Visning av lägenhet

Dottern ringde mig förut. Hon ska ha visning på sin lägenhet imorgon, själv jobbar hon och hennes pojkvän åker ner till sin bostad i en helt annan stad många mil härifrån då har man en mamma som inget hellre vill än att vara den som visar upp lägenheten såklart.

Det är en kvinna som ska bo där, hon är nog från landet, en bonnläpp, blygdläpp eller nån annan jävla läpp. Själv vill jag ju allra helst inte att dottern flyttar alls så ja. Jag kom på en sak, jag såg en film för några år sen där barnen som inte ville flytta hittade på jävulskap för att huset inte skulle bli sålt.

Så nu har jag funderat på detta. Det är brodern som ska kolla på lägenheten för systern sitter säkert fast på en pall under nån kossa och drar febrilt i nån spene.

Bröder är ju lite överbeskyddande sådär, särskilt som systern är något yngre och ja, syster då.

Då tänkte jag vara där 2 timmar innan, hälla ut myrägg runt alla lister, ja så dom kläcks lagom när han kliver in genom dörren. "Hoppsan, här kryllar det av myror" kommer han säga då och ja ba: "Ja men hoppsan liksom". Han tittar vidare och det är då jag ska säga när han tittar ut från rumsfönstret.( Hon bor på botten) "Ja där har det stått både blottare, fönstertittare, psykfall och annat men dom har min dotter inte sett på en vecka så dom är nog väck".

Sen tittar han i badrummet, då har jag redan borrat upp ett jättestort hål i väggen som går in till grannen. Han "Men oj, det där får ni nog spackla igen innan min syster flyttar in". Jag ba: "I det här området har vi grannsämja, han tittar inte så ofta, det är mest när någon är inne i badrummet bara, inget att bry sig om".

Sen kommer han säkert att vilja se på tvättstugan och då har ju jag redan sett till att det ligger skitiga kallingar (dock inte mina) lite överallt. Han påpekar det och det är då jag ska säga: "Ja här städar ingen, här slänger folk allt dom har, i förra veckan fick dottern slänga bananskal, nötskal och andra nötter ur tumlaren. Folk är inte kloka här". Ja och sen har han gett upp, ringer systern på vägen ut, han får upprepa sig flera gånger för systern sitter fortfarande på pallen under kossan och har dålig täckning: "Svea, du ska INTE flytta hit, det är inget för dig!" Han tackar mig lite halvt och jag kan lugnt ta helg.

Eftersom min dotter nu läser min blogg så kanske jag till och med slipper att vara den som visar lägenheten.


Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

Hoppas att den är fin då!!



sv: TACK SKARU HA!!

2012-04-26 @ 13:08:13
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback