Det är som att titta på film

Ni vet ju att jag har väldig koll på min bloggstatistik, ni som inte visste det, jag har stenkoll!

Runt 10.30 såg jag någon som besökte, någon med ett ipnummer som jag inte kände igen. Tänkte inte på det, en halvtimme senare kollade jag igen och då är människan fortfarande kvar, går från månad till månad och där sitter jag och ba: "Nej nej inte den månaden, den är inte kul, gå till nästa". Ser då att människan gått till nästa månad och ja ba: "Tihi, jaja, läs bara, lusläs gärna, läs hela månaden"..sen ser jag människan gå över till föregående månad igen och ja ba: "Men nääää va är det du sitter och läser nu då?!" Sen går jag in där människan är och läser, skrattar lite, skrattar lite mer och förstår att hon/han gick tillbaka.

Sådär håller människan och jag på. Personen verkar ha hoppat över lunchen idag för från kl 10.11 tills..ja gud vet när den människan slutar att läsa idag! Ät människa, ät! Stoppa i dig nåt!

Är du arbetslös som jag kanske? Skiter i att äta? Har inga pengar att äta för? Du vill se att det finns andra som du? Sympati kanske? Ska vi sitta i en soffa, ha armkrok, jag sjunga och du kompa på triangel? Allt som har med trianglar att göra gör saker och ting mycket roligare, jag vet för jag är flata!

Nu är människan på september 2011, måste glo. Vi ses senare. Hej!



Kommentarer
Postat av: Malin

Hihi, va gulligt! =)

2012-04-23 @ 23:03:16
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Stattinskan

Det är inte jag - looovar, även om jag blev tillsagd av Javamorsan att gå in till dig och stalka utav bara f*n ;-D

2012-04-24 @ 19:21:31
URL: http://stattinskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback