Googlesökningar

Jag säger inte att det är fel, inte fel alls men ibland undrar jag varför. Här har jag tre exempel på vad folk söker på och kommer till min blogg.








Hur intressant var det när Nickys mamma visade sig naken i BB-huset för ett tag sen? Tydligen väldigt intressant eftersom det är ett flertal varje dag som söker på det.



Jag ljuger nog inte när jag säger att det är 10-15 stycken som söker på prinsessan Madeleine, hon är väl inte så intressant längre? Hon dissar ju till och med Sverige för att mysa med pojkvän och få röka ifred.



Osså detta, alltså Robinson-Sanna? Hur länge sen var det inte hon råkade få med sina tuttar i tvkameran som sen sågs av folk hemma i tvsofforna? Hur intressant är det fortfarande? Detta söker säkert folk på 2-3 gånger per dag. Herregud, sök på nåt annat, sök på mig! Ja det gör ju många redan men jag tycker att ALLA kan söka på mig. Det vore kul. Dock kommer det aldrig stå Sune...the girl naken, det kommer heller aldrig stå prinsessan Sune...the girl men ändå.

Ja det var väl allt för nu. Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Britt

Tittade hur folk hittade till mig, nu när jag läst ditt inlägg...man blir förvånad...eller inte...mycket handlar ju om sex.



Jag tror ditt inlägg kan ge mig uppslag till 2 inlägg...man tackar. Lite Sune... the girl och en kopp kaffe på morgonen och jag är igång :-)

2011-06-29 @ 10:55:39
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback