Mors dag och TheCritics morsdagskrönika!

Idag är det mors dag, en dag då mor ska få ligga i sängen och bara vara. En dag då barnen i familjen ska ta hand om allt i hushållet plus att uppvakta mor i huset.
Så var det förr men så är det väl sällan idag? Min dotter kommer hem till mig i eftermiddag för att citera hennes sms igår:"Imorgon kommer vi upp och firar världens bästa mamma :)"
När hon var liten så fick jag en bok som hon hade skrivit och ritat själv, tror den är från hon gick i 4e klass. Det är hjärtan överallt och man kan fler än på ett ställe läsa "Mamma är snell". Underbart. Man behöver inte få massa presenter som är köpta för pengar utan det räcker gott med något hemmagjort.

Idag har även TheCritics en hyllning till alla mammor genom att länka till många mammabloggar. Kika in där och lämna gärna kommentarer och har du en mammablogg som inte står med på listan så passa på att göra reklam för den nu vet ja!

Grattis alla mammor där ute, hoppas att ni får en underbar MORS DAG!

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Tjoho, min krönika kommer kl 18, jag är nästan lite nervöst. Det är en blandning av humor (typiskt mig) och känslor (inte typiskt mig). s

2009-05-31 @ 08:48:44
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: maalink

skulle vara snällt om du ställde en fråga i min frågestund:D

2009-05-31 @ 11:08:51
URL: http://malinnn.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Hahaha!

2009-05-31 @ 14:26:03
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback