Morrn!

Ja då var det måndag igen då, precis som för en vecka sen. Tiden går fort tycker jag.

Denna vecka har 4 arbetsdagar, det hade ju vart gött om den röda dagen inte låg på en torsdag utan fredag. Nu blir man lite avsnoppad liksom, folk som kanske partajar på onsdag kväll, ledig på torsdagen och sen gå och jobba en dag till innan man får ta helg. Lite sådär..knepigt vill jag säga.

Men men, jag har en visstidsanställning, jag håvar in lite mer pengar om än kanske inte denna månad men jag är glad! Jag är glad att det är måndag, jag är glad över att ha ett arbete, jag är till och med glad över att gå till ett arbete där jag kanske inte är omtyckt av alla, men vet ni, det skiter jag i! 2012 är mitt år. Nu ska jag bara hitta en flickvän i närheten av mig, eller ja, jag kommer ju inte springa benen av mig, kasta mig i armarna på första bästa och det behöver ju inte ske just nästa vecka eller heller inte detta halvår men ja..vi får se hur det blir med det.

Idag blir det då "mäktiga huset" igen, hurra! Även om det innebär att riva upp gamla sängkläder, bädda nytt, storstäda hela huset och ge nytt folk lite rum för natten så trivs jag. Folket där är trevliga, ingen osämja där inte, tiden går fort och man känner sig behövd!

Hoppas att ni får en helt underbar måndag tills vi ses här igen. Lova det! Bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback