Många nya program

Jag och Jenny har dom här dagarna tittat menande på varandra så fort reklam av "nytt" program börjat på tv. Lite mer förvirrad blir jag som helst vill se alla program och många av dessa går väl samtidigt både dag och tid? Förvirrad var ordet på mig alltså.

Det är "Robinson", "Fångarna på fortet", "Idol", "Bonde söker fru", "True talent", "Ensam mamma söker" och några andra jag inte riktigt har greppat titeln på. Medan jag sa att jag nog får göra ett schema över dessa sa Jenny att näe..det skulle inte hon göra. Jag som kan se det på play liksom, hon som inte ens har en dator..liksom. Men men, detta kommer bli ett heltidsjobb för jag vill fan inte missa nåt avsnitt av några av dessa program!

Ikväll har "Ensam mamma söker" premiär. Det är en pappa med också, kunde dom inte döpt om programmet den här säsongen till "Ensam förälder söker" istället? Jaja, jag kommer i alla fall att sitta klistrad. "Idol" kan jag titta på play eller nån repris någonstans.

My Hammar som är en av tjejerna i programmet lämnade sin sons pappa när det var 3 månader kvar av graviditeten, bra eller anus? Finns inte kärleken så..ja då finns den inte helt enkelt. Får hoppas att hon hittade kärleken den här sommaren då. Ja jag hoppas att någon av föräldrarna i "Ensam mamma söker" hittade någon som dom fattar tycke för resten av livet. Har varit lite dåligt med det i dom andra säsongerna tycker jag.

Välkommen tevehöst!



Kommentarer
Postat av: Mizca

Om man ändå hade tv.. Eller, jo tv det har jag men inga kanaler så jag hoppas dessa program sänds på play!



Fattig och arbetslös stämmer in på mig också, men flata.. nja.. mer bi =)

2011-09-05 @ 16:28:20
URL: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback