Rapport från sjuksängen

Inatt vaknade jag 511 gånger av att svetten rann, ja mest överallt tyckte jag. Febern var i sitt esse. På sidorna av halsen innanför, ja dom som kallas mandlar är inga mandlar utan mer som övermogna kivisar (nytt ord?). Huvudet värker och värktabletterna är slut upptäckte jag igår. Det smärtar lite sådär...lite i hela kroppen. Dunkar det inte i smalbenen så dunkar det i höger arm, vandrar nedåt naveln, tar ett skutt i där och upp igen för att sen hamna i pannan, snacka om studs liksom.

Har haft lite maggymnastik så här på förmiddagen. Att försöka få i sig en kopp cappuccino i käften halvliggandes är fan en konst. Nu känner jag av alla magrutor som inte lär synas än på flera...år. Just nu har det kallnat och jag funderar på att ringa nån som kan ställa in koppen i micron. Kruxet är bara att jag har låst extradörren inifrån, Kanske ska ringa en låssmed också när jag ändå är igång, som på vägen kan köpa värktabletter och även sno med sig ett bäcken som jag kan pinka i? Känner ni också av att detta kommer bli en jävla procedur bara för att skiten i koppen har kallnat?!

Inatt drömde jag om kaniner, åsnor och mitt i där satt jag och åt en apelsin. Nu vet ju inte jag vad som skiljer den här drömmen från mina andra men det drömde jag i alla fall.

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn innan jag får en släng av en klimakteriekossa, det rinner mellan brösten här och det är INTE cappuccino!


Kommentarer
Postat av: DendärJenny

Huga, gumman... Men jag känner iaf INGEN som har så...så..hm, konstiga drömmar, vare sej man har feber eller inte -s- I ditt fall tycks d inte spela nån roll ;p Krya GENAST på dej nu. Kram

2011-11-02 @ 20:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback