Håller mig sysselsatt

Idag var min dotter här, hade med sig ett block pollock och 1 liter mjölk. Jag har fått i uppdrag att göra torsk med äggsås (ni får döpa om det till pollock med äggsås om ni vill). Hon betalade men eftersom hon aldrig haft tid att titta på när jag gjort detta så fick jag göra det, kom på nu att hon tittade inte denna gång heller. Hon kom alltså med ett djupfryst block, 2 minuter senare ligger den i vatten i en kastrull på plattan. Lika lång tid senare frågade hon om det var klart snart för att hon var hungrig. Som sagt, hon har aldrig tittat på när jag gjort det. Den spis som får stelfrusna block att bli färdigkokt efter 2 minuter borde få pris, är säker på att dottern skulle köpa den förresten.

Idag kom den riktiga prövningen då, god mat, äta mycket och sen INTE RÖKA! Stoppade in en snus istället, blötte upp allt och lade i diskhon. Lekte med två förvånade men väldigt glada katter, jag brukar leka i 2 minuter genom att kasta en pingisboll två gånger till dom och sen sätta mig vid datorn typ, nu lekte jag i en kvart. Jaja att dottern satt vid datorn hör inte hit. Dottern föreslog att jag iallafall kunde ställa mig på balkongen och ta frisk luft, göra samma sak fast inte röka då. Jag gick ut, ställde mig rakt upp och ner och glodde rakt fram och höll på att frysa ihjäl. Skulle jag göra samma sak 10 gånger om dagen så sätter jag nåt på att grannarna mitt emot snart skulle ringa psyk. Efter att dottern hade gått satte jag mig vid datorn sen blev jag fruktansvärt trött så jag gick och lade mig, vaknade med en kudde över mig. Har aldrig hänt tror jag, vad jag drömde har jag ingen aning om. Satte mig vid datorn en kort stund men då kom svettningarna (har läst om abstinensbesvär), reste mig och ställde mig och diskade istället. Satte på mig headsetet till mobilen och satte på Rix FM (reklam reklam). När jag ändå höll på att diska så tog jag köksluckorna samtidigt, fast dom diskade jag inte utan nöjde mig med att bara torka av dom.
Jag tror faktiskt att jag kommer få kvarterets renaste lägenhet inom kort känns det som. Men inte en enda gång har jag känt att jag vill ge upp, nepp jag SKA förbli rökfri. Jag ser fram emot att känna dofter (innebär att jag då kan känna alla grannars fisar in i min lägenhet men hey jag är rökfri iallafall), känna smaker, kunna gå upp för alla mina trappor utan att stupa innanför dörrn och inte andas normalt förrän en kvart senare och mycket mer. Jag längtar dit. Fram tills dess dricker jag mycket vatten men aktar mig noga för att gå och småäta för jag ska banne mig gå ner i vikt också förstår ni. Lika bra att ta allt på en gång.
Beach 2010 here I come!



Kommentarer
Postat av: excessive

Ja allt på en gång såklart:)

Hejjar på dig!

2010-01-02 @ 20:09:37
URL: http://www.hanky.se/excessive
Postat av: Dikk Bluball

Så ska det låta. Börga med lite boxercise kul som...

2010-01-02 @ 20:39:00
URL: http://dikkbluball.blogg.se/
Postat av: Nina (på dongel igen)

Så duktig du är! Jag har gett upp att sluta snusa. Kanske kan pengarna vara en morot, men vi är så många att pengarna liksom går åt ändå.. (Hey, I'm a master på bortförklaringar, haha.)



Tävling för dig: http://www.bortforklaring.se/index.php?meny=rosta

2010-01-02 @ 23:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback