Dagen med syrran

Imorse smsade min syrra mig om att hon skulle komma till stan (hon bor i grannstaden) och undrade om jag ville luncha med henne. Hon ville bjuda sin lillasyster på mat. Min dotter följde också med och hon blev också bjuden annars hade väl syrran fått en påse med hundbajs när hon fyller år i maj antar jag.

Nu var ju inte maten så där skitgod, det var en salig blandning av buffén och jag som annars gärna tar en gång till tog bara en gång, det gick ner absolut men nej tack, inte där igen.

Sen skulle dottern på ett möte och jag och syrran gick omkring på stan. Nu är det så att jag och syrran inte ses så där överdrivet mycket och allra minst helt själva. Det var trevligt och hon har ungefär samma humor som mig så vi hade rätt kul. Sen tyckte hon att vi skulle gå till Second hand, sagt och gjort. Vi tittade på slipsar.

Hennes son Marcus tar studenten till sommaren och behöver då en matchande slips till kostymen. Nu vet ju alla att det är ju inte världens snyggaste kläder och saker som finns på Second hand. Medan min syster tyckte att vi skulle ta en slips med en stor jävla tomat på och som det stod "Felix" på längst ner hittade jag en mer neutral. Marcus kommer att bli ihågkommen ändå utan att ha en tomatslips. Den jag tyckte om kostade fem kronor. Nu är det så att Marcus är märkesslav och får han nu ur syrran att slipsen är köpt på Second hand så blir hon antingen idiotförklarad eller instoppad i ett torkskåp resten av sitt liv. Men är det så att han inte vill ha den så är det ju inte större förlust med pengarna menar jag.

Eftersom min syster skulle på "kärringasymöte" 18.30 och det var många timmar kvar så gick vi upp till mig och babblade på om allt och inget.

Ja det var min dag med syrran och nu är jag så trött efter att ha somnat tre inatt och var uppe kl 7 igen så jag känner att jag gott och väl skulle kunna somna för natten men det går ju inte för sig såklart för då vaknar jag igen kl 3 och då har jag ju inget att göra.

Har ni haft en trevlig dag hittills?


Kommentarer
Postat av: Britt

Men Second Hand som är så inne...eller vintage som de coola säger.

2011-03-14 @ 22:46:35
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Doris

Jo tack, åkte till stan för att betala en jäkla massa räkningar och köpa mat för en jäkla massa pengar :-(...

Låter som om du haft en mycket trevligare dag ;-).

Sköt om dig !

Kram

2011-03-15 @ 00:52:00
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback