Monsieur

Fler och fler köper saker på nätet istället för att springa benen av sig i affärerna. Du kan med några klick beställa i lugn och ro hemma efter att ha tittat igenom och bestämt dig för vad du nu vill ha.

Monsieur är en nätbutik, modeaccessoarer för män. Där finns det hur mycket som helst att välja emellan. Vad sägs om en plånbok, bälte, slips, klocka, slipshållare, manschetter, väska och dyl? Det finns både billigare och lite dyrare. Kända märken är det också.

Visst har du någon bror, pojkvän, pappa, svärfar, svärson eller varför inte till dig själv (först och främst om du är man) som skulle vilja ha en snygg klocka med märket Billabong eller Simon Carter? Avundsjukan bland dina manliga vänner skulle vara synlig, kanske skulle de vilja ha en likadan eller något annat från samma butik som du köpt klockan från? Sprid då nätbutiken Monsieur och låt de få ta del av deras accessoarer för män.


Med denna med märket Simon Carter skulle du aldrig komma försent någonstans då du kommer titta och beundra den flera gånger om dagen. Tid är pengar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback