Första dagen

Ja då var första dagen som heltidsarbetare över då. 5.15 ringde klockan, en halvtimme tidigare än innan alltså. Det var bara att masa sig upp trots att ögonlocken kittlade knäskålarna. I duschen höll jag på att somna men Nogger vrålade till på Iza så jag vaknade med ett ryck.

Jag gick till bussen och det är återigen mörkt när jag står där. Jag kom på i bussen att dom jag brukar åka med kommer inte längre vara mina medresenärer. Istället hoppade två jobbarkompisar på från en by några mil från stan. Jag kom dit och då var det som vanligt. Folket satt i matsalen och såg ut som zombies hela högen, men efter en kopp kaffe vaknade dom till. Några åkte till en kurs och resten..ja resten gjorde nåt annat.

Jag själv gjorde det jag brukade fast idag tog jag en trappuppgång innehållande 6 våningar plus vind. Det var ett tag sen jag gjorde det. Det var ju...kul.

Sen tjötade jag på folk, borstade svep och allt sånt där som jag brukar.

Sen var det inte så mycket att göra så ja..jag åkte hem. Nu sitter jag med ögonlocken lutandes i bordsskivan och undrar om jag inte ska gå och sova snart.

Jag har fortfarande inte hört nåt om jag får vara kvar eller inte och då är detta min sista ordinarie vecka på Samhall, hallå eller, HALLÅ jag vill veta!

Vad har ni gjort för kul då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback