Nedräknad!

Varje måndag, onsdag och fredag när man vaknar tänker man...men ååh kan inte den här dan ta slut nångång? Det känns segt för att det är så mycket att göra på jobbet men sen swischar tiden bara förbi liksom. Idag drog någon undan benen på mig. Eller mer att något gjorde så att jag hamnade öga mot öga med en stor jävla isfläck..IGEN!
 
Jodå! På en sekund låg jag där och denna gång var det ju blött också eftersom det regnat sketmöe uppepå det där skiten så jag blev blöt massor! Denna gången blev det höger armbåge, höger lår och ett lillfinger som tappade känsel för några timmar men nu funkar den igen tack och lov. Blir det sviter efter det där så blir det anmälan big time! Jag fick jobba på nedervåningen för mina kollegor bara för det, tack tack tack! Två kontor blev det.
 
Sen var det som att vi gick i slow motion fast tiden gick fort. Allt kändes tungt. Folk överallt, ont överallt och ja.
 
Det gick något bättre på andra stället för dagen, där är det inomhus mestadels av tiden, man ska bara gå ut i några sekunder till nästa hus och tillbaka.
 
Sen var jag klar för dagen och jag åkte och handlade lite. Ikväll kommer ju min dotter och då måste man ha nåt tuggbart och jag köpte bla. detta.
 
 
Det är ju inte så mycket att tugga men det är i alla fall gott!
 
Sen blir det Chicken a la king som hon beställt. Sen får mamman bära upp hennes stora rullväska som det är kläder för 14 dagar i trots att hon bara ska vara här i 4 uppför alla 3 våningar medan hon kommer efter och flåsar alldeles tomhänt! Jag kännert! 
 
Ska bli så mysigt så. Imorgon har jag ju lite sovmorgon så hon behöver inte bli väckt 4.30 av att min mobil vrålar. Det räcker med kl 6.45, det är då hon kommer putta mig ur sängen, vända sig om och somna!
 
Hoppas ni får en helt underbar kväll för det lär jag ha.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: BajsMalin

Kan du inte lägga upp receptet på det Sune? :)

2013-01-30 @ 17:16:46
Postat av: Martina

Men vad du ramlar Sune?!
Har ni ingen sand i din ände av landet eller? ;-)

2013-01-31 @ 16:59:44
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback