Gårdagen med Mello och Gaygala

Ja då är det söndag igen, kan vi inte radera ut söndagar? Kan det inte vara lördag typ 72 timmar? Eller varför inte en vecka? 
 
När fredagens besök gick hem så började jag städa och fixa lite, eller rätt lite faktiskt. Jag skulle få besök på kvällen igen. Hon kom och hade med sig detta.
 
 
Denna är inte svensk som ni förstår. Jag frågade besöket om hon plockade dom själv men självklart inte. Vi glömde att glo på vilket land dom kom ifrån men fan vad goda dom var! Söta och goda, stora också, mums liksom!
 
Sen radade hon upp massa gotter som vi skulle moffa i oss.
 
 
Jag åt av allt utom den där Lakrisalen. Jag åt många såna när jag var yngre men jag tror att dom är laxerade faktiskt. Enbart bara på vissa tydligen för besöket åt för glatta livet och hon sprang fan inte in på skithuset onödigt många gånger.
 
Nu tänker ni..men GUUUD va dom äter tösera! Då sa ni se resten!
 
 
Vi båda hade ätit lite dåligt under dagen så hon föreslog att hon betalar en kebab i bröd om jag gick och hämtade det. Ja precis, det är lite flashbacks på den. Väldigt många har gladeligen betalat om jag gått och hämtat och eftersom jag enbart varit den enda som behövt röra på mig...eller näe nu kom jag på att mitt ex var fan större än mig men ändå var det jag som gick. Skitsamma, detta åt vi och det är NU ni tänker: "Men NU kan dom ju inte äta mer i alla fall va? Dom måste ju för fan söka hjälp!" Det var då vi åt detta efter.
 
 
Vi åt två var eller nåt för dom där kexet var mer smaklösa än Findus maträtter i kartong! Osten var dock god så det åt vi. Men SEN så! Sen drack vi bara två glas vin och sen moffade vi godis resten av kvällen.
 
Det blev Melodifestivalen och vi hade förväntningar, vi hade klätt upp oss i värsta klädseln, vi hade idolkort på alla deltagarna på bordet och...ja det var då det kom av sig alldeles. Vilken skit! Det var bara en som var bra och dom åkte ut. "Swedish house wives" med Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Jenny Silver. Skandal!
 
Om nu folket tycker att vi ska skicka Sean banan till final så vete fan alltså. Det fattas bara att dom då bygger upp en gigantisk dörröppning och sen får han hänga i den där gungan och se glad ut..i vuxenblöja då. Andra länder kommer ju tycka att vi är kinky som fan! Dom ba: "Sverige..inget undra på att dom tillåter homosexualitet när dom tillåter allt slags folk". Andra kinkyeuropeér jublar, dom ba: "Åh Sverige är SÅ underbart kinky, vi flyttar dit!" 
 
Efter Mello var slut slog vi över till 4:an där dom sände Gaygalan. Underbara gaygalan som är så viktig. Vilken gemenskap! Och jag är SÅ stolt över att vara en av dessa. Att jag öppet kan visa vad jag är för något, vem jag är och kan öppet visa att all kärlek är BRA kärlek. Jag skäms inte ett dugg, jag älskar gärna en tjej som gör mig lycklig i hela kroppen. 
 
Att Jonas Gardell blev "Årets homo" var nästan självklart efter att ha kommit ut med Sveriges absolut bästa serie genom tiderna. Hans böcker om "Torka inga tårar utan handskar" fick ju pris också förstås. Att han sedan fick priset av Sveriges kronprinsessa Viktoria var ju förstås höjdpunkten. När publiken hade klappat, busvisslat och ropat i 5 minuter blev det nästan pinsamt. Dom kunde ha visat lite mer respekt och hållit käften lite tidigare men men, jag var inte där men ändå. Hon är rolig den däringa Viktoria. Som hon sa: "Och jag som bara ska dela UT ett pris". Publiken verkar tro att hon just kom ut ur den guldbeklädda garderoben eller nåt. Hepp så var inte fallet men det var SÅ kul att hon stod där på en gala som sedan kommer stå i världens alla tidningar. Att Sveriges kunglighet delade ut pris till en homosexuell, för i världen är det ju som bekant inte alla länder som tillåter homosexualitet, det är tom dödsstraff på det. Så sjukt! Ät bajs säger jag bara!
 
Nu är det i alla fall söndag och ..ja..dom gillar vi inte, då är det jobb imorgon igen och ..ja, det kan ju diskuteras men hoppas veckan går fort i alla fall.
 
Hoppas ni hade en helt underbar lördag!
 
 

Kommentarer
Postat av: Britt

Tack gode gud att vi har jobb så vi kan hata söndagarna!

2013-02-10 @ 21:36:14
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback