Som taget ur en skräckfilm

Idag var jag och min dotter och hämtade en kattunge. En kompis till Iza. Vi skrev ut en vägbeskrivning på hitta.se. Det kommer jag aldrig göra igen för fy sjutton vicken omväg vi tog. Vi körde naturligtvis fel och fick till slut fråga efter vägen. När vi väl kommer rätt så kör vi in i skogen och hittade skylten på stället.

Vi tittade på varandra och jag min dotter säger:" Mamma, det här är fan som att vara med i en skräckfilm. Hade det varit kväll nu så hade jag banne mig inte kört hit". Runt hela stället så är det högt plåtstaket med en rostig dörr med skylten: "VARNING FÖR HUNDEN". Vi tittade på varann igen och min dotter ville först inte följa med för hon var rädd att det snart skulle komma nån och mörda henne där genom skogen. Vi öppnade iallafall den rostiga dörren och kliver in. Där drog vi efter andan.

I trädgården ligger det grejer överallt, vi får kliva över den ena hästskiten efter den andra. Vi knackade på varav ingen öppnade. Vi gick runt till baksidan och möter en HÄST! En häst går alltså runt i trädgården helt fritt. Det förklarar ju hästskiten på framsidan. Det var ännu mer grejer i trädgården bakom. Jag ringer numret jag fått och hon i familjen svarade. Jag förklarar att vi va där men ingen öppnade. Hon gick och öppnade och in kliver vi.

Emot oss kommer det två stora och feta hundar varav den ena hoppar som aldrig förr. Min dotter var livrädd. Det var grejer överallt i hela hallen och denna inpyrda rök. Det var rök i hela köket och där låg då min tilltänkta kattunge + hennes mamma och 4 syskon. Fönstren var spruckna, huset var fallfärdigt och det gick knappt att andas för att det luktade så mycket rök. Jag är rökare själv men fy fan va det stank. Stackars katter säger jag bara och dom hade en son på 11 år som är tvungen att stå ut i detta. Snacka om passiv rökning. Jag räddade iallafall livet på en av katterna. Tack och lov att dom fick vara ute och jaga emellanåt men jag ska köpa avmaskningsmedel och göra detta så fort som möjligt och hela katten luktar inpyrd rök. Hade jag haft råd och större boende så hade jag tagit allihop för dom var enormt söta.
Det var det värsta jag har sett i hela mitt liv!

Lite vilse så vi tog en liten paus



Här är min kattungehona Nogger

 

Thea, Noggers mamma

 

Vattenkranen va på och Nogger i mitten med två av sina syskon är fascinerade


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Vilka söta kissar :-)

2009-10-09 @ 18:25:52
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Postat av: Nike

Men det var ju jätterara ungar. Du borde tagit med dig både hästen, hundarna o pojken också. Stackare!



Det känns trist när man blir överraskad på det sättet av hur folk kan ha det. Man får ju hoppas att de har det bra på nåt sätt iallafall.

2009-10-09 @ 18:53:41
URL: http://frkf.se/blog
Postat av: Anonym

Det är uppenbart vanvård av både djur och människor. Jag hoppas du ringer och anmäler detta till polisen, ganska så omgående.

2009-10-09 @ 22:39:06
Postat av: Rebecka

ANMÄL!=(

2009-10-09 @ 22:49:31
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Men fy fan.. Djurens Vänner nästa?!



Rune med kossorna? Nu hänger jag inte med alls? :s

2009-10-10 @ 01:07:50
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Doris

Sicket äventyr !!!

Grattis till att ha fått en liten "Nogger", hon ser ju jättego ut, hoppas att Iza tyckte det också !?

Ser framemot många blogginlägg om dina små vänner ;0).

Önskar er en mysig helg !

Sköt om dig !

Kramar, från Doris som jobbar natt ( om du nu skulle undra över tiden alltså ;0) )

2009-10-10 @ 05:10:06
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback