Juldagen 2012

Kaffebesöket kom igår och jag bjöd på Cappuccino och choklad.
 
 
Man säger att man inte ska dricka efter varje gång man vaknar upp bakis och ja det säger jag nu också men vet att jag naturligtvis kommer att göra det igen.
 
Igår var jag hos en kompis och förfestade, en annan kompis som bor i närheten kom också men gick hem efter 1.5 timme eller nåt. Barn ni vet.
 
 
Detta är ett av dom första korten jag tagit med nya mobilen och jag älskar att det är blixt! Det hade snöat sketmöe under natten men nu är det bara slask för det regnade idag.
 
Jag drack öl och jag måste säga att Falcon verkar suga ur varenda droppe ur kroppen för helvete vad jag fick gå och pinka! Aldrig mer Falcon alltså!
 
Jag blev full, jag träffade massa folk ute. Jag träffade min syssling som var lite ledsen över att han och sambo ska separera så den tröstade jag ett tag.
 
Sen gick jag hem och på vägen trillade jag, synd bara att det inte var enbart snö för min jacka måste jag tvätta nu för helvete vad skitig den blev!.
 
När jag vaknade i morse låg dottern där och man såg typ bara lite av håret. Hon hade tydligen ramlat in kl 6.15 imorse för hon hade hamnat på efterfest.
 
Idag har vi inte gjort mycket mer än att legat i sängen, sovit, pratat, ojat oss över hur bakis vi var.
 
Hon har åkt hem nu och det känns ju inte bra, känns inte som vi har umgåtts något alls men hon kommer i mars igen och nu får det gärna vara mars!
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, nu får det gärna vara mars, tycker jag också!

2012-12-26 @ 21:03:50
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback