Dag 30 - Ett sista ögonblick

Ja då har vi alltså kommit till månadens sista i den däringa ämnet för dagenlistan. Egentligen alltså men bara för att den här månaden råkar har 31 dagar så kommer jag hitta på ett själv imorgon. Men nu över till dagens ämne då alltså.

Jag har ju berättat om att jag höll på med friidrott när jag var yngre och det finns ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma men hoppas alla andra har gjort det som var med. Min syster som var med i samma förening skulle vara med i en stafettävling men blev sjuk, vem fick hoppa in i stället tror ni? Just det, jag! Jag hade aldrig hållit på med stafett men kunde springa fort därför tog dom väl med mig.

Jag skulle springa som nr två i laget, jag gjorde mig startklar för vi ledde stort sen var det min tur, jag var beredd, så jävla beredd, gjorde handen som ett o lite snyggt bakom mig och hej och hå..pinnhelvetet tappade jag, jaha skulle man inte ha handen stängd? Men oj då det hade ju jag sånär som på en liten sketen öppning, jag fibblade med den där pinnen bra länge tills jag då i alla fall kunde springa iväg och hur fort jag än sprang så kom vi sist, konstigt? Inte alls, jag skyller fortfarande på att jag inte visste att man inte skulle ha en stängd hand OCH att jag faktiskt bara var 12 år. Och nej jag har ingen stafettpinne i necessären.



Kommentarer
Postat av: Hillevi

Hrm, friidrott jag får megarysningar av det, jag fattade nämligen när handen skulle vara öppen, stängd, här eller där...

Ett riktigt Gott Nytt År till dig och dina nära!

2010-12-31 @ 08:45:46
URL: http://namligen.blogg.seen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback