Oplanerad sovmorgon

Imorse när jag vaknade så tog jag som vanligt mobilen och tittade vad klockan var, tittade lite suddigt och sömndrucken på siffrorna, la ner mobilen igen och VE OCH FASA! Då var det lite som en hi-hat skramlade till i örat på mig, ni vet en sån där som tillhör ett trumset och som låter lite..ja mycket! Jag tog mobilen igen för att försäkra mig om att jag inte hade sett fel, nej då den stod på 6.07! 
 
Jag slängde täcket åt helvete, tog mobilen igen och smsade min kollega som hämtar mig varje morgon om att jag hade försovit mig, hon skulle hämta mig 6.30, fick tbx: "Ingen panik". Ingen panik?!! Herregud! Jag sprang runt som en duracellkanin här! In i duschen, hann inte duscha så jag tog huvudet under duschstrålen, gjorde det lite för snabbt och innan varmvattnet hade kommit så det blev lite..ja vad ska vi säga? KALLT! Tvättade håret, torkade, fixade till en okej frisyr och tvättade mig under armar och mellan benen, viktigt viktigt! 
 
Vet ni när jag var klar? 6.17! Det är fan bingo på den! Det är idag som jag är jävligt glad över att vara en grabbig tjej, hade jag inte varit det så hade jag inte ens varit klar till kl 7, men nu var jag det på 10 minuter, det kändes som en hel armé sköt salut för mig där.
 
Den andra kollegan var på kurs idag så vi var två men hej vad det gick mellan ställen, fortare än vanligt alltså. Man var lite vimmelkantig efter morgonens framfart, jag som vanligtvis går upp 4.30 fick en oplanerad sovmorgon alltså. Det var skönt och jag kände mig utvilad!
 
Vi var lite tidiga så vi tog en kombinerad frukost/lunch på bästa fiket istan.
 
 
Där satt vi och pustade ut, vi glodde på folk och sen hade vi fått ny energi och benen hade fått vila. Då åkte vi till nästa ställe och fortsatte. Där var vi inte lika jäktade utan gjorde nog mer än vad vi skulle men då kan dom ju inte klaga sen heller, det är skräll på den!
 
Sen åkte jag hem och skulle inte sova men det gjorde jag och jag hade gärna velat sova vidare för den drömmen jag hade var nåt i hästväg. Det kommer aldrig hända i verkligheten så detta suger jag på länge nu.
 
Hoppas ni haft en helt underbar måndag och inte behövt stressa som jag!
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Va fan, duscha liksom.... överskattat! Lite skit rensar magen, eller jag menar vänskapskretsen! Skönt att slippa vissa!

2013-01-21 @ 22:43:11
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback