Slappt vare här!

Att jag vaknade rätt sent för att vara jag idag var fan skitbra! 9.30 stod klockan på och ja ba..jaha! Hade inte blåsan varit full så hade jag sovit lite längre för jag var rätt trött men det var bara att gå upp det.
 
Iza stod som vanligt med nosen tryckt likt en friidrottare så bara väntar på startskottet då det var dags att springa iväg. Hon fullkomligt flög in i sovrummet när dörren gick upp medan Nogger som vanligt lät som en kråka som ville ha mat. 
 
Idag har det varit en slappardag av stora mått. Håret står på ända och det får det göra tills imorgon då jag ska till jobbet igen. Nu börjar tiden på det vanliga stället igen. Lite kluvet förstås. Hoppas att det finns mycket att göra så man inte blir rastlös för nu dessa 5 veckor som jag varit på dom andra två ställena har man inte hunnit bli rastlös då det fanns att göra hela tiden.
 
Jag längtar lite till hösten då jag börjar på ett annat ställe, ett helt nytt, ny personal, nya sysslor och nya rutiner, ansvar och så.
 
Har jag förresten skrivit om smset från dottern igår? Inte? Hepp..såhär löd det: "Galaxy S3 är numera min :) ". Ja precis! En sån jag vill ha! Nu undrar jag. Kan man stoppa tillbaka ungar man fött ut? Och inte ett öre gav hon för den heller. Jag kommer kunna köpa den om ett halvår när alla andra tröttnat på sina. Det är då jag kommer skriva på Twitter och Facebook: "Äntligen har jag skaffat mig en Samsung Galaxy S3 :D" ..dom ba: "Men grattis Stig-Helmer!" Ja han var ju inte heller modern om man säger så. Har jag sagt att jag ingen kamera har mer än i mobilen? Precis, en kamera hade Stig-Helmer! Han är modernare! 
 
Förresten har jag ett filmtips! Ni har säkert sett den såklart. "Hurricane" med Denzel Washington! Den är rätt gammal men så bra! Jag älskar den karln!
 
Ja det var allt för nu.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback