Men hallå eller?!

Hejsan!
 
Jag är en tjej på 43 höstar som vill pennfajtas. Brev med foto besvaras först.
 
Sådär kunde man skriva i tex "Starlet" om man ville ha brevvänner förr. Ja alltså..jag skrev ju inte att jag var 43 år, snacka om att vara till åren för den tidningen liksom. Lite peddovarning där.
 
Inatt fick jag besök. Det var trevligt. Hon hade vin med sig. Inte en slatt utan en hel jävla 5-literslåda! Jag drack 1 glas, jo det är sant! Hon...hade druckit mer än ett glas om man säger så. Men det gör inget. Vi åt middag ihop idag och sen gick hon hem. Ena goer tös det där!
 
Nu har jag diskat, tvättat, hämtat upp den skiten, bäddat rent, duschat och tagit på mig. Ska bli hämtad av en kompis och sen blir det lite vin och sällskap hemma hos henne. Det ska också bli hur trevligt som helst.
 
Idag var det förresten så man kunde ha bastakjol och bara bh ute. Det hade krupit upp till nollan på termometern, det har snöat mer och nu ...ja nu är det mer snö på backen. Hoppas att dom plogar snart för det är lite halt med dom skorna jag har. Tennisskor, rätt sletna, nästan inga sulor..om man säger så. Men en hel vinter gick jag i seglarskor ett år och frös inte ett skit så jag har nog rätt varma fötter.
 
Hoppas att ni får en helt underbar lördag så hörs vi imorgon?! Bra! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Britt

Herregud kvinna vad varma fötter du måste ha. Själv måste jag åtminstone ha vinterskor när det är snö. Har kollegor som till och med har batteridrivna skovärmare...men det är ju att ta i.

Ha en bra lördag i snöyran.

2012-12-15 @ 17:15:55
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback