Prince Michael

Nu fattar jag ta mig fan ingenting. Finns det några som helst bevis på att Michael Jackson var far till någon av sina 3 barn? Har jag totalt missat nåt eller?

Michael Jackson hävdade ju länge att han hade hudsjukdomen Vitiligo som gjorde hans hy blekare, eller ja, väldigt mycket blekare och nu sägs det att äldste sonen Prince Michael 13 år kan ha samma sjukdom för det är tydligen ärftligt.

Upplys mig gärna om det finns bevis för att Michael Jackson verkligen var hans riktiga pappa för nu fattar jag totalt nada.






Kommentarer
Postat av: Charlotte

Okej.. Ta oc jämför Prince Michael, Paris och Blanket innan du säger nånting. Blanket har mörkare hy än de andra två, Michael var mörk som ung, hela hans familj är det. Got it ? Tydligt att då Blanket är Michaels biologiska son. När det kommer till Prince Michael och Paris är det lite mer otydligt, men med tanke på att mamman till de två barnen är Debbie Rowe (som är vit), så finns det ju möjligheter till att även de är hans biologiska barn. Och nu när det har kommit fram att Prince Michael har Vitiligo.. Ja, dra dina egna slutsatser. Men det säger väl ganska mycket egenligen ?

2010-07-05 @ 16:12:10
Postat av: Sune...the girl

Sv till Charlotte: Debbie Rowe har ju själv sagt att dom inte är biologiska barn till Michael och har man en så pass mörk pappa så ska ungen bli mulatt och det är dom absolut inte. Det mörka går igenom förstår du.

2010-07-05 @ 16:15:17
Postat av: Mina

Det mörka går OFTA igenom men inte alltid! Det samma gäller ögonfärg,fast det är nog vanligare. Jag har klar blå ögon ,medans min far,farmor mf har bruna ögon! mamman min hade blå ögon men det är kanske dom jag "ärft" :) Har du inte läst om hon som fick tvillingar för något år sedan.. En vit kvinna som daitade en mörk man! Hon fick verkligen en av var,black and white!!! Det var häftigt!



Ha en bra dag :) Trevlig blogg du har.

2010-07-07 @ 17:40:33
Postat av: Sune...the girl

Sv till Mina: Jo det har jag läst men varför inte gå ut med att de stora barnen var hans om det nu var han som var pappa? Blanket däremot tror jag är Michaels biologiska men inte dom två äldsta :) Tack så mycket och välkommen tillbaka

2010-07-07 @ 17:43:32
Postat av: Mina

Ja,det kan man fråga sej!? Varför? Men va fan,man blir knäpp av att undra för mycket :)

Själv undrar jag iofs lite då och då om M.J verkligen ÄR död!!! ..eller om han bara "gick under jorden"..

2010-07-07 @ 22:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback