Pina i arslet

Inatt har mina små underbara kattj..eh katter vart en pina i arslet på sin matte. Iza har jagat Nogger genom hela lägenheten. Jag röt till flera gånger. Stängde ute Iza från sovrummet och hade Nogger kvar som slutade med att båda stod på varsin sida av dörren och jamade ikapp. Jag har rätt hala golv överallt och Nogger tar i med sina klor för kung och fosterland för att hänga sig kvar, jag bara väntar på såna där däckskrik från filmer där bilar åker på grus ni vet. Sånt händer bara på film. Imorse hade jag dessutom upptäckt att någon av katterna hade kissat i gästsängen, vet inte vem av dom.

Jag har fått klåda över hela kroppen. Jag kliar snart ihjäl mig. Ska ringa vårdcentralen imorgon för det här går inte. Jag har rivit mig så pass att det är småsår överallt. Mindre snyggt. Ser ut som en levande nåldyna eller nåt.

Dottern kommer på middag idag. Det var mest för att hon inte har någon fungerande dator hemma som hon kommer hit men det gör inget för det är alltid lika kul när hon kommer på besök.
Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Livet med katt är inte alltid helt lätt. Hoppas att det inte är allergi mot dem som gör klådan... :-(

Här småstädas det hela dagen... och bloggas.

2009-10-18 @ 13:47:45
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Postat av: emma

hoppas du har en bra söndag? / fröken bitterfitta

2009-10-18 @ 16:09:23
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: emma

tack (: hur har din kväll varit?

2009-10-18 @ 23:15:06
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Doris

Usch, låter jobbigt, kan du inte stänga in dem på natten så att du får sova i fred ?

Ett litet tips OM kissningen i sängen skulle fortsätta ( ibland får de ju för sig något sådant ... ), strö lite hjorthornssalt på sängen ( lätt att skaka av så ) det funkar, lovar ! Jag hade en gång en katt som fick för sig att kissa i min säng, gjorde det många ggr och jag var faktiskt på väg att avliva honom när jag fick detta tips och han kissade aldrig inne igen !

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2009-10-21 @ 04:53:21
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback