Två som pulade

På fredagar har vi inte så många hus att städa därför fick jag ha med vår nya "job:are" på marktjänsten idag. Jag visade henne vad som skulle göras och sen fick jag för mig att vi skulle torka alla dörrar och ..ja det mesta vi kom åt. Det är många dörrar och tillhörande lister. Fastighetsskötare har rätt smutsiga händer när dom kommer in efter att ha ..skött fastigheter, eller mer utsidan av det, eller ja, det runt omkring, äh, mest rabatter, buskar, träd, gräs och annat skit. Detta torkade vi av. Sen kom jag på att på fredagar torkar jag alla hissfönster i dörrarna så då gav vi oss iväg och gjorde det. I en trappuppgång hittade vi det här.

Det stod ett kvinnligt förnamn på säcken, nu vill ju inte jag avslöja det men vi blev lite osäkra. Är denna säck TILL kvinnan eller är det hon som ligger i? Jag kände på säcken och den var rätt tung. Vi bestämde oss för att det var TILL kvinnan. Får liksom hoppas det.

 

Jag frågade job:aren om hon ville dammsuga eller torka golvet, hon valde det sistnämnda och då fick alltså jag umgås med Henry idag igen. Idag var han inte alls lika blyg. Vet inte riktigt vem han lade upp sig för. Job:aren eller mig. Lika glad var han i alla fall.

 

Dagen har gått rätt fort för job:aren var inte så värst tyst faktiskt men gött att det går fort för nu är det banne mig helg!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback