Homobröllop åter i rätten i Kalifornien

Jag kan inte för mitt liv förstå att det ska vara sånt jävla tjafs om homosar får gifta sig i kyrkan eller inte i USA.

"I dag fortsätter Kaliforniens långdragna juridiska strid om homosexuellas rätt att gifta sig.

Skulle förespråkarna för samkönade äktenskap få rätt i Kalifornien kan domslutet leda till att homosexuella får gifta sig i hela USA."

Kaliforniens högsta domstol beslutade redan 2008 att ge homosexuella rätt att gifta sig med varandra. Tillsammans med Massachusetts, var delstaten då den enda där samkönade äktenskap är tillåtet.

Mer kan du läsa HÄR


Var inte så jävla gammalmodiga, tiderna har ändrats, vi lever på 2000-talet och nu är världen full med bögar och flator som har samma känslor för andra människor som heteros, spela roll om en tjej älskar en annan tjej eller en kille hyser starka känslor för nån med samma kön som han själv. Vi går ju efter modet och lagar har ändrats många gånger för att det är så uråldrigt, gör samma sak med de homosexuellas rätt till att gifta sig. När många tänker på två tjejer som är tillsammans så är det oftast bara det sexuella dom ser, ja samma med två bögar då. Ni förstår att det är mer inblandat än så va? När vi blir intresserade av nån av samma kön så är det inte det första man tänker på "Åh henne/honom skulle man vilja hoho:a med i sänghalmen". Vi blir också kära i dom där ögonen, personligheten, skrattet, leendet ja allt som heteros blir kära i. DET är inte annorlunda, det enda som är annorlunda är att man har samma könsorgan och oftast så förstår man den andra bättre eftersom det då är av samma kön. När ska det gå in för folk tro?

 

 

Bilden har jag tagit på samma sida som artikeln

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Dubbelmoralens högborg. Ja, det är väldigt märkligt, men på ett sätt påverkar det kanske att hela världen är så sexualiserad? Att överhuvudtaget inte framhålla kärleken i vilken form den än kommer i den här kalla, hårda och hatiska världen är hål i huvudet.

2010-01-11 @ 16:55:37
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Illwill

Människor är vidriga, så enkelt är det. Av någon anledning anser vissa att de har rätt att bestämma över andra vuxna. "Du får göra det, men du får inte göra det". Visst är sådant bra om folk gör saker som skadar andra (människor eller djur t.ex), men om två grabbar vill gifta sig (och vill få det på papper) så är det ingen som har rätt att säga åt dem att de inte får göra det. Eller, säga det har alla rätt till, men ha makt att stoppa det då. Ge fan i deras liv, så ger de fan i ditt...typ (generellt alltså).



Dock vill jag tillägga att jag inte anser att homosexuella par, eller ensamstående män/kvinnor för den delen, ska få adoptera om det finns ett lämpligt heterosexuellt par som vill adoptera samma unge. Det har inget att göra med att homosexuella män är överrepresenterade när det gäller pedofili (vilket de är) eller något sådant, utan helt enkelt att ett barn förtjänar att få både en manlig och en kvinnlig förälder/förebild. Notera ordvalet ("lämpligt"), självklart finns det heterosexuella par som aldrig borde få adoptera (eller ens biologiskt föröka sig).



I Sverige prioriterar våra politiker och journalister förövarna över offren, och det är liknande sak när det gäller barnens rätt. Alla har "rätt" att få barn (sen när det blev en mänsklig rättighet vet jag inte, men PK-gänget är ju otroliga) men barnen har tydligen inga rättigheter alls. Vilken idiot som helst får skaffa husdjur och/eller barn och det krävs otroligt mycket för att socialen ska gå in när barn far illa.



Barn har rätt till en bra manlig förälder och en bra kvinnlig förälder. En vuxen människa bör få gifta sig med vilken annan vuxen (notera ordvalet igen, muslimerna kan dra åt h-ve de med) människa de vill, förutsatt att båda vet vad de gör/vill och inte är gifta redan. Den sista punkten hänger mest ihop med att det blir så svårt att sköta byråkratin runt det hela annars. Även om jag har lite svårt att förstå det så ser jag inget fel i att tre människor älskar varandra, men som sagt...några regler måste finnas för det byråkratiska.

2010-01-11 @ 17:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback