Träff med mina gamla klasskompisar

Jag såg programmet, jag tjöt som en fet julgris och när klockan var 10 kände jag hur trött jag blev. Jag skulle tvätta nu eller ja för 10 minuter sen men när jag vaknade kände jag mig lika mosig som ett äpple som ligger på backen och som nån har trampad på. Orkar inte tvätta.

Jag drömde också och oj oj jag träffade alla mina gamla klasskompisar. Vi gick i skolan men vi var vuxna och jag förstod inte mitt schema och var livrädd att gå in i fel klassrum och att komma försent, javisst har jag blivit vuxen för att komma försent förr gjorde inte mig ett jota. En klasskompis kom fram till mig och utbrast:

-Men Sune så tjock du har blivit! Jösses så du ser ut! Nu önskar jag att jag drömde att jag small till henne men det gjorde jag inte utan jag bara skrattade, här önskade jag att jag även hade drömt om att jag tyckte hon var ful eller nåt men inte heller det kom över mig antagligen för att jag vet att jag är fet.

Nåja, det blir inget stan med Ewa, vi ska bara till två ställen, jag följer med henne till ett ställe och hon följer med mig till mitt ställe, det är så det får se ut idag för det är kallt, det är halt och det är onsdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback