Fredagen som blev en skräll

Igår jobbade vi som vanligt, vi var två av tre kollegor, det var så vi tyckte det kunde vara för dagen. Oj vi har nog aldrig varit så snabba och effektiva förut, vi är såna vi två, noggranna men ändå inte slarviga eller överstädar. Hepp, dom ska inte ha så rent så tom spindlarna luktar mumma. 
 
Sen åkte jag hem. Rafsade ihop lite tvätt och sprang (läs släpade mig ner) till tvättstugan, i med skiten och gick till ICA för att handla lite gott till kvällen. Sen hämtade jag tvätten, la mig i soffan och glodde på teven. Efter några timmar tröttnade jag och sov en stund. Badade i svett efter att ha legat med huvtröja, ett tjockt täcke och en tänd lampa som sken rätt i fejset på mig.
 
Runt 22 smsade en kompis och frågade om hon inte fick komma till mig, hon hade myror i brallan och var inte trött trots att hon jobbat hur många timmar som helst. Det fick hon såklart. Det är fan skräll på den för hon brukar aldrig komma till mig på en fredag när hon jobbat.
 
Hon kom och hade som vanligt detta med sig.
 
 
"Detta vinet kommer du säkert inte att tycka om", så sa hon tösa. Så fel hon hade då då. Hon hade med sig 5 liter och ja..jag drack väl 4-5 glas av detta. Jättegott. Vi dansade, vi myste ner oss i soffan och vi glodde på tv.
 
Hon vill inte vara med på bild men här är en bild av hennes arm.
 
 
Jodå, det var meningen att den skulle vara med förstår ni. Hon ville säkert också visa upp sin alldeles underbara tumnagel för att hon nu har så fina naglar. 
 
Sen gick hon och duschade, javisst, ett besök som går bort för att duscha, japp sån är hon. Då passade Nogger på att sno hennes plats. Nogger hade varit som iglar på oss och sen ba: "Mäh guuuu så skönt att ho gick". En kvart senare var det bara att hoppa ner när besöket kom tillbaka.
 
 
Runt 2 när vi hade tröttnat på att pimpla vin och bete oss med att skicka ut pinsamma statusar på Facebook så var det dags att gå och sova. 5.20 gick hon upp för att leta efter en laddare, joråsåatteee, hon har med sig resurser när hon kommer till mig för hon sover alltid över. 5.30 somnade vi väl. 10.30 vaknade vi och innan vi somnade sa hon att senast 11 var hon tvungen att gå upp för då skulle hon fixa till sig, dricka kaffe som hon samtidigt skulle fixa med travlappen.
 
 
Jo men tjena, eftersom jag har så sköna sängar så kom vi inte ur förrän 12.20 och då satte hon sig i duschen..ja det är ett badkar men eftersom draperiet fick för sig att dratta ner för ett antal månader sen så får man helt sonika sitta ner i badkaret om man ska duscha. Jag fixade hennes kaffe och sen fick hon syn på nudlarna i skafferiet och då fixade hon det när hon var klar och sen satte hon sig och läste. Jag fick sitta bredvid om jag höll käft. Hon känner mig ju så väl så jag fattar inte hur hon kunde gå med på en sån sak. Jag höll ju såklart inte käft. Den gick i ett. Det är nog därför det går så dåligt på travet, det är mitt fel helt enkelt.
 
Sen gick hon hem. Jag fixar här för snart kommer det besök igen men det skriver jag mer om imorgon. Ha en underbar lördag. Mello och QX-galan på schemat, hoppas ni glor också! Hej!
 
 

Kommentarer
Postat av: annika

Tänker varken titta på mello eller på QX-galan. Jag ska dejta årets homo istället på Konserthuset kl. 19.30. Nu blev du allt avis va???

Ha en bra kväll ändå:)

2013-02-09 @ 18:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback