Dockor ur "Kalle Anka" på julafton klipps bort!

Nu får det faktiskt vara bra, nu får det ta mig fan räcka! Detta är inte okej, detta är inte acceptabelt och vi ska fan inte gå med på mer nu.
 
Nu har dom klippt bort delar av vår älskade "Kalle Anka" på julafton. En docka är svart (han som får ett OK i baken), hoppsan, den tar vi bort för en mörkhyad kan ta illa upp. Vi tar bort en blond docka för att en blondin kan ta illa upp och vi tar bort gubben med skägg som har en vagn framför sig för att inte en jude ska ta illa upp.
 
Fattar ni eller? Disney styr och detta har dom kommit på NU?! Kalle Anka är kult! Han som får ett OK i baken är också kult! Helt jävla otroligt. Hur många svarta, blondiner och judar har någonsin ställt sig upp och tyckt att detta i Kalle Anka inte är okej? Det vill jag ha svar på!
 
Det har gått överstyr, det har gått för långt, snart får vi väl inte ha julafton alls. Fattar dom inte att det kommer gå åt fel håll snart? Att dom gör så att folk känner sig utstötta, att dom inte passar in för att dom är annorlunda.
 
Ge fan i Kalle Ankas julafton på tv kl 15!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: johan

Grattis! Judarna styr världen, även walt disney, väldigt konstigt att dom tar bort den vita dockan... men det är väll för att det inte ska se så konstigt ut när dom tar bort negern och juden!! det vita folket är på väg mot undergång.. money rules the world, ink kalleanka.

2012-12-14 @ 19:55:24
Postat av: Joe Black

Det är ett sånt jävla hyckleri! Det finns flera liknande klipp på så kallade stereotyper som är kvar, t ex den svarta dockleksaken som blir dragen av en sparkande åsna och två kinesdockor etc etc. Om just dessa tre dockleksaker har klippts bort så borde väl Disney även klippa bort resten också om de ska vara konsekventa. Snacka om hyckleri.

Svarta är tydligen inte välkommen på tecknade filmer, inte judar eller blondiner heller. I så fall borde väl även hela avsnittet med tjuren Ferdinand klippas bort också då den är fullproppad med brunhyade stornästa spanjorer.

Och ska Disney vara riktig konsekventa så borde de även byta namn då Walt Disney själv var antisemit, trackasserade judiska medarbetare och angav folk för att vara kommunister bara om de engagerade sig fackligt.

Visst, synen på t ex svarta var markant annorlunda 1935, men just av den anledningen att vi "vet bättre idag" så borde man ju veta så pass att både svarta, vita, gula, bruna, tjocka, blondiner med mera måste kunna ritas på ett tecknat vis i en tecknad film utan att folk ska bli arga och skrika om cencur. Men alla ska tydligen inte få vara med. Vi kan inte radera historien, vi kan bara lära utav den och kanske se tillbaka och skratta åt hur tossigt det var förr.

Går man en gång in å klipper å censurerar för det ena å andra så kan man ju i slutändan inte visa nånting alls.

2012-12-15 @ 18:40:29
URL: http://alkoholromantiker.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback