Fredagsonsdag

Då har jag vaknat till liv efter att ha jobbat på "mäktiga huset" hela dagen. Min rygg bränner och gör ont men jag inbillar mig att den bara är otränad fast jag vet att disker är fel och förslitningar.

Idag har vi slitit upp sängkläder, bäddat nytt, städat och bett vatten åka ner lite fortare i duschar, torkat bort brunkräm från papperskorgar som nån tydligen inte orkade göra själv. Ja detta har vi gjort i samtliga 13 rum plus andra utrymmen. Vi har servat med kaffe, lunch och kaffe igen, diskat, dukat, dukat bort och allt annat däremellan.

Solen kom fram och vi pustade ut lite ute, vi är inte klara och på lördag kommer det nytt gäng som ska festa loss och då ska vi förbereda för det så jag kommer vara där även på fredag, skoj skoj.

När jag kom hem så stupade jag i säng, sov inte mer än 50 minuter men nu kommer jag i alla fall inte somna lagom till Bolibompa.

Jag läste nyss att Systembolaget i hela Sverige har problem med datatjofräset i kassorna. Eller åtminstone 75 % av bolagen. Herregud sicka problem folk kommer ha nu. Kl 19 ska dom ju bort hos Orvar och Signhild och hade tänkt att ha med en flaska rött till henne och en whisky till honom som present som tack för inbjudan. Dom hade också tänkt att köpa en back öl till sig själva att dela på, eller ja, Signe skulle dricka 4 stycken medan Sten-Lennart hade tänkt att dränka sina sorger med resten för äktenskapet med Signe är inte så bra och då är det bra att bränna bort lite hjärnceller men det kommer som vanligt sluta med att han däckar i nattamaten som serveras runt 22 eftersom dom nu vet att Sten-Lennart kommer att däcka och tänker på att han ju måste ha nåt i magen innan han gör det.

Men ja, nu får dom dricka sketet vatten och ingen är gladare än Signe för det för hon är trött på att Sten-Lennart ligger hela dagen efter och inte alls hjälper till med trädgårdsarbetet som det var tänkt men Sten-Lennart hatar det och planerar flera dagar i förväg. Nu slutar det med att Sten-Lennart inte följer med för han går in till grannen som har hela förrådet fullt av hembränt, det smakar skit men det går ner. Signe åker själv.

Själv har jag inte tänkt att festa på hela helgen så mig rör det inte i ryggen att Systembolaget har problem.

Nu ska jag diska, notera gärna!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback