SE HIT!




Nu har ni chansen att få testa nåt som heter MyMoment!

Det är en drickyoghurt med aktiv bakteriekultur, vad det nu betyder.

Ni med egen blogg har nu chansen att få detta erbjudande av Smartson!

Först till kvarn, bara jag får först!






Nytt ställe

Jag började 6.30 imorse och skulle vara på nytt ställe, jag har bara varit och lämnat svep och annat som behövs vid kontorsstädning, ja okej, jag har hämtat detsamma men bara varit inne i matsalen och i städskrubben. Hej och hå, det var ju sketmöe mer än så kan jag säga.

Det är en våning per veckodag men alla toaletter på alla våningar varje dag, det var städa, in i hissen, annan våning, toaletter, annan våning, ta kontor som folk har belamrat med MASSA skit (läs viktiga papper) så det var ju inte så där sketlätt att städa. In i hissen, ut på annan våning och ta nåt annat och sådär höll det på. Det var lite som att åka Flumeride på Liseberg.

Medan folket på stället åt frukost i matsalen skulle min jobbarkompis ut och köpa cigg, jag hängde på. Det duggade lite, när vi kom ut från tobaksaffären stod det som spö i backen, det verkligen studsade. Jag gick i collagetröja, mina jobbarbyxor och tunna skor. Åh hej och hå vad vi blev blöta. När vi kom in så slutade det att regna. Den där Gud..han gillar inte oss! Sen fick vi gå våta resten av dagen för solen var liksom inte framme så mycket så den kunde torka kläderna. Jag ska förövrigt dit igen för jag ska lära mig det där stället, kontor på 5 våningar, 9 toaletter och massa annat.

Sen kom "Utropstecknet" och hämtade oss, jobbarkompisen skulle släppas av på annat ställe och fortsätta städa, jag ..jag åkte tillbaka till kontoret där det gamla vanliga fanns att göra.

När jag kom hem kom jag på...jävlar, tvättstugan, jag som var så förbannat trött men det var bara att gå ner det och nu är jag uppe igen. Va bra för jag kom på att på söndag åker vi till småland och hälsar på min moster och en av mina kusiner från den familjen kommer hem från Hawaii, hon har bott där i ett par år. Nu har hon gift sig med en man därifrån och kommer alltså "hem" och hälsar på. Hon har inte träffat sina egna föräldrar på 3 år så nu blir det fest...jättekul, eller hur det nu var.

Det var den helgen liksom. På lördag kommer dottern hem igen..jaja jag har säkert skrivit det förut men ja..hon kommer hem för att städa bilen och åker sen tåg tillbaka dit hon flyttat.


Nu är jag helt slut både här och där så nu avslutar jag. Hej då!


Thai thai thai!

Ja då fick man bjuda ungdomarna på middag då. När vi kom dit så fick vi välja precis var vi ville sitta, kan ha att göra med att vi var dom enda där. Vi tog ett bord vid fönstret.

Det tog lite tid för oss att bestämma maten, under tiden tog jag kort på dom.

Vi tog alla isvatten och det var ju....gott.

 

Detta åt jag.

 

Biff med currysås, vattenkastanjer, lök och annat starkt. Det var gott. Ungdomarna tog...äh dom tog något annat.

 

Det var trevligt att få några timmar med dom. Pojkvännen följde med upp till mig och fick låna en kattbur till sin egen katt Sören som han ska hämta i sin hemstad imorgon bitti för han ska få följa med upp. Hoppas att det går bra och att han inte studsar mellan väggarna (2 cm).

 

Joråsåatte..på lördag kommer dottern tillbaka för att städa sin bil, hälsa på mor och lite annat löst folk, sen ses vi nog inte förrän i mitten av juli, hoppas veckorna går fort!

 

Nu är det dags att sova för imorgon ska jag se anständig ut bland folk som knapprar på sina datorer, hoppas jag inte spiller ut en kopp kaffe över tangentbordet bara, ja inte mitt kaffe då för jag dricker ju inte det.

 

Sov gott när det blir dags!

 

 


Dan före dan

På jobbet var det rätt lugnt. Vi skulle få besök av en högre chef än min chef och det är en kvinna. Det skulle vara finstädat. Vem åkte på det tror ni? Precis, Greta! Eller näe, jag såklart. Det fick bli några vändor varje timme för mina jobbarkompisar går ju ut och in, skiter och har sig, lämnar spår efter sig som dom tydligen inte kan ta bort själva. Karlar!

Sen blev det det vanliga, borsta svep, tvätta microdukar osv.

Sen blev det möte med denna kvinna som jag städade för, det tog väl en timme. Sen var det lunch och jag fortsatte att städa upp efter andra.

Slut på dan!

Eftersom jag börjar 6.30 imorgon på ett annat ställe så gick jag en halvtimme tidigare idag istället. Jag gick hem till min dotter. Det var saker högt och lågt, pratade lite med dom sen tog vi lite lådor som skulle till mitt förråd. Jag fick med mig all mat som var i deras frys och kylskåp. Mycket blev slängt. Vad sägs om kycklingklubbor från oktober -11? Ja lite sånt. Nu är min frys sådär sketfull igen men jag slipper i alla fall handla mat på ett tag.

Nu är min dotter och träffar lite polare för sista gången på länge. Runt 19 ska vi träffas utanför ICA och jag ska bjuda dom på thaimat på ett ställe. Dom har ju ingen mat, dom har heller inget att äta med!

Imorgon åker dom ner till pojkvännens place i Götet och sen åker dom uppåt men hon kommer tillbaka på lördag för att lämna bilen. Bilen ska säljas här på plats. Då löser hon billånet med det och får några kronor över får vi hoppas. Det kan behövas däruppe.

Återkommer när jag kommer hem ikväll.



Tisdagen är över

Ja det finns egentligen inte så mycket att skriva. Jag var på kontoret och städade idag. När jag precis var färdig med en toalett stod det en jobbarkompis utanför och frågade om jag var klar...5 minuter senare luktade det allt annat än gott därinne, det fanns även spår i toaholken. Har jag talat om hur tacksamt jobb jag har? Inte? Hepp för det har jag inte heller!

Jag är i och för sig rätt glad över att folk skitar ner så jag har nåt att göra, så jag slipper att borsta svep hela dagarna. Det hade jag kunnat göra om det fanns så mycket svep att borsta men nu finns det inte det!

Detta är min tjockteve by the way. Blocket tyckte att min rubrik "Tjockis söker ny familj" bröt mot reglerna så jag fick ändra, men va fan, den är ju tjock!

Nåja, hoppas att den kommer till en familj som bryr sig om den för det gör inte jag.

 

Dottern var här för en stund sen och la in lite grejer på hennes usb och sen var hon väck men imorgon kommer hon med resten av sakerna som ska in i mitt förråd. Hon ringde tidigare idag och frågade om jag ville köpa hennes resterande mat som var i frysen för en 50-lapp. Jag som tyckte att det lät för billigt sa att jag kunde betala 200 men då garvade hon och sa att det var gratis. Var jag ska pula ner den maten vet jag inte för det är fullt i min frys, jag får helt enkelt käka upp allt på en gång.

 

Ja det var väl allt för nu och ikväll. Puss och kläm

 

 

 


Så vare måndag igen

Jorå, jag kom inte i säng så tidigt igår så redan när jag satt i soffan på jobbet ville jag sova igen. Jag satt där och tänkte lägga mig ner någonstans, fantiserade om var bara. I killarnas omklädningsrum finns det en tältsäng. Tyvärr så finns det killar som börjar kl 8 så där skulle jag alltså ligga och sova medan dom kliver in. Dom skulle ropa till sig resten av styrkan, peka och asgarva och då skulle jag vakna med knullrufs, jättesmå ögon och dreggel på kudden. Helt uteslutet alltså.

Jag kvicknade till när det kom två nya tjejer. Jag fick visa den ena runt, visa var hon kunde klä om, jag stannade kvar och synade varje cm av hennes nakna kropp..eller näe. Hon bytte inte om, det hade kvittat..så kan vi säga.

Jag städade på kontoret och sen var det möte. Chefen utsedde mig till sekreterare. Jag skulle skriva stödord, jo tjena, hade jag inte skrivit lite mer än det så hade jag inte kommit ihåg ett skit, det var en hel del. Den nya chefen presenterade sig...inte för det gjorde vår nuvarande. Alla visste ju att det skulle bli han typ och han har varit där ett tag så nej det var ingen nyhet.

Efter jobbet gick jag till dotterns lägenhet, där väntade min pappa och pappas frus systers man med bil och släp för idag skulle lite saker upp till min lägenhet. Ja allt det som är på fotot nedan.



Den gamla tevebänken skulle jag ringa till second hand om att dom fick hämta den med folket som var här tog med sig den till tippen istället, gött, då slipper jag ha den här.
När dom bar upp så var dörren öppen och hittade inte mina katter på ett tag. Jag fantiserade om att båda hade rymt, klappat stenhårt med tassarna på varje dörr dom passerade i hopp om att få komma in och gömma sig och få ett roligare hem.

Efter en halvtimme kom Nogger fram under badkaret och Iza hade krupit under madrassen, dom hade sin chans men tog den inte liksom.

Katterna undersöker allt det "nya" och försöker komma in i lådorna i "kuben", ska nog spraya citron där i så dom håller sig borta. Får se vad dom ställt till med när jag vaknar i morgon. Kanske dags att börja spara på det lilla jag har i ekonomi och köpa nytt den dagen dottern kräver att få tillbaka allt när dom hittat en omöblerad lägenhet.

Vädret har varit enormt skönt idag, värmen är borta..eller åtminstone inte så varmt. Det ska regna imorgon så det ser vi fram emot för nu är det pollen all over liksom.

Ja det var allt för mig, tidig kväll blir det för jag är så trött att jag skulle kunna falla med huvudet i tangentbordet och sova så hela natten. Hur många har haft hela alfabetet i fejset? Precis!


Kärlek!

 

Dottern kom, vi åt kyckling i ugn, ris och god sås. Det är mors dag. Vår sista kväll på länge. Jag förväntade mig ingen mor dagspresent men hon hade med sig en ask kärlek. Det räcker gott så, hela hon är kärlek för mig.

 

Vi blev sketmätta men tryckte i oss kladdkaka med grädde. Vi pratade lite om den kommande veckan då det händer lite mer så att säga, mycket att planera. När jag ska städa hennes lägenhet osv. Sen åkte hon. På tisdag kommer hon tillbaka med dom sista sakerna som ska in i mitt förråd, saker hon och pojkvännen använder.

 

I morgon kommer min pappa med tevebord, tv och stereo som jag ska låna, min gamla tevebänk hoppas jag Second hand kommer och hämtar, det var där jag köpte den för 2 år sen. Eftersom jag antagligen kommer att få ha dotterns teve längre än 1 år så kommer jag sälja min teve. Har ingenstans att ställa den och förrådet kommer att vara fullt efter tisdag och det är för långt att bära en sketen tjockteve.

 

Nu är jag helt slut så det kommer bli en tidig kväll, imorgon är det arbetsdag igen.
Sov gott när det blir dags!

 

 

 


Kusinträff på Aspö

Förra året hade vi kusinträff med kusinerna på mammas sida på samma ställe. Igår var det pappas sidas tur. Det var några som inte kunde komma, lite synd men det är ju så när folk inte bor i samma stad.

Det var lite mulet, solen hade lite svårt att bestämma sig men det var bara skönt, en gassande sol hade bara gjort det lite jobbigt. Men senare bestämde den sig för att stanna.

Jag hade inhandlat nya jeans och en pikétröja dagen till ära. Jag tog dock inga kort på mig själv på kusinträffen men hemma.

Ja jag vet, jag är ett fetto och ni kan ju bortse från tvätten som hänger till höger. Dom brukar få hänga där till nästa tvättdag. Orka liksom.

Okej här får ni en gratistitt på min jeansröv också, varsågoda

 

Jag åkte med dottern till Aspö, där var syrran och hennes sambo och fixade maten. Jag och dottern fixade dukningen.

 

Sen dök syrrans son med flickvän upp. Dom är så underbart söta ihop och snart flyttar dom antagligen ihop.

 

Jag tog även ett kort på min dotter och syrrans tös.

 

Sen kom maten fram, alla tog och jag, syrran och hennes sambo tog sist men gud så gott det var! Afrikansk gryta hette det visst.

 

 

Min kusin rätt fram bor i Sthlm och spelat med i nån produktion på SVT som jag inte minns namnet på. Hon har även stått på "Allsång på Skansen" ihop med Johan Glans där dom gjorde nån rolig sketch. Hon är i skrivande stund mammaledig till en liten tös på 10 månader.

 

Sen var det lite lekar som en kusin med mamma hade hittat på. Tipspromenad om oss i släkten. En fråga: "Vad drack Sune i baren på Mallis?" Det var tydligen flera som visste, inte jag dock. Svaret var Lumumba, jahaaaaa, jag chansade på Dry Martini men det var ju fel...tydligen.

 

Sen var det fika.

 



Ni fattar ju..hallongrottan..om flatan själv får välja


Sen blev det fler lekar, karlar som skulle måla nagellack på alla tio naglar, det var hejdlöst roligt. Sen tävlade jag då. Vi tjejer skulle spika i två långa spikar i två brädor som satt ihop. Min första spik blev sned, jag fick en ny och då jävlar hamrade jag skiten ur den..med båda händerna! Och en till då men jag vann inte men jag kom inte heller sist, det ni!

Sen blev det grillning, jag var så jävla mätt att jag sket i korven. Klockan blev rätt mycket och 22.45 var jag hemma, sket i crusingen och kollade istället på ESC och det vet ni ju sen förut att jag inte ångrade.

En bra lördag med andra ord!




Loreen

Jag kan bara säga igen, jag är SÅ jävla glad över att jag såg röstningen på ESC igår när jag kom hem från kusinträffen. Jag var säker på att jag skulle missa alltihop tack vare den där träffen men jag kom hem lagom till festen som skedde på Twitter, har aldrig sett Twitter explodera så som igår. Det var verkligen nästan alla mina 125 följare som tittade, vi skrek, vi twittrade, vi peppade varann och retweetade (gjorde så deras tweet syntes för alla följare) hej vilt!

Jag som aldrig kan vara allvarlig tyckte det var kul att skriva lite hej och hå. Som med programledaren från Baku tex som Magnus Carlsson tydligen var kul så han retweetade det till alla sina följare.













Jag gillade Magnus innan och gör det ännu mer nu. Jag gillar även hans man som kommenterade mina tweet lite här och var. Jag gillar dom killarna helt enkelt!

Visst minns vi våra andra 4 vinnare som ABBA, Herreys, Carola och Charlotte Perelli men Loreen, oj, hon gjorde detta så historiskt så det finns inte. Hon var verkligen favorittippad sen länge och ser man också andra länders twitter så hyllar dom henne och DET mina vänner är helt underbart!


Grattis igen Loreen! Inget tvivel om vem som SKULLE vinna detta från början till slut! Hoppas du festade riktigt ordentligt trots att du inte är nån "partypingla"!





Mors dag

Grattis alla morsor på Mors dag idag. Hoppas att ni blir uppskattade lite mer just idag trots att man alltid ska uppskatta henne. Sen finns det ju mammor som kanske inte riktigt har gjort sig förtjänt av att uppskattas. Det finns så många barn ute i världen som har en mamma som inte borde vara mamma.

 

Min egen mamma hann vara mamma i 9 år och 3 månader innan hon 31 år gammal gick vidare till andra sidan. Jag minns inte någon mors dag men jag hoppas att jag och min syster gjorde dessa mors dagar speciella för henne. Frukost på sängen var det säkert då min pappa är sån och då hoppas jag att även vi barn stod bredvid med våra nyvakna ögon och önskade henne en riktigt underbar mors dag..hoppas.

 

I eftermiddag får jag besök av min egen dotter då jag ska bjuda på middag och vi ska ha några timmar ensamma, dom sista ensamma timmarna på länge.

 

Idag skiner solen, min 24:e mors dag kommer bli underbar, that´s for sure!

 

 

 

 

 


...and the winner is....LOREEN!

Jävlar i havet! Där satt jag på kusinträffen och hade det skittrevligt men jag och dottern åkte hem och jag satte på teven lagom till sista låten visades. Sen började röstningen. Vilken jävla röstning sen!! Helvete vad många 12or hon fick! Italien däremot, har tydligen inget musiköra alls för vi fick inga poäng alls från dom, ät bajs Italien, ät bajs!

Jag hade ju detta på känn ända sen Loreen var med i Melodifestivalen att hon skulle vinna för hon hade en underbar låt som satte sig. Det var magiskt!

Hon vann, ta mig fan hon vann och Sverige kommer vara landet som kommer ha Eurovison nästa år. Sug på den Danny som tyckte att vi röstade på helt fel låt och tyckte vi skulle rösta på honom för att han skulle komma bättre till. S U G   P Å  D E N Danny!

Jag skulle egentligen ut på stan för att vi har cruising istan men gud vad jag är glad att jag inte gjorde det, att jag var hemma och såg detta historiska ögonblick.

GRATTIS som FAN Loreen!






Kusinträff

Min blåsa ni vet..alltså, den. Den vill jag inte ha. En ledig dag tycker den att vi ska upp 7.25. Nu påminns jag om hur det är att ha småbarn. Småbarn som inte vill ligga kvar i sängen och gosa utan småbarn som vill upp och leka med duplo, lego, bilar, dockor, hushållskåpet eller leka med vatten på toaletten!

Det var bara att gå upp så var den dagen förstörd.

Jag väntade till 9.40 sen gick jag till bolaget och ICA. Man vet inte vad som händer ikväll. Det är ju Cruising istan för bövelen, då hela stan lever upp, då ALLA är ute och det kan jag ju inte missa bara, nej nej. Då måste man vara lite beredd så där stod jag utanför bolaget med 3 till. Jag kom in som nr 2, rusade till ölhyllorna och rusade till kassan. Gick sen till ICA och köpte tandkräm och en bukett blommor till pappas fru för imorgon är det mors dag och dessa får hon idag för imorgon ska jag ha en sista mor-dottermysdag innan hon flyttar. Då har vi inte tid att åka på nåt mors dagsfirande.

Nu sitter jag i bara bh och piratbyxor och äter frukost!


Detta står jag mig på till middagen i eftermiddag! Detta är mer än vad jag brukar äta, jag äter inte frukost i vanliga fall. Detta knullar i munnen, verkligen!

 

Ja nu är det väl dags att slänga sig i duschen och fixa till sig. Rätt skönt att det inte är den där enorma värmen idag, det hade varit jobbigt vill jag lova.

 

Jag bloggar mer imorgon när jag har tid, jag blir nog rätt sen, bara så ni vet! Hej!

 

 

 


Vassego, jag bjuder!

När jag var på ICA efter jobbet och jag var på väg till kassan hörde jag ljuv musik..eller om det var någon som spelade utanför på dragspel, är inte riktigt säker. Kan vart tinnitus också, som sagt, är inte riktigt säker.

Jag såg detta.

Den kostade 20 kronor, när jag såg den och den tittade på mig, riktigt flirtade med sin illröda prislapp så tyckte jag precis att det stod "SUNE" på den. Jag köpte den som ni ser och jävlar vad gott. Nomnomnom!

 

Ja varsågoda, jag bjuder, skynda er innan den tar slut!

 

 


Fredag ffs!

Kolla in detta vackra träd, skit i stammen nu men bladen, dom är ju jätte...vackra.




Jodå, jag jobbade på utan att somna. Norrmännen åt frukost, eller några i alla fall, andra tog bara en kaffe..eller en starköl! Medan en del var bakis var dom andra lite fulla fortfarande så varför inte dricka lite till liksom.

Dessa herrar och damer har nog aldrig varit på hotell förut. Dom behöll nycklarna tills dom skulle åka hem. Tänkte inte alls på att det kanske skulle in annat gäng och innan annat gäng ska in så måste vi ha rivit bort alla sängkläder, bäddat nytt, städa och annat. Det var lite dötid just därför. Dessa var också en rundtur till pappersbruket, undrar hur det gick med bullriga maskiner och annat när dom var så pass bakis eller runda under fötterna.

När dom skulle åka så var det några som frågade om det fanns mer öl, nej det var slut men åh där fanns det ju cider, jaja ta då för helvete. Att sen sitta i en bil 7 timmar hem i den här värmen verkar dom inte alls tänkt på. Deras bekymmer.

När alla hade åkt började vi städa. Hoppsan, det låg rödvin i en påse, men se där ja, det gick inte att slänga det utan att skvätta rödvin på en vit vägg, det hade runnit och det tog jag hand om. Synd bara att dom verkar ha hittat nåt medel som gjorde att det sen inte gick bort med det vi använde. Om dom talade om detta för oss? Hepp inte en stavelse yppades!

Lambi här ville också säga hej. Han är lika mjuk som skithuspappret. Lambi - om röven själv får välja!



Nåja, det var en bra dag trots allt. Varmt som fan bara men det hör till!

Har sovit en timme men är astrött men imorgon ska jag vara vaken före kl 9 då det är dags att göra sig iordning till kusinträff, japp, den kusinträffen som min syster la på både ESC och cruisingen i stan, hon är bra på att tajma hon.


Förresten, när jag och dottern stod på balkongen igår så såg vi detta.

Ja precis, grått plåttak! Eller näe okej, en luftballong! Jag skulle personligen dö av att sitta/stå/åla/ligga eller annat i en sån. Jag har höjdskräck.

 

1993 skulle jag träffa min fd sambo för första gången på Liseberg. Han som hade blivit lite kär i mig redan innan efter några månaders telefonkontakt tyckte det skulle vara skitromantiskt att ta med mig upp i Pariserhjulet. Det slutade med att jag satt på golvet i den där korgen och ville bara ner medan han berättade hur fint Göteborg var på kvällen. Jätteromantiskt verkligen. Sen tog vi in på hotell i några timmar, där var det lite mer romantiskt om vi säger så. Sen hängde han med mig hem, 2 månader senare flyttade han hem till mig från Helsingborg. Joråsåatteeee.

Ja det var väl allt för nu.




ESC2012

God morgon!


Ja igår gjorde jag något som jag inte skulle göra i vanliga fall. Jag somnade 23.45 för att jag ville se ESC. Jag kommenterade både på Twitter och Facebook. Antagligen så roligt att Magnus Carlsson, ja ni vet han som var med i både Barbados och Alcazar började följa mig på Twitter!

Sen skrev han följande

 

Hur han kunde se min tweet vet jag inte men det var ju kul.

Sen såg jag även imorse att hans man Mats hade börjat följa mig, kul att han överlevde trots en köttbulle i halsen. Good for him liksom!

Det var en kul kväll för hela Twitter vimlade av ESC-tweets och alla hittade fel på varje låt, precis som det ska vara alltså. Men Loreen kom till final! Jag tvivlade aldrig på det men det var ju lite dumt att hon ändrade låten lite, den var kanon som den var! Och man såg att flera från andra länder hyllade henne så det går nog bra på lördag, lördagen då jag inte kan se det, DAMN!

Imorse var jag rätt pigg trots allt och snart ska jag iväg och ta reda efter 12 stycken norrmän i "det mäktiga huset". Får väl se hur det ser ut. Vädret var ju kanon så det blir väl till att leta i hela trädgården, på alla 3 våningar, i poolen och i bastun efter diverse saker man kanske inte vill se men gör det ändå.

 

Vi ses i eftermiddag gott folk!

 

 


En bra dag

Nu är dotterns förråd flyttat till mig, nu är det enbart några lådor kvar med saker som dom använder fram till dom ska flytta. Det blir dyrt att äta ute varje dag så det är någon kastrull, stekpanna, slevar och annat som ska till mig.

Sen ska ju tevebänk, tv, ljudtjofräset som jag inte vet riktigt vad det är men det ska också till mig, mamma ska låna men kanske är 42 tums plattv med ljudtjofräs helt ute när dom väl får en omöblerad lägenhet så vi får hoppas att hon inte vill ha det, här skojade vi lite då.

Jag har även klippt mig, äntligen liksom! Lockarna i nacken var för..ja vad ska vi säga..lockiga! Nu är det stubb igen och i skrivande stund sitter jag med färg i håret, DET behövdes verkligen om vi säger så.

Jag har även köpt mig ett par jeans, NÄR hände det senast liksom, även en pikétröja som jag tänkte ha på kusinträffen på lördag. Det känns helt underbart att kunna köpa sig lite, jeansen jag har har liksom hål i grenen så ja, det var jättenödvändigt. Sköna var dom också. Älskar Blendjeans!

Datastolen åkte till tippen idag med dottern, hej då, jag kommer sakna dig men man kan inte titta bakåt i livet för det är inte dit man ska! Man ska blicka framåt för det är DEN vägen man ska. Det som varit ska man inte älta för då blir man bara bitter och en bitterfitta är det sista jag tänker att bli. Allt som sker har en mening.

Imorgon ska jag vara i "det mäktiga huset" där det kommer vara fest. Nu vill jag inte se trosor i trädgården, skitiga kallingar i bastun osv. Jag ska inte vara med att festa alltså utan städa upp efter dom!

Hoppas ni haft en bra dag i värmen, idag är det väldigt varmt måste jag säga men det är SOMMAR!








Jag är lite låg idag

Min datorstol har ju vart både fram och tillbaka länge nu. Imorse gick luften helt ur den. Jag är lite låg.



Utan bh kittlar skrivbordskanten mina bröstvårtor, jag...ja jag ska nog sitta här hele dan bara för det.

 

Igår svettades jag massor i mina arbetsskor så ja...

 

 

Jag har gått i mina privata skor hela dagen. Det var förbannat nice.

 

Jag fick med mig en ny tjej idag. Jag visade henne hur tvättmaskinerna funkade, vad vi städade med och var. Hon fick också följa med när jag körde ut svep och annat så hon fick se vart vi städar mer på för ställen.

 

Sen har det varit översvämning i tvättrummet så jag har skurat en i si sådär 4 gånger idag eftersom maskinerna går från vi kommer på morgonen tills vi går hem.

 

Det har varit varmt, det ÄR varmt och varmare kommer det att bli. Man blir ju helt koko i huvudet, ja mer än innan alltså. Men man ska inte klaga, i alla fall inte så andra hör. Vi har ju väntat på det här länge nu.

 

Nu sitter jag här på min låga stol i shorts och linne, göttans för det fläktar kallt i mitt sovrum.

 

 

 

 


Ge mig helg!

Morrn! Jag vaknade..sen var den här dagen förstörd.

Jag somnade runt 21, sov oroligt och vaknade 2 minuter innan klockan ringde. Det hade inte gjort ett skit om jag fick sova till kl 12 idag men nej då. Trots ont i rygg, varenda led, varenda muskel och blodomlopp så är det arbetsdag även idag.

Förresten, min väns föräldrar hälsar och tackar till alla som röstat! Känn er delaktiga!

"Tack alla som har röstat på vårt hus i Beckers tävling. Tack vare Er lyckades vi komma bland de fem med flest röster. Vi kommer att skänka 1500 kr till "Min Stora Dag" som tack för att Ni röstat och hoppas att Ni genom detta känner Er delaktiga i att förgylla dagen för någon som behöver en uppmuntran.

Tack till alla som har bloggat, twittrat, och "facebookat" så mycket Ni har orkat. Utan Ert engagemang och Era röster har vi aldrig kommit till final.

Stort och Varmt Tack till Er alla som offrat tid och engagemang som lett oss till en finalplats.

Eva och Sven-Åke
Sundbacka"
Hur underbart är inte det? Att skänka pengar till "Min stora dag". Då känns det ännu roligare att ha fått vara delaktig i något som kan göra någon annan glad, återigen! Bra tänkt där.

Lilla pattarklappardagen idag och jag kommer somna runt 20 ikväll, hoppas jag!

Imorgon ska jag och dottern ta hennes förråd så det är bara att smörja in insidan av låren eller gå naken, japp.

Sådär, då blev det ett blogginlägg denna morgon igen då. Ha en bra dag alla så ses vi i eftermiddag!



Packa och bära

Ja då fick man äntligen ta av sig arbetskläderna som man haft på sig sedan kl 5 imorse. Kan säga så här. Innan idag hade jag hela lårinsidor, nu..är dom skinnflådda!

Det var ju inte direkt snö och drivis idag liksom. Det var varmt, nej fel, det var hett! Har man då svarta arbetsbyxor som inte är så tunna och svettas på det så..ja, det hjälper ju till att han lår som går ihop också, ja det är helt okej att skratta här. Jag har dessa lår efter alla år som fotbollsspelare, kan liksom inte ta bort dom.

Jag städade ett höghus, städade hela kontoret och sen gick jag hem till min dotter för att hjälpa henne att packa. På vägen höll jag på att göra nr 2, JÄVLA tur att jag tog med mig hennes nycklar för hon själv var inte hemma, nej då, då hade hon först jobbat och sen solat med pojkvännen förstår ni. Jag låg och slappade i hennes soffa, höll på att somna så jag ställde mig och diskade, snäll mamma jag japp.

Sen packade vi, lådor som skulle in i mitt förråd, lådor som ska upp till Sthlm och påsar med massa som hon skulle slänga på tippen imorgon. Det är inte lätt att flytta till en möblerad lägenhet. Tur att jag flyttat så pass mycket att jag slängt halva mitt liv så jag hade lite plats i mitt förråd. Lådorna är nu i mitt förråd, sen ska vi flytta hennes förråd till mitt, ja innehållet då alltså.

Detta är inte ens hälften



Sen ska jag ta över hennes tevebänk, låna hennes teve, stereo med ljud..eh ja. En fyrkantig byrå med 3 hål eller ja, skitsamma. Nästa onsdag flyttar hon. På söndag ska vi ha en mamma/dotterdag då det är mors dag. Vi ska laga mat, äta, prata och ta vara på sista tiden med enbart vi..det kommer kanske inte bli på ett tag om man säger så.

Som tack för hjälpen bjöd hon på pizza med en läsk, det var svingott. Tack älskade dotter för det.

Nu ska jag stupa i säng. Godnatt!





En helt vanlig tisdag

Ja det blev tisdag idag också. En helt vanlig tisdag för mig.

Jag har för mig att det är någon som ska döpas idag, kan inte komma på vem bara. Något litet barn som jag läst om på Facebook, har någon släkting nyss fått barn? Har jag inte fått någon inbjudan? Det var en tös vill jag minnas, vad sjutton skulle hon heta nu då, Sigrid, Signe? Agnes? Äsch, det var nog inget viktigt.

Varför är just tisdagen veckans tristaste dag? Är det för att det är så långt till helgen? Kan va kan va.

Denna vecka kommer vara lite speciell för mig, det är veckan då jag för sista gången (förhoppningsvis) får pengar från Försäkringskassan och soc sen är det förhoppningsvis adjöss med dom. Eller ja, Försäkringskassan är ju mer än bara aktivitetsstöd. Blir jag sjuk så är det ju förjävla bra om jag får pengar därifrån men just aktivitetsstöd vill jag helst slippa och soc. Jag vill kunna stå på mina egna ben, få lön från ett arbete som jag arbetat hårt för att få och jag är där nu.

Idag är det förresten även en dag då jag ska hem till min dotter för att hjälpa henne att packa och åka till mig med lite lådor. Ja där sprack den där vanliga tisdagen alltså. Kom ihåg det nu.

Vi hörs senare i eftermiddag/kväll.




Sommaren är här!

Vi kan börja så här..

Nu vet jag inte vad som är vad men det var varmt. Att städa ett helt hus är skitvarmt och då har sommaren bara börjat liksom.

 

Det kom in en dam genom dörren, vi hade aldrig träffats förut och hon ba: "Har du tänkt på hur varmt det är att ha bh nu på sommarn?! Jag dööör". Jag bara nickade och sen sa hon:"För du är väl en tjej va?!" Eh..skaffa glajjer lilla dam, nästa gång kan du få klämma om du vill?! Eller näe.

 

Eftersom jag var vaken länge igår så var jag astrött så jag hjälpte en kille att rensa ogräs. Ska vi prata lite om ogräs nu tycker ni? Vad sägs om att lägga dynamit i rabatter och gräsmattor? Så mycket lättare det hade vart då. Dom sitter ju också skethårt. Kan dom inte bara gå av av sig själva? Det är en sån gåva jag vill ha, att glo på ogräs och sen ploppar dom upp själva, helst ska dom även lägga sig i kärran också.

 

 

Men det är vackert ute nu. Ser ni den runkande killen bakom häcken? Eller näe, finns ingen men det såg bra ut i skrift.

 

När jag skulle hem så åkte jag till Netto och handlade lite. Hittade denna.

 

Det hjälpte liksom inte..om vi säger så.

 

På onsdag kommer det en ny tjej, det är ont om tjejer på mitt arbete, nästa måndag kommer det två till..hoppas dom är snygga, eller jag menar, hoppas dom städar bra.

 

Jag är slut som artist så ikväll blir det sängen kl 20. Ha en fortsatt fin kväll!

 

 


We dit it!

Jag brukar ju gå och lägga mig runt 21, nu var det ju flera timmar kvar tills tävlingen skulle ta slut och jag kunde bara inte somna. Det var både Facebook och Twitterstorm. Jag och flera på båda ställena hetsade alla våra vänner till att rösta och vi smittade flera.

Vi gick om hus nummer 5 med massor av röster medan det där huset fick EN röst, det var nog dom själva som röstade. Nu imorse när jag vaknade så gick jag in på Beckers med mobilen och såg då att JÄVLAR vad vi hade kört ifrån. Jodå, vi var till och nosade i röven på hus nr 4.

Har sett att flera av er mina underbara läsare har röstat, kan bara säga TACK! Tillsammans är vi grymma!

Nu ska Beckers välja ut 3 av dessa 5 som dom tycker är i stort behov av en ommålning. Den 25:e får dom ett mail om hur det gick. 1:an får både färg och hjälp med att måla om det. 2:an och 3:an får presentkort på färg.

Vet dock inte om föräldrarna vet om detta eller om dom ska överraskas den dagen det står klart om dom har vunnit, vilken jävla present att ge bort va? Herregud.

Ja i alla fall. Jag älskar att hjälpa andra, jag älskar att se glädjen hos andra tack vare mig. Jag ger hellre än att ta. Att vara en skitstövel ligger inte för mig. Nu vet ni!

Återigen, TACK!

Jag somnade 22.40 och vaknade av larmet. Jag har nog fan inte vaknat nåt inatt. Ny vecka, nya möjligheter, ny arbetsvecka framför allt! Love it!

Hoppas att ni får en helt underbar dag och att solen skiner på er HELA dagen!



23.59!

Jag är ju som ni vet en av dom som kämpar om att få vännens barndomshem på en 5:e plats. Vet ni vad? "Vårt" hus ligger nu på 6:e plats och nu ska vi bara köra om 5:an också innan kl 23.59 ikväll, det är ca 100 röster kvar, hur coolt är inte det?! Så vill ni göra en god gärning nu så passa på att rösta som bara den!

En annan vän har lovat att han ska springa Stockholm maraton nästa år om det kommer på plats 5 så det är ju en annan sak att se fram emot så klart. Visst är ni med mig och dom berörda? Tack som FAN! Rösta HÄR!




Popp popp

Jag var inne på en sida, nej inte porr. Då poppade det upp en sida, jag skulle trycka på X:et och då kom det upp en ruta, jag garvade så jag höll på att ramla av stolen, slå hakan i skrivbordet, få ont, hämta plåster och tycka synd om mig själv.



Jag blev inte medlem ska tilläggas trots att det säkert skulle vara najs att få sig ett ligg ikväll men jag ska sova tidigt så jag tar det imorron..eller näe.



Oplanerat

Jag fick ett sms av Ewa: "Du känner inte för att gå ut och ta en öl sen eller?". Jag som hade tvättstugan och tänkte ha den till kl 22 skrev just det tillbaka.

Sen tänkte jag ..äh va fan så jag ringde upp. Då visade det sig att hon hade öl hemma så jag fixade till mig och gick dit.

Vi hade kul, vi gick ut, det var nästan inget folk så vi gick och käkade pizza och gick sen hem. När vi stod utanför Ewa och pratade så kom det en liten mus. Mus som mus liksom.

Musen ser ut att vara stor nu men det var den inte, skitsöt!

 

Eftersom vi inte drack så mycket så mår jag skitbra idag. Solen skiner och det är sista dagen på tävlingen idag så jag ber er en sista gång..RÖSTA för bövelen! Det skulle betyda så mycket för så många, vi är flera som kämpat i flera veckor men den här tävlingen så gör både mig och andra glada genom att rösta. Jag är er evigt tacksam för det. Tack så mycket! HÄR röstar du.

 

 

 


Lördag

Ute skiner solen och jag sitter barfota. Balkongdörren är öppen och skulle det nu krypa ormar, spindlar, gnuer på mina fötter så skulle jag inte känna det för vinden är iskall! Halva maj har för bövelen gått och det är kallt ute! Eller åtminstone inne! Inte okej, inte okej alls faktiskt.

Nästa lördag ska kusinträffen äga rum och min kära syster träffade verkligen rätt när hon bokade den. Det är samma lördag som Loreen kanske tar hem hela Eurovision! Bra där, riktigt bra där sis! Eller hur var det nu? Eh.

Nåja. Inatt har jag vaknat flera gånger för att jag drömt konstigt. Jag hade rasister efter mig. Jag som är helsvensk och allt, japp! Nog för att en kines frågat mig en gång från vilken del av Kina jag kommer från men wtf liksom! När såg du en blåögd kines senast? När såg du en kines som har självlockigt hår sist? Ja jag vet inte, jag är inte rasist själv och inte kines heller så jag vet inte hur det där kom in i mitt liv.

Förresten, är det fler än jag som käkar grillchips till frukost? Inte? Hepp då är jag ensam om det också då, schysst.

Idag har jag inget speciellt på schemat, ska nog dammsuga sen...ja det var väl det. Jag ska tvätta kl 17 ja, just det, det hade jag nästan glömt! Sen har jag inget mer på det där schemat. Det är skönt för hur det än är så har jag ett heltidsjobb nu, det har jag inte haft på 4 år, det tar lite tid för kroppen att ställa in sig, jag är mycket tröttare på kvällarna och det är ju bra eftersom jag går upp 4.30 och ännu tidigare ibland om jag ska jobba i "mäktiga huset". Men det gör mig inget, jag har ett jobb!

Vad ska ni göra idag då? Nåt speciellt? Nåt vanligt? Nåt trist? Nåt som är förjävla kul? I alla fall, ha en förjävla bra dag!

Och ni, imorgon slutar tävlingen om färg ni vet, så för bövelen rösta flera gånger idag! Om det funkar vet jag inte men testa snälla! HÄR röstar du, tack! Det behövs massor av röster för att komma till final så dela gärna med er också..tack igen!






Betsson Casino

Hurra! Jag ska skriva om Betsson Casino, för det har jag ju aldrig fått förut, om just casino...eller hur det nu var.

När man kommer in på Betsson:s hemsida så upplevs den som något rörig. Är man en van spelare så kanske den inte är det eftersom man då vet vad olika saker är. Är man däremot helt ny som jag så känns den lite som att jag bara vill gå ut igen. Men är man nyfiken så överväger man att stanna kvar ändå. Det finns en casinoinformation som man kan läsa lite mer om. Då kanske det klarnar.

Det finns både Black Jack (i olika former), roulette och Poker. Poker är väl det som jag mest förknippar med spel på nätet. Det är det som folk spelar mest om jag inte missminner mig, i alla fall bland mina vänner. Jag suger gettjärt på Poker så jag skulle inte ens testa att satsa 5 kronor på det.

 

Jag hittade något som i så fall skulle intressera mig. Keno!

 

Men då måste du också gå igenom hela menyn för detta ligger i en undermeny och har du dåligt tålamod så kanske du redan slagit sönder datorn innan du hittar det. Har du däremot all tid i världen så kan du ju leta. Jag kan säga att Keno ligger under "Andra spel" i den första röda "familjen". Så nu har du sparat lite tid och kan tacka mig redan nu.

Det bästa kanske är att man kan spela både om pengar och på skoj. Det skulle väl vara...skoj? Precis.

 

Man kan söka på spel också nu såg jag..men då ska man ju också veta vad det heter annars säger den att det inte finns och det är då man loggar ut och storstädar istället, går och kastar brödbitar jättehårt till fåglarna eller lägger sig raklång i sängen och gråter som att hela världen gått under.

 

Men men, vill du testa så gå för allt i världen in på Betsson. Länken finns längre upp. Lycka till!

 

 

 

 

 




Helg..slicka och svälj!

Ja då var det fredag igen!

I morse när jag cyklade till "mäktiga huset" så höll jag på att inte komma fram. Det var motvind och det var kallt! Min jackas dragkedja är trasig så jag frös ännu mer, jag kunde i och för sig kunnat haft Samhallsjackan men det tänkte jag inte på. Ny vårjacka ska inhandlas om jag får några kronor över.

Det har varit städning, översyn, framdukning av diverse drickbara saker, ännu mer städning och ännu mer översyn, handling och annat.

Jag har kontakt med en hängiven bloggläsare per mail och idag skrev hon att jag verkar gladare när jag varit på "mäktiga huset" och det kanske stämmer. Där finns det att göra hela tiden och roliga saker, ett härligt gäng och klockan flyger iväg.

Jag städade en toalett som är på första våning.

Ser ni handavtrycket? Det är verkligen hela handen på kaklet. Nedanför finns toaholken. Min teori: Någon väldigt förfriskad karl kan inte stå stabilt med båda fötterna på golvet och pinka samtidigt. Han håller snalen med ena handen men för att få pinket i holken så måste han hålla sig i med handen framför sig. Japp så måste det ha gått till. Det är tydligen ofta så, antingen är det samma karl eller också står det manliga könet så. En annan teori är att han måste luta för att få snoppen att se längre eller större ut, vad vet jag.

 

Jag torkade också inne i konferensrummet.

Här klubbas det om allt möjligt, om dom ska ha fikapaus eller inte tex. Alla är nog för det förslaget tror jag, japp.

 

Förresten..ni vet om att det var jag som uppfann post it lapparna va?

 

Näsdukar är bra att ha på en konferens ifall någon berättar nåt sorgligt. Som att det säljs för lite skithuspapper på en vecka med Lambi på. Såna saker...liksom.

 

Nu är det helg! Men helgerna brukar ju jogga på rätt bra så den är snart över. På måndag kommer dottern med lite lådor som hon ska ställa hos mig. Så är det när man fått tag på en möblerad lägenhet. Då ställer man allt hos morsan och sen kommer man på att man kan köpa nytt när det kommer en omöblerad..så får mor ha dessa lådor tills hon dör! Japp.

 

Händer det nåt kul i helgen då? Jag ska bara njuta av att det är helg. Nästa lördag ska jag på kusinträff på annan ort. Det ska bli kul.

 

Osså måste ni ju rösta på huset som måste målas om. Dom måste upp på plats 5 för att ha en chans! Hjälp till nu! På söndag är tävlingen över och jag/vi/dom/alla/hela världen är evigt tacksamma om ni vill hjälpa till. Rösta på datorn och mobilen massor! HÄR! TACK!

 

 

 


Röd dag

I almanackan är det en röd dag. Det finns stackare som jobbar på röda dagar också, jag ska nog se till att jag aldrig får några såna jobb mer, har haft det och det sög rätt mycket getarsle att åka iväg och jobba när alla andra kunde ligga kvar i sängen och pilla sig i naveln, mata flickvännen/pojkvännen/sambon/KK:n/eller nån annan med diverse tuggbara saker. Idag är det jag som ligger i sängen. Dock blir jag inte matad med nåt, det suger lite elefantbak måste jag säga. Här får jag mata mig själv minsann!

Imorgon är det klämdag, någon frivillig som jag kan få klämma på då? Imorgon är det också många som är lediga, dom som kan ta ut såna dagar. Jag däremot har inte jobbat så länge att jag kan göra det så jag ska jobba men det gör inget för jag jobbar gärna och vet ni vad jag kom på igår eller om det var i förrgår eller nån annan jävla dag. Min mage, ja min mage har ju varit rätt bajsig ett bra tag men nu när jag fick veta att jag fick en visstidsanställning så har den skött sig rätt finemang faktiskt och jag vet nu varför. Inre stress är aldrig bra att ha och det är väl det jag haft. Jag var orolig över ekonomin varje månad, hur skulle det gå ihop? Skulle det gå ihop? Jag kunde aldrig köpa nåt utan att det sved i ekonomin. Klippte jag mig för 220 kr så fick jag istället skita i att gå ut den månaden, det är ju inga pengar egentligen men det var mycket pengar för mig som inga hade.

Nu får jag hoppas att magen kommer bli bättre då jag vet att pengarna kommer sitta på kontot och förhoppningsvis några kronor mer än jag haft i 3.5 år. Jag klagar sällan, jag anser att det är ingen idé, det blir inte bättre för det liksom. Jag får lite krypningar i kroppen när jag ser folk klaga, gnälla, sura och annat JÄMT..för helvete ta fram det som är positivt istället, det är tröttsamt att läsa sånt jämt ska ni veta! Va som jag, en clown!

Nu har jag kommit på en annan sak som suger ollon. Jag kan inte ha Spotify i mobilen förstår ni, näe för jag har fel version på det också. Nu är det alltså Instagram, Rumble och Spotify jag inte kan ha. Jag känner mig lite som Stig-Helmer som har omoderna saker. Den går att uppgradera men då har vi Samsungs kukprogram som heter Kies som också suger både det ena och det andra som dessutom inte fungerar, nej då, då hittar den inte min mobil förstår ni. Vadå inte hittar?! Den finns här, den ligger på min mage i skrivande stund!

Jag vill ha en Samsung Galaxy note, japp en sån vill jag ha, då kan jag ha ALLT redan från början. Jag kan köpa en sån i höst om jag sparar, då kommer jag säkert vara som Stig-Helmer igen då den gått ur datum och det finns nåt annat som är bättre. Nej jag klagar inte, jag gillar min mobil men det är rätt tröttsamt att inte ha sånt som är självklart för alla andra att ha i mobilen.

Osså återigen, RÖSTA som FAN på min väns hus, nu är det bråttom, det är skitbråttom att komma upp till topp 5, röstar ni inte så suger ni också rätt mycket både det ena och det andra för det är lite som en plikt tycker jag. Att hjälpa varandra och sen bli hjälpt själv just därför. Eller ja, ni suger inte för ni är ju mina läsare men för helvete RÖSTA! Tack!

Sundbacka

Ja jag vet att jag tjatar om tävlingen jag kämpar för, men jag tjatar gärna för en god gärning förstår ni! Har jag gett mig in i nåt så hoppar jag inte av bara sådär.

Min vän har börjat krypa, gå och springa här i den här vackra villan. Nu har min vän en liten 1-årig kille som tagit många stapplande steg här och nu springer han som bare den. Att han kl 6 kan ställa sig upp och hoppa i sängen till AC/DC gör att han blir ännu charmigare än han redan är för han är förbannat söt, mannen med grimaserna också kallad.

Huset har inte målats om på 25 år och då med linoljefärg. 50 meter från huset går en väg som gör att huset naturligtvis påverkas negativt.

Ni ser själva hur färgen flagnar. Det måste ju få målas om. Färg kostar massa pengar, särskilt till sånt här stort hus. Huset är vackert men TÄNK så mycket vackrare det skulle bli med en ommålning.

 

Vill ni göra en hel familj lyckliga? Visst hade NI blivit glada om ni vann en tävling om något som ni länge önskat er? Ja men klart som korvspad! Vem skulle inte bli det liksom.

Jag hittade en annan bild i en blogg, det är min väns systers som har den. Där ser ni även huset sommartid. Här är den.

Så nu tycker jag ALLA som besöker denna blogg går in och röstar! Ni kan rösta varje dag, har ni egna bloggar så dela gärna med er av tävlingsadressen ni också, ju fler vi är desto närmare topp 5 kommer huset för det är just topp 5 dom måste ha för att få en chans till att vara i final! Den 20:e denna månad är tävlingen slut så skynda skynda skynda!

 

HÄR går ni in och röstar och ni, TACK!

 

 

 

 

 

 


Fredagsonsdag

Då har jag vaknat till liv efter att ha jobbat på "mäktiga huset" hela dagen. Min rygg bränner och gör ont men jag inbillar mig att den bara är otränad fast jag vet att disker är fel och förslitningar.

Idag har vi slitit upp sängkläder, bäddat nytt, städat och bett vatten åka ner lite fortare i duschar, torkat bort brunkräm från papperskorgar som nån tydligen inte orkade göra själv. Ja detta har vi gjort i samtliga 13 rum plus andra utrymmen. Vi har servat med kaffe, lunch och kaffe igen, diskat, dukat, dukat bort och allt annat däremellan.

Solen kom fram och vi pustade ut lite ute, vi är inte klara och på lördag kommer det nytt gäng som ska festa loss och då ska vi förbereda för det så jag kommer vara där även på fredag, skoj skoj.

När jag kom hem så stupade jag i säng, sov inte mer än 50 minuter men nu kommer jag i alla fall inte somna lagom till Bolibompa.

Jag läste nyss att Systembolaget i hela Sverige har problem med datatjofräset i kassorna. Eller åtminstone 75 % av bolagen. Herregud sicka problem folk kommer ha nu. Kl 19 ska dom ju bort hos Orvar och Signhild och hade tänkt att ha med en flaska rött till henne och en whisky till honom som present som tack för inbjudan. Dom hade också tänkt att köpa en back öl till sig själva att dela på, eller ja, Signe skulle dricka 4 stycken medan Sten-Lennart hade tänkt att dränka sina sorger med resten för äktenskapet med Signe är inte så bra och då är det bra att bränna bort lite hjärnceller men det kommer som vanligt sluta med att han däckar i nattamaten som serveras runt 22 eftersom dom nu vet att Sten-Lennart kommer att däcka och tänker på att han ju måste ha nåt i magen innan han gör det.

Men ja, nu får dom dricka sketet vatten och ingen är gladare än Signe för det för hon är trött på att Sten-Lennart ligger hela dagen efter och inte alls hjälper till med trädgårdsarbetet som det var tänkt men Sten-Lennart hatar det och planerar flera dagar i förväg. Nu slutar det med att Sten-Lennart inte följer med för han går in till grannen som har hela förrådet fullt av hembränt, det smakar skit men det går ner. Signe åker själv.

Själv har jag inte tänkt att festa på hela helgen så mig rör det inte i ryggen att Systembolaget har problem.

Nu ska jag diska, notera gärna!




Jättehektiskt

Idag har jag ont i fötterna, kan vara att jag fått nya arbetsskor men kan också ha med att göra att jag  gick flera...meter inne på kontoret. Det har vart det vanliga och lite annat.

Innan jag slutade i februari var jag klädansvarig, bocka av kläder, kolla så allt stämde, dela ut kläder till folk som hade beställt. Det är en procedur som heter duga.

Eller näe det är det väl inte egentligen. Men jag har ansvar då är det också jag som delar ut och folket måste skriva sina iniatialer för att få ut kläderna. Ibland (läs rätt ofta) så gör leverantören fel, dom skickar med fel storlekar, för lite och annat, HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA?? Det är ju inga mängder vi beställer, inte stora lastbilar fulla men det slår aldrig fel, alltid är det nåt fel. Som det här tex. 2 collagetröjor var beställda, 2  stycken xxl...det kom 1 xxl och 1 xxxl, glo för bövelen, stäm av på beställningen! Gör om, gör rätt! Miffon.

 

Jaja..sen när man kollar på pappret vem som ska ha vad så tar man papperstejp och skriver namnet så man har lite koll. Dom flesta fick sina kläder idag och chefen hade tydligen inte beställt nåt sen jag slutade för han väntade tills jag kom..antagligen för att han själv skulle slippa böket, tack för det herr chef, very kind of you liksom.

 

Imorgon ska jag ta med tröjor till "det mäktiga huset" för dom har fått annorlunda kläder. Killen som jobbar där ska bära kilt nedtill och tjejerna kortkort kjol, blir perfekt, gud så mycket säljare vi kommer få till det där stället.

 

Sen hade vi massor att göra på jobbet.


Så mycket att jag satte mig i soffan och läste om Kikki...eller när jag tänker på det så glömde jag nog just det om henne, det kom in folk och störde!

Då gömde jag mig i tvättstugan och illglodde på svep och väntade tills dom gjorde rent sig själva men med min otur så..näe dom gjorde ju inte det då!



Idag har det varit rått ute, regnat, solen har tittat fram, det har regnat igen och sen har det vart mulet och kallt. Jag har ju vart inne hele tin men nu fryser jag. Ska nog lägga mig i ett bad och tina upp.





Trött.nu

Numera är det vanligt att jag går och lägger mig kl 21, det gjorde jag igår också, vanligvis brukar jag somna strax efter 21, det gjorde jag inte igår. Jag somnade strax efter 22! Det märks idag. Jag vaknade 3.48 men kände att nej tack, jag vill inte gå upp nu så jag somnade om och vaknade som jag ställt klockan, 4.30. Den där melodin jag har, alltså förlåt alla grannar men jag har lite svårt att stänga av min mobil när jag är nyvaken, det var skillnad mot min knapptelefon jag hade förut, då tryckte jag på en knapp och sen var den tyst. Den här touchmobilen måste man trycka och hålla kvar fingret en sisådär 2 sekunder för att den ska tystna, det är 2 sekunder för länge.

Innan jag fått tyst på den har säkert grannen under ringt SOS, grannen vid väggen bredvid väcker säkert sambon och undrar varför hon/han snarkar så konstigt och grannen över...ja dom sover vidare (ungdomar).

Nu är jag i alla fall uppe och idag ska jag vara lokalvårdare plus svepborstare igen. Variation är bra, då tröttnar man inte.

Förresten så ringde min handläggare på AF, ja eller hon som SKULLE bli min handläggare på AF. Hon frågade hur det gick med det där mötet med min handläggare, chef och mig. Asså, dom på AF har verkligen ingen kommunikation helt klart. Jotack sa jag, jag började förra måndagen! "Åh vad kul, grattis grattis, då tar jag bort dig som arbetssökande här så får du höra av dig igen när/om du blir arbetslös igen, åh vad kul att du har fått jobb!" Hon önskade mig lycka till och sen la vi på. Hon verkade VÄLDIGT glad över att inte ha fått mig som..vad heter det? Klient? Kund? Mupp? Ja nåt sånt.

Ja så kan det vara. Nu ska jag fixa till mig lite, ska vara ute om 40 minuter. Ses i eftermiddag!

Och ni, ni glömmer väl inte att rösta på min väns föräldrars hus för en ommålning va? Bra, då kommer länken här igen! Tack tack! HÄR går ni in och röstar allt vad ni kan varje dag!


Så jävla fort!

Jag var på jobbet 6.40. Sen var det nästan full rulle hele dan.

Övervåningen skulle städas och alla rum skulle ha nya sängkläder.

Så här fint ska man bädda förstår ni och det gjorde jag. Sen kom det nån annan och städade, jag fick ta alla toaletter. Ta bort andras könshår i duschar, försökte lista ut om det kom från en man eller kvinna och sen stoppade jag det i en påse för att sen ta med hem..eller näe.

 

Trappan städade inte jag utan en annan, men tycker om den här trappan, den är så..ja fin.

 

 

 

Sen var det dags för 3 av oss att åka och handla. Ni vet ju att jag gillar meloner, meloner i alla former. Var tvungen att fota.

 

 

Sen var det till att duka bort lunchen, diska det, fixa snacks, kaffe och ny dukning för ikväll ska dom ha lite fest, nytt gäng, ny fest. Imorgon ska jag inte jobba där men är tillbaka på onsdag då det kommer vara ett gäng som kommer imorgon eller om det är samma gäng som är kvar, har inte så stor koll på det.

 

Hoppas ni har haft en bra dag precis som jag! Förresten varför sitter man i trosor, strumpor och tröja om man fryser så äggstockarna funkar som maracas? Det gör dom nu!

 

Dagen gick i rasande fart, man tänkte inte på vad klockan var förrän det var dags att åka hem igen. Underbart!

 

Återigen, min väns föräldrar är med i en tävling om Beckers färg för deras hus, dom är på plats 7 och behöver komma på minst 5:e plats för att få en chans till en ommålning, visst vill ni bidra med er röst? Man kan rösta varje dag! Rösta HÄR! Tack!

 

 


Morrn!

Ja då var det måndag igen då, precis som för en vecka sen. Tiden går fort tycker jag.

Denna vecka har 4 arbetsdagar, det hade ju vart gött om den röda dagen inte låg på en torsdag utan fredag. Nu blir man lite avsnoppad liksom, folk som kanske partajar på onsdag kväll, ledig på torsdagen och sen gå och jobba en dag till innan man får ta helg. Lite sådär..knepigt vill jag säga.

Men men, jag har en visstidsanställning, jag håvar in lite mer pengar om än kanske inte denna månad men jag är glad! Jag är glad att det är måndag, jag är glad över att ha ett arbete, jag är till och med glad över att gå till ett arbete där jag kanske inte är omtyckt av alla, men vet ni, det skiter jag i! 2012 är mitt år. Nu ska jag bara hitta en flickvän i närheten av mig, eller ja, jag kommer ju inte springa benen av mig, kasta mig i armarna på första bästa och det behöver ju inte ske just nästa vecka eller heller inte detta halvår men ja..vi får se hur det blir med det.

Idag blir det då "mäktiga huset" igen, hurra! Även om det innebär att riva upp gamla sängkläder, bädda nytt, storstäda hela huset och ge nytt folk lite rum för natten så trivs jag. Folket där är trevliga, ingen osämja där inte, tiden går fort och man känner sig behövd!

Hoppas att ni får en helt underbar måndag tills vi ses här igen. Lova det! Bra!


Solig söndag!

Igår skrev jag ju att jag hoppas att jag inte vaknar klockan 7 imorgon (läs idag), det gjorde jag inte heller...utan 7.02! Jorå, då vaknade la jag då. Tänkte somna om men tänkte, men va fan jag ska ju vara på jobbet 6.45 imorgon så det är lika bra att vara vaken och somna tidigt. Det är fan vuxenpoäng på det! En massa sånt. Jag låg kvar i sängen till kl 8 då jag gick upp och blev nästan omkullsprungen av Iza och en pipande Nogger efter henne. Hon är lite som Nasse eller Lille Skutt.

Jag la disk i blöt och sen städade jag skithuset när jag skulle borsta tänderna, det blir ofta så för mig, jag kan inte bara göra en sak därinne, nej då nej då, då ska det städas..kl 8 på en söndagmorgon!

På Twitter är mina vänner vakna till sent, upp väldigt tidigt och då är det aldrig "tyst" därinne jämfört med Facebook, där kan det vara tyst kl 00.00 och inte en jävel inne förrän runt 10. En skillnad och då har jag ändå mer vänner på Facebook än Twitter..eller följare och twänner som det heter. På Twitter lever jag ut, där kan jag skriva precis vad jag vill, på Facebook håller jag igen.

Idag skiner solen så det kanske blir en promenad sen när jag städat färdigt för städa ska jag!

Förresten. Tävlingen om en ommålning för min väns föräldrars hus är inte över och närmar sig med stormsteg till topp 5 som krävs för att ha en chans att vinna! Rösta nu för bövelen! Det går att rösta varje dag så please, "slösa" 2 sekunder av ditt liv och gör en god gärning! Huset är vackert men kan bli vackrare med färg! Tävlingen är HÄR! Tack!




Må du brinna i helvetet!

Jag såg att flera hade lagt ut ett videoklipp och att det upprörde flera. Jag klickade på en länk på Twitter och fick se ett 4 minuter långt klipp, jag kunde inte se mer än 1 minut innan tårarna trillade ner på min kind.

Vet inte om ni sett det och nu är det borttaget på Youtube tror jag. Det var i alla fall en 18-årig mamma som misshandlade sitt 10 månader gamla barn, barnet skrek, mamman drämde flera gånger en kudde på honom/henne medan barnet fortfarande skrek, örfilade och sparkade till och med..barnet låg ner. Medan allt detta skedde stod en vän till mamman och filmade alltihop, barn fanns i rummet och INGEN gjorde något! Hon som filmade skrek mammans namn flera gånger och efter skakade jag bara, varför gjorde hon inget? Sen läste jag artikeln i Aftonbladet. Vännen hade filmat för att sätta dit mamman och gick sedan till polisen med den..men 4 minuter?? Är inte det medhjälp när man inget gör nåt??

I alla fall så läste jag också i artikeln att mamman har avtjänat sitt straff i november och då ska en domstol besluta sig för om hon ska få tillbaka barnet. Vadå tillbaka?!! Hon ska ta mig fan inte ha barn! Barnet ska inte ha henne som morsa, hon/han ska få ha en trygg uppväxt och ska inte ens behöva träffa fanskapet igen. Jag blir så arg!

Må fanskapet brinna i helvetet!


Sicket folk!

Jag var på ICA idag för första gången på en vecka. Det såg ut som vanligt. Dock gick en påse med kattmat sönder i kassan och kassörskan fokuserade så mycket på den där trasiga påsen att hon glömde att ta betalt för den märkte jag på kvittot när jag kom hem, göttans! Sparade hela 53 spänn på det.

När jag skulle gå ner till tvättstugan för att kolla om det verkligen var idag jag skulle tvätta så hörde jag från 1:a våningen: "HALLÅ!" Jag tittade upp och då står det en äldre dam där med två unga tjejer med en bibel i handen. Hon vrålade: "BOR DU HÄR?!!" Ja det gör jag, jag ska ner till tvättstugan skrek jag tillbaka, eller näe det gjorde jag inte men sa det vänligt. Jag gick ner och jodå kl 17-22 har jag tvättstugan. När jag gick upp igen så hörde jag: "HALLÅ?! Bor du här?!" Jag gick upp till henne och hon tog i hand, sa vad hon hette och jag sa var jag bodde i huset. Hon berättade då om dom här unga tjejerna att hon minsann inte släpper in nån. Det kom ner ett yngre par från ovanvåningen och hon stoppade dom, "bor ni här?!" Dom såg helt förskräckta ut och dom nickade.

Då berättade kärringen, förlåt, den äldre damen att hon varit väktare (måste vart på 1800-talet tänkte jag) i 18 år och vill ha bort buset från området. Och att hennes son minsann var kriminalpolis i Göteborg! Hon berättade också att det hade kommit en man och ringt på, han hade en lapp i handen. Ja det där vanliga att hans mor var sjuk, hans syster låg i en buske heldöd eller att hans farbrors frus ena halvsyster måste komma till Sverige. Kärringen, förlåt, den äldre damen hade förklarat men han fattade inte språket men när hon sa att hon skulle ringa polisen så fick han fart. Snacka om att den här äldre damen tagit med sig jobbet hem en si sådär 100 år efter pension! Jag får helt enkelt ta med bevis i fickan och slänga upp framför henne varje gång jag möter henne för annars kommer la det där: "HALLÅ?!! BOR DU HÄR??!"

I alla fall så var jag nere i förrådet förut och fixade lite mer plats till min dotters saker som ska in där. Till alla eventuella tjuvar, det är inget av värde! Nu vet ni det.

Vet ni vad jag ska köpa när jag får min första lön? Jo en jävla persienn! Ja det ska jag för igår hängde den på trekvart för att snöret är av. Imorse skruvade jag isär fönsterhelvetet och tog ner persiennen, ja inte bort utan ner så man åtminstone kan vinkla den.

Just det ja. Jag såg nåt nytt på ICA..


Kärlek..in my ass, min kärlek är inte rosa! Den är grabbig! Om jag nu hade haft en kärlek vill säga. Men god var den måste jag säga. Slut på reklam.

 

Imorse vaknade jag förresten kl 7 men låg kvar i sängen till 10.30, så underbart! Jag gick på toa två gånger men då var det inga katter som krafsade eller dunsade sina små nosar mot dörren, dom sov så gott så.

 

Lördag idag gott folk, det är fan massa yaaaay på det!

 

 

 


Helg ffs!

Nu har jag sovit 1.5 timme efter den intensiva dagen. Man hann liksom inte att bli trött eftersom man hade att göra hela tiden. Sånt gillas, det gör dock inte min rygg och mina fötter.

När jag kom imorse (jag var först på plats) så föreställde jag mig att det skulle se ut som hej kom och hjälp mig men antingen städade dom mycket själva eller också festade dom inte så hårt som vi trodde att dom skulle göra. Eller också har vi en annan anledning, vädret! Det pissade väl ner hela natten antar jag. Det var mest inne i tältet det såg ut som om en orkan gått fram.

Det har flutit på bra hela dan, vi fick undan mycket, städat ett helt hus, bäddat 5 sängar, kollat runt i huset om det inte ligger en avdäckad man/kvinna eller nåt annat otrevligt. Men icke. Kl 7 kom den första ner och ville ha frukost, dock var det inte så många som åt nåt till sitt kaffe.

Detta är en bastu, en av dom minsta jag sett faktiskt.

 

Sen var det kaffe, kaffe, kaffe och sen lunch. Dom fick färsk rökt lax från fiskaffären här istan, potatis och god sås. Fint sare va!

Bortdukning av lunch, kolla så dom fina linnedukarna klarat sig, diska allt (diskmaskin) och sen runt 13.15 åkte jag hem. Jag slutade ju 13. Tiden där går fort!

 

Fina fisken!

Nu har jag alltså sovit och tagit helg, en helg som arbetande visstidsanställd! Jag ska tillbaka till det där stället på måndag. Det känns bra.

 

Hoppas att er fredag har varit bra.

 

 


FREDAG!

Jodå, jag lade mig runt 20, somnade runt 21 och sov nästan hela natten, vaknade 3.15, en hel kvart tidigare! Jag är rätt utvilad. Blev lite trött när jag såg att nån av katterna (läs Nogger) bitit av ett snöre till en persienn så den får jag inte upp nu. Suck!

Inatt drömde jag om flator, vi var på fest. Jag skulle ha fått till det när jag upptäckte att ja..näe lite för mycket info kanske. Detta är ju en barnvänlig blogg *host*. I alla fall så skulle jag raka muttan i skogen! (icke en barnvänlig blogg mer) men då såg jag att skogen var så gles att alla Lidls kunder skulle sett muttan. Så det sket sig.

Sen var jag i en buss helt plötsligt och flatorna. Tror att jag sett för mycket på Lip Service (en flatserie) för där hånglade jag med en gift tjej och hennes fru var med på bussen. Ja dom gör mycket sånt i den serien. Flator alltså (himlar mä ögera).


Idag blir det en intensiv dag tror jag, hellre det än att jag ska somna med huvudet i handflatan och dunsa ner i bordet när jag känner mig avslappnad. Kolsvart är det ute också. Inte kul men det blir väl ljusare...antar jag.

Ha en sketbra dag alla så ses vi här i eftermiddag, okej? Bra!



Heltslut.nu

Var ju inga problem att gå upp kl 5 imorse. Jag har haft att göra mest hela dagen. Stor fest väntar ikväll och det har legat över folk sen i tisdags (tror jag) och idag kommer resten. Ett stort partytält är rest och det ska då få plats 90 pers i det.

Så här ser det ut utanför. Här har jag gått en mil och slängt sopor eller nåt sånt.

 

3 våningar och jag kan säga så här, efter att ha varit ute i pissregnet och gått in i matsalen från partytältet (jag och en jobbarkompis fixade pappersdukarna till dom sketlånga långborden) kan jag säga att parketten i matsalen kommer inte vara så fin, om dom nu inte går runt och in från framsidan då. Jaja det skiter dom i, vi som börjar kl 5 imorgon bitti kommer ha att göra. Alla kylskåp är fyllda med öl och vin. Jag antar att alla kommer vara urdruckna. Nåja, jag har helg sen så det är bara att slita från morgon till middag sen stupar jag i säng i några timmar.

 

Idag har det varit kul, det har flutit på bra med frukost, borttagning av frukost och kaffe.

 

Sen var det dukning till lunchen som bestod av lasagne. Vi lagar inte, det är catering och vi bara fixar fram det och lite annat. En halvtimme ska allt tas bort och kaffe ska göras till eftermiddagen..igen liksom. Kaffe är tydligen det som folket lever på..och Loca!

 

Nåja, höjdarna trivs nog för dom återkommer. Jag är helt slut, jag har ont överallt, är skittrött och det kommer bli en tidig kväll igen för att orka upp i ottan. Men jag trivs som fan på det där stället!

 

Ha en göttans kväll så bloggar jag mer imorgon. Ha det!

 

 


Först med mycket

Barack Obama han är inte bara den första svarta presidenten i USA, han är också den första presidenten att stödja äktenskap mellan samkönade! Hur häftigt är inte det liksom.

Sen om det är för att fler ska rösta på honom skiter jag i, han står för vad han tycker. Att homosexulla BORDE få gifta sig. Det är stort, mycket stort!

Heterofolket kanske bara suckar och tycker att det är mycket drama, mycket publicitet om homosexuella osv. Men då ska ni också sätta er in i hur världens ser ut när det kommer till oss homosexuella. Vi i Sverige har kommit väldigt långt jämfört med många andra länder. Att det finns länder som tar död på homosexuella för att dom just inte är hetero. Så sjukt, så jävla sjukt!

Man väljer inte att bli homosexuell, glöm inte det men jag är förbannat glad över att jag är det, glöm inte det heller!

Debatter, artiklar och annat MÅSTE komma fram för att folk ska få mer kunskap. Se till er själva, exakt samma är det för oss utom att den vi blir kär i är av samma kön, annars är det exakt samma sak! Glöm inte det heller.





Hej litet barn

Att börja jobba heltid som jag inte gjort på 4 år kan tydligen vara jobbigt för kroppen. Eller kanske mer att jag går upp så tidigt. Gick ju upp 4.30 igår och kl 19.30 sa jag godnatt till Facebook och Twitter, orkade inte hålla mig vaken. Då hade jag alltså missat "Arga snickaren", ""Tv4-nyheterna" och lite annat men är man trött så ska man gå och lägga sig.

Jag somnade dock runt 20.30 tror jag eller om det var 21 men i alla fall, klockan 21 liksom, när hände det sist då?
Jag sov också hela natten till 5.10. Jag vaknade med ett ryck och fick för mig att jag hade försovit mig. Men det hade jag ju inte, hade ju ställt klockan på 5.30, lite sovmorgon alltså.

Min dröm var lika knepig som oftast. Min dotter gick i lågstadiet och hade nekats få en macka med rödbetssallad på hos någon jag inte kände. Tanten hade gett henne medwurst istället. Sen helt plötsligt bodde vi i Stockholm och Ewa hade också flyttat med. Vi gick på Stockholms gator och jag frågade vad vi skulle göra. "Jag ska ha tag på en speciell korv" säger Ewa då...o...kej. Här erbjuder Stockholm hur mycket som helst och Ewa ska bara ha tag på en korvjävel. Okej okej. Vet inte om vi hittade den för sen vaknade jag.

Idag pissar det inte ner. Solen är framme minsann. Hoppas det pissar ner ikväll dock för då kanske folket i det "mäktiga huset" sitter inne och inte kastar flaskor över hela trädgården som vi sen får plocka upp. Vuxna folk!

Ikväll kommer jag nog somna runt 19 för jag ska upp 3.30 imorgon bitti så ja. Men det känns bra, jag får riktig lön..kanske inte lika mycket som om jag skulle gått hela månaden men tusen kronor mer denna månaden är i alla fall mer än jag haft i 3.5 år. Då går det alldeles utmärkt att gå upp i ottan, det är värt det kan jag tala om.

Ha en bra dag alla, återkommer efter 15.30 någon gång.

Och glöm nu inte att hjälpa min vän och rösta på hennes föräldrars hus för en ommålning! Tack som FAN!

HÄR!



Piss, här vare piss!

Detta vaknade jag till idag.

Det var ju inte riktigt vad jag ville ha. Detta var ungefär 4.45 i morse, jag tänkte att det kunde bli bättre. Istället blev det bara sämre. Det pissade ner, det verkligen pissade ner mest hela dan! Inget skoj, inget skoj alls faktiskt!

 

Idag har tiden gått lite saktare. Jag har tagit ett hus själv, jag har pratat med lite boende om saker som jag sen framförde till "Utropstecknet".

 

Imorgon ska jag vara på "mäktiga huset" och även på fredag då. Imorgon ska jag vara där kl 7 och kl 5 på fredag. Jag kommer säkert att stupa i säng så fort jag kommer hem på fredag. Men idag är det onsdag, mitt i veckan. Det har gått fort tycker jag. Första veckan är snart gjord.

 

Förresten, vill ni hjälpa mig att hjälpa en vän? Hennes föräldrar är med i en tävling om en ommålning av deras hus. Huset är vackert men det skulle bli mycket vackrare med en nymålad fasad eller hur?? Precis! Dom ligger på plats nr 9 och ligger dom på plats nr 5 innan den 20:e maj så har dom en chans! Så gå in på den här länken och rösta, det tar endast 2 sekunder av ditt liv. Nästa gång kan det vara du som behöver hjälp.

HÄR hittar du sidan! Tack så väldigt mycket!

 

 

 


I think I´m in love

Jag kan inte sluta att tänka på henne, jag kan inte sluta att vara nyfiken på henne. Hon verkar ha det där lilla extra som ingen annan har. Hon har säkert fel och brister som dom flesta men det är väl det som är charmigt.

Jag såg henne runt 16 igår, hennes avatar var underbar, ren, naturlig och inte alls så spacklad. Jag har hört att hon är smart, har högt IQ. Hon är lång och smal, jag gillar egentligen inte så långa, inte så tunna heller men hon..hon slår nog allt jag kunnat föreställa mig. Jag vill ha henne! Jag SKA ha henne, jag ska göra allt i min makt!

Samsung Galaxy note heter hon och är något i hästväg. Bättre prestanda, bättre skärm, bättre upplösning och allt, japp hon verkar slå Iphone! Något stor att hålla i men så praktisk ändå. Hade hon inte varit så tunn så hade jag inte kunnat hålla henne i handen och prata i den. Det är nog mer en mansmobil men va fan, jag gillar utmaningar. Jag SKA ha henne en dag, en vacker dag. Dock inte idag då för det pissar ner ute. Regnet är här efter några dagars soliga dagar.

Förövrigt gick jag upp 4.30 idag. Måste ju lixom bli trött till imorgon kväll då jag nog måste gå och lägga mig kl 20 för att orka gå upp kl 4. Igår somnade jag runt 22. Det går bra nu.

Ha en bra dag!



Tjo!

Ja då var andra dagen gjord. Den här dagen var inte veckans längsta, nej för bövelen, den var ju inte så kort att jag inte hann att äta upp mackorna på frukost, nej inte så kort men jag tog en trappuppgång i ett höghus, källargången och sen var det frukost. Efter frukost åkte jag med "Utropstecknet" till olika ställen för att lämna och hämta upp beställningar, lämnade tidsrapporter och sen till ett ställe som man kan få hämta ut arbetsskor. Det gjorde jag. Jättefina!

Jorå det är arbetsskor. Ser ut som gympaskor och ja..det är det...fast med stålhätta där fram! Jag har aldrigt haft storlek 40 ever men dessa är det, klämmer i tårna gör dom också, dom domnar av och sen sover dom fram till du tar av dom men fina är dom!

Efter jobbet åkte jag till min dotter för att återlämna hennes bil, trodde det skulle bli så liksom, bara lämna, hon skulle skjutsa mig hem och sen var det bra med det men nej då. När jag ringde på öppnade hennes pojkvän helt nyvaken. Dom åkte tidigt från Sthlm imorse och hade väl varit hemma några timmar, sovit i 1.5 timme och min dotter sov fortfarande när jag klev in. Han väckte henne och sen ..ja sen låg hon kvar i nån timme. Vi pratade om deras Stockholmsbesök, om lägenheten och lite minnen från Sthlm som jag haft, uteslöt en hel del dock. Mitt ex bor där.

Sen skjutsade dom hem mig så jag var hemma 2 timmar efter jag slutade.

Idag fick jag veta att på fredag ska jag då jobba i det "mäktiga huset" och tror ni jag börjar kl 7 eller? Hell no, jag börjar kl 5! Jo jag skrev F E M! Det är fyllekajorna från festen innan som ska ha frukost och frukost serveras mellan 7-8.30. Innan det ska vi ha städat hela undervåningen där vi säkert kommer att få..ja städa rätt rejält Dom ska ha konferens kl 9 och då ska det vara städat i konferensrummet och sen står vi där på rad och vrålar god morgon allt vi kan, dom som tar sig åt huvudet vet vi har ont i det. Det vet vi!

Imorgon och framåt ska jag åka redan kl 6.15 på morgonen, jag åker med "Utropstecknet" som ska vara den som låser upp, gör kaffe och välkomnar alla, jag har inte råd att åka buss och än är det lite kallt och långt att cykla. Orkar inte! Hela förra sommaren cyklade jag dit..och ja, det var jobbigt. Jag ska cykla..men inte än.

Ja det var allt för idag. Godnatt



Gå och lägg er!

Jag gick upp kl 5, var skittrött trots att jag gick och la mig tidigare än i förrgår. Gick faktiskt inte upp direkt utan kollade Twitter i mobilen först i några minuter. Folket där är uppe till tidigt på morgonen. I alla fall så gick jag upp till slut. 5.15 öppnade jag balkongdörren och strax efter hör jag: "Klipp klapp klipp klapp klipp klapp", kollade. Ja då är det två kvinnor som väldigt hurtigt går med stavar och pratar med varandra. Asså, vet dom ens vad klockan är? Har dom gått sen igår? Ger mig sjutton på att dom gick ut innan barnen vaknade och står så där äckligt pigga vid deras sängkanter och väcker dom med skönsång och luktar nydushade om en timme. Herregud, varför går man ut så tidigt?

Jag skulle inte ens komma på tanken att gå ut så tidigt, inte heller med stavar, inte hurtigt och jag skulle heller inte fråga en kompis om hon ville följa med. Jag har nog inte ens såna vänner som skulle hoppa på idén. Gå och lägg er för bövelen!

Ja idag är det tisdag, veckans längsta dag tycker jag, hoppas att jag har att göra hela dagen. Det är ett höghus till det vet jag sen..ja sen får vi se vad som hittas på för mig.

Går ni ut kl 5 på morgonen med stavar? Säg att ni inte är så äckligt hurtiga please!


Första dagen

Jag ljuger om jag säger att jag är skitpigg, att inte min rygg gör ont och att mina fötter inte alls gör ont heller, för det är precis det motsatta!

Jag var på jobbet redan 6.40, man vill ju ha parkering liksom så jodå, det fanns allt när jag kom, rätt många faktiskt, eller ja, alla var lediga kan vi säga.

Eftersom den ordinarie städaren var någon annanstans idag, ja på det mäktiga huset faktiskt så fick jag då ta ett höghus själv. Det gör mig inget som jag skrivit många gånger förut. Jag mindes alla moment. Hissdörrfönster, entrédörrsfönster, moppa alla våningar, alla jävla trappor (7 våningar), smeka räcket, slicka lite på dom och känna vad folket hade smetat in för nåt denna gång..eller näe. Jag sopade också såklart, tog bort entrémattan, sopade där också. Tog källargången, fönstren nere i källaren och även under dom jävla mattorna.

Hej vad min rygg strejkar nu men wtf, jag har en provanställning! Då kan man gå över gränsen lite men bara lite.

Sen städade jag även inne på kontoret, borstade svep, tvättade dom, hängde upp microdukar i torkskåp, la svep i backar och in med nästa gäng.

Satte på diskmaskinen..som visade sig vara på intensiv som nästan tog 2.5 timmar men helvete vad rent porslinet blev ska jag be och tala om! Imorgon blir det på snabb.

En del var glada över att se mig, andra hälsade inte och ignorerade mig hele dan men det skiter jag i. Gör ert jobb så gör jag mitt liksom, så kan vi säga!

När jag var längst upp på vindsvåningen så ringde min chef och tyckte att jag skulle komma ner och skriva på lite papper för han var tvungen att sticka iväg. Jag låtsades att hissen var paj och sprang ner alla våningar men sen var hissen lagad i min fantasi när jag skulle upp igen. Får inte förta mig liksom, dumt ju.

Idag kommer jag somna ovaggad och jag kommer nynna "Edelweiss" som jag sen kommer somna av. Jonna Blund lär inte behövas nu, hon har inte varit hos mig på länge, jag måste lukta illa eller nåt.

Nåja, lite uppdatering så här första dagen!

Tjo!



Måndag!

Igår kväll trodde jag det skulle gå hur dåligt som helst att somna, många tankar som virvlade omkring i huvudet men döm om min förvåning när jag somnade strax efter 23 och sov hela natten! Imorse vaknade jag visserligen med ett ryck, alarmet fick mig att tro att nån jävel ringde och väckte mig. Detta alarmet kan väcka upp döda, få alla maskar ur jorden och tro att det är på land dom ska leva resten av sina liv och det skulle säkert kunna få igång en jordbävning om man nu hade bott i ett sånt område där det härjar sånt, då kanske!

Jag hade ställt klockan på 5 och det var också då jag gick upp utan gnäll. Ute sken solen, bara det liksom, det var ljust ute! Sist när jag jobbade var det så där jättemörksvart liksom, det var också snö, iskallt så snoret kunde agera istappar hur lätt som helst. Nu behövs bara en vårjacka, ja inte bara men som..ja..som jacka.

Det ska bli kul att återse jobbarkompisarna, ja i alla fall dom flesta, dom andra ignorerar jag så mycket som möjligt.

Nu kanske det kommer en livligare blogg igen, en blogg full av...liv. Mycket har jag ju skrivit om förut men ja, det kanske händer lite mer för mig om dagarna. Ica kanske inte kommer vara lika aktuellt mitt på dagarna.

Aja, ni märker vad det blir. Ni hänger väl med? Bra!

Nu ska jag klä på mig och fixa till mig. Vi hörs i eftermiddag!

Ha en förbannat underbar måndag alla söthuvuden!



Då var det klart!

Jag pratade med dottern precis, dom åkte ju upp för att titta på lägenheter och nu är det klart. Kl 15 skrev dom på kontraktet för en lägenhet, deposition är lagt och dom har till och med fått nycklar. Jag tänker inte skriva ut var lägenheten ligger för jag känner ju inte alla som läser min blogg, hoppas att det är helt okej för er. Ni kan vara vilka dårar som helst även om jag inte vill tro det.

Jag kommer åka upp i sommar i alla fall. Eftersom jag inte kommer ha semester så kommer det bara bli över en helg men den helgen tänker jag umgås med min dotter så mycket som det bara går även om jag har massa kompisar däruppe. Som tur är bor man ju bra så det går att åka upp utan att byta allt för många gånger. Det går även bussar nästan direkt upp så det kommer nog inte vara några problem och jag tror nog att hon kommer att komma ner när hon har tid, lust, längtar efter mamma osv.

Lägenheten dom får hyra är möblerad så det gäller att hitta någonstans att ställa alla dotterns grejer. Jag kan låna lite av hennes saker sålänge. Mitt förråd är inte fullt så där går det också in en del.

Det blir nog bra det här (intalar mig det).


En av sex utvalda

Jag är på ett ställe som heter "Blogstart". Där kan alla som har blogg (jo det är sant) registrera sig. Man samlar poäng och klickar man på ett antal slumpade bloggar så kan det hända att man blir utvald. Det blev jag. Första nyhetsmailet nådde ut till över 12000 bloggar. Jag var en av sex som hade klickat på 150 bloggar varje dag i en vecka. Då lyfts man fram.


Att jag har en hbt-vänlig blogg betyder nog att jag inte bloggar så mycket om just hbt, jag är bara flata, det är väl enda skillnaden. Sen att jag lägger upp foton på pussande tjejer och delger er om folk jag tar hem är ju också hbt, eftersom vi båda är tjejer men det är ju naturligt i min värld.

Detta tyckte jag var roligt! Hoppas på fler besökare nu bara för det. Tack "Blogstart" för detta!


Tvätt, här vare tvätt!

Tvättstugan idag då. Ni minns hur tumlaren såg ut förra veckan va? Jag fotade ju det, såg ni det inte så ja..ja då missade ni det.

Här är nya.

När jag såg detta så tänkte jag..är det inte samma? Näe det kan det ju inte vara. Då kom jag på det! Exakt samma har vi på jobbet. Jag har ju liksom glott på det där ett antal gånger under dom 8 månader jag jobbade där första perioden. Det var ju liksom mitt kall i livet.

 

Dom har en tvättmaskin som ser ut så här, vi har en tumlare. Tvättmaskinen är just för saker man kan förpreparera, detta..ja denna kan vi nog bara torka i. Jag öppnade och jävlar vad stor den var inuti, man kunde lätt ha gömt en hel flyktingförläggning där, det var till och med lampa.  Så fin så. Jag hade förra gången glömt att skruva åt sköljmedelsflaskan ordentligt så det var sköljmedel i hela påsen, jag sköljde ur det där och slängde in påsen i tumlaren. Dålig tumlare för påsen var fortfarande fuktig när jag tog ut den 1 minut senare.

 

Sen när jag skulle ta i tvättmedel så fick jag lite problem.

 

Om man har en tvättmedelsförpackning som är pygméliten så går det alldeles utmärkt att hälla medel i facken men har man en lite större pygméförpackning så får man problem, eftersom tumlaren går ut en bit så är det FÖRJÄVLA svårt att hälla utan att det kommer utanför. Behöver jag säga att vaktmästarna är karlar? Behöver inte det va? Men det funkade till slut.

 

Nu är jag klar med det och nu har jag rena arbetskläder till på måndag. Blir göttans det!

 

I tvättstugan satt jag en timme, spelade golf och pratade med folk på Twitter. Så kul!

 

Ha en förjävla bra kväll.

 

 


Hemma igen då

Vi åkte redan 8.20 för kl 8 var dottern klar hemma och satt och trummade med fingrarna på köksbordet och jag hade ju gått ut så det var bara att åka. Det är 4 mil och tar en halvtimme, tåget skulle gå 9.30.

Vi var ju väldigt tidigt ute så att säga. Dottern var tvungen att göra nr 2 och tar det över 3 timmar med tåg upp så måste man ju göra det innan och på tåget gör hon tydligen inte sånt, pinsamt ni vet. Så ja..


Har man en mamma som fotar det mesta så får man räkna med att..ja att allt fotas.

 

Sen var det ju lite dötid.

 

 

 

Solen sken men det blåste halv storm. Vi skulle gå ut och vänta.

 

 


I förrgår var hon hos en kompis som kan det där med hår så min dotter gjorde en hårförlängning.

När vi stod där i några minuter så kom det ett tåg, det stod att det skulle till Uppsala via Sthlm eller hur det nu var, men den skulle komma lite tidigare än det tänkta tåget så vi blev lite osäkra. Tåget såg ut som att det fanns djur ombord, getter, krokodiler, bävrar och annat farligt. Vi gick in igen.

Dotterns pojkvän som skulle med upp (dom ska ju bli sambos däruppe) åkte från Göteborg och skulle sitta på samma tåg. Hon ringde och frågade om han satt i djurvagnen men nej det var inte det tåget. Sicken tur!

 

Det kom in, hon steg på, jag vinkade på pojkvännen och sen åkte dom, jag tog bilen, satte på stereon, sjöng med, headbangade i ratten, låtsades som att jag fyllekörde, sicksack över hela körbanan, stångade vajerräcket och så..eller också skojar jag bara..det var trästaket...eller näe.

 

När jag kom hem kom jag på att jag nu skulle passa på att åka till tippen med massa skit, så jag gick in i klädkammaren, slängde alla mina kjolar, trasiga nätstrumpor som det är hål i grenen, fort ska det gå! Eller näe, men en massa skit blev det, bära ner skiten, hämta mer, in i förrådet och se om det var nåt där som man kunde slänga och sen åkte jag då till tippen. Det är lördag, dom flesta är lediga och då kom naturligtvis alla på idén att åka till tippen. En del slängde skit, andra slängde sina fruar, en man stod och funderade på i vilken container han skulle slänga henne, han bestämde sig för brännbart. Eller också skoja jag där också.

 

Sen åkte jag hem, så nu sitter jag här skittrött men känner mig nyttig. Kl 17 ska jag tvätta så jag ska nog vila några timmar, eller om jag sover till 16.50 kanske. Får se.

 

Hoppas att ni får en förjävla underbar lördag!

 

 


Vad gör man inte..

I går kväll fick jag ett sms av dottern: "Vad gör du imorgon?" Jag skrev att jag inte skulle göra nåt utom att tvätta kl 17..sen kom det "Det går inga bussar till grannstaden och jag ska med tåget". Då visste jag att det handlade om i ottan typ.

Det kom fram att hon skulle med tåget 9.30 och behövde ju komma dit. Jag erbjöd mig att skjutsa henne till tåget 4 mil bort. Hon ska..ja jag vet inte vart hon ska, antagligen upp och skriva på lägenhetskontrakt, det är vad jag tror.

Hon blev jätteglad så ja, 8.30 blir jag hämtad så ska vi åka till grannstaden då.

Imorse vaknade jag 6.40, det är ju jättenormalt att vakna då, särskilt som klockan skulle ringa 7.30. Normalt folk kanske skulle ha somnat om, men heter man Sune och är från vettet så ligger man och spelar på mobilen istället. Det är ju alldeles normalt särskilt som man somnade 3 och ska köra 8 mil, japp så är det.

Men jag tar alla tillfällen till att umgås med min dotter eftersom det kommer ske flytt om 3 veckor. Självklart kommer jag att åka upp och hälsa på under dom här 10 veckorna som hon kommer först och främst vara där uppe. Mamma kommer man inte undan.

Ska passa på att åka till tippen också idag när jag har bil, det är massor som ska slängas hos mig.

Ja, jag återkommer när jag har tid över.


Jooooråsåatteeee

Kl 7.10 ringde klockan, melodin från helvetet och jag lovar er, jag var uppe på en halv sekund. Jag är inte van vid den här mobilens alarm liksom, jag har inte jobbat på 2 månader för bövelen.

Hoppade in i duschen och sket i att fixa håret, tryckte ner håret med en keps bara.

9.30 var jag på jobbet och där skrev jag på provanställningspapper..eller vänta, det var det ju inte, det var vanlig anställning, fel papper alltså, något annat hade handläggaren inte med. Inga koder heller som behövs för att Samhall ska anställa mig. Koder på hur mycket mupp jag är liksom..eller näe. För min rygg, för min hörsel och magen. Dom var inte med alltså. Dom måste vara med, man måste ha ett funktionshinder för att få jobba där, jag har då tre. Hoppas innerligt att handläggaren delger resten till min chef för annars går det åt skogen. Och åt skogen vill man ju inte att det ska gå...liksom.

För att det inte ska bli ett för stort glapp i ekonomin mellan aktivitetsstöd och lön (aktivitetsstödet är förskott och lönen efterskott) så räknade vi lite på det hela och jag ska då alltså börja på måndag kl 7! Heltid minsann, ja det är jag tvungen till sen Försäkringskassan kastade ut mig för 2 år sen, jag har ju inte diskbråck länge..tydligen men smärtan är densamma. Skitsamma, jag är rätt glad över att inte ha nåt med dom att göra, dom kan liksom..ja liksom äta bajs!

Jag ska gå upp i ottan på måndag men det skiter jag i för jag har banne mig en anställning! Jag ska svabba golv, trappor, smeka namntavlor, ta bort diverse mojs från entrédörrar och förhoppningsvis vara på flera olika ställen utanför området. Typ stå lutad mot en dörrpost, dra ut tuggummit i slow motion och slänga med mitt långa och blonda hår (som jag förövrigt inte har), så ska jag göra överallt!

Jag ska få jobbarkompisar, jag ska få skoja med dom, jag ska få dunka dom i ryggen när dom gjort nåt bra, jag ska stänga av hörapparaten när jag hör nåt jag inte vill höra, så ska jag göra..överallt!

Nu hoppas jag bara att min mage inte ska stressa upp sig för mycket så jag får sitta på skithuset och inte komma iväg, jag ska lura den, jag ska lura den att jag är fortfarande är arbetslös..men antagligen kan jag inte lura den eftersom jag kommer äta frukost kl 9, jag äter inte frukost i vanliga fall. Sen ska jag somna till Bolibompa varje kväll..och sen börjar det om varje dag.

Japp, det är fritt fram att gratulera mig här..faktiskt! Yaaay!









Dagen

Jodå, jag hittade allt till stället där jag skulle på kursen, jag behövde inte ens ha på GPS:en, damn liksom!

Dagen flöt på, jag fick information i hur man blir instruktör i städ. Nu skrattar ni säkert, vadå liksom, städa kan väl alla? Då har ni aldrig städat på andra ställen än hemma. Det finns många regler, städsystem, färgsystem, förkortningar och annat. Nu ska jag tydligen bli instruktör då, eller åtminstone ha den utbildningen i fall någon dag.

Kursledaren känner jag lite sen innan då hon har kontoret på samma ställe där jag jobbade i 8 månader. Hon var skitbra på att lära ut, rätt kvinna på rätt plats helt enkelt.

Sen var det mat, det hade dom skickat efter från ett ställe i stan, sist jag var på kurs åt vi där på plats, skitbra mat, skitgott och helt gratis, i alla fall för oss som var på kursen.

Det var praktiska övningar, jag skulle demonstera hur en dammsugare fungerar. Man ska kolla så sladden är hel, om påsen är full, skit i dammsugaren, slangen och annat. Ergonomiska ställningar osv.

Ja hela dagen flöt bra och det gick fort som attan. Vi var bara 3 stycken. Ja det var vi som blev utvalda liksom.

Sen åkte jag hem.

Ja jag vet, jag fotade medan jag körde men det var lugnt, jag är kvinna, kan göra två saker samtidigt faktiskt!

 

Jag kom tillbaka till Samhall istan för att lämna bilen och åka med en kommande kollega hem. När vi skulle sätta oss i bilen så ringde min handläggare på AF och ÄNTLIGEN har fd chefen och han kommit överens om tid. Imorgon 9.30 ska jag skriva på papper om provanställning. Får se när det blir, kan bli på måndag, hoppas på det! Det är fan massa yaaaaay på det vill jag lova!

 

Nu är jag så trött att jag lätt skulle kunna sova för natten men då vaknar jag la kl 4 och får rulla tummarna tills jag ska åka med bussen tillbaka till Samhall här i stan.

 

Har ni haft en bra dag? Haft sol? Ja det har vi haft också faktiskt och då är man inomhus liksom.

 

 


Uppe!

Gud så svårt det var att somna i rätt tid inatt, jag som brukar somna både 1,2 och 3. Men det gick, någongång efter midnatt somnade jag, vaknade runt 4 av att Nogger hade attackerat en tidning så när jag kom upp så var det små små tidningsbitar över hela hallen, helt underbart..eller inte.

Kl 6 vaknade jag med ett ryck igen och då var det alarmet, det fanns att välja mellan melodi, röst och melodi + röst. Tur jag bara tog melodi för hade det börjat väsa i örat på mig att jag typ skulle gå upp så hade jag fan trott att jag var på krogen inatt och fått med mig nån hem jag inte mindes att jag tog hem.

In i duschen och sen fixa håret. Så nu sitter jag här i lugn och ro.

Ute skiner solen och måsarna skränar. Så jävla synd att man ska sitta inne på en kurs hela dan då. "Hur man lär ut lokalvård". Ja det kan man väl inte göra ute antar jag. Hoppas det blir många pauser så man kan njuta av det fina vädret.

Hoppas ni får en helt underbar dag.



Ny energi!

Ja jösses vicken lång dag det blev på stan idag då! Jag och Ewa skulle bara till stan och lämna papper och kolla på skor. Hoho jaja.

Först hämtade jag ett paket från Buzzador på en mack.

Jag är en Buzzador (det står i ett häfte att jag ska säga det) och då får man testa på massa saker och sen ge bort för att dom i sin tur ska köpa i affären. Påsarna längst fram är det jag ska ge bort, resten ska jag ha själv! Fattar ni eller? JÄVLAR vad jag kan skita ner mina kläder nu, jag kan rulla mig i bajs, nyklippt gräs, lerpölar, dricka vin och hälla utanför, äta choklad och smeta in hela mig i det och sen ba TADAAAA Vanish, lita på rosa!

 

Sen gick jag och Ewa på stan då. Jag lämnade ett papper på soc, det tog 1 minut sen skulle Ewa kolla på skor, hon köpte fina lite högklackade skor, jag köpte dessa.

 

Ja jag tänkte ha dom på min nästa dejt, när det blir vet ingen fan.

 

Sen skulle hon ha nåt i klädväg också. Fina saker. Själv tänkte jag lite på dejten och tänkte att..ska jag få ligga så ska jag ha nåt fint under. Så det blev detta.

 

 

Dom byxorna och trosorna som hänger bredvid? Det blir väl nice? Får jag ligga nu? Det tror jag också!

 

Sen trodde jag att vi skulle gå hem men nej då, då fick Ewa för sig att hon ville klippa sig. In på en frisörsalong och fråga om det fanns några tider. 25 minuter senare fanns det och så länge gick vi till en sportaffär och köpte solglasögon..ja hon alltså. Sen gick hon och klippte sig, jag gick en stund till ICA, tillbaka till frisören och där satt jag och twittrade.

 

Där träffade jag på en kollega på mitt fd arbete, ja där jag nu ska få provanställning då. Då sa hon att jag ska på kurs imorgon kl 9, det visste jag ju, eller ja, inte tiden för den skulle chefen ringa till mig om i måndags, samtalet uteblev. Jag pratade med honom i morse och då sa han inget om tiden eller inte om kursen över huvudtaget faktiskt. Men som sagt, imorgon ska jag på kurs i grannstaden. Jag ska köra själv, utan bil, ja utan egen bil då..för det har jag ingen. Får se om jag hittar dit, det får bli att ta med en brun papperspåse att andas i på vägen, eller göra nr 2 i för att jag stressar så inombords. Gäller bara att jag inte andas i den efter det.

 

I alla fall så var Ewa klar, jättefin i håret och då ville hon bjuda på pizza!

 

Under all kebabsås finns det massa gott. Sparris tex. Man får tänka sig för när man kan äta sparris förstår ni. För ska du ha en dejt samma kväll eller kvällen efter och du hade tänkt att få ligga så ..ja då ska du INTE äta sparris för då luktar nederdelen av underkroppen peck, riktigt illa. Nu vet ni ifall ni inte visste det innan.

 

Nu är jag så mätt så nu ska jag inte äta förrän nästa gång! Hepp!

 

 

 


Solen skiner för fullt!

Inatt låg jag och pratade och löjlade mig på Twitter till kl 2, hon är nåt utöver det vanliga. Om ni tycker att jag är rolig och väldigt skev så är hon värre. Min tvillingsjäl när det gäller sånt alltså.

Jag vaknade 9.53 och en kvart efter ringde dom på AME och babblade på..dom hade inte hört att jag fått provanställning, bra handläggare på AF man har som sa att han skulle fixa det där med dom..eller inte. Sen ringde en annan från AF som var på AME och undrade hur det nu kommer att bli. Om JAG vet det? NEJ! För han på AF och min fd chef skyller lite på varann och då händer det ingenting.

Nåja, jag ska ringa min handläggare på AF kl 13 och nåde honom om han inte är tillgänglig då. Jag måste ju för bövelen skriva på papper att jag ska få anställning på mitt gamla jobb! Sengångare hela högen!

Idag skiner solen igen, underbart väder, jag och Ewa ska väl gå på stan lite är det tänkt. Lämna lite papper till soc och sen bara njuta av solen. Låta den få skina över mitt trötta och kritvita ansikte kanske. Det är tanken i alla fall.

Nu ska jag topsa öronen!



Det är marknad i stan!

Medan en del ligger helt däckade sen igår gick jag på marknaden med Ewa. Ute sken solen, det kändes varmt men jag tänkte att den lurades den där solen. Att gå i shorts och typ ett jättetunnt linne var inte att tänka på.

När jag kom ut så..ja då var det just det jag skulle ha haft på mig! Jag hade t-shirt, huvtröja och en vårjacka över det, SÅ fail, såååååå dumt och SÅ jävla varmt! Bada hade vart nåt.

Det första vi fick se var detta.

Åh LANGOS! Det har inte jag ätit sen jag var på min första Pridefestival, si sådär 2003 eller nåt. Då vi efter att ha sett paraden tog djurgårdsfärgan till Gröna Lund, DÄR åt jag langos och det var lite som sex, man ville bara ha mer. Jag har velat ha det sedan dess och nu då, NU sa både jag och Ewa att jodåsåatteee det fick bli när vi skulle gå hem.

 

Det var asmycket folk, det var asvarmt, det var samma saker som det alltid varit sen dom startade typ 1843 eller nåt. Och hundar, varför i helvete tar man med sig hundar in? Tror ägarna att dom njuter att nästan bli ihjältrampade? Dom blir stressade fattar ni väl! Hundägarna ska väl ändå inte vara därinne hela dan? Lämna dom hemma för bövelen!

 

Jag fick i alla fall det jag skulle ha.

 

 

Plastpåsar och gräddmandel, det är så mycket gött! Åtminstone mandeln. Jag köper det varje halvår.

 

Sen tröttnade vi så vi gick ut därifrån och då letade vi efter vår bil..den var inte så svår att hitta..

Langos blev det inga för det var för dyrt upptäckte vi sen.

 

Man måste få plats med benen liksom och detta var ifall vi köpte massor...liksom

 

Sen var vi på ICA, katterna behövde kattsand så dom kan göra sina behov igen och då köpte jag nåt som jag sett förut men aldrig köpt.

 

Blåbärschoklad som smakade...jordgubb, näääe det smakade nåt men är lite osäkert vad kände jag. Söt och sliskig så det förslår, hepp den köper jag inte igen.

 

Nu skulle man ju legat vid stranden, doppat stortån och sen skrivit på Twitter och Facebook att man badat, det skulle man!