra det. Hon ringde en andra gång och frågade om hon fick ta med sig Julia och hennes söta dotter Wilma 7 månader också. I ca 6 månader har vi pratat om att dom här tre skulle komma till mig men nu äntligen kom dom. Wilma satt hos mig hela tiden, sög och bet i mina snören till huvtröjan, gott gott.

Så otroligt söt och väldigt snäll

Vi satt och pratade lite och sen gick Julia och Wilma medan min dotter var kvar. Hon skulle ta bussen 14.06 var det sagt. Jo eller hur.

 

Klocka var 18 när min dotter gick. Hon orkade inte gå tidigare. Hon var sugen på kotlett, potatis och min sås. Snäll som jag är gjorde jag naturligtvis detta. Hon la sig sen i sängen och höll på att somna men till slut gick hon då, fick för en stund sen sms om att hon hade missat bussen. Precis som jag trodde men trevligt besök fick jag idag iallafall!

 

 


Jävla tjöt!

Japp precis som rubriken lyder så är det tjöt. Tjöt om min förbannade blåsa. Förstår inte vad det är med den. Igår kväll gick jag på toa, inatt gick jag på toa och 7.55 vaknade jag av att den var fylld igen. Jag gick ut på Tradera för att se om man kunde köpa nån där men där finns inte ens den kategorin! Som om jag skulle vara den enda som vill ha en annan blåsa liksom. Har den krympt? Trycker magen på? Är jag gravid trots allt? Jävla människa till att släppa sina miljoner på toaringen. Får nog kolla upp detta nu för nu tycker jag det är rätt tröttsamt att gå på toa mitt i nätterna och vakna tidigt av samma orsak.

Idag ska jag träffa SnyggBirgitta igen, oj oj hoppas hon har ett svar på min fråga, VAR ska jag få praktisera och nästa fråga, när ska jag få börja? Jag ser framför mig att dom vill ha en tjej att glo på, som går i korta kjolar och gärna böjer sig ner för att plocka upp pennor på golvet eller trycker pattarna bakifrån i deras nacke. Oj vad dom kommer bli besvikna. In kommer visserligen en tjej men i huvtröja som är lite stor och man får gissa sig till om jag har pattar eller inte. Som dom har längtat efter den här tjejen osså kommer jag. Det är nästan så man skulle vilja filma deras miner.

Nu är det hopp in i duschen och sen ska jag nog skita i kepsen idag, kanske sätta på mig maggördeln för att göra mig smalare och sen sätta tandpetare i ögonen så det inte syns hur jävla trött jag är. Japp så får det bli!



Daaaaamn!

Har du tavlor hemma som du inte har en aning om vem som har målat den? Kolla upp den för sjutton, den kan vara värd miljoner.

I Buffalo i USA finns det kanske en äkta Michelangelotavla som stått bakom en soffa i 27 år. Den ställdes där efter att ungarna i huset kastade tennisbollar på den, den rasade ner och efter det har den alltså stått bakom en soffa.

"När konstkännaren och historikern Antonio Forcellino fick nys om att det skulle finnas en äkta Michelangelo i ett hus i Buffalo, USA, var han minst sagt skeptiskt." Han åkte dit och såg direkt att det inte kunde vara en kopia eftersom den inte var färdigmålad.

Nu ska den kollas upp ordentligt för att fastställa om det verkligen är en Michelangelotavla eller inte. Familjen verkar ha vetat att det var en tavla målad av Michelangelo annars hade Antonio aldrig fått nys om det.

Nu till min fråga: Varför i helvete låter man en sån tavla stå kvar bakom en soffa i hela 27 år? Det skulle också vara kul att veta hur mycket dom köpte den för.

Bilden är tagen från samma sida



Nu när du finns

Jag har skrattat som en tok ikväll, eller mest nyss faktiskt.  Jag följer ju en blogg vars ägare är så jävla rolig, skriver på ett helt suveränt roligt sätt att man inte kan göra annat än att garva åt henne. Hon heter Linda och har bloggen "Nu när du finns". Hon är en mästare på att få ihop roliga inlägg om precis vad som helst. Hon hade en annan blogg förut, den handlade om när hon blev gravid..och hela resan fram till för några månader sen. Hon och hennes man genomgick nämligen en IVF, bebis på konstgjord väg alltså. Hela den resan får man läsa om och nu är grabben född alltså och nu får man följa livet efter. Gå gärna in och läs och vill ni följa henne från början så är det bloggen "Innan du fanns".


Sätt på elementen nu för helvete!

Igår när jag låg i sängen och läste kände jag hur det drog uppifrån taket. Jag såg att den där mojängen man ändrar ventilationen med var öppen. Jag tog min egenhändigt gjorda pall (detta är viktigt att notera) och klev upp, skulle ändra läge när jag fick den i näven. Den var inte fastskruvad! Den låg bara mot. Jag tog då fram min silvertejp och tejpade för hela skiten. Jag tänker då rakt inte frysa pattarna och resten av kroppen av mig när jag sover.

Det är oktober och jag vet flera som har fått sina element påsatta så herregud sätt på mina med och det är NU! I vardagsrummet får man sitta med huvtröja med huvan åtsnörd för hela fejjan (nästan) och mormors raggsockor x 2 per fot för att inte få frostskador! Snåla inte utan på´t bara.

I ren frustration mailade jag också blogg.se och skällde lite på dom för att det går så satans segt att komma in på folks bloggar och även min. Jag hotade att flytta min blogg om det inte hände nåt nu, som om dom skulle bry sig om en liten Sune, det är som en fis i rymden för dom ju. Jaja. Nån mer som behöver sig en skopa när jag ändå har ångan uppe? Måste skälla mig varm känner jag innan muttan fryser till is.



En fin höstdag

Imorse när jag öppnade balkongdörren så höll snoken på att frysa till is på direkten. Nogger som stått och stampat att få komma ut var ute i 5 minuter sen ilade hon in igen. Svinkallt!

I solen är det dock rätt varmt, jag var ute och cyklade en sväng förut, dels för att skicka iväg en tavla till en köpare och dels till AF för att lämna in aktivitetspapper.

Så här vackert är det säkert på dom flesta ställen i Sverige idag men jag ville iallafall fota så det så!

Men titta här vem jag hittade på stan då, henne känner jag har jag för mig, just det, det är ju min dotter ja! Hon har väntat på att få ha sin nya turkosa jacka så idag har hon på sig den då. Hon skulle luncha med en kompis.

Jag själv ska ställa mig och diska, jag har hört den ropa bra länge nu så okej, snäll som jag är så går jag la och gör det då för fan!




Anders Bagge talar i tungor med Gud

Man kan inte riktigt tro att Anders Bagge faktiskt är kristen och tror på Gud som han svär i Idol men varje dag ber han därför Gud om förlåtelse och ibland i tungor.

Min mormor & morfar var religiösa och när jag var liten var jag ibland med dom i kyrkan och en gång när jag satt där så började alla prata konstigt, blunda, skrika och falla omkring. Jag själv såg mest ut som en fågelholk och blev rädd. Jag och min syster var med på en del kristna läger, det var faktiskt kul men några religiösa själar blev vi inte jag och syrran, det var kanske det som var tanken för mormor men tji fick hon liksom. Dom var annars inga människor som prackade på sig sin "skit" som jag säger, tyckte aldrig att vi var sämre människor för det.

Åter till Anders Bagge då. Han har ju svår panikångest och det är inget att leka med, folk som aldrig haft det vet inte hur det är. Jag själv har aldrig haft det men jag har några i min närhet som har det och man är maktlös och det är fruktansvärt att se en människa må så dåligt. Men nu när han träffade sin fru Sarah som såg honom på tv och ville ge honom några råd blev han mycket bättre. Hon kan ju inte vara annat än det bästa i hans liv då, hon behövs för att han ska må bra helt enkelt. Plastpappa till 3 stycken är han också och hans stora villa fylls av barns glada skratt, precis som han önskade.

Bilden har jag snott från samma sida



Grattis min älskade bloggdotter!

Idag fyller en underbart go och rolig tjej som går under namnet "BajsMalin" (gå jättegärna in på hennes blogg och gratta henne, då blir hon som en fjortis på nytt). Hon har naturligtvis en helt underbar och rolig blogg också, fattas bara. När man har en sån humor som hon har måste man ju visa det för hela världen typ eller hur? Precis!

Grattis min underbara bloggdotter! Är så otroligt glad över hur livet har vänt för dig och jag är glad att jag har kunnat finnas där för dig när du behövt det. Ha nu en otroligt underbar födelsedag och pussa Tobbe från mig för att just han fångade ditt hjärta....till slut ska väl sägas.

Massa pussar och kramar, älskar dig.


En människa som är snygg även när hon gör en grimas




Ensam mammaEmma är bisexuell

Som rubriken lyder så går Emma ut i Aftonbladet om att hon är bisexuell men hon vet inte om hon skulle klara av att ha sex med tjejer då hon bara har kysst en tjej. Det är här som folk säker säger "Men va fan har hon inte legat med en tjej så vet hon ju inte om hon är just bisexuell". Kan så vara men själva ordet bisexuell betyder inte bara att man blir "kåt" på en tjej utan känslan av att kunna bli KÄR i en av samma kön är också bisexualitet. Nu var hon kär i en tjej när hon var 15, det är i den åldern man vill testa på saker och ting, nyfikenheten är stor för det okända så jag vet i och för sig inte om hon kunnat bli kär i nån tjej efter hon var 15. Det där är svårt men nu söker hon ju bara killar i programmet så det är väl killar hon vill ha då.

Det där med att man har dubbelt så många att välja mellan är väl sant men också ett orosmoment. Jag tex vill inte ha en bisexuell tjej då det finns risk för att hon helt plötsligt vill ha en kille pga hans könsorgan.

Den här artikeln är faktiskt ganska löjlig, hade det varit att hon haft förhållanden med tjejer hade det varit en annan sak men att gå ut och säga att hon vid 15 års ålder kysst en tjej och varit kär i henne tycker jag är en bagatell. Det finns tusentals tjejer som kysst andra tjejer därute, no big deal liksom men bra att dom är vänner idag.




Bloglovin och blogg.se suger getstjärt

I flera dagar har Bloglovin krånglat. Dom bloggar jag följer har jag på Bloglovin och då tycker man ju att det ska funka felfritt också men icke sa Svea. Även om man trycker på krysset därnere i högra hörnet så försvinner inte sidan och övergår i vanliga bloggadressen. Sen är det Blogg.se som krånglar titt som tätt. Dags för dom att önska sig en ny server i julklapp kanske? Det är iallafall väldigt irriterande när man ibland ser att det bara snurrar och snurrar och inget händer. Ibland ser jag inga kort där bloggarna säger att det ska vara det. Är det bara jag som har problem med detta eller? Tell me liksom.

Trevligt besök förövrigt och nu får vi hoppas att det inte tar hundra år innan vi ses igen!

Ensam mamma söker idag och gud va gott, ja det är då jag ska äta! Jag har cyklat 1 mil på min cykel idag så jag förtjänar att få äta morotsstuvning och bacon...faktiskt!


Så länge sen

Jag gick och la mig runt 1 inatt, jag satte på virusscanning först och tänkte läsa medan det höll på. Bra Sune, jag blev skettrött efter en halvtimme men kunde ju inte somna innan scanningen var gjord då jag alltid stänger av datorn när jag ska sova, den lyser både fram och bak så jag kan inte sova med den på och sen låter den lite också. Jag försökte koncentrera mig på boken fast jag var skettrött, höll på att somna flera gånger. Efter 1.5 timme var scanningen gjord, jag flög upp, stängde av datorn och somnade på stört.

7.15 vaknade jag imorse av min fulla blåsa, jag tryckte täcket mot pisseblåsan och somnade om, vägrade fan att gå upp så tidigt. Det funkade och jag vaknade andra gången 10.25. Gött!

Idag får jag besök av en gammal kompis som jag inte träffat på flera år. Hon bor nedåt i landet och är på väg uppåt och hon åker då igenom min stad och ville träffa mig. SÅKLART! Hon kommer om nån timme, det ska bli skitkul verkligen att träffa henne. Micke skulle ju komma och fixa mina datorer men vi får ta det nästa helg istället, att vi träffas känns lite mer viktigare på nåt sätt eller hur? Precis!



Har kanal 5 slut på bra programidéer?

Ett gäng kändisar har tydligen blivit tillfrågade av Kanal 5 om att vara med i ett nytt program, typ som ett avgiftningsprogram för dessa personer har eller har haft problem med alkohol och narkotika. Då är det alltså tänkt att dom för hela svenska folket ska visa upp sig när dom genomgår denna "avgiftning"? Hur sjukt är inte det.

Nu var det tänkt att programmet skulle spelas in nu i oktober men får skjutas upp till november för att dom fick många nej. Nu framgår det att man inte alls behöver vara missbrukare utan det räcker med att man har kärleksproblem eh. Desperata som Kanal 5 är för att nå bra tittarsiffror erbjuder dom därför en halv mille till deltagarna för att locka. Men naturligtvis inte hela klumpsumman på en gång utan 100 tusen varje vecka och dom måste stanna kvar för att få alla pengar.

För mig låter det helt sjukt. Aldrig att jag skulle fläka ut mitt liv så om jag hade såna problem, inte ens för en halv mille!

Kändisarna känner sig kränkta och det kan jag förstå.



Ännu en knepig dröm

Jag låg och tittade på film när jag kände att jag inte orkade vara vaken längre så jag somnade, vaknade av att Nogger puffa på min hand, nosade mig i ansiktet och ville verkligen att jag skulle vakna. Jag kom ihåg min sista dröm och ja vad säger man. Jag ska försöka återberätta den lite så ni förstår.

Jag och Ewa var tydligen i USA på nåt College och där träffade vi några tjejer och jag var skitbra på engelska, det är i mina drömmar och när jag är full som jag är en hejare just på det språket.

Dessa tjejer var iallafall flator och hade flickvänner, vi bestämde oss för att gå ut på kvällen och jag öppnade mitt skolskåp och där var det massa tjugor, hundralappar och en 500-lapp, SVENSKA!
Helt plötsligt satt jag på toa i en lägenhet nånstans i USA, det knackade på toadörren, jag satt tyst, då drogs handtaget ned lite sakta, ja så där det ser ut i skräckfilmer ni vet. Jag reser mig upp, tittar i ett sånt där titthål man har i vanliga dörrar ni vet (normalt att man har det i en toadörr). Jag låser upp och går ut, på mig har jag min dotters vinterjacka...runt midjan! Därute står det en gammal kompis, våra döttrar umgicks mycket när dom var yngre. Vi gick iallafall ut till köket där hon satte sig på golvet. Hon visade en lapp som var fastlimmad i grenen på byxorna. Det var en bild på ett par kalsonger(?). Rätt som det är far hennes näve upp och puttar till en stor kruka med en stor blomma i, jag fångade den som resulterade i att min mun hamnade i blomjorden och jag hade sen hela truten full med jord.

Sen vaknade jag. Tack Nogger!



Jag har fått sova

Igår kväll gjorde jag välling till Josefine och vi skulle se på Idol...trodde jag men nehe 20.05 sov hon sittandes med flaskan i munnen, hon fick sova vidare i soffan och jag bar in henne när Idol var slut.

Imorse vaknade jag 8.45 av att hon låg bredvid och bara tittade på mig så jag har ingen aning om när hon vaknade för hon är ju inte sån som gallskriker när hon vaknar precis.

Efter frukosten som bestod av macka och mjölk (gröt ville hon inte ha) borstade hon tänderna.


Hade jag inte sagt att hon måste ta på sig kläder hade hon gladeligen stått och borstat tänderna hela dan. Nu är hon dock påklädd och hon har bytt blöja på sin docka som verkar ha nåt fel på sin mage för varje gång har den bajsat (hon byter blöja en gång i kvarten). Det är så roligt att lyssna på henne när hon pratar med dockan och katterna då? Förr var det hurrarop om dom kom till henne nu är det "Gå bått häjifåååån!". Tiderna förändras även för Josefine.







Josefine gör mig på gott humör

Nu är min favorittjej här och jag köpte kritor och ritblock till henne så hon inte ska bli så uttråkad. Jag ville också rita såklart. Det gick ju sådär.






Hon får mig även på gott humör och jag älskar när hon pratar så jag förstår och fantasi har hon till max! Hon har en egen mobil med sig. Inte alla 2-åringar som har det.






Hur idolerna kommer att låta ikväll

Ja då var det dags då, den riktiga Idolresan har börjat. Dom 11 idolerna ska idag sjunga en låt dom själva har valt och här får vi höra flera av dom med en röst man inte är van vid.

Det ska bli kul att titta på Idol ikväll och samtidigt sitter jag och Josefine och mumsar på pannkakor!




I love Morgan!

Ja herregud vilka roliga Facebookvänner jag har. För några dagar sen hade jag en konversation med Hege och Annika i ett inlägg jag skrev. Det lydde typ:"Jag vill också till Ullared!" och det där tog dom fasta på. Annika skulle dit och Hege frågade Annika om inte hon kunde köpa ett par "I love Morgantrosor" till mig. Och vad tror ni Annika gjorde då?




 

 

Precis! Hon köpte dom såklart! Idag kom ett paket med posten och där var dom plus en tidning med Morgan och hans underbara polare Ola-Conny! Jag misstänkte att det var det som skulle ligga i paketet då Annika tog mig privat igår och frågade efter min adress. Ja jösses. Trosorna är dock ganska stora så jag vet inte om Annika tror att jag har en riktig ladugårdsvägg! Men tack snälla Annika, du fick mig verkligen att asgarva när jag öppnade paketet iallafall.


Trött tröttare Sune

Jag verkar ha så intressanta Facebookvänner att jag helst sitter där till kl 1 på nätterna och sen kommer jag tydligen på att jag inte är trött och eftersom mina Facebookvänner blivit ointressanta och så mycket mindre i antal som är inloggade kl 1 på natten att jag helt sonika får för mig att titta på film. Så inatt satte jag på en film då, den var bra, så bra att den gjorde mig piggare. Jag loggade in på FB igen för att kolla om det fanns nån som var vaken iallafall, ja det fanns det...hon bor i USA och vi pratar aldrig. Kanske dags att ta bort henne kanske?

Kl 3.30 kom jag på att det nog var dags att sova då jag skulle upp och tvätta kl 12. Vilken tur att jag skulle tvätta just idag liksom, det kom jag på när jag kände något blött på lakanet och täcket. En liten fyrbent hårig sak hade inte kommit in på toa i tid kanske. Jag tillbringade nämligen den mesta tiden på toa under Robinson då jag min idiot köpte mig en kebabrulle när jag vet att min mage säger ifrån! Jag som trodde det var kebabsåsen som gjorde det förra gången tog helt sonika inte det, men nu vet jag att den är inte boven i dramat för nu tror jag att det är dom många och stora lökringarna! Ja eftersom jag ville sitta i fred därinne då jag mår gräsligt och det näst intill svartnar framför ögonen av smärta så passade Nogger på att göra en stor pöl i min säng.

Jag är trött men idag har man inte tid att lägga sig ner och sova nån timme för nu är täcket i torktumlaren och jag ska snart ner och hämta resten av kläderna och kl 16 ska jag möta Carro och Josefine utanför Ica.

Återkommer senare!



Nu är det fredag....igen

Veckorna rusar iväg, nu är det fredag igen liksom. Morgondagen kommer innebära fullt upp. Jag ska tvätta och kl 16 kommer min favorittjej Josefine. Hon ska sova hos tant Sune för mamma Carro ska åka på ishockey i grannstaden och eftersom mamma Carro är gravid behöver hon all sömn hon kan få så då är det klart att tant Sune ställer upp, pappa Magnus jobbar kväll så han kan inte ta henne heller, ja Josefine då inte Carro.

Josefine ska skrämma skiten ur katterna, kasta bollar i nyllet på dom och jaga dom runt i hela lägenheten, undrar vem som kommer vara mest utmattad när Josefine åkt hem, jag eller katterna? Det ska bli jättekul iallafall. Det var länge sen jag hade henne över natten nu tack vare att jag varit sjuk och bestämt utgång, ja inte samtidigt då men olika gånger. Så nu är det bäst att jag hoppar i säng så jag är någelunda utvilad (när det nu hände sist) nu när jag ska agera lektant.

Natti.


Första kortet jag fick på MMS från pappa Magnus 080613, alldeles nyfödd



Torsdagseftermiddagen

Jag hade tid på Öronmottagningen 14.50, 14.55 var jag ute igen. Dom sög ur vaxet och kunde konstatera att min trumhinna har en liten inflammation och så sa dom även förra året så det har typ varit så i snart ett år! Jag ska iallafall få örondroppar med antibiotika i, det ska jag hålla på med i 3 veckor då jag ska dit igen för att se om det har dragit ihop sig.

Inte en hint, inte ett ord, inte ett skit om att dottern storstädade idag, jag skulle ju komma och hälsa på. Jag köpte med mig fika och trodde vi skulle sitta ner och bara vara men nähä du, det var SÅ mycket kvar och oj oj pojkvännen som skulle komma på kvällen. Jag kunde ju inte bara sitta där som en slapptask och inte göra nåt så jag erbjöd mig att hjälpa till, 2 timmar senare var vi klara. Jag dammsög och hjälpte henne att bädda rent i sängen, ja just det jag sorterade papper, hon har gamla betalda räkningar sen mars förra året kvar, eh ja dom kastade jag och lade in årets betalda i en mapp istället. Det blev fint som fan överallt och mamma Sune har ont i ryggen.

Dom säger att vi är släkt men jag är tveksam


Nu tar jag kväll och snart är det Robinson!



Dessa är med och fajtas i Melodifestivalen

Jaha så är 4 klara för Melodifestivalen och inte förvånande är Linda Bengtzing med för fjärde gången och denna gång med låten "E de fel på mig". Där skulle nog en viss fotbollspelande målvakt vara först med att säga JA. Andra som är med är:

Pernilla Andersson (som sjunger på Svante Turessons skiva och har även skrivit låtar till honom)

Lasse Stefanz (Förvånande är det Alexander Bard och Ola Håkansson som skrivit låten)

Swingfly (kanske mer känd som "Swing". Har jobbat med Dr Alban och hans debut blev väl när han rappade "Hey boy" tillsammans med Teddybear STHLM)

Nu väntar vi bara på resten av folket som ska vara med, hoppas det är mer än EN låt som man tycker är bra i år.


Bilden är snodd på samma sida som artikeln


Osså fick jag igång den!

Jag fick ju två skrivare från fasters dödsbo. Den ena med både kopiator och scanner i och en vanlig skrivare. Den med både det ena och det andra i har jag försökt få igång många gånger utan resultat. Eftersom jag ska skicka en dataskärm till en kille som jag har sålt på Tradera och den ska gå via Schenker så måste man skriva ut ett papper för att sätta på paketet. Envis som jag är tog jag därför fram den andra enkla skrivaren istället.

Jag satte igång den, tog ner drivrutiner och la till skrivaren, skitbra om den bara skrev ut annat än testsidor så skulle det vara skitbra! Jag gick ut på nätet och läste lite här och där om just denna. Hittade inget som hjälpte mig alls. När jag var nära på att slänga helvetet genom fönstret så tryckte jag in en sladd typ en sån man har till skärmen ni vet, den satt lite lite LITE löst bara och tjofadderittan det var det som var felet! Bertil om du ser ner på mig från ditt moln däruppe så japp, jag ÄR nog lite teknisk du! Jag skrev ut Schenkerpappret iallafall men det är ju den andra jag vill ha så på söndag kommer Micke hit och ska försöka få igång den åt mig plus att han ska formatera om två datorer, den jag har och fasters gamla dator som jag hade tänkt sälja, det får bli en förstadator till ett barn eller nåt. Jag bjuder Micke och sen kanske Ewa kommer också. Det blir kyckling i ugn med champinjonsoppa och grädde! Gott.

Så lovely om den andra skrivaren kommer igång så att jag kan börja scanna in lite kort.

Nu kan jag sova nöjd och glad så här långt.



Ingen är väl direkt förvånad

Jag fick ett meddelande av en vän på FB för ett tag sen: "Sassa i Idol. Hon måste väl vara flata??"
Jag började då forska lite, sökte på HBTQ-sajten Qruiser men hittade henne inte och där brukar man hitta dom flesta av hbtq-folket så därför antog jag att hon kanske var mer som jag i den åldern, klädde sig grabbigt men visste inte om att man var flata typ.

Idag fick man det bekräftat. Tidningen QX har intervjuat Sassa Bodensjö och visst fan är hon flata och faktiskt även sambo.

Läs artikeln HÄR!

Bilden har jag snott på Qruiser


Anti anti

Jag har själv varit ny som bloggare och vet hur svårt det kan vara att få besökare MEN jag vet att jag inte gjorde det så genomskinligt, vill man ha besökare till sin blogg så kommentera ALLTID inlägget du skriver kommentaren i, och då är: "Fin blogg du har!, Hej hur mår du?, Trevlig blogg, gå gärna in på min", sånt här är verkligen big NO NO! Det är sånt här som gör att jag sparkar bakut istället. Nu är jag ju rätt snäll som faktiskt går in på dessa bloggar just för att det är så genomskinligt att det är ENBART för att få fler besökare. Skippa såna kommentarer är ni snälla annars lär ni aldrig få besökare. Ta mig på orden nu gott folk, nya bloggare och folk med små bloggar. Kommentera alltså alltid vad som finns i inlägget. För nu tänker jag inte gå in på en enda ny besökares blogg om det bara står så, uppfattat? BRA!

Idag är det "Bonde söker fru", yes, som jag har väntat! Och vad gör Sune kl 20 varje kväll? Förut var det "äter middag", men numera sen motioncykeln kom in i mitt liv och under min röv så är det detta jag sysselsätter mig med vid samma tid. 1 mil ikväll igen såklart!

Jag är ganska känslig av mig, jag bölar till många program och helst ser jag såna program också konstigt nog, "Välkommen hem", "Extreme home makeover" och nu senast "Biggest Looser Sverige", jag har bara sett enda avsnitt av det sistnämnda men det kom nån tår eller 2. Jag behöver inte se hela program för att tårarna ska komma, det räcker med att jag ser slutet eller nåt fast jag aldrig sett det förut. Jösses Sune lipsill!

Vad för program sprutar tårarna på dig?


10 saker ni inte visste om mig

Jag har ju som sagt levt i 41 år och det ni vet om mig behöver ju inte upprepas men det finns massor ni inte vet om mig, därför ska jag nu samla 10 punkter om just det, saker ni inte hade en aning om:

  • Jag kan inte rapa (det kanske händer 2 gånger om året)
  • Jag vann en luftgitarrtävling här i stan för herrans massa år sen (pris var en tröja som det stod luftgitarr på, en ostbågspåse och ett paket kondomer). Jag skulle åkt upp till Stockholm för att tävla mot resten av Sverige men man var tvungen att vara nykter så jag sket i det.
  • Jag har gått mannekäng för Tempos kläder (inte det Tempo som finns idag)
  • När jag var yngre och åkte moped på landet (var inte 15) sköt brorsan med luftgevär, det slog i en bit plåt och rätt i arslet på mig (det sved som fan)
  • Jag har haft 4-kant (dotter Emelie, det där läste inte du)
  • Jag satt som 16-åring i fyllecell i grannkommunen då en busschaufför tröttnade på mig och ringde snuten.
  • Jag var lagkapten när jag spelade fotboll (dom andra spelade lite som en potta med bajs måste jag säga)
  • Jag har några tvångstankar. Locket på diskmedelflaskan måste vara tillsluten annars får jag panik, ingenting får stå upp och ner i skafferi och kylskåp, lätt panik där också.
  • Jag har vart bästa kompis med en tjej som var med i OS i Atlanta (Badminton).
  • Jag hade inte napp eller tumme när jag var liten, dock använde jag det när jag var 11år och nån månad framåt, varför vet jag inte.

Ja det var väl allt. Inget spännande alls men nu vet ni lite mer iallafall. Frågor på det?


Äntligen har jag hittat rätt!

Jag ska sätta in en annons på en dejtingsida och inte på vilken dejtingsida som helst. Detta är stället för mig, där fula får dejta. YES! Dagen är räddad.

Dejtingsidan heter TheUglyBugBall.net och här får man se ut hur som helst på bilder man presenterar. Ja detta är mer för folk som inte riktigt gillar vad dom ser i spegeln. Jag har nu hittat rätt. Nu kan jag välja och vraka mellan bilder jag har för jag ser inte normal ut på nåt av dom.

Yes, detta ska jag sätta in och hoppas på massa svar.

Tog ett normalt/onormalt kort på Babyproffsen med en duschring på huvudet


En undran

Jag har funderat några gånger på detta faktiskt, jag har inte googlat på det en enda gång och jag orkar inte göra det heller men jag har verkligen en undran.

Jag snarkar ju tydligen väldigt högt, beviset var la då exet stoppade öronsnäckor tillhörande MP3 i öronen när vi skulle sova för att hon överhuvudtaget skulle kunna somna. NU till min undran: Varför i helvete vaknar inte jag själv av mina snarkningar när jag kan vakna av att en bil tutar ute på gatan? Är inte det konstigt? Jag borde ju hålla mig själv vaken av snarkningarna men icke. Jag kan vakna av det om jag råkat somna på dagen men aldrig att jag vaknat och tänkt, helvete vad högt jag snarkar. Det är över mitt förstånd faktiskt. Har ni något svar på det eller måste jag googla?!



Perverst med Hello Kitty i muttan?

Asså, fantasin verkar ju aldrig ta slut för dom som tillverkar dildosar. Ewa skickade mig en länk till en "sexleksakssida" och tyckte att en dildo var SÅ söt!

Här är den.

Visst tyckte jag den var söt...tills jag såg vilken del som skulle in "därnere". Det är Hello Kitty och nallebjörnen! Va? Asså detta ser ju ut som en barnleksak, en mick för småbarn för sjutton. Jag skulle bara vänta på att Hello Kitty skulle sjunga en cover på "Teddybjörnen Fredriksson" eller nåt. Tänk om den lossnar? Hur förklarar man det för läkaren på akuten? Jag tycker det är lite perverst faktiskt. Näe usch, jag skulle inte ens ta emot den om jag fick den gratis! Vad tycker ni?



Iza har konstigheter för sig

Iza min 2-åriga katt är något konstig. När jag går upp på morgonen så går hon fram till toadörren och slickar på den, jag skämtar inte, hon slickar på kanten alltså inte rätt på den utan på den smala delen och häromdagen såg jag henne slicka på kanten av ena lektunneln dom har. Nån som vart med om det? Hon har vatten, hon slickar där vattnet kommer ut i badkaret, så henne går det ingen nöd på.

Hon skrapar också med tassen ute hallen när hon gjort nåt i lådan, flera meter från den alltså. Slagit i huvudet någonstans eller? Ja det undrar ju jag då.

Nogger vrålar mest, ibland kan hon skrika som om det gällde livet, sen när jag kommer och ser vad det är frågan om går hon och äter mat. Jag vet inte vad jag fått in här men nåt vet jag, det skulle vara förbannat tomt och ensamt i min lägenhet om inte dessa fanns i mitt liv och forhoppningsvis kommer jag ha dom i många år till, alla tre gåendes här med varsin käpp!


Första dagen då Nogger kom till oss, 9 oktober förra året.





Jag älskar barn som kan spela instrument!

Någon mer som blir rörd när ni ser små barn spela instrument och som kan det? Eller är jag helt jävla ensam om det? Kolla in dessa.



William Wong var 3 år när han satt bakom trumsetet med blinkande tomteluva. Så bedårande söt och duktig!




Hank William 4 år på dragspel och sång. Underbart!



Yes jag hittade dom!

Ewa frågade mig vad jag skulle göra idag. Ingen aning sa jag mer än att jag ska leta efter mina örondroppar. Jag ska till öronläkarn på torsdag och mitt vänsteröra är totalt igentäppt med vax, hårt packat och dom kommer inte se ett skit om jag inte löser upp det.

Jag letade i lådor jag inte packat upp sen flytten, det tog 3 minuter sen hittade jag dom!




Ja det var 3 minuter av min tisdag som jag trodde jag skulle spendera genom att vända upp och ner på hela lägenheten för att hitta dessa. Dom går ut i november så det var verkligen tur att jag har tid hos läkarn nu.

Vad fan ska jag göra nu då? Nu har jag ju helt plötsligt hur mycket tid som helst till att göra annat, ja typ sitta vid datorn eller ja, sitta vid datorn? Ja vi klubbar det tycker jag.

Vad har ni för planer idag?


Loca

För några år sen såg Shakira ut så här, med lite bredare höfter, inte så farligt med magrutor och ser allmänt skitläcker ut.

I videon "Loca" ser vi en något smalare Shakira med inte alls lika breda höfter och som jag ser det rätt mager! Men sexigheten är inte försvunnen på långa vägar. En latinodrottning i mina ögon. Det finns ju lite olika nationaliteter i henne om man säger så: Pappa har libanesiskt påbrå och hennes mamma har anor från både Spanien och Italien men själv föddes Shakira i Colombia.




Sune Sune Sune

Ja här sitter jag igen då och är inte trött, vad gör jag då? Jo jag går igenom gamla kort. Hade jag nu haft en scanner som funkade så hade det blivit bättre kort men nu vill ju fanskapet till skrivare/scanner/kopiator inte fungera så då får det bli till att fota av korten med en mobilkamera som suger getballe istället.

Sune 5 år i Danmark med en gräslig baddräkt som kliade överallt!



En gravid Sune som iallafall vägde massa kilo mindre än hon gör nu



En Sune på stranden på en ö mitt ute i Vänern och här ser ni anledningen till varför jag klippte av mig håret va?


Ja sånt här kan man få för sig att visa omvärlden när man är rastlös. Men erkänn att ni garvar lite, då har jag lyckats isåfall! Thank gooood!


Jaja jag får la gå och lägga mig och rulla tummar när jag inte har nåt skinn att rulla! Godnatt eller godmorgon på er.



Tips tips tips!

Jag har en bloggkompis och vän på Facebook som är jätteduktig! Hon är inte bara duktig på att få till dom mest intressantaste blogginläggen utan hon är händig med smycken också. Hon gör nämligen egna som hon sen säljer.
Eller vad sägs om detta?

En kedja med tjocka och lite kantiga öglor samt en uggleberlock som jag tror du får byta ut till ett annat om du hellre vill det. Billigt är det också, enbart 150kr INKLUSIVE frakt! Som hittat eller hur?


Eller vad sägs om det här söta och flätade armband med tre hjärtformade berlocker? Gillar du inte silver så kan du få dom utbytta till guld. Lika billigt det, 110kr och även det inklusive frakt.

 

Hon har mycket mer på sin sida så nu tycker jag att du ska titta in och inte bara titta utan beställa! Det är snart jul, kanske du vill överraska din mamma, svärmor, syster och japp det går alldeles utmärkt att ge till det manliga släktet.

För att det ska bli ännu billigare går ni in på By airaM på Facebook och gillar hennes sida för då får nämligen alla 10 % på SAMTLIGA smycken. Hennes hemsida är:

http://byairam.wordpress.com/ och nåde er om ni inte sprider hennes sida vidare!




 


Det omöjliga verkar ha hänt

Jag är ju som sagt flata, en flata som inte har flickvän och har därför inga planer på att skaffa fler barn. Hade jag nu varit en flata utan flickvän som inte har planer på att skaffa fler barn och som simmar i simhallar så hade jag med största sannolikhet trott att jag blivit gravid av nån envis jävla spermie i badvattnet som nån kille råkat släppa ut just där jag var. Jag har nämligen i flera dagar varit sugen på saker jag i vanliga fall inte alls skulle stoppa i mig.

Sura nappar igår tex, sura nappar? Jag äter fan inte nåt surt! Choklad och söta godisar ska det vara. Idag är jag grymt sugen på glass, typ GB storpack, jag äter väldigt sällan glass!

Jag försöker komma på om jag har satt mig på en offentlig toalett utan papper för att jag hade så bråttom att göra nr 2 men jag kommer inte på nåt tillfälle som jag skulle kunna gjort det heller. Skulle jag nu vara gravid så är jag ju isåfall glad! Ja för att jag egentligen inte ÄR fet utan bara har en bulle i ugnen och skulle det vara så att jag väntar barn så säljer jag det på Tradera! Jag kan skicka med en sparkdräkt stl 70 från -88 så ungen inte kommer naken liksom. Är det en pojk så är han modern om han kommer i en rosa pyjamas dessutom. Japp så får det bli.



Bög och lebb - skällsord i skolorna

Jag blir faktiskt lite chockad över att våra småttingar i skolorna säger ord som bög och lebb som skällsord för jag trodde faktiskt att det gått lite mer framåt för våra barn än så här. Så där sa man när JAG gick i skolan fast man egentligen inte hade en aning om vad det var vi sa för det var inte så vanligt då men nu när det faktiskt är mer öppet, inte lika tabu att prata om trodde jag ju i min enfald att det inte var lika mycket hat mot oss homosar.

Ord som bög, flata och lebb är ord vi homosar själva använder men det beror ju på hur vi säger det. Vi skojar med varandra. Jag och en annan flata kan skriva:"Hörrö du ditt jävla flathelvete" till varandra men då ligger det på samma nivå eftersom vi båda är det.

Var kommer denna negativitet ifrån när det kommer till oss homosexuella från unga? Hemifrån antar jag, ungar tar efter sina föräldrar så varför skulle 9-åringar säga emot då dom bara får höra negativa saker om "bögar och lebbar"? Dom får inte den upplysningen som behövs för att sätta sig emot sina föräldrar.

När jag kom ut för min familj så sa min systers barn nåt i stil med: "Jaha, vad är det med det då?". Då var dom 9 och 11 år. För dom var det ingenting och jag trodde då att det inte var något särskilt med att vara homo och vad jag har sett överallt så provar ungdomar på detta, iallafall tjejerna. Det är inget konstigt idag att tjejer har testat saker och ting med sina kompisar, nyfikna? Javisst men inget tabu. Därför blir jag ju naturligtvis chockad över att det än idag finns skällsord med homoklassade ord i våra skolor.

Men jag vill och hoppas att det med tiden och åldern ska visa sig att dom fått så mycket upplysning att dom ändrar sig och sätter emot sina föräldrar. Låt föräldrarna då få ha sina åsikter men skölj inte över våra barn samma smörja och inte tro att vi inte har samma värde!



Kanelbullens dag

Ni har säkert inte missat att det är Kanelbullens dag idag va? Näe verkligen inte jag heller. Jag var på ICA förut, där kunde man köpa 4 bullar för 15 kronor, jag ignorerade skylten. Jag ignorerade också alla bullar som alla hade i sina kundvagnar/korgar, jag försökte ignorera doften av alla dessa jävla kanelbullar. Flera vänner på FB har tjötat om kanelbullar, jag lyssnar på Mix Megapol och vad får jag höra? Jo två töser som har studiedag idag står och bakar just dessa bullar, jag behöver inte ens bli sugen på kanelbullar för jag är redan mätt på dessa! Nej jag köpte inte en enda och jag tänker då rakt inte stå och baka dom heller.

Bara för att gå mot strömmen ska jag banne mig köpa en imorgon eller om jag istället cyklar 2 mil, svårt val.



Så trist

Söndagar är allt bra trista, visserligen har jag inget jobb att gå till på måndag morgon men efter att ha uppdaterat Facebooksidan kan jag bara konstatera att mina vänner går och lägger sig tidigt, en efter en droppar av. Är det så att dom ligger i sängen, vänder och vrider på sig och våndas att det snart är måndag morgon igen? Jag uppdaterar alla andra sidor jag har uppe och inser att det händer inte ett skit. Vad ska jag göra då min arbetslösa stackare?

Jag kan inte sova, jag vill inte läsa för jag har snart läst ut den och skulle jag mot all förmodan somna nu så lär jag vakna runt 6 igen och vad ska jag då göra? Säga godmorgon till mina vänner på Facebook som är på väg till sina jobb/skolor/dagis/ och se dom försvinna igen?

Hade jag fått igång min skrivare som också har en scanner i sig så hade jag ju kunnat scanna in alla kort jag har, nej inte dom barnförbjudna kanske, hur skulle det se ut om nån råkade se en uppfläkt Sune med enbart en stjärtlapp för bröna? Eller då jag är utklädd till Trazan med en hushållsrulle mellan benen för att fylla ut? Nej nej inga såna kort.

När jag jobbade som hemsamarit tyckte en gubbe att jag var SÅ teknisk! Vad jag gjorde? Jag ställde in hans digitala väckarklocka efter ett strömavbrott, snacka om att jag har kompetens! Jag kan fan bli elektriker eller en ny Einstein eller hur? Precis.

Den 12e ska jag åter till min handläggare på SIUS, då hoppas jag snyggBirgitta säger vilken praktikplats det blir för mig, krypavstånd eller inte, jag vill veta! Dom tar säkert in mig för att dom tror att jag är snygg, jag ska nämligen enbart jobba med killar! Vet inte vilket som skulle vara bäst, att jag är snygg men är flata eller att jag är ful. Vilket skulle ni killar föredra?

Det bästa är kanske om det är firmafest, vi kan prata om tjejer! Har dom julbord tro? Hoppas innerligt inte att jag är tvungen att ha kjol, åtsittande blus som stramar åt så varenda bilring syns, tror dom helst skulle föredra att jag då istället har en stor pyjamas på mig. Jaja den 12e får jag veta vart det är, håll tummarna för att det inte är på pizzerian mitt emot!



Sådan far sådan son..eh va?

Detta var nog den mest löjligaste jämförelse jag sett på år och dar. Jag skrattade så jag nästan satte snuset i halsen.

"Arnold Schwarzenegger vann titeln Mr. Universe som 20-åring. Nu verkar sonen gå i faderns fotspår". Så skriver Aftonbladet.se och visar upp dessa bilder.

Tillåt mig asgarva igen! Vad jag ser är en kille som är mån om sin kropp men inte en tillstymmelse till att bli lika biffig som sin pappa. Sonen Patrick har magrutor det är allt! Bröstmusklerna är lika klena som på vilken kille som helst som inte tränar alls. Det dom har gemensamt är enbart efternamnet Schwarzenegger. Men jag tackar ödmjukast för allt garv jag fått tack vare er.






Från kallt till varmt till snöstorm

Jag fick förut ett sms från min pappas fru:"31 grader när vi landade, sitter på balkongen och dricker whisky och xante. Kram från Rhodos".

Jag tänker smsa sista dagen dom är på Rhodos:"Välkomna hem, här är det snöstorm, taket på ert hus har blåst bort, -35 grader och det går pingviner på gatorna". Det uppskattar dom säkert tror jag eller hur?

Medan dom går därnere i bikini och badbrallor (pappa i bikini och hans fru i badbrallor med bollar på) så tar vi på oss långkallingar, fodrade underkläder och fårullspälsar härhemma. Är det en rättvis värld vi lever i eller vad?! Jäfla fi fan.


Min söndag

Jag läser en bra bok just nu. "Systerskap" av Katerina Janouch så jag kunde inte lägga ifrån mig den förrän 3.40 imorse. 5 timmar senare vaknade jag av naturligtvis den välkända och välfyllda blåsan, slog i tån på väg till toa då jag knappt var vaken, på vägen ut från badrummet gick jag nästan ner i spagat för att mitt matvrak/min pratkvarn/min kokokatt Nogger inte behagade flytta på sig och för att hon inte skulle bli badrummets nya dörrmatta så var jag tvungen att kliva över henne. Innan jag kom till sängen och med smärtande ljumskar så hann jag vakna till liv och kunde inte somna om.

Jag slog på datorn och medan den sakta men säkert väcktes till liv gav jag katterna mat och nytt vatten. Satte mig vid datorn och gick igenom nattens mailskörd (folk verkar tydligen vara vakna dygnet runt), glodde lite på FB och blev sittandes där.

Ja ni vet ju att jag satte mig på cykeln och cyklade en mil efter det skulle jag se på film, jo tjena, jag såg en kvart sen var jag trött och sov en timme istället. Hungern gjorde sig till känna så jag lagade mat, åt den och tittade på filmen jag stängde av innan. Nu har jag diskat, skurat badkaret, sytt en balklänning, åkt jorden runt, rakat katterna och är nu tillbaka till datorn igen.

Kl 20 är det jag som sitter på cykeln igen samtidigt som "Ensam mamma söker" fortsätter på tv. Vem hånglar med vem?, vilken kille är det som får gå med snoppen mellan benen och se så där slokörat ut ikväll då? Nu har dom så många såna där "sökerprogram" att det banne mig får bli ett "ensamt homo söker" eller nåt. Jag söker absolut!




Ett måste

Jag åt chips igår, idag fick jag så dåligt samvete att jag bara var tvungen att sätta mig på cykeln. Medan jag cyklade tittade jag på programmet "Airways" där personal och passagerare på Tiger airways i Australien helst ska komma överens. Det är alltid lika kul att glo på såna här program.

Jag tänkte först cykla 2 mil men fick så ont i röven så jag stannade vid 1. Det får räcka för nu, tar nog en mil senare ikväll också.

1 mil och 43 meter



Otroligt om det skulle funka

Du kanske känner någon som inte kan få barn eller också känner du nån som känner nån som känner nån som fått veta att hon/han inte kan bli mamma/pappa på normal väg?

I somras testade forskare från Göteborg något som verkade funka skitbra, dom gjorde en livmodertransplantation på råttor och än så länge verkar bebisarna helt normala. Nu kan Göteborg och Sverige bli dom första i världen som kan genomföra en likadan transplantation på barnlösa mödrar för att se om det även funkar på människor.

Det vore ju helt fantastiskt om detta skulle funka! Tyvärr så känner jag flera tjejer som inte kan bli mammor så detta vore ju verkligen en världssensation om det gick igenom. Håller alla tummar och tår!









How YOU doin

Med mina 41 nyss fyllda har jag varit med om en del i mitt liv. Det kommer och går personer i ens liv som man antingen saknar för stunden, saknar hela tiden, då och då eller inte alls.

Eftersom det kommer väldigt många till min sida via olika sidor och inte bara från andras bloggar undrar jag ibland, är någon av dessa någon som funnits i mitt liv förr? Jag är mig inte riktigt lik sen förr om man säger så, jag har klippt av mig håret, jag har gått upp i vikt, jag har ändrat sexuell läggning. Kanske dom inte känner igen mig?

Så detta inlägg är till en del av er som fanns i mitt liv förr, för si sådär 15-20 år sen.

En hint till dig, du som jag kunde prata en hel natt med: Jag håller brevet i min hand som du skrev, det sista jag hörde av dig: "Vi kanske möts igen, i andra astralkroppar i en annan dimension eller så. Det är verkligen häftiga grejer det! Pussar och kramar så många du vill ha, och till Emelie och potatisfolket också! Love" Minns du?

Och till dig som jag fick lära mig uttrycket "Skit på dig så får du randiga ben!" Det var runt -93 och jag kan än idag höra ditt skratt, din röst och din otroliga energi!

Till dig, du som fick mig att döpa min första katt efter ditt chattnamn. Du snygga, charmiga, underbara och omtänksamma vän, du som var tvungen att åka hem till mig då vi var ute för att fira min 30-årsdag. Killarna i den här stan är verkligen inga gentlemans, det kan ha ändrats men jag ber om ursäkt. Du är för snygg för att killarna skulle uppföra sig som män och inte som svin. Minns du? Jag minns inte ditt efternamn!

Ja det var en del det. Inte för att jag tror att någon av dessa läser min blogg men man vet ju aldrig.


Sån skillnad

För bara nån månad sen eller två satt vi på Ewas balkong vid den här tiden, solen hade inte gått ner och man hade den nästan i fejan. Tittar man ut nu så är det kolsvart ute, ingen sitter på balkongen och suget efter att ens gå på krogen har avtagit. I somras var det åtminstone varannan helg just för att man lockades ut, en svalkande cider på balkongen, ja okej det kunde slinka ner en si så där 7 öl också, ja okej kanske en snaps eller 4 också men nu sitter jag här och dricker vatten.

Är det kanske för att jag hunnit fylla 41? Är det nu jag ska sitta hemma och sticka på en 5-meter lång halsduk för att jag inte vet hur man avslutar alternativt vet hur man vänder? Eller kanske börja brodera nåt som ska sättas på en tröja som ska tillhöra mitt första barnbarn? "Jag kommer aldrig få se mormor i kjol". Nej nej inga barnbarn på G alltså trots att min dotter sa på marknaden när vi stod vid ett stånd fullt med bebiskläder: "Mamma, köp nu på dig här så får jag ju mer än ett plagg när jag väl föder". Jomen visst, fortsätter hon med att tycka att allt är omodern efter ett halvår som hon själv köper så får hon nog fan skynda på att skaffa barn. Jag vill inte vara en sån mormor som bara sitter på en stol och låter barnbarnet leka själv, jag ska minsann vara med på golvet.

Nåja, hösten är här, vintern är inte långt borta och en ny sommar med nya cider väntar och inte tala om resan till Ullared!

Trevlig lördag på er.



Rakat eller orakat?

Alltså nu går jag efter hur JAG vill att en tjej ska se ut när det gäller kroppsbehåring. Jag kan säga så här: Inget hår i maten! Och jag tycker nog det är rätt äckligt om en tjej inte rakat sig under armarna. Jag kan inte rå för det. Jag skulle aldrig i helvete vara med en tjej som ser ut som någon som är tagen ur "Fäbojäntan", det är avtändande som fan! Tänk dig och ligga på hennes arm om hon har bar överkropp och få massa armhålshår som kittlar i näsan, nä tvi! Hon behöver inte vara helt rakad "där nere" men heller inte en hel jävla regnskog! Hur känner ni? Kan vara intressant att veta. Skulle jag träffa på en tjej som ser ut som hela Amazonas mellan benen så skulle jag vägra, jag skulle säga som det är eller helt enkelt vända mig om och somna.




Äntligen dårå

Ja ni vet nog alla att Blogg.se legat nere och ni har säkert slitit ert hår för att inte ha kommit in på min blogg eller hur? Precis som jag trodde men nu är jag tillbaka! Vågen på det eller hur? Precis!

Jag fick ju presentkort av mina föräldrar på ett varuhus som har det mesta så idag har jag inhandlat en gångmatta till hallen så nu har jag skonat mina grannar under ännu mer, en god granne är en bra granne.

I den här stan verkar dom ha fått massa pengar för att asfaltera för jag tror ta mig fan att det är hinder på varenda gata! Men jag älskar att köra bil så mig gjorde det inget och bilen är inte min utan Ewas. Sen att hela underredet är upprivet, punktering på varenda däck, spräckt framruta och trasiga blinkers gör inget, hon älskar mig ändå, japp!

Lördag idag mina vänner, ingen utgång utan bara softa! Återkommer senare. Ha det så jävla gött tills dess!





"Förbannade fläskfia!"

Jag och en polare satt på msn för ett tag sen och vi frågade oss om inte Martin Ljung var död, vi var övertygade om det båda två och gjorde inte så mycket åt att ta reda på det. Nu ser jag att han var ju inte död...då men dessvärre nu. Vid 93 års ålder har nu alltså avlidit lugnt och stilla i sitt hem.

När jag var liten hade han ett barnprogram som hette "Farbror Frippes skafferi" där han visade filmer ur burkarna som stod i skafferiet, iallafall trodde man det som liten. Jag minns att han var en mysig farbror som påminde om min egen morfar, lika lång och lika avlång i ansiktet dock utan glasögon för det hade inte Martin då.

Jag minns också en sketch som fanns på kassettband mina föräldrar hade hemma, jag kan inte hela sketchen men bara en del av den: "Ester, vi är här nu! Vi har med oss familjen Fredriksson också!" När denne Ester inte svarade så skrek han: "Förbannade fläskfia!" Då skrattade jag varje gång och kan göra det än då jag tyckte det var hysteriskt roligt.

Han har gjort mycket i sitt liv och för Sverige. En rolig farbror och självklart ska han gå och kolavippa på min födelsedag. V.I.F Martin Ljung!



Actionspel in my ass!

Medan säkert många av mina polare är ute och super skallen av sig, jobbar natt, myser med flickvännen/pojkvännen, tittar på film eller sover spelar jag spel på King.com. Goldfish  Bowl heter det och ett fanskap svingar ett metspö som jag då ska fånga massa skit med. Tänk er vilken dröm att få upp ett par leopardfärgade kallingar, en kista med en flaska vin i som man kan hälla i sig för att linan ska gå fortare. Det är action det ni mina kära läsare!



Att sen få upp ett jävla däck gör att det går mycket saktare och får bara skitpoäng medan man får massa poäng genom att få upp vinglas med vin i, ja precis, det är vin kvar i glasen när man får upp dom, det vore ju också en dröm förstås att hur många glas man än tappar så ska vinet vara kvar i liksom och helst i sjön som är fullt med vatten! Det här är min drog, ja inte vin och heller inte vatten utan just spel på King.com. Jävla Ewa som lurade dit mig men ett bra tidsfördriv är det! Nu har jag inte tid med er, jag ska fånga fler leopardfärgade kallingar med y-front!


Kvällens Idol

Så var då kvalveckan över för Idolerna. 11 skulle gå vidare till nästa fredag och 3 skulle hänga löst. En och en eller två och två plockades fram för att få sin dom, kvar till på fredag eller tillbaks till soffan.

När Peter Jihde ropade upp Madde och Jay så var det nog världens tyngsta suck. Inte suck annat än i, varför-i-helvete-ställer-man-dessa-två-mot-varandra?  Hur spännande är sånt? Jay som hela veckan fått flest röster från Aftonbladets läsare! Oj oj nagelbitning på högsta nivå, eller inte! Klart som korvspat att Jay skulle gå vidare. Ingen snack om saken liksom och så blev det. Madde åkte till och med ut.

Jag går mot strömmen förstås. Allra mest Maria med den öppna bloggen eftersom hon ville att Sassa brassa mandelkubb (eller hur det nu var) skulle åka hem. Bara för det får hon en länkning. Snäll flata jag är eller hur? Precis. Jag tycker om Sassa, hon har glimten i ögat, kanske för att hon är så ung och orädd av sig. Kan hända kan hända.


Bilden har jag snott lånat från samma sida


Kantarellmacka

Igår ringde min pappa och sa att han skulle komma idag och hämta sin termos dom ska ha med till Rhodos. Imorse ringde pappas fru och sa att min pappa skulle hämta termosen när han varit ute vid sommarstugan. Klockan gick och 18.30 ringer jag pappa:

Jag: -Hej grattis på födelsedagen!

Pappa: -Nämen tackar!

Jag: -Var är du?

Pappa: -Jag är i garaget, jag kom hem från stugan nu.

Jag: -Men du skulle ju hämta termosen efter du hade varit där eller?

Pappa: -Just det, det hade jag glömt men jag kommer nu då.


Ja gubbar över 65 behöver lite push i minnet ibland.

När han kom hade han kantareller med sig, jag fick en liten påse och när jag förvällde dessa blev det ännu mindre men till 3 mackor blev det iallafall.

Jag fixade i ordning det och när jag ville ha lite mer ljus tog jag helt sonika och flyttade på gallret lite åt höger, smart tänkt Sune! Man flyttar fan inte på ett galler som precis varit inne i ugnen med 200 grader! 3 fingrar är brännskadade men samtidigt tog jag ett kort, blev lite smartare igen.



Puss puss

Sean Banan is back! Såg den nya videon på Aftonbladet.se men ärligt vet jag inte vad jag ska tycka om den här videon. Jag hörde vad han sjöng i refrängen sen hör jag inte ett skvatt mer. Kan hända att det är att jag har konstig hörsel men vad tycker ni andra? Hör ni allt? "Skaka rumpa" är nog ännu så färsk att den nya låten "Puss puss" inte kommer att slå lika bra tyvärr.

Här är videon!






Onödig påminnelse

Eftersom jag fyller år dagen innan min pappa fyller så borde jag ju komma ihåg den eller hur? Tycker jag med men någon gång förra året hade jag tydligen gjort en påminnelse på att min pappa fyller år idag för det var det jag vaknade av kl 11. Får nog ta och gå igenom min kalender och ta bort onödiga födelsedagar som jag borde komma ihåg tror jag bestämt. Han kommer sen och hämtar en termos dom glömde igår som dom måste ha med sig på resan till Rhodos på lördag så jag hoppas innerligt att jag kommer ihåg att säga grattis.

Dom är bara SÅ värda denna resa. Så mycket det har varit med min avlidna fasters efterarbete och alla arvtagare som inte bor på ett och samma ställe och bara 4 pensionärer som fixat med hennes lägenhet. Nu är allt gjort och stället är städat. Nu slipper dom tänka på det mer och bara njuta av 2 veckor i Grekland med goda vänner. Det är nog 12e gången dom åker till Rhodos men aldrig samma hotell så dom kan placet om man säger så.

Skriver det här också då. Grattis min älskade underbara, bästa och snälla pappa på 68-årsdagen! Älskade dig igår, älskar dig idag och kommer älska dig så länge jag lever! <3 <3 <3

Pappa och jag

 

 


Önskemål

Jag efterlyste ju lite tips på vad ni ville att jag skulle skriva om. Ni alla hade bra förslag utom Tess då det inte skulle bli ett intressant inlägg eftersom jag inte vet så mycket om det.

Men däremot så kan jag berätta om något som Tezzan skulle vilja veta. Min förlossning. Ja inte när jag föddes utan när min dotter gjorde det. Så here we go.

Min dotter gjorde sig extra till känna 5 dagar innan utsatt tid eftersom vattnet gick när jag satt och spelade tevespel. Jag som vara 18 år och inte fattade nåt ringde ner till mödravårdscentralen och frågade om det verkligen var vattnet som forsade. Jag fick åka ner och kolla och nog fan var det vattnet alltid. Runt 14 åkte jag iväg till förlossningen efter att ha försökt få tag på sambon som var ute på en åker och körde traktor och var onåbar, jag skrev en lapp om vart jag var och tog taxi 4 mil bort.

Jag kom in, allt var lugnt, kände inga värkar alls. Runt 16 kom sambon och barnmorskan kollade mig, inget hade hänt i mitt underliv så hon föreslog att sambon skulle åka hem men att jag skulle ligga kvar, dom trodde inte jag skulle få nån bebis förrän nästa dag. Eftersom hans syster bor i samma stad som förlossningen var så bestämde han sig för att sova över där. Längre hann han inte tänka förrän mina värkar sattes igång runt 20. Jag vankade av och an i korridoren medan sambon satt och glodde på ishockey-VM, lämplig sport, kan det vara därför som jag inte gillar hockey idag tro?

Han fick iallafall masa sig iväg till mig till slut, han strök mig på ryggen, jag tog till lustgasen, ingen annan bedövning just då. Jag trodde ryggen skulle gå av på mig. Jag hade enbart gått upp 6 kg under dom här 9 månaderna och vägde bara 58 kg (kan man fan inte tro idag) så jag var rätt späd. Dom satte ryggmärgsbedövning på mig men den hann inte verka innan hon var ute 21.49. Dottern skrek inte, tittade bara med sina då mörkblå ögon och sitt svarta hår på mig medan jag låg och inte riktigt kunde ta in att jag precis hade blivit mamma. Barnmorskan jag minns hette Elisabeth nånting och var jättebra. Eftersom jag var ung så kände hon väl att jag behövde extra stöd för min dotter tog inte bröstet. 10 minuter efter jag hade fött tog jag kort både på henne och när sambon höll min dotter.

Detta underverk är det bästa som någonsin har hänt mig och jag är glad att jag inte bestämde att göra abort som jag först hade tänkt, samma dag jag skulle göra aborten ringde jag återbud och sa istället att jag skulle behålla det. Det har jag aldrig ångrat.
Emelie, jag älskar dig! <3 <3 <3