121212

Idag är det sista magiska datumet som man kan göra nåt oförglömligt. Nästa gång det sker..är om 89 år! Så vill du gifta dig så slit tag i din älskade och skynda och vig er! Kanske förlova er? Kanske ni är gravida och snart ska ha? Men fixa det idag vet ja! Spring i trappor, gör vad som helst som krävs för bövelen!
 
Själv har jag varit förlovad en gång, inget magiskt datum alls faktiskt. Den 29/5-93 var det. Jo lite magiskt kanske, syrran fyllde 24 år. Vi sket i hennes födelsedag och åt middag på en restaurang, gick på en nattklubb, sen var vi så satans trötta att vi slet ut ringarna ur asken i en närliggande park, oromantiskt satte vi dom på varandras fingrar och gick hem och sov, jopp, vi sov! Vi var förlovade i 2 år, sen dess har jag inte sett honom. Lika bra det.
 

Idag är också dagen då min bästa vän Ewa sattes i jorden i en urna på en kyrkogård inte allt för långt från mig. När hon levde hade vi 100 meter till varandra, men ingen väg är för lång för att jag ska kunna gå till henne nu och säga hej. Jag tar mig den promenaden snart, dock inte idag, men snart. Hon älskade skumtomtar så det är det jag ska köpa och ge henne. Hon får äta dom själv för jag gillar dom inte alls. 
 
Jag tänker på henne väldigt ofta varje dag, hela stan påminner om henne så det är svårt att inte göra det. Min älskade bästa vän som kämpade så mot allt och alla. Min bästa vän som var godheten själv, hon var allt annat än egoistisk, hon var en äkta vän uti fingerspetsarna. Saknar henne oerhört, varje dag. 
 
 
 
Min vackra ängel, hoppas att du i din himmel skrattar och ler
och att du inte måste kämpa mer
I mitt huvud hörs fortfarande ditt skratt och din röst
du har visat mig flera gånger att du mår bra och det är en tröst
Saknaden är oändlig och det gör så ont i hela mig
Du kommer aldrig att glömmas bort Ewa, jag älskar dig! 
 <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Du skriver så fint om din vän, hoppas hon blir glad för skumtomtarna!
Ett tips till dig är att testa att ta en liten bit skumtomte och en liten bit mörk choklad med smak av havssalt, samtidigt, och sen tugga dem, samtidigt. Kan vara det godaste som finns!

2012-12-12 @ 20:32:25
Postat av: Sune...the girl

Tack för tipset men jag gillar varken konsistensen på skumtomten eller havssalt :)

2012-12-12 @ 20:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback