Fredag

Ja men godmorgon om ni nu skulle vilja kalla den det, jag håller inte riktigt med er där isåfall. Jag är fastligt trött. Jag låg och lyssnade på en ljudbok till kl 3, vaknade 6 och hade en blåsa som vilken minut som helst skulle sprängas och då menar jag inte gallblåsan för det har jag ingen. Gick iallafall och tömte den, ja fortfarande inte gallan. Gick och lade mig igen och vaknade igen 9.05 av smssignalen men det gjorde egentligen ingenting för det var väldigt goda nyheter. I ett tidigare inlägg skrev jag om en kompis vars katt hade blivit överkörd och dom visste inte om han skulle fixa operationen eftersom han har ett hjärtfel men dom chansade, han klarade den och idag får han komma hem.

Ikväll kanske jag och Ewa åker till grannstaden på festival. Den årliga matfestivalen då hela Skaraborg lever upp typ. Om nu vädret är med oss vill säga för jag tänker då rakt inte gå omkring där i hagel och drivis! Ja det blir nyktert, jag kör hem i mörkret.

Vad ska ni hitta på idag?


Kommentarer
Postat av: Bajsmalins Oseriösa

Fan vad kul med matfestival! Ät gott från mig med :D



sv: Haha ja vadfan! Men han lyckas alltid glömma vänsterarme, men det är nog för att han sitter till höger om mig i sängen som han alltid lyckas med det skulle jag tro! Trevlig helg bästa Sune!

2010-08-27 @ 12:00:56
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback