Nomnomnomnom!

Egentligen var det meningen att min dotter skulle komma och hämta mig direkt efter jobbet men hon sa att hon skulle hämta mig hemma istället 14.45, sen ändrade hon tiden till 15.45, när jag frågade vad hon gjorde som drog ut på tiden så blev det "Inget". Tycker det där "inget" betyder nåt men tydligen inte.

Hon satt kvar i bilen medan jag handlade och vad fick jag se då?

Jag gick liksom inte förbi då, klart som kovspat att jag tog en påse och la i...några stycken, eller också var det rätt många, jaja, det var sketmånga! Nöjda? Bra!

 

Sen såg jag i tidningen idag att det var 20 tekakor för 20 kr på ett ställe och då åkte vi dit också. Där jobbar en tös, inte bara en tös utan, ja en tös som ja, som var med på förfesten i fredags, eller ja, vi har festat flera gånger förut och...ja, det var kul. att. liksom. träffa. henne. igen. Så kan vi säga!

 

Vet ni vad min dotter begärde för att hon åkte och handlade med sin gamle mor? 1 liter julmust och två tekakor, rackarns billigt för mig tycker jag.

 

Ja det var väl allt för nu.

 

PS. Klicka gärna på bannern till vänster i menyn där det står nåt om statist, då blir jag 50 öre rikare för varje person som klickar. Tack på förhand!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

jävla willy´s kör samma pris här med denna veckan :)

men iofs...

godis har man ju alltid råd med...

så nu fick du en femtiolapp av mig ;)

eller..



en halv krona va de va?

hur som haver/barnen är mig så kära så.

tjing tjong sune medaljong!

2011-10-25 @ 15:49:44
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback