Uppe med tuppen

Inatt kom jag i säng kl 3 för att jag hade så kul på ett forum som inte är Facebook, Facebook vid den tiden är inte så kul, rätt tomt faktiskt.

Idag vaknade jag 7.32, det är inget yaaay på det tycker jag. Jag kunde inte somna om så jag gick upp. Stapplade ut naken i badrummet och fick se min arm.

Vill ni höra historien bakom detta? Kan säga så här, historien stavas N O G G E R! Igår kväll när jag satt på toa kom hon in, skulle hoppa upp i badkaret och jag fick tag på henne för att jag skulle lägga henne däri, det var inte hon riktigt med på utan hon trodde det skulle vara vatten däri och trodde att jag ville dränka henne eller nåt för på vägen ner tryckte hon in sina klor i min arm för att hålla sig kvar, jag skrek, hon hånskrattade och sen åkte hon ut från badrummet, F O R  L I F E! Så kan vi säga!

 

Nu såg jag hur det har blivit, såret förstår jag ju men varför i herrans namn har det blivit ett blåmärke runt? Jösses, vad känslig min hud är.

 

Idag blir det julskyltningen med Ewa om nu inte stormen Berit får för sig att härja fritt just idag, då blir det nog inget alls, har man tur i så fall så kanske det kommer en påse bullar åt min balkongs håll så jag kan fånga den i luften. Men först, vakna till liv och sen ta en dusch för att piggna till, i eftermiddag blir det stan alltså. Ingen julkänsla alls, ingen snö heller ska tilläggas men det vet ni nog för annars hade ni ju fått se kort på det för länge sen, ni vet det va? Bra!

 

 


Kommentarer
Postat av: Jennyduvet

-s- Armarna verkar vara extra känsliga för blåmärken, ser jag... I övrigt tycker jag det inte är bra av matte o skylla på Nogger, när man vet hur det EGENTLIGEN brukar gå till... ;p

2011-11-26 @ 10:48:47
Postat av: Sune...the girl

Svar till Jenny: Hur det egentligen brukar gå till? Det var precis så här det gick till så det så :)

2011-11-26 @ 10:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback