Barnvakt & Elvis

Morgonen började ju bra..eller inte. Jag hade ställt klockan på 8 men vaknade först 8.13, hade alltså inte vaknat av att klockan ringde! Får nog åka in o kolla min hörsel igen för nu har det hänt flera gånger att jag inte hört alarmet. Kl 9 skulle jag vara på Pomona på samtal så jag hoppade snabbt in i duschen och cyklade iväg. Efter det så gick jag in på Bokia och kollade på böcker, bokrean har ju startat men med min ekonomi så får jag vänta tills nästa vecka. 10.30 var jag och hämtade Josefine. Ni som inte vet vem Josefine är så är det två fd jobbarkompisar numera bara kompisars dotter. Hon
är 8 1/2 månad.

Josefine leker med sin nya tygbok som jag inte kunde motstå att köpa till henne idag :DDet började i stort sett med att hon sov 2.5 timme. Jag fick gå in och väcka henne så hon fick lite mat i magen. Dagens lunch bestod av totalt smaklös gräddstuvad pytt i panna haha men hon åt. Sen tog jag ner barnlåtar på Spotify, då diggade vi och hon gillade speciellt Prästens lilla kråka och fick hamna i diket både en och 10 gånger :). Hon fick en tygbok utav mig idag som hon tyckte om som synes på mittkortet här över. Ser ni den snygga posén på högerbilden? Cool brud *s* med benen i kors och allt. På golvet lekte vi massor men tyvärr kan saker o ting gå väldigt snabbt så hon råkade slå sig mellan ögonen på mitt bord :( men det gick snabbt över och även tiden med henne. Kul hade vi och det händer så mkt på så kort tid, hade henne för 3 veckor sedan då kunde hon varken krypa eller sitta själv och inga tänder. Nu kan hon allt det där och har två söta "bissingar" därnere :)
Nu ska jag laga mat för det är banne mig inte bara Josefine som ska ha mat! ;) Skriver mer senare.. Hej so lång!

Nu så är jag tbx. Det blev pannbiffar med potatis och sås, tyvärr hade jag varken sylt eller majs hemma :(..jaaa jag veeet, jag måste ha lite sylt till det mesta *s*.  Jag lyssnade på en väldigt fin låt idag på youtube med Lisa-Marie och Elvis Presley, ja naturligtvis har dom inte gjort den ihop.. här har ni länken       http://www.youtube.com/watch?v=yWg2vLEyRZc

Kolla in det här fotot och håll med mig om att Elvis Presley var en av de VACKRASTE killarna på jorden när han var ung!
Han var verkligen perfekt...o sen va han tvungen och missbruka både mat och droger och förstöra sig så :( Han skulle fyllt 74 år i år. Undrar hur han hade sett ut idag.. nåja, han var iallafall FÖRBANNAT vacker när han va ung så det så! :)

Rösta på mig

Farbror Ortoped

Igår..eller om det blir i förrgår hm var jag så trött när jag kom hem från Skövde att jag inte orkade skriva någonting. Jag och Emelie var iallafall till ÖB för att inhandla diverse nödvändigheter. Där gick vi o lullade i godan ro, tills jag tittade på klockan och upptäckte att vi hade 20 minuter på oss att åka till sjukhuset, parkera, försöka hitta ortopedmottagningen och anmäla mig i luckan. PANIIIIK! Men vi hann. Tack vare kanske att jag faktiskt inte stoppade i pengar i automatmackapären. Den var ju ur funktion för sjutton så jag hittade en gammal parkeringslapp i bilen och la den så fint i fram haha. Väl inne på mottagningen fick jag sitta och svara på hur många frågor som helst på datorn. Emelie satt brevid och försökte plugga. Det var ju säkert lätt. Hon frågade förresten ut en undersköterska vad hon har för uppgifter på det där stället... jaaa Emelie pluggar ju till undersköterska och var ju naturligtvis nyfiken. Hon blev förvånad att en undersköterska har så himla många arbetsuppgifter. Hon hade tänkt sig att undersköterskorna bara tog hand om gamla..så wrong man kan ha! Väl inne hos farbror ortoped som lyssnade till namnet Anders. Anders låter rätt ungt, men han var nog närmare 60år iallafall. "Ta av dig byxorna" what?? Tänkte vråla.. schaaas karlelänne ja e flata så försök inte! Men gjorde bara snällt va Anders sa till mig. Trippa på tå, gå på hälar, luta mig framåt.. ne nu jävlar.. ja är flata..försökt inte! Men jag gjorde återigen som han sa. Emelie satt me näsan i blocket och skulle vilken minut som helst börja garva. Han knådade på ryggen o drog ner mina trosor.. ne nu.. jä... aaaaaaj där gjorde det ont ja.. o ärligt så har ja ont där än. Inget undra på så hårdhänt som han va! "Lägg dig på britsen på rygg".. sure thing, ingen idé att protestera längre. Han lirka o hade sig me mina ben. "Lägg dig på mage".. jamen visst, det är ju så underbart skönt för ryggen när man har diskbråck...eller inte! Han konstaterade iallafall att diskbråcket har flyttat på sig..eller ja, det finns inte kvar för ja har ont på höger sida nu och diskerna är skadade det är därför jag nu har ont. Wihooo diskbråcket är borta men inte fan har jag mindre ont i ryggen för det. "Inget stillasittande jobb, du får inte ha ett jobb som du står för länge på och du får inte bära tyngre grejer än 5 kg!" Wihoooo 5 kg, jösses de väger säkert min katt :s. Nåja, efter ett halvårs väntan på att få komma till en ortoped och en kvart hos farbrorn så var jag ute. Förresten så skrev han en remiss så jag kan få ut en gördel.. japp schnyggt! Den ska jag ha på mig när jag är ute på krogen tänkte jag. Ska bara gravera in nåt coolt märke på den först.

Nu är jag så trött att ögera glor i kors. Godnatt!

Rösta på mig

Dagen D

Godmorgon! Jag vaknade alldeles förtidigt igen suck. Men min rygg gjorde så ont att jag inte kunde ligga kvar :(. Solen skiner idag..hurraaa!  Idag ska jag o Emelie (min dotter) åka iväg till ÖB o hon ska köpa på sig lite. Sen bär det av till sjukhuset. Varför ska man vara där en timme innan för att göra en undersökning på datorn? Tar det verkligen en timme??? Hur inkompetent tror dom att jag är på datorer?? Nåja..ja kommer iallafall va där i tid till kl 19. Japp ni läste rätt, detta är på kvällen! Undrar om dom jobbar övertid för att få kön att minska fortare eller om det är skift på det där stället :s.. ska nog ta och fråga så får ni svar senare ikväll :D Nu ska ja göra lite annat.

Nu har jag diskat och plockat lite. Det blir inte så mycket disk o oordning när man bor ensam. Annat var det innan dottern flyttade.. oooooj ooooj ooooooj va stökigt det kunde vara och DISK.. att dricka ur samma glas var ju inte att tänka på, helst ett varje gång bara för lite vatten, ajjemen..morsan diskar sen vetdu.. haha..
Idag ska jag alltså till farbror ortoped. Undrar vad han heter. Gissar på Per, Lennart eller Thomas. Och säkert iskalla händer med massa hår på *ryser*. Nej, bara för att jag är flata så innebär det inte att jag är karlhatare. Jag har alltid ogillat karlar med massa hår överallt och på ryggen är ju värst! Fy sjutton! Nåja..farbror ortoped var det ja. Jag har ju väntat på det här i flera månader nu, ända sen jag gjorde magnetröntgen i somras faktiskt. Så nu ska han alltså tala om för mig hur dålig min rygg är och vad för jobb jag kan utföra utan att bli sängliggandes resten av mitt liv eller få införskaffa mig en sån däringa grön schnygg rullator! Btw..jag fyller ju 40 i höst och jag ska banne mig önska mig en käpp med ringklocka och fickplunta på :D. Det fick min farbror när han fyllde 40. Tyvärr så hann han aldrig få användning för den för han gick bort några år senare :(.

Min dotter ska följa med sin gamla mor till sjukhuset idag, det gör hon så gärna..fast jag tror ju mer på att det var för att hon skulle få köra bil haha. Hon fick ju körkort den 3 dec. Vilken LYCKA! Som hon har kämpat med det där körkortet och mamsen var så STOLT över sin lilla bebis :D. Min bebis har blivit stor.. och hon har förändrats och mognat sen hon flyttade hemifrån. Är så stolt över att hon faktiskt klarar sig själv. Hon  kommer hem ibland för att äta lite mat och umgås med mig. Det tycker jag är sååå kul. :)
Hoppas att det håller i sig att hon vill ha mycket kontakt med mig. Men mamma är alltid bäst :p

Rösta på mig