Jäfla fi fan

När jag hade tittat klart på en film runt 15.30 gick jag och la mig en stund, jag skulle bara vila men slocknade på 2 röda och vaknade 50 minuter senare. Kollade på statistiken på bloggen och såg att ingen hade varit inne och glott sen 15.15, det händer inte så ofta att det händer att ingen tittar in med så mycket mellanrum mitt på dan. Jag fick förklaringen när jag uppdaterade min blogg, näe då den låg nere! Såg på FB att det var fler bloggare som hade sina bloggar nere och naturligtvis så har alla Blogg.se som plattform, vad ovanligt att det strular med just den eller inte!

Hade det inte vart för att jag är så van vid blogg.se:s kod och stilmallar så hade jag flyttat bloggen någon annanstans. Metrobloggen har jag varit på och den gillar jag inte alls och fattar nada därinne. Det är frustrerande när det blir så. Blä och massa rosbuskar i skitan på blogg.se:s server.

Snart är det i alla fall "Ensam mamma söker" så jag får trösta mig med det. Leverpastej macka och en het kopp the kommer göra mig gladare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback