Quizkampen

I söndags ringde min dotter mig. Hennes sambo har en Iphone 5 (grattis till honom då..eller näe). På hans Iphone 5 (grat...näe) spelade hon Quizkampen ofta. Hon tycker det är väldigt roligt. Hon och jag har ju en Samsung Galaxy S3 (tack så fruktansvärt mycket för det min älskade dotter) och hon ville ha det. Kruxet är att det kostar 22 kr att köpa, då ringer man mamma, man pratar först om lite smått och gott och sen frågar man lite försynt om inte mamman som har Visa och inte hon skulle kunna tänka sig att betala dessa 22 kr (hej nudlar resten av månaden) och eftersom mamman inte vill se sin dotter med tårar i ögonen så gjorde mamman detta. Fick ett sms: "Tack så mycket! :D". Och sen tyckte hon att mamman också skulle köpa det för att då kunde hon ju spela mot mamman. Mamman tyckte inte det var en sån bra idé men eftersom mamman nu är så lätt att övertala så gjorde mamman detta.
 
 
Sen tyckte dottern att det var väldigt roligt att spöa skiten ur mamman, det tyckte inte mamman alls var lika roligt men jag har fått ge igen minsann! Jag har vunnit några gånger (läs 2).
 
Så är det nu nån som har Quizkampen och känner för att spela med någon som suger allt annat än manligt könsorgan så är det bara att adda! Det borde faktiskt finnas "Lätt, Medel och Svår" som alternativ. Nu får man gissa väldigt mycket och det är inte så kul i längden. Kanske det finns för barn? Förskolan? Mulle? Säg till i såfall snälla!
 
Imorgon kommer dottern hem till mamman och då ska vi mysa massor! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback