Paranormal activity

Jag tittar väldigt sällan på skräckfilmer, kanske två om året om ens det, jag gillar inte att bli så rädd att jag håller på att skita på mig och ligga vaken på nätterna för att jag tror nåt ont ska komma och skaka mig gul och blå. Vad gör jag tror ni? Just det, jag tittar på Paranormal activity, visserligen mitt på dagen men ändå, jag är nog en av dom dummaste som gått i ett par skor.

Måste säga att jag trodde det var en sann film tills jag gick ut på Facebook och frågade om det var på riktigt, det var det inte men är förjävla verklig, sånt som skulle kunna hända en vanlig människa. Jag gick ut och läste om den och fick då läsa att det inte alls var på riktigt, det ser bara ut så och dessa människor i filmen borde få pris och jag hoppas att dom har fått det för jag har då aldrig sett några andra spela så bra! Det är inget manus i detta, det kan vara det som gör det så verkligt då. Inga monster som har tre huvuden som äter råttor till frukost och bävrar till kvällsmat, ja den var VERKLIG!

Vet ni vad som är ännu dummare då? Jo jag ska se tvåan nu, jag måste vara riktigt dum i huvudet. Första dagen på praktiken imorgon och jag kommer ha runda ringar runt alla ögon inklusive det därbak, var så säker. Jag får skylla på solsting helt enkelt, enda vettiga förklaringen jag kan ge alla.


Kommentarer
Postat av: annika

Bästa skräckfilmerna någonsin....+ Barnhemmet!

2011-06-29 @ 17:26:03
Postat av: BajsMalin - Gravid

Trodde också att den var verklighetsbaserad!! 2an är bara löjlig tycker jag så du behöver inte oroa dig :)



kolla på japanska versionen! Jag och Tobbe såg den runt midnatt i förrgår och jag var nära på att skita ner mig på slutet :P



sv: Fy så jag blev rörd! TUSEN TACK!!

Och ja, Wille älskar barn så att han väntar på något riktigt gott. Längtar till synen på Wille när vi kommer hem från BB <3

2011-06-29 @ 20:52:48
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback