Mardröm

Inatt vaknade jag av en mardröm och vågade inte somna om förrän en halvtimme senare.

Det var flera som var på mig, kände inte igen nån av dom men dom hade en kniv och skar lite svagt lite här och var på mig, tjejen var jag lite attraherad av till en början minns jag. Kan ha att göra med att det är flera tjejer som skadat mig psykiskt som jag haft känslor för kanske.

Jag låg iallafall vaken men var så otroligt trött att jag nog slumrade till några sekunder för jag var då tillbaka i samma dröm men tvinga mig att vakna igen. Det är fruktansvärt när man har mardrömmar och man är verkligen livrädd att hamna där igen. Jag smsade Mia och frågade om hon var vaken men inget svar så antar att hon sov.

Det är mycket från det undermedvetna som händer när vi sover helt klart, gäller bara att tolka dom rätt och tänka efter psykologiskt.

Jag hade även sendrag igen i vänster vad, vet inte om jag ska ta upp det med en läkare nu men tror att jag har kvar inflammationen i det benet för det är svullet fortfarande.

Imorgon åker jag och provar ut sovmasken jag ska ha. Tror det var då jag skulle få ha den en vecka för att se om den hjälper och att det är sömnen som gör att jag är så otroligt trött jämt, vill jag sen ha den så får jag låna den på obestämd tid.



Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Vilken otäck dröm!!!

Hoppas att det funkar med sovmasken. Den har gjort en otrolig skillnad för min sambo och han lär få ha sin livet ut. Men det kvittar, bara han mår bra!

2010-04-27 @ 11:56:13
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Emmelist

hahaha ja det kan man ju fan undra :P



stackare som inte kunde sova. ring tant emelie nästa gång du har mardröm så ska jag sjunga en vaggvisa för dig ;)

2010-04-27 @ 13:45:08
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

haha va fint att du tänker på mitt bästa när det är du som behöver stöd :P

2010-04-27 @ 14:13:46
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: simone

sv: haha, call me ;) Har inte haft råd med gymmet innan heller, då tränade jag i skogen med stockar (^^) och stenar, gick fint det :)

2010-04-27 @ 17:16:00
URL: http://fattybom.se
Postat av: Hillevi

Vad skönt att du äntligen ska få den! Läskigt med sådana mardrömmar som man återkommer till, kan sitta i hela dagen efter.

2010-04-27 @ 17:42:42
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Ka

Att inte få sova ordentligt e ....skit!

Lycka till!

2010-04-27 @ 19:16:02
URL: http://www.hanky.se/excessive

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback