Ingen lång väntan där inte

När jag var gravid så hade jag faktiskt mens som vanligt dom första 2 månaderna tror jag det var, sen försvann den och visst finns det tjejer som haft mens hela sin graviditet men det är ovanligt såklart men det händer.

Att vara gravid är ju underbart, man får vara med om dom första sparkarna (sen kommer helvetessparkarna i revbenen), man kanske mår illa (jag mådde dock inte illa en endaste dag på 9 månader), man får en gravidmage osv. När man får veta två timmar att man ska föda så kommer det ju som en chock såklart och man har missat 9 månaders härlighet.

Jonna Rudström hade haft blödningar i några dagar och smärtor i magen men trodde hon var på väg att få missfall, för gravid visste hon ju inte att hon var och absolut inte så långt gången heller.

Två dagar innan hade hon jobbat hårt och hade ont i ryggen men trodde det var en gammal skada som kom tillbaka.

När smärtorna blev så svåra så åkte dom in akut, urinprov togs och då kom läkaren med beskedet att hon var gravid och att hon skulle föda...NU!

Lille Lykke som flickan ska heta kom två timmar senare, hoppas att Lykkes syskon (om dom nu ska ha fler) får ett mer förberedande välkomnande.




Kommentarer
Postat av: Martina

Hoppsan!

2011-04-30 @ 14:11:33
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback