En konstig dag

Den här dagen har varit lite märklig, inte som andra dagar. Som ni vet somnade jag 3 inatt, vaknade 4.30 igen, gick upp, satt vid datorn till kl 8 då jag gick och la mig igen, sov till kl 11 och då kände jag mig sjuk, var uppe några timmar, somnade 13.15 igen och vaknade 16. Kände mig lite mer utvilad men kände mig ändå sjuk. Det var mörkt ute och jag kände att hela dan hade gått trots att bara halva hade farit förbi mig i sömnen.

Jag försökte diska lite men orkade bara hälften, la ner skiten i blöt och la mig och tittade på film. Upp och gjorde korv med mos, satte mig framför teven, glodde på Robinson och la mig ner efter maten, Nogger kom och la sig på min mage och jag hade inte hjärta att flytta på mig så jag låg kvar och såg "Hernelius Hörna" som jag aldrig sett och vet inte om jag gör det igen, det var rätt trist.

Nogger gick och sket då passade jag på att gå in i sovrummet, tog fram tv3play och tittade på intervjuerna med "Ensam mamma sökertjejerna" och direkt efter glodde jag på Byggfällan. Jag har mest legat på rygg idag alltså, det var ju ett tag sen om man säger så.

Hoppas att den här natten ska vara felfri och att jag får sova ordentligt.

Godnatt.


Bjuder på ett kort jag tog förra vintern men det ser ungefär ut så här idag också så det passar ju bra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback