Ynklig Sune

Igår kväll kände jag mig hängig, tänkte att det var för att jag inte kunnat äta nåt så jag åt. Jag blev mätt, la mig i soffan och efter en stund började jag frysa, jag fryser för det mesta i vardagsrummet men nu frös jag till och med när jag hade täcke på mig.

Efter nån timme eller två började jag få in i kroppen, ja sådär som man får när influensan flyttat in. Kände hur det hettade i ansiktet på mig och kände på pannan. Javisst fan hade jag feber.

Jag har fan inget immunförsvar längre, blir sjuk för minsta lilla. Inatt hade jag två täcken på mig och frös som en hund. Jag vaknade, somnade, vaknade och höll på så. När jag vaknade 7.18 så var lakanet dyblött, ja inte av urin utan av svett. Blåsan var full och jag hade ont i ryggen. Orkade knappt ta mig ur sängen för att tömma den men var ju tvungen annars hade jag haft dubbelt arbete. Bytte lakan och la mig sen med båda täckena över mig och ligger här än. Orka sitta upp liksom. Som tur var var jag ju och snabbhandlade lite igår  men Ewa har sagt att hon ska handla om det är nåt jag behöver, är hon inte go så säg, min bästaste vän ever.

Om ni känner för att skänka mig nåt så tänk choklad, ALLA choklad. Tack!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback