Partiledarnas respektive

Jag tänkte på en sak (jo faktiskt). När man träffar en partner så går man ju inte efter vilket parti denne röstar på eller hur? I allafall inte vi vanliga dödliga. Men hur är det med partiledarnas andra hälft? Är dom tvungna att rösta på samma parti som sin man/fru? För jag antar att det är så för alla partiledare att deras andra hälfter inte röstar på annat parti? Då måste dom väl ändå ha gått efter hur han/hon röstar på? Medan en annan kanske frågar den man vill veta mer om "Vad jobbar du med?, Hur gammal är du?, Har du barn?". Partiledarnas första fråga måste ju då bli: "Vilket parti röstar du på?" Eller också träffas varenda partiledare sin partner på sina egna partipartyn. Det är lite som på ett homställe alltså. Man kan aldrig ta fel och man kan inte göra bort sig om man råkar stöta på en hetero.

Fast det vore ju himla kul om Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin fångades på bild där dom bytte saliv med varandra och med tungorna långt nedtrycka i varandras halsar eller hur? Snacka om rubriker världen över.



Kommentarer
Postat av: J

Jag tror faktiskt att det är vanligare än vad man tror med människor som är tillsammans trots att de röstar på olika parti. jag kollade på "god morgon sverige" och där var det en tjej och en kille som satt i intervjusoffan. han kandiderade för moderaterna, hon för sossarna, så visst går det, jag tror dock inte att de diskuterar så mycket politik hemma. Som amerikanskt exempel har vi ju John Mccain som är republikan och emot homosexuella medans hans fru och dotter körde en kampanj FÖR homoäktenskap. Motsatsen attraherar säger man ju, fast i det sistnämnda exemplet fattar jag inte hur man kan vara gift med någon som är emot alla människors rättigheter trots att man själv är det.

2010-09-21 @ 17:03:09
URL: http://flatliv.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback