Bingo!

När jag var liten fick jag och mina syskon ett Bingospel av våra föräldrar när dom hade varit någonstans. Det var väldigt uppskattat. Min pappas fru var alltid bingoutropare och gick verkligen in för det.

Senare fick jag även följa med till en Bingohall där 10 kg kaffe var den högsta vinsten har jag för mig. Skitkul för en tös på nyss fyllda 12 år tänker ni. Jo men det var det, det var verkligen jätteskoj, bara det där att få skrika "BINGO" även om jag inte drack kaffe och inte gör det idag heller. Alla blickar riktades mot lilla Sune och stoltheten lyste i mina ögon. Mina föräldrar var ju ännu gladare såklart eftersom det var dom som fick kaffet.

Idag finns det hur mycket Bingosidor som helst på internet. Nu finns det en sida där flera bingosidor är samlade på ett och samma ställe. Det heter Bingo bonus. Då slipper du leta ihjäl dig efter en bingosida som du känner för att ha lite kul på för en stund. Bra va? Vad är så bra med just denna sida då? Jo, för här får du bonus på första insättningen du gör.

Gör som många andra. Besök Bingo Bonus redan idag. Adressen i sin helhet är http://www.bingobonus.se ifall ni vill dela med er av sidan till vänner och bekanta.




Jag har varit på flera av dessa bingosidor och det är jättekul. Så gå nu in på Bingo Bonus och ha så underbart kul! Och du, lycka till!





Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Jag tycker väl bingo är sådär.

Spelade bingolotto fyra säsonger i rad och fick väl en överdos kan jag tänka...

2010-05-11 @ 12:48:56
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Bingorama

Bonus på bingo är alltid trevligt, då kan man spela bingo utan att förlora egna pengar. Tyvärr är det ibland lite trixigt att få ut pengar man vunnit för gratis pengar...



@Frogprincess: Blanda inte ihop BingoLotto-TV med riktig bingo på nätet. Det senare är MYCKET roligare!!

2010-05-12 @ 15:00:45
URL: http://www.bingorama.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback