Mia har namnsdag idag

Jag ringde Mia förut för att bla gratta henne på namnsdagen (det är Maria idag).

Jag: -Grattis på namnsdagen hjärtat!
Mia tittar i sin almanacka.
Mia: -Men Sune, va fan tror du att jag heter? Karl eller Karla??
Jag som har almanacka på min blogg som hittills har stämt går till min egen almanacka i köket och det står Maria där också.
Jag: -Men är du helt bakom flötet eller? Vad har du för jävla almanacka egentligen, det är Maria idag. Titta igen.
Mia: -Men på min står det att det är Karl och Karla för sjutton.
Jag hör henne bläddra lite och hon fortsätter
-Oj, jag har visst inte ändrat månad än.
Jag: -jag hoppas att du inte har missat ett viktigt möte nu bara för det?
Mia: -Hm, i fredags skulle jag visst vara på AF står det här!
Jag: -Bra gumman, du är bäst...eller not.
Mia:- Men om jag säger att jag hade fel månad på almanackan, förlåter dom mig inte då tror du?
Jag: -Näe dom idiotförklarar dig.
Mia: -Mmm men det gör ju jag också nu.
Jag: -Jag med.
Mia: -Men du älskar mig ändå.
Jag: -Ja absolut, du är ju trots allt MIN idiot.
Mia: -Mm jag är ju det. Puss

Det är underbart med samförstånd bland vänner eller hur?Timrå drar in på kaffestunderna på sjukhem

När jag läste motivet till varför Timrå kommun vill dra in ransonen på mat och dryck för dom äldre på sjukhemmet Hagalid så såg jag ut som en fågelholk tror jag." Det handlar absolut inte om någon ransonering utan ett sätt att bli mer kostnadsmedveten när det gäller näring och mängd." Herregud! Låt dom få unna sig lite gott sina sista år i livet för sjutton. Våra pensionärer har det redan knapert, ska vi ta ifrån dom det bästa dom vet också? Skärpning för fan.

När/om jag blir pensionär så lär vi inte få ett skit. Vi får väl inte ens någon mat, kommer inte att finnas nån personal som torkar oss i skitan eller också är det ranson på det också. "Nej Sune, det är andra gången du skiter i veckan, du vet att vi bara får torka dig en gång i veckan så se så, torka det själv nu".
Ibland önskar man att man inte kommer bli så gammal att man inte kan klara sig själv. Jag kommer tvinga mig in i min dotters familj så mina barnbarn får ta hand om mig eller nåt. "Sten-Olle, kan du komma och torka mormor i arslet?" Japp så får det bli.

Wiilow och jag

Nu har jag fått tillåtelse att få kortet med mig och Wiilow på från igår. Om ni nu inte orkade klicka er in på hennes sida menar jag. Se nu hur jävla full jag ser ut och håret är inte alls som det var från början. Hade ju kunnat skylla på att det snöade eller nåt men det gjorde det inte, det ser bara förjävla platt ut ändå av nån anledning.

Wiilow, återigen, SKITKUL att träffa dig igår. Mycket roligare att träffas så ute så det blir mer avslappnat än över en fika då jag är rätt blyg när jag träffar nya människor första gången. Kram på dig tjejen och du, joooo du är fortfarande söt som jag skrivit till dig förut, så det så!

Ärligt snott

 

 


Attans otur Pernilla

Ja så blev det då Anna Bergendahl och Peter Jöback som gick vidare i Melodifestivalen. Jag höll på gruppen "Lovestoned", den var grym!

Det som är lite synd är att Pernilla Wahlgren nu inte kan vara närvarande på sin brors bröllop. Nästa lördag gifter sig Niclas Wahlgren och Laila Bagge nämligen men hon är är inte den enda av den Wahlgrenska familjen som inte kan närvara, pappa Hans och Linus står på varsin teaterscen samma dag och har inte fått ledigt. Illa vald dag alltså.

 

 

 Teliafamiljen läggs ner

Det finns gott om dåliga reklamer på tv men det finns några guldkorn. Jag älskar alla ICAreklamer och även Telia. Nu ska reklamföljetongen läggas ner eftersom dottern (Angelica Zetterström) i familjen är gravid. Jag kommer nog att sakna den reklamen eftersom det som sagt är en av dom få bra.
Jag har suttit bredvid honom på ett fik här istan då han skulle spela teater med Johannes Brost och Martin Björk samma kväll. Har skrivit om det i ett tidigare inlägg.

Nu snöar det här igen. Ska det aldrig ta slut? Inatt när jag kom hem så var mina strumpor dyblöta och fan om det fryser på det här nu men det är väl som vanligt, att det gör det. Trist.Grattis Lockerud!

Lockeruds innebandydamer får fortsätta spela i eliten ett år till tack vare vinsten mot Karlstad igår!
Grattis tjejer!


 

 Gårdagen

Jag hade kul igår, jag drack öl, jag gillar ju inte ens öl men ner gick det och jag dansade nåt liknande bugg med en gammal dejt som inte fattar innebörden flata tror jag. Han ville följa med mig hem den här gången också, visst det hade han ju kunnat fått men nån drule skulle han inte fått visa!
Jag träffade äntligen Wiilow, hon kände igen mig och hade sin kamera med sig så hon tog ett fyllekort på oss inne på toan som var det enda stället med bra ljus. Här kan ni se det Wiilow. Ewa vill inte att jag lägger ut kort på henne och det respekterar jag såklart men hennes syster Nathalie och hennes polare Marre ställde mer än gärna upp.
Innan jag gick till EwaKillen vet jag inte vad han heter, Nathalie och MarreNathalieKompisar kan också kyssas

Vänta inte uppe

Stress stress. För en timme sen bestämde jag mig för att hänga med Ewa och hennes syster ut till krogen. Inget hemma att dricka men man måste unna sig lite gott ibland vet ni så jag gick till systemet och sen hem och färgade håret, nu sitter jag med skiten i medan jag samtidigt äter varma mackor. Jag tänker då fan inte gå till krogen utan att ha ätit ett skit en gång till. Det är halt, det är blött, det kommer bli ännu halare så vi får la se om vi kommer ner.
Men sitt inte uppe och vänta för sjutton. Ska skölja ner maten och skölja ur färgen och sen bege mig hem till Ewa och joina dom! Ses imöra hörrni. Ha en förbannat underbar fredagskväll!
Ny visning idag

Jag vaknade 9.17 av Madonnas "Revolver", min mobil väsnades väldigt tyckte jag. Det var min hyresvärd, en visning kl 13.30 om det går bra? Jamen visst sörrö. Hon tyckte inte alls det var morgon när jag sa godmorgon eftersom hon varit uppe sedan runt 5. Dom igår var inte alls intresserade alltså. Får hoppas på mer tur idag!

Till er säger jag iallafall GODMORGON!

Inatt var det snöblandat regn och det är tydligen snorhalt på vägarna, termometern här visar på +2. Väderomslag så det förslår alltså. Så ska ni ut på vägarna, take it easy.

Nu dags att ta en dusch och bege sig till ICA.


Resegarantin gäller

Det är väl konstigt att allt ändrar sig när saker och ting går ut i media. Nu får SJ:s resenärer 50 % av kostnader dom lagt ut på biljetter men suttit fast lite här och var. Det var ju tvärkört innan media tog tag i det. Jaja, bra att SJ kompenserar det hela iallafall, antagligen att inte tappa resenärer i framtiden men jag undrar om inte skadad redan är skedd.
Snabba cash

Så har jag då sett den omtalade filmen "Snabba cash" och jag måste säga att jag är besviken. Den var inte alls så bra som alla säger, den var rent utav seg och jag höll på att somna. Tur att jag hade fribiljett för jag hade fått ångest om jag hade betalat för att se den. När vi kom ut hade det slutat att snöa men fy satan vad kallt det var och vi ska inte tala om hur mycket snö det var på gatorna. Hade jag trillat där så hade jag garanterat brutit ryggen för jag har ont för varje snedsteg jag tar i den här modden. Jag tog två kort på stan iallafall.

Suddigt men det snöade satan också

 

Vår gågata som förr var en del av vårt raggarströg, teatern rätt fram

 

 


Favorit i repris

Jag hade inte somnat än när det ringde på dörren, trodde att det var vaktmästaren som efter en vecka fortfarande inte kommit och fixat mitt gardinstångsfäste som han så slarvigt glömde att fästa ordentligt för 3 månader sen. (Jag anmälde det för en vecka sen). Öppnade dörren och därute står en 2 meter lång flaggstång med ett sletet block framför sig. Han presenterade sig som.. hm det minns jag inte för jag hade fäst blicken på det enorma överbettet karln hade. Han var från comhem visade det sig. Och jag har ju comhem, han bad om att få komma in och jag tuggandes på en macka bjöd in honom.
-Jag ser att du har comhem, säger flaggstången.
-Ja, detta är ju ett comhemhus, tuggar jag vidare
-Jag hade det på förra stället jag bodde på också, i 8 år, fortsatte jag.

-Jaha okej, säger flaggstången och glor på mitt modem som står i vardagsrummet men datorn står i ena sovrummet och han fortsätter. Vad är det där för grejer du har där? Ett modem? frågar han trevande och släpande.
-Ja, det är ett modem från Bredbandsbolaget, säger jag lite retligt.
-Varför har du inte modem från Comhem? frågar han hoppfullt och hoppas säkert få mig att ändra internetleverantör.
-Dels för att jag inte får ha internet via er och sen så krånglade det så mycket, retas jag ännu mer och har nu lyckats tugga ur men har brödsmulor runt hela käften.
-Jaha, men du vet att du kan få det om du betalar för ett halvår i taget, säger han ännu mer hoppfull.
-Jag har inte dom pengarna och jag är jättenöjd med Bredbandsbolaget, inget att klaga på alls där, säger jag och tittar på hans framtänder som ser ut att vilja krypa in i käften men att det inte går.

-Jaha men du hade bredband från comhem förut?
-Japp men det var min dotter som stod för det och nu har hon flyttat hemifrån och tagit med sig det.
-Va taskigt, säger han och tittar upp mot väggen där jag har två foton på min dotter och han fortsätter.
-Är det din dotter på väggen där? frågar han och pekar med ett av de smalaste finger jag sett tror jag.
-Ja det är det, svarar jag och undrar vad som komma skall nu.
-Okej, tittar du mycket på tv? frågar han hoppfullt igen i tron om att kanske få sälja nånting iallafall.
-Näe, jag tittar inte så mycket, det kan gå flera dagar utan att jag ens sätter på den, svarar jag sanningsenligt och fortsätter.

-Jag är nöjd med det jag har och har inte råd heller att slänga ut mer pengar på fler kanaler.
-Nähä, svarar han nu mindre hoppfullt men fortsätter.
-Men du har fast telefoni genom BB med då?
-Näe jag har ingen fast telefon, jag har bara mobil, det kostar mer med fast telefon idag än det gör med mobil.
-Vad har du för mobilabbonemang då om det är så billigt? Frågar han kritiskt.
-Jag har kontantkort, svarar jag och undrar om han inte snart fattar att här har han inget att hämta.
-Hur mycket laddar du på i månaden då?

-75kr i månaden och det klarar jag mig på, svarar jag och börjar sopa upp brödsmulorna från bordet.
-Jaha då ringer du inte mycket, säger han och skrattar.
-Man ringer ju nästan gratis till andra comviqanvändare så det behövs inte mer än så.
Leendet försvann och han frågar efter en penna. Tar upp blocket och sätter ytterligare ett X på folk som inte köpte nåt. Ska avslöjas att hela sidan var full med massa X. Han tackade för sig och jag stängde dörren.
Inte lätt att vara försäljare idag!


Det snöar som fan

Igår var det fint väder, solen sken och man hade nästan vårkänslor. Idag vräker det ner snö igen. Även barnen är trötta på den här skiten! Det kan sluta nu, känner inte för att stå med termobrallor och se när alla dansar runt midsommarstången. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Båda paren har nu varit här och glott. Första paret var ett lite äldre par, han är lärare på högstadieskolan som är ett stenkast härifrån så han tyckte att det var kanon men dom gick efter 5 minuter.
Andra paret var två lite äldre kvinnor. Antingen ska dom dela på lägenheten eller också är det två flator. Kanske skulle ha satt upp prideflaggan för att få reda på det. Dom gick efter 10 minuter. Jag fick ingen hint alls om nån av paret ville ha lägenheten. Hoppas att hyresvärden ringer mig imorgon eller nåt.

Annonsen var ju inne i tidningen igår så än är ju inte hoppet ute och många vill bo centralt och det är sällan treor är lediga i längan.

Nu ska jag fixa iordning mig och sen gå i busvädret till Carro för att busa lite med Josefine och sen gå tvärs över gatan för att gå på bio. Skriver mer när jag kommer hem.Jag städar lite

Lägenhetsvisning, då måste man ju städa om än lite slött och man måste ju reta katterna lite. 

 


Lägenhetsvisning och bio

Nu ska jag bara torka golven så är jag klar sen. Vet ni vad jag är mest nervös över? Inte att folk inte vill bo här utan att nån av katterna ska lägga världens mest illaluktande skithög i kattlådan strax innan dom kommer. Även om man tar upp det direkt så är ju doften kvar i några minuter. Tänk om dom tror att det alltid luktar så? Dom kan ju alltid få sticka ner snoken i lådan och glo om dom vill, det ligger sällan korvar i där eftersom jag som numera ickerökare känner dofter på flera hundra meters avstånd. Det enda jag kan hoppas på är att dom som ska titta antingen är superförkylda eller kedjerökare och inte har nåt luktsinne kvar alls.

Ikväll ska det ske. Ikväll ska jag sitta i en vinröd sammetsstol med en dryckeshållare fastsatt. Yes jag ska gå på "Snabba cash" med Carro. Jag fick ju en fribiljett som gäller för två av Malaco så nu ska jag då gå på denna. Sista dagen och allt. Jag och Carro är väl typ dom två i den här stan som inte har sett den eller nåt. Ska bli kulkul.
Norrmannen har gjort bort sig

Norrmannen och veteranen Odd-Björn Hjelmeset som vunnit flera VM-guld i stafett kunde inte hänga på när Johan Olsson ryckte.

Han tappade distans och tid vilket gav Sverige det perfekta guldläget.

"– Jag är Odd Björn och jag fucked up, sa han på den inledande prestentationen.

Och sedan under frågestunden fortsatte han.

– Jag har sett för mycket porr de sista dagarna. Jag hade rummet bredvid Petter och varje kväll hördes något ljud så jag kunde inte sova. Jag tycker att Tiger Woods är en väldigt bra man.

Norrmannen hann dock hylla svenskarna innan sitt omdömeslösa utspel om Tiger Woods."

Är norrmännen sådana dåliga förlorare och säger man sånt på en presskonferens även om det inte stämmer? Löjligt så det förslår. Bu bu bu säger jag.

 

 

 


Bröllopsfotografen och en beställd bloggdesign

Jag har sett en bra svensk film nämligen "Bröllopsfotografen" där flera kända skådisar var med. Ni kanske har sett "Fucking Åmål" och "Smala Sussie" där båda pratar med dialekt, också denna, på värmländska och det är det som gör filmen bra. Jag måste bara få citera en mening ur filmen som jag skrattade mest åt "Man är uppvuxen i en stor fisbubbla, vad var det för mening med att grilla i trädgården om allt ändå luktade stjärt". Ja ni ser, nu kommer hälften av er att se filmen.

Förra veckan fick jag en beställning på en header och när jag ändå var på G så gick hon även med på en bakgrund också. Bloggen heter Mamma Tezzan, gå gärna in och glo och är det nu någon som vill ha en ny header och bakgrund eller bara nåt av det och har Blogg.se så säg till. Jag gör det för en billig penning och jag sätter även in det åt er. Jag gör inget avancerat som flygande tefat med vinkade hundar i animering eller så utan vanliga enkla headers. Tipsa gärna andra för jag är fattig och försöker få ihop till min katts kastrering innan jag blir vräkt av hennes ylande.
2 lägenhetsvisningar imorgon

När jag som bäst höll på att dammsuga så ringde min hyresvärd och informerade om att det är två visningar imorgon med en kvarts mellanrum. Kaniners ju. Det hade ringt några stycken till men folk är inte direkt sugna på att bosätta sig på fjärde våningen utan hiss, förstår inte det för man är inte alls döende när man väl kommer upp. Iallafall inte som ickerökare. Jag har bott här i lite mer än ett år och ja slutade röka för 2 månader sen snart och ja ni förstår själva hur död jag var när jag hade gått upp för dom här plus en IKEAkasse full med kläder då jag hade varit i tvättstugan som dessutom var blöt eftersom jag inte orkar gå upp och ner fler gånger utan sitter snällt kvar därnere tills maskinerna är klara och tar upp skiten till lägenheten och hänger upp där istället.

Jag har ju som bekant ont i ryggen och det kan bli lite på måfå ibland. Hittade ett ihopknögglat kvitto under sängen. 26 december stod det på, ja då förstår ni att jag inte är världsbäst på att dammsuga under sängen med den här ryggen men i gästrummet kom jag på ett bra sätt. Datastolen har hjul så jag satte mig i den och rullade omkring med dammsugaren i rummet. Kanon, ska kanske skaffa mig såna här stolar att ha i alla rum? Ja så får det bli.


3 prenumeranter till

Wow jag har fått 3 prenumeranter till. Jag gick in på bloglovin och kollade runt lite då fick jag se något jag aldrig sett förut, att man kan se vilken dag man fick en ny prenumerant, sånt gillar vi. Inte vet jag om det är folk som läst min blogg länge och lagt till mig efter det eller om det är 3 nya men välkomna hit iallafall. Alltid kul att det tillkommer folk än att dom gör slut med mig liksom. För ja jag är väl medveten om att min blogg har blivit tråkigare. För er som är nya, ni kan läsa från början för att kanske se skillnaden. När jag ibland läser gamla inlägg jag skrivit ser jag en otrolig skillnad. Sättet jag skrev på då är borta. Det är inte smilegubbar, 3 eller fler punkter mellan varje mening, inget "haha" "hihi" och sånt. Vill ni veta när och varför jag slutade med det? Det finns/fanns en sida som heter/hette The Critics. Ja den finns men är inte aktiv om man säger så. Det är iallafall en sida där några skribenter har recenserat svenska bloggar. Jag var ett fan av den sidan och där fick man lära sig otroligt mycket, särskilt om hur man INTE skulle skriva. Alltså inte "haha" "hihi", en jävla massa smilegubbar och skit. Det var då jag kände att shit det är ju precis så jag gör så sagt och gjort. Jag skriver aldrig så längre för jag vill inte ha en sån där pissdålig blogg som får 511 varningar.

Jag är redan med på en blogghatarlista. Jag tänker inte länka till den för att han ska gotta sig med fler besökare. Han länkade däremot till min blogg och det har jag tackat honom för. Tack igen.

Jag tänker härmed fråga er vad ni vill att jag ska skriva om. Ämnen jag är hemma på: Hemmafru, Facebook, Betapet, Qx, kåta katter, hur man bygger en front till ett kylskåp(electrolux), testar att det elektriska funkar och drar alla jävla sladdar för att sen skicka ut det snabbt som fan till bandet utanför, hur det är att ha slutat röka (snart 2 månader, (klapp på axeln), hur det är att leva fattigt och inte har råd att ens köpa sig ett par jävla strumpor utan att det svider i plånboken (som jag förövrigt inte äger nån).

Rygghelvetet och jag ska nu ställa oss att diska!

Nedan är ett av många sorter vi gjorde på Electrolux. Jag skulle gott och väl ha gjort just denna front för det finns tusentals på lagret. Det inringade var det jag gjorde. Det ser enkelt ut japp men lyfter man av den så kan man se en jävla massa sladdar som ska dras rätt och inte bara slänga på utan det är draget efter en mall, tejpat kanske på 711 ställen och sen läggs den upp och ner och alla sladdar ska ha rätt längd så dom på bandet kan testa helheten. Förövrigt är dom rätt fula. Sen ska vi inte tala om alla kyskåp med kolsyra och vatten i. Dom är ännu fulare och ännu krångligare att göra ska ni veta. Om jag saknar jobbet? Inte ett skit!Backande plogbil

God morgon!

Jag vaknade 9.36 av plogbilen som backade utanför, jag kunde inte göra som föregående morgon för min blåsa var för full för att kunna somna om. Tog tag i mobilen och tittade på klockan och jag hade fått ett sms från systeryster: "Då var man på väg till Stockholm. Tre dagars kurs med hotell och mat :). ha det bra! Kramen."
Jag är alltid så positiv så jag skrev tillbaka: "Åh vad härligt. Hoppas du slipper märka av kaoset däruppe. Ha det bra. Kram". Undrar om hon åker hyrd buss eller om man får höra att dom satt fast i Arboga och inte kom fram förrän inatt eller nåt.

Jag rullade över på andra sidan, ja jag måste göra så för min rygg är från helvetet när jag legat i sängen i flera timmar. Lakanet ser ut som om jag haft sex i ett dygn utan uppehåll, det ligger i mitten som en sträng eftersom jag inte kan lyfta mig för att lägga mig på andra sidan som normalt folk. Tog på mig lite kläder och möttes av en tjutande katt och en annan med stora ögon som tefat. Måste vara min morronfrilla alltså. Nåja, solen skiner iallafall och dom plogar för fullt utanför, på tiden eftersom det var 6 dagar sen det snöade sist liksom.

Läser i Aftonbladet att det finns socker som får vår hjärna att tro att vi behöver mat. Sockret finns i chokladkex, fruktjuicer och glass. Det där känner inte jag igen, jag är nästintill beroende av vanlig choklad, gillar inte glass (men döper mina katter efter glassorter. Nogger och Piggelin) och paketet med Ballerina med kladdkaka i mitten lämnade jag kvar hos dottern i torsdags.

Jag diggar en låt som tyvärr inte ens fick en andra chans i Melodifestivalen för några veckor sen.
"You making me hot hot hot" med Linda Pritchard, den får mig att känna mig lite sexig i nån minut tills hela ryggen låser sig där jag sitter och diggar i stolen framför datorn.
Nåja, det var mitt morgoninlägg det.

How you´re doing?!Fågelhund

En Springer Spaniel är ju en fågelhund så självklart jagar den fåglar så också 3åriga Poppy. Ser en fågelhund en fågel så springer den för glatta livet även om marken under dom tar slut. Det var så det hände med Poppy.  I full galopp över stupet 90 meter från backen och rätt ut i vattnet, tur var väl det, hade hon haft mindre fart hade hon inte överlevt. Nu kom hon undan med en kollapsad lunga men repade sig snart.


Bilden är tagen på samma sida

 

 

 


Daniela Sea - the butch

Har ni sett flatserien The Lword någon gång? Jag har sett vartenda avsnitt och alla 5 säsonger. När det gäller hur min flickvän ska se ut kroppsligt så stämmer det inte in alls på Katherine Moennig men hon fick mig klistrad framför rutan/skärmen och skulle hon ringa och säga att hon vill ha sex med mig så skulle jag absolut inte tveka. Hon är smal och tanig, väldigt små bröst och sminkad i serien. Det finns inga som helst uppgifter någonstans att hon skulle vara flata eller ens bisexuell, iallafall inte då jag scannade av typ hela internet efter nån smaskig detalj om det. I säsong 3 kom en butch, ja det tog tid innan jag verkligen fattade att det var en tjej för det är egentligen bara rösten som får henne att avslöja att hon är en tjej. I serien spelade hon iallafall en tjej som skulle byta kön. Den här butchen heter Daniela Sea och är den absolut snyggaste butchen jag någonsin sett. Hon är absolut en tjej som jag skulle kunna falla pladask för om hon bara skulle vilja ha mig men det finns ju inte ens chans i världen att hon skulle vilja det, jo kanske om hon blev blind, senil och väldigt desperat. Finns det nån look alike i Sverige kanske?
Iallafall så hittade jag ett foto på henne som jag har gjort om lite i Photoshop men bara färgen på ögonen för hon har grymt fina ögon men det framgick inte på originalet.

Här är iallafall Katherine Moennig som är så het att det är konstigt att asfalten inte smälter där hon går. 

 

Här är då Daniela Sea, den snyggaste butchen som någonsin gått i ett par skor.

Damn she´s hot!Här är ett annat foto, kolla in dom underbart vackra ögonen


Hur man tappar aptiten

Jag gillar korv, korv på tvären, längden, kokt, stekt, grillad ja all korv. Jag tänker inte så mycket på vad korv är gjort på men på den här kan man inte undvika det liksom...

Inget undra på att det fanns många såna här paket med röda lappar på kanske

 

Här får ni se det enda nakenkortet som finns på mig.


Naken och suddig, skitbra

 

 

Yes dom har skottat...trottaren iallafall

 

 

 

 


Minns ni?

Jag är så trött på den här snön, jag vill ha barmark! Hittade ett kort som jag tog i höstas och som jag nu mixtrat med i Photoshop för att markera hur fint trädet var lite mer. Minns ni hur det var innan snöhelvetet kom?

 

 


Fördelar med att ha hörselnedsättning

Som många kanske inte vet är att jag har hörselnedsättning, ganska grav sådan. Jag har hörapparat i höger öra och så småningom ska jag även få det i vänster öra. Jag var ett öronbarn och journalen på Öronmottagningingarna är tjocka som telefonkataloger. Fick hörapparaten -92 och -94 fick jag en hörapparat som skulle sättas bakom örat i skallbenet. Dom borrade i benet och satte in en titanskruv. Det var vid den tidpunkten enbart 25 stycken i Sverige  hade den. Dom gjorde detta under lokalbedövning så ni kan ju tänka er, nu vet jag hur asfalten känner sig när en asfaltborr gör sitt jobb i den. Hela jag skakade typ. Hur som helst så funkade inte den där apparaten någe vidare så jag hade skruven bakom örat kvar tills 2002. Jag hade många gånger sagt att jag inte hade en skruv lös, den satt ju fast. Ja till 2002 då jag fick den i näven en varm sommardag. Det hålet har växt igen litegrann men inte helt.

Det jag vill komma till nu då är att det finns fördelar med att man hör dåligt. 7.36 vaknade jag imorse av att snöplogen backade, då har dom ju nåt alarm. Eftersom jag inte får sova med apparaten och knappt hör nåt utan den är det otroligt att jag vaknar av sånt men jag ville då fan inte gå upp då utan jag tog apparaten och satte den i örat utan att sätta på den, bara så att det täpper till örat och lade mig på andra hållet med örat tätt intill kudden, vips så är båda öronen tilltäppta och jag hör inte ett skit. Jag somnade om och vaknade 10.03. Ni fullt hörande hade ju legat och förbannat er på den där plogbilen med kudden tryckt över hela fejjan eller hur? Så ja, några fördelar finns det med att vara hörselskadad.

Idag låter Nogger ännu värre. Undrar vem som blir förbannat först, jag, Iza eller grannarna.


Nogger är kåt

Min lilla darling, min håriga baby, mitt kåta lilla kattskrälle. Japp Nogger har kommit in i puberteten. I vanliga fall låter hon som en mindre mus, hon kan inte jama ordentligt utan piper fram läten men from idag låter hon som en brunstig tjur på en äng full med kossor. Hon åmar sig mer än vanligt, hon gosar med allt hon kommer åt. Idag när jag låg i badet gosade hon med vattenkranen, jag kan inte klappa henne mer än nån sekund utan att hon lyfter på röven, hon kan inte vara stilla, hon kan slänga sig handlöst framför mig och gosa med mina fötter (fotfetisch?)

Jag får lite smått panik för jag har inte råd att kastera henne nu. Det låter hemskt men så är det så jag får försöka att aktivera henne så hon inte tjuter för full hals här. Hon är 8 månader så det är ju hög tid att bli könsmogen liksom men det låter helt sjukt från att låta som en mus till att låta som nån stryper henne långsamt eller nåt. Min baby, mammas gris. Nu har jag två tonåringar i huset alltså, damn tur att dom har husarrest.


Vad kan man ge en 15åring?

Den frågan kan man fråga nån om man ska ge en födelsedagspresent till nån annan. Den frågan ställde Carola Häggkvist till sin son när hon tänkte på sitt fadderbarn i Haiti. Nu är det ju så här att den killen är inte en vanlig 15åring utan en kille som är utan mat för sjutton! Han hade ju själv blivit besviken när han fick parfymflaskan. Visst han kommer säkert vara den som luktar godast på hela Haiti men vad hjälper det? Sen hävdar hon att hon ger mycket pengar till honom bredvid. Jovisst det gör hon säkert men vid ett första möte med någon som har gått hungrig och törstig en tid finns det ingen glädje över en sketen parfymflaska. I handen kunde han istället fått en korg med något att äta sen spelar det ingen roll hur mycket pengar han har när det inte finns någon affär att köpa maten i. Korkad så det förslår är rätta ordet för den här kvinnan!


Glad att inte bo i en storstad

Jag är så glad över att jag bor i en småstad där man kan ta sig fram nästan överallt, bussarna går alltid här, ja på väldigt begränsade tider då men man kommer oftast från punkt A till B på något sätt.

I Stockholm, Göteborg och andra städer där tåg stannar är det ren kaos, folk kommer varken fram eller bak och uppmanas att stanna hemma  från sina jobb. Hur många lärare kan stanna hemma? Hur går det för butiksägare inne i städerna, dom kan inte ens ta sig dit för att sätta upp en lapp om att det idag är stängt pga snökaos. Det måste vara ett helvete att bo i storstäderna såna här tider då snökaos råder. Så därför är jag i dessa tider glad över att bo i en småstad, annars suger den här stan getpung men jag suger lite till för att kommunikationerna är bra iallafall.

Idag skiner solen och igår droppade det från taket, ett litet hopp finns att snön försvinner innan midsommarstången ska upp.


Ett klick för skogen

Jag har nyss vaknat och som vanligt gick jag igenom mina mail, några skräpmail, några kommentarer på bloggen och Bloglovin. Emmelist föreslog att vi med bloggar och hemsidor kan hjälpas åt för att ge ett klick för skogen. Så sagt och gjort. Genom ett klick ser du till att 2-30 dm2 gammelskog kan köpas upp och bevaras för all framtid. Du har på ett år chans att vara med och rädda 7-100 m2 skog på ett år!

Så gör som jag och många andra, klicka på länken. och klicka sedan på bilden på den hemsidan som ser ut så här

Tack!
Seg dator

Jag har under flera månader haft en seg dator, har jag uppe fler än 2 fönster så kan det hända att sidor inte svarar, datorn stänger ner fönster själv, det blir en ful liten vit ruta uppe till vänster i hörnet där annars Firefox loggan är, har jag Photoshop igång så kan jag bara ha uppe den för annars låser sig hela skiten. Jag har läst och läst och läst ännu mer om detta och nu vet jag ju att det är ram minnet (nej det ska tydligen inte sitta ihop som jag alltid trott). På en sida stod det att man kunde gå till Aktivitetshanteraren och kolla vilka program det var som var igång. Kan säga att ja, det var många, det var hela 41 processer men vad står allt detta för då? Jag kollade igen på nätet och kom fram till att nej, det finns nog inte en lösning på det där. Alltså, varför i HELVETE kan ingen skriva en manual på allt så en dummie som jag kan förstå och fixa fel själv? Varför ska det vara så krångligt med datorer? Jag vill inte ha en seg dator, jag vill inte att datorn låser sig så fort jag råkar mata fiskjävlarna inne på Fishville.

Innan dom gjorde om på Facebook så ploppa ju chatrutan upp automatiskt och då låste sig hela skiten nästan varje gång och tyvärr så kan man ju inte blocka folk så där diskret för det ville jag många gånger, nej det gäller inte nån av er som glor här utan nån som ville tipsa mig om olika grejer som var nytt för si sådär 4 år sen eller nåt. Men nu så ploppar den inte upp längre och chatten har blivit bättre. Jag fick meddelande på ett forum av en kille som var supporter som kunde hjälpa mig att formatera om datorn om han guida mig. Ja men visst sörrö, med min otur så skulle jag bergis sitta där med en dator utan innehåll för att jag inte fatta nåt av det han sa. När jag får ett jobb så ska jag köpa mig ett nytt ram minne (visst ser det konstigt ut att det inte ska sitta ihop? Man säger det ju sammanhängande) och även ett nytt grafikkort. Japp så får det bli.
Nya Hollywoodfruar

"En skådespelerska, en lyxhustru och en frånskild hemmafru.

Där har ni de som ska toppa Anna Anka.

Om bara några dagar är det dags för Lena Jolton, Päivi Hacker och Suzanne Saperstein att ta över andra säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Den som fruktar att det blir blodfattigt utan Anka behöver inte oroa sig. Dels dyker både hon och Maria Montazami upp i några avsnitt, dels verkar framför allt Saperstein mer än väl kunna matcha hennes rättframhet.

Så här har den stenrika svenska trebarnsmamman exempelvis sagt om plastikkirurgi:

”Jag vill fortsätta att göra det till öronen träffar ryggen.”

Läs mer HÄR

 

Hoppas ingen kommer vara så bitchig som Anna Anka är för då lär inte den människan få ett bra rykte i Sverige.

 

 


Tröga tangenter

Jag höll nyss på att skratta så jag trillade ur stolen. Helt otroligt att det finns funktionsknappar till allt man gör nästan. Jag satt och läste en tråd i ett forum och utan att tänka på det så satt jag och trummade till musiken med lillfingret lite lätt på skifttangenten, då fick jag upp följande ruta på skärmen. 

Dom kan anställa mig till att göra såna här rutor, fan vad mycket roligare jag skulle ha och vad roligt folk skulle ha om dom skrev in PORR 5 gånger på en vecka och upp kommer det en ruta den 5e gången där jag har skrivit "Hörrö du snuskpelle, klicka på Avbryt din tröga jävel. Klicka på OK om du håller med mig, Klicka på Inställningar för att få snusktankarna ur din lilla ärthjärna."
Sånt skulle jag skratta åt om jag fick upp och antagligen skriva porr 5 gånger om dagen bara för att få upp den där rutan.Fina målade ting

AbsolutJohan tog mig förut, menar han tog mig privat och tipsade om hans systers hemsida. Hon målar skitfina krukor, tallrikar, pallar och dopgrejer efter önskningar. Jag är inte sen att föra dessa konstverk vidare så jag tipsar jag också. Så vill du ha något nytt och annorlunda som ingen annan har så ska du absolut gå in och glo på hennes sida. Vill du inte ha nåt så släng ett öga eller 3 ändå tycker jag.
HemsidanSå söt och så fint målat!ÄNTLIGEN

Nu har det äntligen slutat att snöa, plogarna är i högvarv och tack och lov hörde jag inte ambulans eller brandbilen en enda gång igår, det är ovanligt. Det har varit snökaos, ÄR snökaos, kommer att vara snökaos ett tag till men vi får hoppas att det var den sista snön som kom nu vilket jag i och för sig inte tror men man kan alltid hoppas. Ingenting funkar när det blir så här. Tåg, bussar och bilar, det spelar liksom ingen roll, det krånglar överallt.

Inom idrotten är det som bekant väldigt få som går ut med sin homosexualitet, varför vet jag inte. Är dom rädda för att bli petade ur laget eller att killarna skulle tycka det är olustig att duscha med en bög? Inte ens den fjolligaste idrottsmannen Johnny Weir har gått ut med sin sexuella läggning då han själv använder sig av frasen "Jag är Johnny Weir, ingen sexuell läggning. Jag gillar inte att man gör spektakel av såna saker". Lasse Anrell tycker att hela karln är ett spektakel.

Marcus Hellner vann ju som bekant ett OS-guld inatt och normannen Petter Northugs stav gick av och skyller det på guldmedaljören Hellner. Nu kollade jag på klippet och ingen har kommenterat att Hellner faktiskt tog tag i Northugs stav, får man göra så? Jag kan inget om skidor det är därför jag frågar. Någonting säger mig att man inte får det men det är ju jag det.Darin och Timoteij direkt till Globen

Okej jag ger mig, jag tar tillbaka det förra inlägget, när man lyssnar på Darins låt och hans inlevelse så är det en låt som berör, förlåt nu förstår jag att den gick direkt till final. Timoteij däremot var väldigt otippat faktiskt. Jag hade hoppats på Alcazar men dom fick en andra chans i Örebro istället och det är ju inte illa pinkat det.

Grattis till er!

 

 


Darin sjunger utan syster Rosa

"Familjen och vännerna väljer tv-soffan före Scandinavium i kväll.

Den person Darin helst skulle ha velat ha vid sin sida är på andra sidan jordklotet.

– Jag tycker att det är jättejobbigt att hon inte kan vara här, säger han.

Darin Zanyar, 22, pekades ut som storfavorit till segern i Melodifestivalen redan i höstas. Nu ska han kliva upp på Scandinaviums scen och framföra schlagerbidraget ”You’re out of my life” utan stöttande familj eller vänner i arenan.

– De kände att de ville sitta hemma och rösta. I arenan skulle de vara mer fokuserade på att följa uppträdandet, säger Darin."

Läs mer HÄR

 

Jag har lyssnat på alla låtar och jag tycker faktiskt inte att Darins låt är nåt man vill hänga i årets julgran. Går han direkt till finalen så är det för att småtjejerna folk har röstat på honom för att han är en flickidol. Det är min teori redan nu.

 

 

Bilden har jag ärligt snott från samma sida

 

 


Det är snö i hela Sverige

Jag var på ICA förut och fy fan jag var helt slut när jag kom hem, dom hinner inte med att ploga, det är igensnöat överallt, idag kommer det nog vara kassarekord i lite pengar i alla butiker. Folk vill inte gå ut, folk vågar inte köra om dom inte måste. Det stavas K A O S!

En tunnel där det blåser från två håll

 

På trottoaren var det inte plogat och på vägen nedanför var det ännu värre

 

Undrar hur många det är som kommer besöka den här kinakrogen idag

 

 


Inte ens Nogger vill vara ute på balkongen nån längre stund idag

Idag är det verkligen kaos ute och min balkong har fått massa snö. Mina tofflor ligger under den här snön nånstans. Nogger var väl ute i nån minut sen in igen. Då är det mycket snö!
Köp aldrig nåt på nätet utan garanti!

När folk vet att det finns nätbedragare och att dom är skickliga varför i hela friden går man med på att föra över pengar till ett konto utan garanti? Använd Internetgaranti, jämt! Javisst jag har också handlat nåt på Blocket och Tradera utan att använda det men det var i början då jag inte visste bättre, jag har haft tur som fått allt jag har köpt men det är långt ifrån alla som får det. Har jag sålt något nu så har jag inte gått med på annat än att använda Internetgiro på Blocket eller Payson på Tradera. Jag vill känna att kunden ser mig som seriös för på dessa sätt kan man inte bli lurad. Läs mer på dom länkade sidorna så förstår ni mer. Lita inte på det ni ser, att personen ser seriös ut i annonsen osv. Nätbedragarna är skickliga som sjutton.
Det är bara att beklaga att folk har blivit lurade men lär er en läxa av det här.


Anna Haag

Nu tycker inte jag att vi ska gnälla över att Sverige är kassa eller att detta året är ett fiasko för Sverige för det är det sannerligen inte. Ännu en medalj, Anna Haag tog idag (läs fredag) en silvermedalj i skiathlon. Om inte jag minns helt åt fanders så har vi väl inte fått så här många medaljer på flera år eller? Rätta mig om jag har fel. Grattis Anna!
2-1-1 i medaljer!
Tagen på en annan sida


Jag har än en gång gjort en ny header just för att det är så kul med Photoshop och jag är fortfarande i nybörjarstadiet så ni vet det. Så nu ska jag gå och lägga mig och sova min skönhetssömn. Godnatt.

Elin Kling fick lämna

Jaha så blev det då Elin Kling som fick lämna Let´s dance ikväll då, ja det kanske var väntat trots att det är hon som har gjort flest framsteg men nu kan hon gå hemma och morsla (plocka, dona och ha sig) istället för att träna då.Det snöar mer nu så nu är jag riktigt glad över att det inte är inatt jag ska hämta hem folk 4 mil bort kan jag säga och ni, jag LÄNGTAR tills jag ska flytta. Fy fan vad roligt det ska bli!
Besökare med Chromewebläsare

Jag fick idag ett tips av AbsolutJohan, eller ja ett tips som han trodde att jag gjorde fel på när jag skrev, nämligen att jag har stor bokstav i varje ord. Jag förstod inte vad han menade för så jävla kass på att skriva är jag liksom inte. Sen kom han på att det nog var för att han har Chromewebläsare för i Explorer ser det normalt ut, så om nån av er har webläsaren Chrome så kanske ni ser likadant som Johan gör och har förbannat er på att jag skriver som en potta med bajs men nu vet ni alltså.

Här skulle jag lägga in en nakenbild på mig sa Johan eller näe det var jag som sa det och det var då Johan blockade mig överallt, bytte adress, efternamn, kastade sig ut över ett stup, typ. Näe då så var det inte men ni har tur idag också, jag har inga nakenkort på mig *140 besökare pustade just ut*.

Jag är ett stort fan av must i alla former och julmusten försvann strax efter nyår här och jag har längtat som en tok på att påskmusten ska komma och idag mina vänner, IDAG såg jag den på Netto, åh fy fan vad gott, jag köpte en 4-pack 1.5liters påskmust och den var dessutom gratis då människan helt och hållet hade glömt att slå in den. Tack för det!

Bättre så här Johan? ;)
Snön från helvetet

Igår (läs onsdag) frågade min dotter om jag ville hämta henne och en kompis i grannstaden för att dom skulle ut. Visst sa jag, ringde mina föräldrar och frågade om jag fick låna deras ena bil och det gick ju bra. Jag älskar att köra  bil eftersom jag inte har någon egen och jag kör väldigt sällan. Idag ångrar jag att jag sa ja för naturligtvis så kom ju då MER snö vilket inte avtog när jag väl skulle iväg. Ja det var ju meningen att jag skulle hämta dom när stället stängde kl 2 men istället:
Sms nr 1 från dottern 23.45: "Kom".
Jag spelade Betapet just då men som tur är så var det det snabbaste spelet som finns nämligen PANIK, jag kände lite så också, 2 minuter senare var det färdigspelat, tog på mig termobyxor, jacka, vantar och gympaskor, japp jag fryser aldrig i gympaskor, har tom haft seglarskor en hel vinter och frös inte ett skit. Iallafall, ut och sopade av en helvetes massa snö på bilen och skulle precis sätta mig och åka iväg och fick då sms nr 2 23.55 från dottern: "Vänd! Hämta oss kl 2". Jag förbannade snön, jag förbannade dottern och jag förbannade isskrapan som är skapt på ett sätt som inte är vettigt. Jag skevar iväg in igen. Sätter mig vid datorn och fick då sms nr 3 00.05 från dottern: "Nu vill vi hem på riktigt". Just i det läget så önskade jag att jag inte hade körkort kan jag säga men jag tog på mig samma mundering igen och gick ut, fick sopa av bilen återigen och åkte iväg. Jag är inte van att köra och absolut inte i mörker med ett väder som är från helvetet. På en 100-väg kör jag alltså i 60 hela vägen och såg knappt vart jag skulle köra, jag körde lite på måfå. Fick en långtradare i arslet tack och lov för han lyste upp lite mer, den vägen som är 4 mil lång kändes som det dubbla. När jag väl kom fram kom det 3 förfrusna töser in i bilen varav den ena bor i den staden och gärna ville ha skjuts hem. Jag är inte så hemma där så hon fick dirigera, tjoflöjt, snö överallt och upptäckte rondellen när det var försent, upp en bit på den och fick backa tillbaka. Dottern som satt och halvsov vaknade till liv och undra typ om jorden gått under eller ett jordskalv var ett faktum, nej då det var bara morsan som inte såg rondellen. Hon slumrade till igen och jag satt och pratade med hennes kompis som bor mitt emellan dom här städerna, japp mitt ute i bushen där det inte var plogat ett skit, ja det var det i och för sig inte nånstans men här var det lite mer snö så att säga. Vi kom dit hon bodde iallafall. Sen när vi nästan var hemma upptäckte jag att oj, värmen i bilen kan man ju sätta på och se där det immade inte igen! Jag hade kört 7 mil utan ett uns värme eftersom det immade igen men nehe det passade sig att fungera när vi nästan var hemma. Skjutsade hem dottern som förövrigt inte kände sina fötter och nu är jag alltså hemma. JAG LEVER! Yes! Den är resan på 8 mil gör jag aldrig om när det är sånt här väder kan jag säga. Never again, inte ens om Katherine Moennig vill att jag ska hämta henne på stationen 4 mil bort! Vet ni inte vem Katherine är så kan ni googla!

Kraftigt snöoväder jo tack!

Godnatt


Otroliga Anja Pärson

Igår kraschade hon, idag tog hon brons, borde man inte vara helt mörbultad om man kraschat och flög som en pallevante 60 meter som Anja gjorde? Helt otroligt vilka krafter en människa kan ha. Citerar Anja själv "Fy fan vad skönt, fy fan vad skönt!"

2-0-1 står det nu då..i medaljer.

Mer läser du HÄR

 

 


Avatar blir bok

Efter den stora kassasuccén "Avatar" så kommer James Cameron skriva en bok om detsamma men med lite djupare beskrivning på historiens karaktär och om världen Pandora. Jag kan känna att det knappast kan bli lika bra i boken nu när man har sett filmen, jag tvivlar inte på att boken kommer sälja absolut inte men det finns inte mycket som kan slå det här på något sätt. Men vi får se. Jag önskar honom lycka till förstås.

Tagen på samma sida

 

 


Yeeeeeeeeees

I förmiddags var jag då och plattade brösten, det gick bra men gjorde ont som vanligt. Jag frågade faktiskt hur det är med dom som har silikon och inlägg om dom bara splasch men nej då, dom gjorde inte lika hårt som på mig tex och att ha stora bröst gör inte lika ont som att ha små för i stora är det mer fett. Mycket man får lära sig på mammografin.
Jag var iväg och tittade på lägenheten och WOW så fräsch den var. Jättefina tapeter och en klädkammare. Är helt annorlunda än mot den jag har nu. Jag kommer få fönster åt båda hållet jämfört med nu, nu har jag åt ett håll plus åt sidan. Vi vet inte riktigt när jag får flytta in, beror på personen som ska in i min lägenhet, min hyresvärd ska sätta ut min på annons på måndag. Det blir nog inga problem. Jag ska flytta! Fy fan vad roligt. Och det kommer inte bli lika jobbigt som förra gången för nu behövs det ingen bil eller släp eftersom lägenheten jag ska in i är i samma länga där jag bor, behöver inte bäras så långt och heller inte så långt upp. Jag har inte lika mycket grejer nu som förra gången då jag hade min dotters grejer att släpa på också som hon lämnade kvar när hon flyttade före mig. Jag kommer nog få plats med mitt skrivbord och datorn i mitt sovrum förhoppningsvis. Vinröd tapet i köket med en fin bård, orangeröd tapet i vardagsrummet, gult i halllen och mörkblå i sovrummet. Tjusigt värre. Sen att det var ljusrosa i badrummet..ja det får jag stå ut med, bättre än den bajsbruna färgen jag har nu liksom där färgen dessutom har runnit utan att dom gjorde nåt åt det, ja dom innan mig har målat själva och dessutom tapetserat själva i sovrummet och inte skurit av kanterna uppe vid taket, det ska jag sannerligen säga till dom som ska in här så dom inte  tror att det är jag.
Lite gladare idag nu då och bjuder på en sällsynt smilegubbe bara för det. :D


Platta brösten

Idag ska jag iväg och platta brösten. Ni tjejer som varit med om mammografi vet vad jag pratar om, fy fan det gör ju skitont! Tur man inte har silikon, det skulle väl spricka om man klämde fast dom där.
Jag gjorde detta för 2 år sen då jag ringde själv för att jag och mitt ex hade upptäckt en knöl i mitt högra bröst. Det var inget skönt alls, kan dom inte komma på något bättre sätt? Jag gjorde även ett ultraljud sist för att vara säker på att det inte var något, otroligt att folk verkligen tänder på bröst när man ser hur dom ser ut inuti, ingen vacker syn (och där fick jag åtminstone 3 flator till att bli hetero och 78 killar till att bli bögar).
Sen ska jag vara fyllechaffis inatt. Min dotter och en kompis till henne ska iväg på nåt fjortisdisco i grannstaden och vill inte vänta på bussen som inte går förrän runt 5 på morgonen, då ställer mamsen upp, jag är ju ändå vaken vid 2 så varför inte. Hoppas bara att det är bra musik på radion så jag slipper att lyssna på Vikingarna på band eftersom jag lånar mina föräldrars bil. Däremellan ska jag ju kolla på lägenheten då, ska bli kul. Håll tummarna igen nu då.
Nu dags att knata ner till stationen och ta bussen till sjukhuset. Adios.


Vill ha det varmt och skönt nu tack

Tittade igenom gamla kort idag både på datorn och i mina album. Jag har ju ingen bra kamera så det fick bli att fota av korten med webcamen och så såg jag korten från i somras när jag var i Göteborg, så varmt och gött det var då.
Här kommer några kort jag fotade av..det är lite dålig skärpa så ni vet det.
Detta är inte så dålig skärpa men det är taget med mobilenDet är inne på bion i Götet samma dag som den ovan. Förra sommarenUte och går, från Coop till stationen, uppskattas vara en 1/2 milJag, min syster och min pappa -93Jag som en liten plutt -70Min första kontakt med en dator. Min fd sambo hade den med sigRob n Raz var en svensk grupp (för er som var för små) -90Ja jösses -91Jag och mitt marsvin Chippie, borde vara i mitten av 80-taletJag som enormt bakfull och det tyckte min fd sambo var kul -94Min dotter -90Emelie igen. Dom napparna blev förbjudna strax efter -89Emelie till vänster, ser ut som hon gjort nåt med Rebecka eller hur? -90Emelie igen då -93
Oooops Jenny

Vad får man säga i ett nyhetsprogram som programledare? Detta var på morgonen, barnen har lov och kanske är det många som tittar innan dom sticker till sina jobb. Tv4 Nyhetsmorgon diskuterade sextrakasserierna av kvinnor inom teatern och hade bjudit in Dramatenchefen Marie-Louise Ekman till studion. Programledaren Jenny Östergren avbryter:

"– Det jobb som vi har är också utsatt. Vi får väldigt mycket kommentarer om hur fula eller dumma vi är – men jag tar inte Anders på kuken för det."

Nu har många hört av sig om just det där sista uttalandet Jenny gör. Jenny var lite upprörd vid det tillfället så då kanske man inte tänker på vad man säger, man kläcker ur sig sånt man vanligtvis säger i vardagen. Kanske att uttrycket "tar inte Anders mellan benen för det" skulle ha varit ett lämpligare ordval men gjort är gjort och alla kan ju kläcka ur sig saker och ting. Folk kan ju spy i direktsändning så en och en annan groda ur käften är väl inget att bråka om tycker jag.Jag är behövd

Mina dagar är ungefär likadana varje dag, jag skulle nästan kunna sätta repeat på mitt liv varje dag men sen kommer det glimtar i livet då man verkligen känner sig behövd, att någon uppskattar en för det man gör. Idag fick jag ett inlägg tillägnat mig på världens bästa BajsMalins blogg. Hon är verkligen min bloggdotter. Det finns personer som man lär känna över nätet lite som man får veta lite om som jag visst tycker om sen men sen finns det några som jag känner lite extra för och Malin är en av dom. Jag är enormt glad över att våra vägar korsades, jag är enormt glad över att hon har en humorblogg för det var därför jag besökte den första gången för snart 1 år sen. Hon får mig att skratta och får mig att må bra, henne ger jag mer än gärna råd och tips till livet ut om det behövs.
Malin, du ÄR underbar, du får mig att känna mig behövd och jag älskar dig som en nätvän/bloggmamma kan älska någon över nätet. Du är värdefull, du är älskad, du är helt outstanding. Glöm inte det gumman min. <3 <3 <3
Keep up the good work!

Bilden har jag inte snott för jag har gjort den själv!

 

 


Sålde barnens Nintendo

Detta är lite tvetydigt tycker jag. Mamman sålde ett Nintendo som hennes barn hade tröttnat på. Men det var inte själva spelet som skrapade hem dom stora pengarna utan ett spel som det inte finns många exempel av. Utgångspriset var 72 kr och hon fick närmare 95000kr för det just för det där spelet som hon inte hade en aning om var så unikt. Spelet heter Stadium Events och gjorde bara i ett fåtal exempel. Helt otroligt att man har grejer hemma som man inte har en aning om är värda en del, undrar om jag har något här, kanske ska ta hit en värderingsman? Näe jag har nog mest bara skit som dom på loppis inte ens vill ha.Håll tummarna

Eftersom jag inte har någon ekonomi att tala om så ställde jag mig i kö på en 2a för några veckor sen. Imorgon ska jag gå och titta på en lägenhet i samma länga där jag bor och jag hoppas innerligt att den är någelunda fräsch att jag vill bo där för jag måste ta den, vem vet när det blir en lägenhet ledig nästa gång liksom. Människan som bor där nu ska flytta till en 1a för att hon tycker att det blir för dyrt med en 2a, jag vet vart hon jobbar någonstans och jag måste säga att hon måste lägga sina pengar på något speciellt för SÅ dåligt betalt får dom inte men men det är vad man prioriterar såklart. Så håll tummarna för att den känns rätt så jag inte vantrivs där. Det är iallafall 700kr mindre i hyra och det är ju alltid nåt.

Jag har ont i höger axel idag, antagligen för att jag legat på den hela natten eller nåt. Hej benskörhet.


OS-kläderna

Alltså vad är det med OS-klädseln i år egentligen? Förra veckan fick vi se japanska skridskostjärnan Miho Takagi iförd en dräkt som blev kallad klädchock då det såg ut som att en stringtrosa var synlig under vilket visade sig vara fel, dräkten är sydd sån. Idag fick man se norska herrlaget i curling iklädd i nåt som clownen Manne skulle kunna ha satt på sig när han var i sitt esse på 70-talet. Iallafall byxorna.

Bilden är snodd lånad på samma sida

 

 Lika som bär

Jonas Karlsson och Aftonbladet.se:s Marcus Leifby är sjukt lika eller hur? Den som inte tycker det borde skaffa sig glajjer eller åtminstone skaffa glas tjocka som flaskbottnar


Jonas Karlsson                              Marcus LeifbyAlla saker är bra utom dom dåliga

Vad gör man om man behöver komma till tippen men inte äger en bil med dragkrok? Jo då låter man en polare ligga i bakluckan och hålla fast släpet med en hand. Lagligt? Näe antagligen inte, men att ha så dåligt minne att man inte minns att händelsen ägt rum är ju farligt det också när det gäller sånt här. Det är ungefär som när ett av mina ex hade en bil som inte reagerade på bromsen eller om den var dålig, minns inte, han skar sönder en kabel till en högtalare, band fast den nånstans och höll ut handen genom rutan och drog i den där kabeln. Vet inte om det var bromsen nu men farligt verkade det iallafall. Ja som sagt, alla saker är bra utom dom dåliga.
Klippet kan ni se HÄR


Min älskade dotter

Undrar hur mitt liv hade blivit om jag istället gjorde den där aborten som var inplanerad men som jag ringde och avbokade samma dag jag skulle göra den. I 3 månader gick jag och var gravid utan att jag visste om det, hade inga tecken på att jag var gravid överhuvudtaget. Jag var 17 år och hade inte en tanke på att jag kunde bli gravid. Jag åt ju tabletter för min mage redan då och till mig sa sköterskan på ungdomsmottagningen att åt jag P-piller så korsade det mina tabletter så det var ingen idé, kondomer fanns inte i min värld eller heller inte killarna jag hade sex med, ja på den tiden var jag nån som kanske gjorde revolt eller nåt men jag är glad som fan att jag ändrade mig angående att behålla barnet. Min dotter är det bästa jag någonsin åstadkommit, hon har blivit en klok och vacker kvinna och i juni är hon klar undersköterska och jag är så stolt över henne. Hon är ingen som latar sig, hon har myror i brallorna och jobbar hellre än att festa, att stå på egna ben är viktigt för henne och det är ju bra. Snart är hon 22 år och varit med om några smällar i sitt liv men hon reser sig på 4. Emelie, jag älskar dig så mycket och tack för att det just blev DU som blev min dotter. Du är unik, du är det bästa jag vet!

 

 


Dagens skrattsalva

Fy fan vad jag skrattade. Nu driver vi verkligen med norrmännen idag, allvarligt alltså, menar dom på fullaste allvar att man ska få fast nån tack vare en bil som är så dåligt ritad att man knappt ser vad som är fram eller bak på den? Då är dom ju dummare än vad jag trodde. Det finns nog många arbetslösa i Norge som är bättre på att rita än tecknaren av den här "bilen".
Underbart att få skratta så mycket så fort man vaknar. Tack tack tack (citerar Noomi Rapace).

 

 
Charlotte Kalla fixade Sveriges första OS-medalj

Så har då Sverige fått sin första OS-medalj, kanske också den enda Sverige får vem vet. Hon fick bäst mellantid överallt och vann över estländskan Kristina Smigun-Vähis med några sekunder. 23 år och Charlottes första OS, kan det bli en bättre start för henne? Tror inte det.
Se klippet där hon tar hem sin första OS-medalj


Bilden är från denna sida

 

 Säljstopp för bakteriekött

"Mängder av bakteriesmittat kyckling­kött importeras till Sverige.

Efter Aftonbladets avslöjande i går inför en av de största grossisterna omedelbart säljstopp.

Nu väljer även jordbruksminister Eskil Erlandsson (C) att kommentera kycklingskandalen:

– Vi måste ställa krav på maten, sådana här produkter ska vi inte ha i Sverige.

5 av 16 importerade kycklingar i Afton­bladets och Livsmedelsverkets test var smittade med antibiotikaresistenta tarmbakterier."

Läs mer HÄR

Tror att vi redan får in mycket bakteriekött i Sverige tyvärr. I den ekonomiska kris Sverige nu befinner sig i har vi inte råd att ta in annat än billig skit så det är ju inte förvånande direkt.

 

 

 

 

 You can call me Manboy

Ända sen jag hörde Eric Saades låt Manboy i lördags på Melodifestivalen så har jag den i huvudet, jag nynnar på den och bara längtar till den kommer igen i Globen, om jag inte får den som tinnitus innan dess vill säga för då vill jag nog inte höra den igen. Skit samma om det inte var han som sjöng när han stod i "duschen", låten fastnar, låten är skitbra tycker jag.

Just nu rockar jag loss på A-teens, jag VET vad ni tänker men dom låtarna är faktiskt bra. Undrar om inte jag ska ta reda på om jag faktiskt föddes 1969 eller om det var 1999? Jag kanske inte alls fick ett dragspel julafton -74 av morfar, kanske inte alls fick en hund när jag fyllde 5 år. Jag fick en liten taxvalp samma dag jag fyllde 5 nämligen. Vi åkte till mormor och morfar och där var hon, liten men fy fan va hon skällde, jag var livrädd för den där saken och folk fick bära runt på mig för hon inte skulle få tag på mig med sina sylvassa tänder och som jag då tyckte hemska ögon. Hemma satt jag på diskbänken tills nån hämtade mig ändå hade jag varit med i en kennel och tittat på en taxvalp men denna var något som var taget ur en skräckfilm tyckte jag. Jag tror nog inte det tog så lång tid innan dom övertygade mig om att hon var glad över att se mig, att hon ville leka med mig och då inte som mat. Det dröjde väl 1 år så fick min syster en hon också. Den taxen var rolig, hon var rödbrun i pälsen och lockhårig och mjuk. Hon kunde skratta ja inte högt men hon kunde le iallafall. Pappa var ledare på Brukshundsklubben på den tiden, han som hellre ville ha en Rottweiler för ingen annan ledare hade en liten gläfsande sak. Båda hundarna blev med där och snacka om att jag blev stolt när min hund fick pris i en tävling där många schäfrar och andra stora hundar var med. Det var hon som en sommar kom med en harunge i munnen från skogen, släppte den framför min morfar och sprang ut igen, kom ytterligare en gång med en till harunge, det slutade med 5-6 stycken. Mamman till dom små hade nog övergett dom eller om nu min hund tog dom ändå det vet jag inte. Men hon agerade mamma, morfar byggde en uteplats åt harungarna med hönsnät och ett litet hus medan Nicki min hund låg utanför och vaktade. Jag och syrran matade dom med varm mjölk i såna där godisnappflaskor med surt och salt ni vet, ni som är uppvuxna på 70-talet vill säga. Tyvärr så tog räven dom alla eller om dom lyckades rymma det minns jag inte.
Eftersom mina föräldrar jobbade och vi barn gick i skolan så fick hundarna vara själva så länge så min hund fick mormor och morfar när dom gick i pension och syrrans hund kom till min farfar som var ensam och behövde sällskap. Den hunden blev bortskämd, han matade henne med bättre mat än vad han själv åt och eftersom han inte kunde gå så bra så blev hon tjock, jag var där en gång i veckan och tog henne till skogen så hon fick springa av sig, ja så gott det gick med den övervikten. Till slut orkade hennes lilla hjärta inte mer, hon dog hos farfar på en tröskel 14 år. Min hund blev också 14 år men hade hela magen full med tumörer. Nån mer hund vill jag inte ha.


Ni frågar, jag svarar!

 

Nu är det er tur att fråga mig saker och jag svarar. Jag är dock inget jävla 118118 men annars kan ni fråga vad sjutton som helst som inte är för hemligt. Så sätt igång nu för sjutton! Ni har till kl 20 ikväll på er.

 

Godnatt!

 

 


Carolina Gynning tar över Förkväll

Före innan jag läste Carolina Gynnings bok "Ego Woman" så tyckte jag inte om henne alls, hon hade fått en bimbostämpel av mig men jag har ändrat mig, inte helt och hållet men en hel del. Hon är inte den där lättfotade kvinnan vi lärde känna i Big Brother men det är just det folk kommer minnas mest av henne. Vem vet att hon målar fina tavlor som faktiskt också vart ute på utställningar? Vem vet att hon faktiskt haft fruktansvärt dåligt självförtroende? Mycket står i hennes bok och hon är så mycket mer än tjejen som fläkte upp sig med fransmannen Oliver De Paris för hela svenska folket. Hon har fått kämpa sig till sin karriär som alla andra, tro inget annat. Hon blev också förolämpad av just Elisabet Höglund och vägrade sen efter det vara gäst i programmet. Tror nog att det kommer bli bra. Carolina har mognat i sin roll som programledare. Ge henne en chans.

Bilden är snodd, lånad på samma sida

 

 


Mamma Mia

Då har hon åkt hem då. Har haft underbara timmar med denna kvinna som alltid. Hon får mig att må så jävla bra. Det har nog ingen annan kvinna fått mig till förut. Vi har känt varann i snart 4 år men vi har bara bråkat en enda gång så att vi har brutit kontakten men vi har sällan så olika åsikter att vi bara vill spy galla över den andra och jag kan vara mig själv i henne sällskap, jag får vara som jag vill, göra som jag vill (oftast) och säga vad jag vill utan att bli kallad både det ena och det andra.

Nu en förklaring till rubriken. Nu är det så här att jag är 5 år äldre än henne men ändå är hon nog något vuxnare än vad jag är.

Mia
: Sune, vattnar du den där blomman eller? (pekar på den enda blomman jag har, en orkidé jag fick av faster när jag fyllde 40)
Jag: Eh ja, vadå då? Du ser väl hur fin den är? Nya knoppar har den och allt (låter en aning stolt över att jag fått en blomma till att överleva mer än 5 månader)
Mia: Du vet att man ska ta gammalt vatten till blommor va?
Jag: Självklart vet jag det, varför tror du vattenkannan med vatten står framme på diskbänken för?
Mia: Jaha men det är bra (är tyst i några sekunder). Ska den stå i solljus?
Jag: Men jaaaa det ska den, det sa faster när jag fick den.
Mia: Okej jag ville bara kolla.


När hon fyller år i november ska jag köpa en orkidé till henne och tjöta hål i huvudet på henne hur det ska skötas så får vi se om hon kom ihåg det.

Något som är trist med henne är att hon vägrar vara med på bild och jag vill inte bli osams med henne och lägga ut ett i smyg. Henne vill jag aldrig förlora för allt smör i Småland!

Vad har ni haft för er hittills då?


Gratis bio för oss bloggare!

Jag fick en länk av Nina (Babiantuttar) om ett företag som älskar bloggare. Och skriver man ett inlägg om dom så får man en gratis biobiljett av dom, how nice huh? Så det är det jag gör nu. Bloggare, gå in på detta lagerbolag eller varför inte detta om du ska starta aktiebolag. Det finns nog mycket intressant att läsa där. Gratis bio är inte fy bajs det eller hur?

Precis så nu har jag gjort det så nu väntar jag bara på biljetten.


Robert Pattinson och jag är inte överens

”Twilight”-stjärnan Robert Pattinson ”tvingades” att fotograferas med nakna kvinnor i fem till sex timmar. Enligt honom själv var det tur att han var bakfull.

– Jag hatar verkligen vaginor, säger han till tidningen Details enligt Us magazine.

I det senaste numret av tidningen Details poserar ”Twilight”-stjärnan Robert Pattinson med nakna kvinnor. Något som han inte var helt bekväm med.

Han gick så långt att ha sa:

– Jag hatar verkligen vaginor."

Mer kan du läsa HÄR


Medan Robert Pattinson hatar vaginor gör jag det inte. Hur kan man bara hata dom? Jo om man antingen har fått för mycket av det goda eller om man är bög. Eller också är det bara för att få tjejerna runt honom att backa. Vem vet vad som rör sig i den där vampyrhjärnan.Till er från mig!

 

 

 

 

Detta var ungefär det jag kunde åstadkomma idag när jag är relativit stressad. Men ha en förbannat underbar alla hjärtans dag nu mina besökare! Återkommer senare.

 

 


Jag älskar choklad!

Jag har varit lite beroende av choklad ett tag, nu har jag dragit ner på det men köpte igår den nya Geishan, den med caramellsmak, så god! Jag fick också idag en liten påse med olika chokladbitar i av Mia, chokladhjärtan från nån lokal butik där hon bor. Så goda och så dyra och vi sparade varsin till imorgon då det är alla hjärtans dag så ska vi äta det tillsammans och vara så där äckligt gulliga mot varann.

Choklad minskar risken att få hjärnblödning står det i Aftonbladet. Jaha, men dåså, då lär jag inte dö av det iallafall.

Nu är Mia ute från badrummet och luktar nån blandning av allt möjligt. Såg att hon släpade med nån mindre ryggsäck in så hon hade väl ett hemmaspa utan mig eller nåt. Jaja, jag får iallafall ligga brevid en fräsch och nybadad söting inatt! Och med det säger jag godnatt....igen.


Sune skjuter skarpt

Mia är inne och tar sig ett bad. Hon har inte badkar hemma hos sig och bara älskar att ligga i mitt badkar både länge och väl. Vi har ätit hennes favoriträtt, kyckling i ugn och suttit och småglott på skidskytten på tv efter Melodifestivalen. I skidskytten slänger dom sig ju ner på backen som bekant.

Mia
: -Sune, så där skulle jag vilja se dig göra
Jag: Jamen eller hur! Jag skulle ju fan inte komma upp igen
Mia: Näe, jag kommer springande med din gröna rullator då, ställer alltid upp du vet *skrattar*
Jag: Skulle du komma med den så skjuter jag ett skott i råttan på dig.
Mia: Men då kommer jag med både rullator och asken med löstännera (västgötska), jag älskar ju att få skott i råttan av en låtsaspitt. *flinar och klipper med ögonfransarna*
Jag: Du är knäpp, jag ska nog börja knyppla istället.

Jag ska nog ställa en stol framför toadörrn och gå och lägga mig tror jag.

Godnatt från oss till er!


Eric Saade och Andreas Johnson

Dessa killar är nu vidare till Globen och det var rättvisa val. Dom ägde båda två ikväll, fann ingen som var i närheten av dom alls. Eriks låt satte sig direkt i mitt huvud, min smak alltså! Grattis till båda! Molly Sandén, Erics flickvän fick ett glädjefnatt!
Läs mer HÄR


 

  

 

 


Middag, städ och nattbesök

Idag har jag varit hos mina föräldrar och fått god mat och pratat lite skit och en del allvar. Mina föräldrar börjar komma upp i ålder där dom funderar på testamenten. Vi har pratat lite sånt, det är lite olustigt men alltid bra att veta den dagen det händer. Jag har även tvättat och städat lite för om nån timme kommer bästaste Mia och ska sova över och umgås med lilla mig, så underbart för det var ju ett tag sen vi sågs. Hon är min stöttepelare och absolut bästa vän i vått och torrt, det ska bli himla skoj faktiskt. Ligga och garva åt allt och pilla varann på bäret och så. Så detta blir nog det sista inlägget jag gör för idag fram tills hon åker imorgon någon gång så ni får ha en förbannat underbar kväll mina vänner.


Sanning eller bara bitter?

Marcus Birro åkte ju som bekant ut ur Let´s Dance igår och i ett klipp säger han att det ska bli så skönt att få ta av sig dom löjliga skorna och ta av sig bögskjortan så varför fortsätter han då att vara bitter över hur folket i juryn är? Hur dom agerar utanför tv. Kanske vill han att vi tittare ska få en inblick i hur det går till och hur det egentligen är eller också är han allt för bitter, vad vet jag.

Läs mer HÄR

 

 


Polisens makt i ett nötskal

"Männen tryckte upp två tonåringar i ett hörn vid spärrarna på en tunnelbanestation i Stockholm.

Då tog Jesper Nilsson fram mobilen och fotade männen – som sedan visade sig vara civilpoliser.

– De sa till mig att om jag inte raderade bilderna skulle de slänga mig i häktet, säger han till Aftonbladet."

Mer kan du läsa HÄR

 

Återigen har polisen använts sin makt för att få som dom vill. Men som killen säger i klippet "underskatta aldrig en glasögonorm med datakunskaper".

 

 

 


Blandade känslor

Marcus Birro kallar Tony Irving för ett rövhål och att han är falsk samtidigt som han säger att han är en dålig förlorare. Blandade känslor alltså. Han var glad över att få ta av sig dom där löjliga skorna och den löjliga bögskjortan men skjortan var röd, är man bög om man har en röd skjorta som man? Som sagt, han säger i klippet att det är han själv som gett sig in i detta så då får man nog leken tåla men jag kan hålla med om Tony lite, han har vart orättvis mot många av dom och favoriserat andra som verkligen inte kan dansa.

Se resten av klippet HÄR


Om du tycker att ditt liv suger, kolla på det här klippet och tänk..

Jag såg det här klippet på ett forum och jag blev helt stum, vad är det vi gnäller om många gånger? Vi kanske tycker att våra liv suger mer än en gång i livet, titta på klippet så kanske du gnäller lite mindre.

 

 


Marcus Birro åkte ur Let´s dance


Nehe det blev inte Elin den här gången heller. Hur kommer det sig att hon alltid får vara den som får stå mot ett annat par och klara sig varje gång? Nog för att jag tyckte att Willy skulle åkt ut idag för det var väl det minsta samba jag sett i mitt liv medan Elin var väldigt duktig tycker jag. Varför göra ett bildspel av det här programmet? Det var ju inte bilder på ett kungabröllop precis. Löjligt, nu kan Marcus Birro vara hemma med sin gravida fru lite mer då.

Bilden har jag tagit på samma sida

 

 


Tror också att Elin Kling åker ut idag

"Elin Kling åker ut ur kvällens "Let's Dance". I alla fall om Aftonbladets läsare får bestämma. Men Elin Kling tänker inte ge sig utan strid.

– Vi har tränat dubbla pass och vill verkligen vara kvar. Det kommer synas på dansgolvet.

En omröstning på aftonbladet.se visar att Claudia Galli är kvällens storfavorit i "Let's Dance" med 30 procent av läsarrösterna. Sämst ser det ut för Elin Kling som bara fick 2,5 procent, vid elvatiden på fredagsförmiddagen."

Läs mer HÄR

Nu är Aftonbladet där igen, med sin sketna pixelöverlappning, ja men veeeem kan det vara liksom för det syns ju inte ett skit.
Tror också att Elin åker idag dessvärre hur många hennes pappa än försöker få till att rösta på hans gym Kraftkällan som faktiskt har bytt namn Elin, det heter idag bara Källan. Hennes modebloggsläsare verkar inte se Let´s dance alls så tyvärr bye bye. Och du, man kommer inte före i kön på Stadt bara för man viftar med ett vipkort från Stockholm, kom ihåg det om du kommer hit över jul igen, sist i kön som alla andra vet du ;)

 

 


Fejkat i Kniven mot strupen

"TV-tittarna kunde i går kväll se hur tv-kocken Alexander Nilson räddade restaurangen ”Tusen och en natt” från katastrof i programmet ”Kniven mot strupen”.

Men nu anklagar krögaren Strix för lögn och fejkade inslag – och stämmer produktionsbolaget.

– De ljög för oss, säger Sait Savci till VLT."

Läs mer HÄR


Jag har sett programmet "Kniven mot strupen" och kocken Alexander Nilson är en dålig kopia av Gordon Ramsey till sättet. Det ser bara löjligt ut när han försöker att vara Ramsey. Det finns ingen som kan vara som Gordon utan att det lyser igenom att dom vill efterlikna honom.
Jag tror säkert att dom säger till att inte storstäda bara för att tv ska komma annars blir det ju inte bra tv. Precis som när jag läste att dom medverkande i programmet "Lyxfällan" skulle stöka till i sina annars så prydliga högar med räkningar och papper så det såg ut att dom inte hade nån ordning alls.Begravning

Idag är det dagen då min fd arbetskamrat och samåkare ska begravas. Tyvärr kan jag inte närvara då jag måste infinna mig på arbetsförmedlingen vid ungefär samma tid. En kvinna från Göteborg kommer upp och ska utreda lite mer om mina hörselprov. Men såklart kommer mina tankar finnas hos mina andra fd arbetskamrater och förstås även hos Lena som får komma "hem". Tänk om solen kunde komma fram lagom då hon bara hatade snö och kyla. Det här vädret var det värsta hon visste, ingen hatade snö och kyla som hon gjorde, fanns ingen charm alls i det hela för henne.

Till Lena: Idag är det både en sorgens och glädjens dag. En sorg över att du har lämnat nära och kära men glädje över att du slipper kämpa mer, du slipper ifrån allt som tyngde dig, du slipper alla krämpor, du får återförenas med dina syskon, föräldrar och andra som stod dig nära. Vi andra kommer en och en så småningom, tills dess får du hålla ställningarna och spela John Fogerty för alla som vill höra och skita i om det finns dom som INTE vill höra. Så var det på Elux så varför inte också däruppe? Jag tror nog att din dotter har valt ut en John Fogertylåt till din begravning men jag vill också bidra med en låt som vi lyssnade på i bilen till och från jobbet då det självklart var hans låtar som ljöd från högtalarna. Du vet han, "mannen med dom snygga benen", som du åkte och lyssnade på några gånger när han kom till Sverige så du har minsann sett honom i verkligheten. Vila i frid nu Lena. Jag säger inte farväl..jag säger VI SES!

 

 


Ulcerös Colit

Jag har ju som bekant för många Ulcerös Colit sedan 25 år tillbaka, det är kroniskt och obotligt. Jag måste ta tabletter för det livet ut. Nu läser jag något som jag aldrig fått höra förut, att vi med denna sjukdom precis som Crohns har större risk för att få blodpropp, det är ju uppiggande nyheter...eller inte. Varför har ingen upplyst oss om det förut? JAG har då aldrig hört det förut. Nu är det ju ännu viktigare att jag rör på mig. Pengar pengar pengar till inlägg i skorna eller ett promenadband vore ju inte fel nu då när jag får smått panik av att läsa sånt här. Hm. Läs själva HÄR


Alexander MrQueen

"Den världsberömda brittiska designern Alexander McQueen är död.

Han tog livet av sig bara en vecka efter att hans mamma dött, skriver bland annat The Sun.

– Han kommer att bli saknad, säger Nina Johansson, modeexpert på Aftonbladet.

Den berömda brittiska designern Lee Alexander McQueen hittades död i torsdagsmorse. Han tog sitt liv, rapporterar bland andra dailymail.com. Alexander McQueen blev fyra gånger utnämnd till årets designer i Storbritannien. 40-åringen tog livet av sig bara tre år efter att hans nära vän Isabella Blow, som även hjälpte fram Alexander McQueen i karriären, begått självmord genom en överdos. Han gjorde sig ett designernamn på 90-talet. Hans kläder bars bland annat av Madonna, Lady Gaga, Naomi Campbell och prins Charles från England."

Mer kan du läsa HÄR


McQueen var öppet gay och gifte sig med filmskaparen George Forsyth sommaren 2000. Ceremonin hölls på en yacht, ägd av prinsen av Gambia, utanför Ibiza och vännen Kate Moss var brudtärna. En tragedi för många. Om några veckor skulle han ha varit på Paris fashion week och visat upp sin kollektion.
Hur gammal och skröplig får man vara för att få behålla sitt körkort?

Jag var med om något lite ja vad ska jag säga, lite olustigt faktiskt. Jag var på väg till centrum i det fina vädret. Utanför ett konditori var det en äldre herre runt 80 skulle jag tro som hade parkerat sin bil. Han stod lite lutad mot bilen och ville ha hjälp med att öppna bakluckan. Han kunde inte öppna den själv och han kunde knappt gå. Jag öppnade luckan och där låg det en rullator som jag erbjöd mig att ta ur åt honom, jag kollade så att den var stadig och han flyttade sig inte förrän rullatorn var precis i händerna på honom. Jag gick över gatan där min dotter hade parkerat. Jag följde honom med blicken när han stapplade iväg. Det gick sakta sakta och folk fick hjälpa honom att öppna en dörr in i en affär. Direkt tänkte jag, hur snabb är hans reaktionsförmåga om det skulle hända nåt i trafiken om han inte kunde röra benen normalt? Han måste väl ändå vara en rejäl trafikfara? Han verkade inte kunna se så där jättebra heller. Jag blev uppriktigt orolig för både honom och hans medtrafikanter när jag såg honom. Måste det hända en olycka innan han får sitt körkort indraget eller vem bestämmer när han inte får köra längre? Skulle han hinna bromsa i tid om det gick nån över vägen i det här väglaget och kanske med solen blänkande i snö och is? Jag vill inte tänka på vad som kan hända. Nog för att man råkat ut för gamlingar som kör så sakta att jag lätt kan GÅ om bilen eller dom som kör rakt ut i gatan utan att blinka eller se sig för. Det är till 80 % äldre som jag har sett. Detta var första gången som jag såg hur en gammal människa bete sig utanför bilen. Vad tycker ni? Var går gränsen för vart körkortet ska stoppas?


Elisabet Höglund överkvalificerad?

"Elisabet Höglund tvingades lämna TV4-programmet Förkväll.

Men det berodde inte på åldersdiskriminering.

– Problemet är att jag är för överkvalificerad för programmet, säger hon.

Efter tidagens sändning av Förkväll kallades Elisabet Höglund till ett möte med programmets producenter. De uppmanade henne att ta en time-out.

För Elisabet Höglund var det samma sak som att lämna programmet för gott"

Mer kan du läsa HÄR

Är man överkvalificerad om man inte vill ta botox? Vadå måste ställa krav? Tror hon att hon är för fin för sånt här program eller? Tror hon att det växer jobb på träd? Jesus!


Barnskydd för katter?

Imorse när jag vaknade hade jag så skitont i vänster höftkula och ryggen att jag knappt kom ur sängen. Jag fick nästan ta sats för att komma upp. Strumporna tog 2 minuter att ta på sig, otroligt stel i hela kroppen och ryggen. När jag kom ut i köket så suckade jag bara. Hela köksgolvet fullt med torrfoder. Jodå jag har maten i skafferiet men det skåpet är så lätt att öppna så det har dom kommit på. Kattgodiset hade dom också fått tag på så dom har nog haft partyparty här inatt för dom var inte hungriga alls. Dom låg som två oskyldiga lamm på varsitt ställe i vardagsrummet och mitt på golvet låg min studentmössa som vanligtvis hänger på väggen men varenda natt har dom tagit ner den. Vet inte varför den är så kul att ha ner. Finns det några skydd för katter? Ja såna som man har till barn? En lekhage kanske? Med tak och dubbla lås? Vore väl nåt tycker jag. Dom trissar ju upp varandra också. Iza var inte sån här innan Nogger kom till oss. Då var hon som en vuxen katt, sov mest, ja sket såklart men annars rätt trist. Men nej jag vill inte göra mig av med dom för dom gör att min vardag inte blir så trist. Så jag får stå ut.


Yvonne Ryding och Carin Da Silva

"Elisabet Höglund, 65, Yvonne Ryding, 47, och Carin da Silva, 25, är programledare för TV4:s ”Förkväll”. Men Höglund har nu valt att lämna programmet efter att producenterna insisterat på att hon ska ta en time out. Hon hävdar att hon sparkats till förmån för da Silva.

– De ville föryngra programmet, säger Höglund till Nöjesbladet.

Hon valde att lämna jobbet omedelbart i stället för att jobba veckan ut som kanalen ville.

Hennes bild delas inte av de andra programledarna. När Nöjesbladet träffar dem direkt efter onsdagens sändning av ”Förkväll” är båda upprörda över kollegans utspel."

Mer kan ni läsa HÄRAtt Elisabeth Höglund är svår att jobba med är ingen nyhet, det är flera som har sagt. När hon jobbade på SVT krävde hon att få ett eget program "Det är inga höga krav tycker jag" lär hon ha sagt. Det är väl ett jävla högt krav eller? Det är nog så att hon inte klarar av att jobba med fler i ett program helt enkelt och som Carin Da Silva säger, hon har ju varit 65 sedan hon började så varför tror hon att hon fick sparken för hennes ålder, det är ju lätt att skylla på det.


Osså frågar vi lite igen då..

 

Dags för lite frågor igen va?

 

1. Det är Alla hjärtans dag på söndag, har ni planerat nåt till er partner/familjemedlemmar då?

Får se om min dotter kan komma hit en sväng efter jobbet så får vi väl se om jag har fixat nåt

2. Vad är det mest romantiska din partner/ditt ex har gjort för dig?

Min andra sambo rostade ett bröd, skar ut det till ett hjärta, lade räkor och löjrom på. Rosor fick jag också vill jag minnas.

3. Om du fick ge någon present eller blommor på söndag till någon annan utanför familjen, vem skulle det bli då?

Hm vill ju ge presenter till alla mina bloggläsare såklart men det går ju inte men hade jag kunnat så hade jag gjort det :)

 

Så nu är det er tur att svara.

 

 

 


Grymt bra

Jag fick en länk till Youtube av min dotter på Facebook nyss. Den är bra, inte bara låten. Lyssna får du höra.

 

 


Elisabet Höglund

Jag vet inte men jag har alltid tyckt att hon är så tråkig. Samma frisyr sen urminnes tider bara lite annan färg. Hon blir 66 år i augusti. Det skulle ha kunnat bli en kontrast mot den unga Carin Da Silva 25 år och den alltid så vackra Yvonne Ryding men som sagt, Elisabet Höglund är tråkig, ser tråkig ut och pratar tråkigt. Vi får väl se om detta bara är en time-out eller om TV4 sparkar henne. Hon är ju frilansare så nåt annat kanske det finns. Kanske ett program för bara äldre?Johan Glans bryter mot lagen

På den tiden då jag kunde gå ut på krogen och nattklubbar och man fick röka inne så tänkte jag inte så mycket på att det kanske fanns folk som inte tålde rök, som kanske fick stanna hemma bara för den skull. Ibland tyckte jag att det var äckligt att lukta inpyrd rök när man kom hem men 2005 upphörde det och man var tvungen att ställa sig ute för att röka. Det måste ha varit en befrielse för alla som inte rökte. Nu är det så vanligt att man inte tänker på det längre. Man går ut om man nu är tvungen, man gör som man blir tillsagd. Man ska ju respektera andra. Johan Glans som jag inte tror ens röker egentligen bröt mot den lagen inne på Berns, visserligen jublade publiken men det fanns nog en och en annan som inte tyckte om det som kanske tom inte tålde röken. Johan förklarar att han är så förmögen att han gärna betalar böter. Det är väl inte det det handlar om? Respektlöst tycker jag även om det ingick i hans nummer.


När ska jag kunna göra nåt åt min ekonomi?

Paniken är här, mina räkningar hopar sig, kan inte betala. Jag har gått upp mycket i vikt, jag kan inte gå långa rundor för mina onda fötter, jag skulle behöva inlägg i skorna, för det behövs pengar både till resan dit och hem som ligger i en annan stad, sjukhusetbesöket kostar. Jag måste komma till öronläkaren, det kostar pengar, jag måste ta mig till en annan stad för att komma till sömnenheten, dagen efter måste jag återlämna apparaten jag dagen innan fick låna över natten för att kunna registrera min sömn. Mina utslag på kroppen ger inte med sig, jag måste därför ha mer salva, det kostar pengar, jag är säker på att det är min inre stress över min situation som gör att kroppen reagerar som den gör. Jag söker jobb som jag tror att min rygg klarar av men får inget tillbaka eller tack för visat intresse. Det tär också på mig, att inte känna sig behövd. Jag skulle vara glad över 2000 kr mer i månaden för då kanske jag skulle kunna unna mig nåt litet iallafall, som det är nu kan jag inte ens köpa mig ett par strumpor utan att det svider i ekonomin. Det suger getpung det här. Jag har ställt mig i kö på en mindre lägenhet men det är inte heller lätt att få tag på. När ska jag få vara riktigt glad när pengarna kommer in på kontot? Det är jag inte nu för jag vet att det inte blir bättre den här månaden heller. Det tär förbannat mycket på mig. Att bara ta sig in till centrum är ett problem, jag har ont och värre är det i det här väglaget. Min vikt har gjort att mina fötter tar stryk. Jag vill verkligen kunna gå ner i vikt men eftersom jag bara har råd att äta en gång om dagen så är kroppen inställd på svält så därför går jag inte ner i vikt heller. Jag fantiserar och jag drömmer om att vinna pengar, fantasi har jag iallafall och utan den hade jag brutit ihop men utan pengar kan man inte spela för att ha chansen att vinna heller. Jag sitter fast i min lägenhet och kan inte göra ett skit åt det. Jag vet att jag inte är ensam om att ha en icke nämnvärd ekonomi men just nu är detta inget liv, det är en överlevnad för mig själv. Tack och lov bor jag själv för jag hade aldrig haft råd att ha min vuxna dotter här.
Nu ska jag gå och lägga mig och det enda jag kommer tänka på är när/om jag någongång får lite extrapengar..vad jag ska köpa först, nåt extra i matväg blir det iallafall för jag är rätt trött på ris/pasta.
Godnatt.


11åringar kan göra graviditetstest i skolan

När jag gick i mellanstadiet så visste jag knappt hur man fick barn, en snopp hade jag sett i hela mitt liv och det var min morfars som stod och rakade sig naken i badrummet när jag råkade öppna dörren för att gå på toaletten. Både han och jag blev generade. Jag minns inte alls om det var någon som upplyste oss i hur barn blir till. Barn ska vara barn och inte hålla på att snuska sig med varandra. Tiderna förändras men varför ska det krypa ner i åldrarna att ha sex? Om 20 år kommer det kanske att finnas böcker om sex som man ger barnet redan när dom döps.
I England kan 11åringar testa sig i skolan utan föräldrarnas samtycke. Det är väl fel? Se till att barn inte har sex istället. Upplys dom ordentligt, som jag ser det så är testet som att det är okej att ha sex i den åldern. Nej tack till tester i skolan skulle jag rösta på om det kom hit till Sverige.
Fejkfilé

"Nej, ihopklistrad filé faller inte läsarna i smaken.

Nio av tio ratar köttklistret trombin, som Sverige i dag röstat ja till.

”Förjävligt att underlätta för köttindustrin att fuska”, rasar en av alla arga läsare.

Trombin, ett nytt så kallat köttklister, är på väg att bli godkänt inom EU.

Men bland Aftonbladets läsare får limmad filé rött kort."

Läs mer HÄR

Jag tycker det verkar uräckligt faktiskt. Kommer vi konsumenter att märka av om det är ihopklistrat eller inte? Jag antar att det kommer vara så bra gjort att vi inte ser det så betalar vi för filé som inte är det. Varför är det godkänt?

Tummen ner för det!

 

 


Hallelujah mountains

Ni som har sett filmen Avatar vet ju också att det finns några underbara berg som kallas för Hallelujah mountains i landet Pandora, nu verkar det finnas något liknande i Kina som tom har döpt om bergen till just Halleluja mountains och hoppas på att turisterna ska vallfärda till dessa berg.

Mer kan du se i klippet HÄR


Farmville

Jag spelar ju som bekant några spel på Facebook, bla Countrylife som du kanske läst om i ett annat inlägg, annars finns det HÄR. Jag spelar Farmville också, ja det gör väl halva Facebook men idag fick jag ett redigt garv. Nu kan man skicka Valentinegåvor till varandra. Jag öppnade och fick syn på denna. Jag garvade så jag höll på att trilla ur stolen och i vanlig ordning kom katterna med en syrgastub för att dom trodde jag höll på att dö. Jag kanske får söka för mitt garv? Jag har hört nånstans att mitt garv väcker upp döda och att jag låter som Linda Hammar (har hört det från nån enstaka och henne har jag petat en pinne i röven med senap på, inte Linda dock). Kolla in den här sötingen. Det påminner om sånt där diadem med hjärtan eller stjärnor man kunde köpa på marknaden när jag var liten. Det som var ännu roligare var att det där bäääät fanns inuti ett brev (som ni ser i brevlådan). Ja säga vad man vill om Farmville men fantasi har då fan iallafall.Nogger gillar sparris

Har ni köpt den där färdiga pizzadegen nångång? En lång och grön förpackning. Det är med tomatsås och degen i en rund mojäng som man ska ta sönder så lägger man upp den på plåt och därefter lägger man på vad fan man önskar. Jag var på ICA förut och köpte sparris och champinjoner, skinka hade jag i frysen. Medan jag lade på sparrisen så kom Nogger (himla tur att jag ser vad jag skriver, några gånger har jag velat skriva Nigger) och som vanligt satt hon nedanför och glodde på mig för det är naturligtvis alltid så att så fort jag går ut i köket så vankas det mat, dock inte till mig enligt henne. Jag skulle bara se om hon är en kompost, slängde ner en sparris till henne och se på fan, hon slukade den också. Ni vet vad man säger om sparris och sex va? Precis, no lickilicki på en tjej som ätit sparris den dan...har jag läst/sett..ja. Det ska tydligen smaka helvete.

Jag hittade ett klipp hos Wille, en ny läsare som faktiskt av någon anledning länkat till mig och gjort sig besväret att tom kopierat min förra header och lagt ut på sin blogg. Har ingen aning om hur karln ens hittade mig men iallafall, gå in på hans sida så kanske ni känner igen honom, han har vart på tv. Iallafall, klippet ja. En duett mellan Leona Lewis och Joey Goldberg. Ledmotivet till filmen "Avatar". Både filmen och låten är helt underbar.
Vill ni glo på vilken Wille jag menar så gå in HÄR 
(Är jag mindre crazy nu Wille? ;) )


 

 


Slarviga läkare - igen

"När Fredrik Dahlqvist, 31, kom in på akuten var armen knallblå och svullen.

– Överansträngning, sa läkaren och skickade hem honom.

Fyra dagar senare upptäcktes blodproppen som kunde tagit hans liv.

– Läkarna sa att jag var alldeles för ung för att få blodpropp så de kontrollerade inte ens möjligheten, säger Fredrik.

För sju år sedan jobbade Fredrik Dahlqvist som arbetsledare på Max Hamburgerrestaurang. Han hade jobbat sitt pass och var precis klar med arbetsuppgifterna när en kollega frågade om han hade slagit sig på handen."

Läs mer HÄR

 

Vad säger man? Läkarslarv IGEN! När ska läkare fatta att alla sjukdomar verkar finnas i alla åldrar och jag kan för mitt liv inte förstå varför dom är så förbannat sega med att skicka folk till röntgen, det är väl det bästa sättet att se vad det är för åkomma folk har, iallafall i många fall. Det är skrämmande vad läkare tar sina egna beslut utan någon vidare undersökning. Vad hade hänt om nu inte Fredriks pappas fru jobbat inom vården? Det vågar man inte tänka på.

 

 


Gratis Spotify Premium

Detta fick jag upp av en kompis på Facebook nyss. Vet inte om det funkar men jag testar. Jag är måttligt trött på reklamen på Spotify nu, är du det också? Gå isåfall in HÄR. Värva sen 6 vänner och du behöver bara genomföra 1 gratiskampanj. Varför inte testa? Det kostar ju inget.

OBS: Deras mail till dig kan hamna i skräpmappen så kolla där om du inte fått nåt i inkorgen!


Så här ser det ut när man har registerat sig. Gör det redan idag!

 

 

 


Svenskar dödade i Afghanistan

"Den talibanske befälhavaren Zamir Gul styr området där bakhållet skedde.

Flera av hans vänner har tidigare omkommit i strider.

– Jag ska döda svenskarna som hämnd, sa han till Aftonbladets medarbetare för några månader sedan.

Zamir Gul är en senig man i 40-årsåldern. Enligt egna uppgifter styr han över ett sextiotal talibaner – beväpnade med Kalasjnikovs, raketgevär och minor."

Mer kan ni läsa HÄR

När man går in i ett krig som soldat då får man kanske förbereda sig på att man inte kommer hem helskinnad. Det är vi eller dom liksom. Nu har det hänt, 2 svenskar har blivit mördade därborta. Hämnd sägs det. Tragiskt och jag lider med dom anhöriga till dessa 2 killar men hur många dödas det inte i krig? Svenskarna har ju dödat talibaner så nu var det väl dags att ge igen tyckte dom.


Måndag

Jag somnade 3.30 imorse och hade nog sovit till 11 om inte mobilen ringde och väckte mig, av en dotter som vart vaken sen 5.15 och var på jobbet men ville ha sällskap på rasten, vem ringer man och väcker då? Jo mamsen såklart! "Näe jag ville inget särskilt, ville bara ha lite sällskap". Man tackar..i hela 3 minuter. "Nu kan du somna om igen". Näe lilla mamsen kan liksom inte somna om när hon blir väckt. "Näe vad synd". Jaa JÄVLIGT synd. Innan jag lade mig lade jag disken i blöt så den ska jag strax ta. Ville bara dela med mig av en låt som lilla Marre (en kompis till min dotter) satte på Facebook och jag är lättpåverkad när det gäller låtar så nu har jag lyssnat på den 511 gånger så därför ska jag nu göra samma sak. Den heter så fyndigt som "In my head". Ha en bra dag!

 

 


Blir tävlingsdräkterna allt tunnare?

"OS har inte ens börjat men japanska guldhoppet Miho Takagi har redan skapat stora rubriker.

15-åringen chockade övriga deltagare när hon dök upp i träningshallen iförd en gulddräkt med en stringtrosa väl synlig."

Mer kan du läsa HÄR

Alltså är det inte lika bra att slänga kläderna helt och hållet? Den här tjejen verkar ha mer vid halsen än nere i dom nedre regionerna eller är det fejk?

 

 

Det får mig direkt att tänka på klippet där den kvinnliga Bobåkaren fick sin dräkt spräckt i röven när hon bara skulle puta lite med röven och skjuta på boben. Jag skrattade så tårarna rann. Har ni inte sett klippet så ser det här.

 

Nu vet inte jag vilket som är roligast. Jag försökte att hitta klippet med bobåkaren men på nästan alla klipp hittade jag detta. Skrattade ännu mer.

Men jag hittade klippet till slut. Sätt på ljudet

 

 

 

 

 

 


Grannländerna

Vinner inte Sverige i Eurovisionfestivalen i maj så kan vi ju hoppas på Norge igen eller varför inte Danmark? Det är nämligen svenskar som har skrivit båda vinnarlåtarna som blev klara igår.
Norges låt "My heart is yours" är skriven av Fredrik Kempe och Norges "In a moment like this" har Thomas G:son, Henrik Sethsson och Erik Bernholm skrivit. Extra kul är det ju att en av dessa är från min hemstad. Gissa vem liksom. När jag var yngre tyckte jag han var slående lik den norske komikern Fleksnes som gick på tv då (på stenåldern). Det sa jag till honom också, minns inte hur han tog det men.

Mer kan du läsa HÄR (dock inte om Fleksnes)Nån snygging blir jag aldrig

Jag lekte lite i Photoshop, men ja, jag har mycket kvar att lära och nån snygging lär jag aldrig bli hur mycket jag nu lär mig att retuchera bilder. Jag tänkte jag skulle göra mig lite smalare och få något större ögon, ja det gick ju sådär, visst jag fick större ögon men, ja jag ser ju väldigt ledsen och sjuk ut eller hur? Mm några timmar till i programmet alltså.


FÖRE

 

EFTER

 

 


Avatar och Lasse Hallström

Jag har sett på flera sidor att folk gör om sina ansikten till Avatarfigurer i Photoshop. Sånt vill ju jag också kunna ju! Jaja några 100 timmar till så kanske jag kan få till en blå färg i fejjan eller nåt. Läste också nu att Lasse Hallströms film "Dear John" puttat ner "Avatar" från förstaplatsen när det gäller klirr i kassan på en dag. Där ser man!

Snart är det Alla hjärtans dag och som vanligt har jag ingen speciell att ge nåt till, jo min dotter såklart så vi får se vad det blir för nåt. Min dotter kan ju skriva en dikt som hon gjorde när hon var liten. Det räcker gott, eller det går bra med hela frysen full med mat också faktiskt.

Har ni kommit på nåt ni ska ge till er partner/familjemedlemmar?

Har haft inne den här bilden förut men den är bara för söt. Min dotter var väl 10 eller nåt.

 

 


Klimathotet kan vara överdrivet

"Det finns hopp för jordens klimat. Riskerna för våldsamma förändringar och accelererande temperaturhöjningar tycks vara mindre än vad man tidigare trott. Det framgår av två nya studier.

Sammantaget antyder de nya rönen att de värsta klimatprognoserna troligen är felaktiga.

Men studierna avslöjar också hur bristfälliga våra kunskaper om klimatet är och att vi bör vara ytterligt försiktiga med att dra långtgående slutsatser utifrån det vi vet i dag.

Varningen är extra befogad just nu, med tanke på hur politiserad klimatfrågan blivit. Även forskare har hävt ur sig påståenden som saknat grund. Ett av dessa påståenden, att glaciärerna i Himalaya kommer att smälta bort inom 25 år, letade sig till och med in i den senaste rapporten från FN:s klimatpanel (IPCC)."

Mer kan du läsa HÄR

 

Ja men är det inte det som många hävdat länge? Att det är mycket överdrivet? Kommer inte jorden att gå under 2012 nu då? Fan då får jag sluta att bygga min flygande flotte då suck.

 

 


8 timmars sömn

Jag skulle gå och lägga mig rätt tidigt var det tänkt, ja när bakgrunden var klar men så blev det inte riktigt. Jag kunde inte lämna en kompis på msn som var helt förstörd. Jag kände att jag inte kunde gå och lägga mig innan jag visste att hon var okej så 4.30 kom jag i säng och sov till 12.38. Det var ett tag sen som jag sov 8 timmar men det behövdes väl eftersom jag bara sov 4 timmar igår.

Idag är det söndag, usch även om man är arbetslös så är det en förbannat trist dag eller hur? Det är något med söndagar som får en att bli lite deppig liksom, känner ni samma som jag? Ni arbetslösa menar jag.

Jag satte på Nanne Grönvall på Spotify och hörde den här låten som jag blev lite gladare av iallafall. Hittade ingen bra kvalité men man hör låten iallafall.


 

 


Tadaaa!

Jag vet, det är inte världens snyggaste design men jag har ta mig FAN gjort den själv! Nu får den vara där, i en vecka eller två innan jag kommer på nåt annat kul. Jag ska nog bli en som byter en gång i månaden, hm det där känner jag igen, just det ja, trosbytardan varje 25e!

Så säg nu vad ni tycker men var inte FÖR elaka, jag är som sagt var ny på Photoshop och jag har inte världens bästa fantasi men hey jag har gjort den själv!

Det är trixigt som fan men skam den som ger sig. Jag ska nog bli proffs nångång jag också när jag nu inte blev fotbollsproffs.


Det glider för Sverige

"Emil Jönsson var fullständigt överlägsen i OS-genrepet i Canmore.

24-åringen ryckte tidigt ifrån det övriga fältet och kunde defilera i mål, nästan 100 meter före övriga fältet.

– Det var fruktansvärt skönt, säger Jönsson."

Mer kan du läsa HÄR


Igår vann Charlotte Kalla och idag Emil Jönsson, jag pratar om skidor, ja dom måste ju nästan ha tränat massor inför det här med så mycket snö över hela Sverige. Det finns OS-hopp vill jag lova!
Dom kom, dom sågs och dom stupade

Samma skit varje år. Det verkar nästan som att dom tar några bidrag på måfå bara för att dom inte orkar lyssna på alla, då blir det så här. Dom jag tyckte var någelunda bra var Ola, Jessica och Linda men Salem? Och dom där slafsiga killarna vad dom nu hette, nej tack. Den som fick högsta betyg av mig det var Dolph, 195cm lång och mycket muskelmassa men som han dansade och sjöng och banne mig att han fått tillbaka svenskan utan någon hörbar brytning. Han som bröt redan efter ett halvår i USA vill jag minnas i en intervju.
Ketchupeffekten

Jag har ju som bekant suttit i många timmar framför Photoshop och när man arbetar med det ska man inte göra något annat överhuvudtaget kom ihåg det. 19.20 gick jag ut till köket för att skala potatis, sätta dom på plattan, lägga ett torskblock (läs pollock) i botten på en form. Blandade ihop lite mjölk, valios 10%iga grädde, ketchup och salt. Det ska även vara dill över men det hade jag ingen. In i ugnen, gick tillbaka till datorn i väntan på att potatisen skulle börja koka, då skulle jag ut och sänka plattan och flytta på locket...var det meningen iallafall. Klockan 20 kom jag på att Melodifestivalen var, satte på teven, just jävlar, potatisen...som kokat på 6an i typ en halvtimme. Ljudet på teven blev lite hög så katterna blev stressade och började pipa, ut i köket och ser, ja jag såg fan inget vatten iallafall, potatisen hade fastnat i kastrullen och eftersom det inte var ren grädde och pollocken säkert hade 60 % vatten i sig hade det skurit och såg ut som nåt som man kan hitta uppspytt utanför en krog. Just det, ljudet på teven ja, jag skulle sänka men ja det kan man ju inte göra utan fjärrkontroll, den var väck och den hade jag ändå haft 2 minuter innan men nu var den som uppslukad. Jag sprang omkring som en skållad råtta i alla rum, lyfte på kuddar i soffan, tittade tom i soporna, jag letade i 5 minuter och hittade den sen mellan diskbänken och spisen där det är en stor springa. Ja, man ska ha ketchup eller ja, JAG har ketchup över allt när jag ska äta men vet ni vad, den var ju slut så det smakade mest nåt som dom gamla klagar på, INGENTING. Nu vet jag vad jag har att vänta mig på "hemmet". Från att ha suttit still i flera timmar händer allt på en gång liksom. Nej Johan, jag har varken fiskat fisken, mjölkat kon, plockat tomaterna eller skördat potatisarna själv sorry.

Bilderna har jag tagit utan dåligt samvete

 

 


Ola i topp enligt läsarna

"Aftonbladets läsare är övertygade.

Ola är ostoppbar i kväll – och Jessica Andersson gör lundapågen sällskap i finalen.

– Det är en traditionsenlig tippning, säger Aftonbladets musikrecensent Markus Larsson, som är på plats i Örnsköldsvik.

Enligt Aftonbladets läsare är det Ola med bidraget "Unstoppable" och Jessica Andersson med "I did it for love" som går vidare till finalen efter kvällens första omgång av Melodifestivalen."

Mer kan ni läsa HÄR

Näe jag håller faktiskt inte med. Jag tror att Linda Pritchard kommer högre upp än det som står på Aftonbladet. Dom andra låtarna var riktigt tråkiga.

 


Donky Sune

Ja ni kan ju bara gissa. Just det, jag är envis som en åsna. Jag har hållit på med Photoshop i några timmar igen. Fick till en ganska snygg bakgrund, nöjd satte jag in den i stilmallen, hm näe, det får allt ta och göras om, på´t igen bara. Så här kommer jag sitta tills jag sitter här som ett benrangel (yeeeeeees) för jag har inte ätit nåt sen kl 20 igår men hey snart kommer jag med en bakgrund så snälla efter alla mina timmar och ny som Photoshopanvändare hoppas jag inte att ni buar ut mig och raderar mig från Bloglovin? Visst? Eller? Men envis är jag så jag ger inte upp. Men jag hoppas inte att jag fastnar framför Photoshop inatt också. Vill helst somna innan...ska vi säga 4? Måste ju vara vaken till min bloggdotter Malin kommer hem från festen, det är mitt kall i livet, att veta att hon är okej varje helg typ men hon är allt bra go den däringa BajsMalin!

Idag blir det fisk i ugn med potatis. Göttdäh! Förlåt, kom in lite dialekt där.

Vad ska ni göra ikväll?


Melodifestivalen

Ni har väl laddat upp med god mat, godis i massor, köpt tidningen/tvbilagan och bara sitter och väntar på höjdpunkten ikväll va? Inte? Nähe inte jag heller faktiskt men teven får vara på så får vi se om jag vickar med stortån till nån låt. Jag hörde ju låtarna inatt på nätet och jag måste säga att jag blir inte imponerad av någon låt än men det kan ju ändra sig, jag brukar vara lite trögstartad och måste lyssna flera gånger för att jag ska tycka att en låt är bra. Melodifestival blir det iallafall vare sig jag tittar på det eller inte.

Vem vet jag kanske somnar redan vid 19, jag satt med Photoshop till 7 imorse och vaknade igen runt 11 så jag är rätt trött faktiskt. Vi får se hur det blir med det också.


Rabih ute ur Let´s dance

"Fotstukning, lunginflamation, partnerbyte och gallsten. Oturen fortsatte in i det sista.

Och i kväll fick han även tittarna emot sig.

– Det är sådant som händer, säger han till Nöjesbladet.

Han verkade riktigt taggad i kvällens ”Let's dance”. Cha-cha-cha-dansen till den gamla discodängan ”Funky town" fick inte så bra poäng, men väl fina ord från juryn. Men tittarna var mer svårflirtade.

Rabih Jaber och Maria Lindberg blev sista paret ut efter Marcus Birro och Helena Fransson.

Men Rabih tar förlusten med en klackspark"

Mer kan du läsa HÄR

Ja då åkte han till slut ut då Rabih. Det var väl för väl det då, synd bara att han inte gjorde det lite tidigare så kanske Agneta Sjödin hade fått vara kvar nu.
Bilden har jag som vanligt snott lånat på samma sida

 

 


Melodifestivalen imorgon lördag

Ja imorgon är det då dags för den första delfinalen i året Melodisfestival. Den går av stapeln i Örnsköldsvik. Du kan nu tjuvlyssna på låtarna om du känner för det. Jag har gjort det och jag tyckte att EN låt var bra och det är Linda Pritchards låt. Den hejar jag på imorgon iallafall. Jag saknar dock att det inte är en enda stor tävling som förr i tiden då hela släkten var samlad och vi skrev upp på papper vilka som röstade på vilken och hade naturligtvis den enormt stora Aftonbladet som var flera meter i diameter på den tiden framför oss på mittuppslaget där alla bidragen var synliga. Det var tider det. Här kan du lyssna på låtarna.Jag kommer inte att kunna sova inatt

Jag skulle se på film, jo men tjena, jag somnade efter en kvart och sov i nästan 3 timmar. Vaknade 19.30! Suck.

Visst har Sverige börjat på att verkligen ta för sig igen när det gäller skidor? Nu har Charlotte Kalla visat guldform igen när det bara är 1 vecka kvar till OS. Det gillar vi! *Klapp klapp*

Någon mer än jag som tycker att Linda Hamilton bara blir snyggare med åren? Tjejen som spelade Skönheten i serien Skönheten & Odjuret, Terminator 1 & 2. Nu vill hon spela Terminatorn. Hon är 53år mina vänner, gosh, hoppas jag ser lika fräsch ut som hon när jag kommer upp i den åldern (om si sådär 30 år..harkel).


Ofrivillig promenad med två onda fötter

I veckan fick jag ett papper från Arbetsförmedlingen att det skulle finnas jobbcoacher på folkets park här i min stad mellan 10-15 och kunde man inte komma av någon anledning skulle man höra av sig till sin handledare på AF. Jag kan knappt gå 10 meter utan att jag får ont i mina fötter och i det här väglaget och mådd överallt gör det ännu ondare men eftersom det stod att man skulle höra av sig om man inte kunde komma så trodde jag ju då att man var tvungen att gå dit. Sagt och gjort, vägen dit var smärtsam. Kollade runt lite och pratade med en kvinna om mina arbetshinder och jag har en coach på AF just därför och undrar om jag egentligen var tvungen att vara där eftersom det gällde jobb för fullt arbetsföra människor. Vi fick tag på en fd handledare till mig och frågade. "Men oj, vi som ringde runt till alla som har (namnet på min handledare) men vi måste ha missat dig då". Suck, japp det hade dom gjort. Varför jag ens fick lappen vet jag inte men det var en miss alltså. Så efter 5 minuter gick jag hem igen, med dom här fötterna och detta väglaget. Det är inte kul och jag undrar om jag inte ska ringa min handledare och be om att få en värdecheck på en korv med bröd eller nåt för besväret. Jaja, jag kom ut, vi har sol och jag köpte kattmat så lite nytta hade jag väl av promenaden då.


Facebook kapades av bedragare

"Bedragaren låtsades vara Anna Millegård, 25, på Facebook.

Och när ”Anna” bad sina vänner om hjälp när hennes bank krånglade, lurade bedragaren åt sig 70 000 kronor.

Men banken vill inte betala tillbaka några pengar till de lurade – eftersom de själva lämnat ut bankuppgifterna.

Nu varnar polisen för den nya typen av bedrägeri.

När Anna Millegård i onsdags skulle logga in på sitt Facebook-konto fungerade plötsligt inte inloggningsuppgifterna.

Efter ett par försök gav hon upp, och gick istället in på Hotmail. Där låg ett öppnat mail med begäran om nytt Facebook-lösenord."

Mer kan du läsas HÄR

Jag förstår nog inte riktigt detta. Hur kan man skicka dosnummer till någon som säger sig ha en dosa som inte funkar? Undrar man inte som vän hur det kommer sig att en vän har så mycket pengar på banken och hon måste ha allt på en gång? Över mitt förstånd faktiskt att detta kan ske. Men men. Lämna inte ut några kontouppgifter över huvudtaget till folk!

 

 Fredag igen

Om du hade sett 12 meter höga höbalar i en stor fyrkant, hur hade du då reagerat? Klart man går dit och tittar? Står det sen så i 4 år och ingen klagar över det gör det väl inte så mycket att det är ett hus bakom allt det där? Lagen säger annorlunda. Bonden är tvungen att riva sitt "slott" som han så smart hade byggt svart.

Idag är det fredag och det innebär ännu en kväll med Let´s dance. Marcus Birro som förövrigt ska bli pappa igen (håller tummarna) har ju blivit bättre på att dansa men det verkar ju inte gälla när tittarna röstar (tänker på Agneta Sjödin som åkte ut förra fredagen).

Imorgon är det också Melodifestivalen med Dolph Lundgren som programledare, får väl se hur det blir, undrar vad dom överhuvudtaget tänkte på när dom frågade honom för det här jobbet. Har han humor? Kan han bräda Petra Mede och Lena PH i humor på scen? Det återstår att se, hans familj hölls nyss som gisslan efter ett inbrott och Dolph själv var inte hemma men skickade torpeder efter inbrottstjuvarna men hittade dom tyvärr inte.

Idag ska jag till Arbetsförmedlingen på nåt jobbcoachtjofräs står det i mina papper. Får väl gå dit och se vad dom har att säga och erbjuda. Solen skiner iallafall och det är ju positivt!


Baby hit me one more time

Jag uppmuntrar absolut inte våld, inget våld överhuvudtaget och speciellt inte mot kvinnor eftersom jag själv varit utsatt för det men det här klippet fick mig verkligen att asgarva (ja jag är trött som sagt). Om man bortser ifrån att en i raden av Tiger Woods älskarinnor inte tycker att hennes ansikte hör hemma på en golfboll så är tanken rätt rolig. Att det sen demonstreras hur hennes ansikte kan komma att se ut efter några slag på en golfbana gör det bara ännu roligare. Som sagt, tar hon illa vid sig så är det bara att beklaga men själva tanken ni vet. Sen kan ju Tiger tänka "Se men inte röra" när han släpar med sig alla bollarna.

Se klippet HÄR


Dags att skaffa glasögon?

Klockan är 2.35 och det är egentligen normalt att vara trött vid den här tidpunkten på dygnet so don´t blame me liksom. Jag läste fel och fick genast en bild i huvudet.

Min bild var att det stod GuDrun och tänkte direkt på Gudrun Schyman gå in i bastun och kanske hade en odör som dödade 3 stycken, vad vet jag vad hon luktar efter 3 timmars dansträning.

Detta var det egentligen..

 

 

 

 

 

 

 

Jag förstod lite bättre efter den här texten och bilden. Gudrun har ju nästan alltid glasögon liksom så det var ju inte hon.

 


Maria Montazami - beroende av läppstift

En reporter och ett kamerateam kom till Marias lya i Sverige när hon var hemma och hälsade på nu när Gaygalan var. Hon är ju tusen gånger bättre än vad Anna Anka någonsin kommer att bli. "Jag är hellre fattig och har stil än att ha massor med pengar och vara en bitch". Hon får panik nu när hennes favoritläppstift slutar att göras, hon har använt samma typ av läppstift i 5 år. Maria duttade på lite läppstift på reportern(hon var kvinna) och reporten går för att titta hur det ser ut och lämnar micken i soffan. Maria tar upp den och tycker att den är jättegullig för att det står Aftonbladet på, där bröt jag ihop av skratt. Vad har dom för mikrofoner i USA egentligen?

Kolla klippet HÄR


Mia och Bert

Pratade med Mia i telefon förut.

Mia: Såg du "Du är vad du äter" förut eller?
Jag: Ja men jag har sett det förut, det var repris.
Mia: Men asså han är ju så jävla ful, hur står hans fru ut att ens titta på honom?
Jag: Han kanske har NÅT du vet Mia, precis som du har vart kär i mig en gång i tiden *retsamt skratt*
Mia: Men du var ju söt iallafall. *Tuggar på en banan*
Jag: Vadå VAR söt? Och det är jag inte längre menar du?
Mia: Jooo menar inte så *fortsätter att tugga*
Jag: Hur menar du då?
Mia: Ja men då var du lite mindre att ta i om man säger så.
Jag: Du menar att du får bläddra lite längre nu för att få tag i det du är ute efter? *skrattar skämtsamt*
Mia: ---
Jag: Hallå?
Mia: ---
Jag: Mia, dog du eller? Har jag rätt?
Mia: *Sväljer resten av bananen och får luft om än lite tystare och dröjande* ..jaaaa precis.
KLICK!

Ja vi kan ju låtsas att min mobil dog eller nåt.. jag skämtade bara med henne om att batteriet dog mohaha.


Lite av varje

"MTV:s nya skandalomsusade serie ”Jersey Shore” kommer att börja sändas i svenska MTV söndagen den 21 mars.

Serien som har blivit en stor publikfavorit i USA, med den ena skandalen som avlöser den andra, kommer nu att börja sändas i Sverige.

Premiärdatumet är satt till den 21 mars och serien planeras att sändas söndagar klockan 20.50."

Mer kan ni läsa HÄR

Jaha ska det bli ännu en såpa där fylla, bråk och sex ska hägra? Är inte det lite uttjatat?

 

 


"Skådespelerskan Brittany Murphys död fick fart på spekulationer om ätstörningar och drogproblem.

Nu offentliggör rättsläkaren resultatet från blodproverna som togs i samband med obduktionen:

Dödsfallet var en olyckshändelse.

Brittany Murphy, känd från filmer som "8 mile" och "Sin City", avled den 19:e december förra året.

I slutet av december var obduktionen klar.

Men rättsläkaren i Los Angeles ville inte uttala sig om dödsorsaken förrän resultatet av blodproverna som togs i samband med obduktionen var klara."

Mer kan du läsa HÄR

Det var väl för väl att det bara var en olyckshändelse då men fruktansvärt ändå.


 

De har gift sig och skilt sig två gånger.

"Nu kan det bli tredje gången gillt för rap­stjärnan Eminem, 37, och hans exhustru, Kimberly Scott.

De har återförenats och ska bli föräldrar igen.

– De är överlyckliga över tillökningen, säger en källa till veckotidningen Star"

Mer kan du läsa HÄR

Men, finns det någon artist som har skrivit så många texter om sitt ex som Eminem undrar ju jag? Finns det någon som har skrivit så mycket skit om sin fd fru som han? Men doppa snalen i henne det kan han!

 


Carola uttalar sig om jordbävningen i Haiti

"Framför Port-au-Princes förstörda katedral ser Carola Häggkvist tecken på jordens undergång.

Jordbävningskatastrofen i Haiti som dödade 150 000 människor var enligt sångerskan inte oväntad för en troende.

– Det står i Bibeln att det här ska ske i sluttiden, säger hon.

Carola Häggkvists rundresa bland ruinerna i Port-au-Prince slutade i går vid katedralen i stadens centrum. Tidigare under dagen hade hon träffat sitt fadderbarn Edens och det tidigare fadderbarnet Celecuinne."

Läs mer HÄR

Carola är nu i Haiti och gör PR och hämtar information till Hoppets Stjärnas gala där det ska samlas in 18 miljoner till återuppbyggnad i Haiti. Är detta ett slutskede? Är det vad Gud vill? Att folk ska lida? Då förstår inte jag varför så jävla många tror på nån som är så elak.

Nu uttalar sig biskopen Lennart Koskinen, Carola har fel, det står inte alls i bibeln. Läs mer om det R

 

 

 

 


Jag vann Buddyn!

För ett tag sen skrev jag ju om den lilla söta usbfiguren Buddy från Prylsmart. En tävling som gick ut på att länka på så många ställen som möjligt så var saken biff. Sagt och gjort. Jag länkade den på 3 ställen och nu fick jag ett meddelande på Facebook om att jag hade vunnit den. SÅ glad för den är ju bara SÅ söt. Här är inlägget . Yeeeeees!


Städa med Rix FM i öronen

Att städa är ju rätt trist, man går och plockar och bara önskar att nån annan kunde göra det åt en eller hur? Jag har kommit på knepet! Jag älskar Rix MorronZoo då Roger, Titti och Gert hade det, i fredags slutade Titti med att vara en av dom tre och Sofia Wistam tog vid istället. Titti gick istället över till att vara där på eftermiddagarna. Nu till det inlägget handlar om. Musiken, alltså musiken, VARFÖR i helvete säger dom nytt och fräscht när man hört låtarna i flera år? DET mina vänner kan få vem som helst att börja städa i ren frustration. Man städar som aldrig förr med små åskmoln över huvudet. Det är effektivt må jag säga. Så har ni svårt att komma igång med dammvippan, sätt på Rix FM och ta del av allt "nytt och fräscht" dom har att erbjuda. Nu fortsätta med ilskan och blixtrarna över huvudet. Adios!


Rasade i vikt av tv-spel

"Lara Roberts, 38, tappade 50 kilo – genom att spela tv-spel.

– Jag känner mig född på nytt, säger hon.

En timmes tv-spelande om dagen är kanske inte vad man normalt förknippar med viktminskning. Men Lara Roberts överviktskilon rasade.

Efter att ha fött sin andra dotter började Lara tröstäta. Snart stannade vågen på 114 kilo, skriver News of the world."

Mer kan du läsa HÄR

 

När jag först läste artikeln såg jag alla tevespelande killar jubla av lycka, dom kunde spela tv-spel men ändå gå ner i vikt, sen fortsatte jag och insåg att det egentligen handlade om ett spel där man faktiskt inte sitter ner i soffan ens. Tjejen i artikeln spelade ju Wii och inte bara det, ett spel där man tränar! Jag blev lurad som alla andra såklart av rubriken. Men congrats till att ha gått ner 50 kg och slipper skämmas över din kropp om din man vill doppa lite snale!

 

 


Hemlösa får hjälp

"Köldskador, frostskador och blöta kläder. Extremkylan är skoningslös mot de hemlösa. Nu öppnar kyrkor i landet sina portar. Och politiker skänker bort sina gamla sovsäckar.

– Det löser ingen politisk fråga men det hjälper akut för stunden, säger Annelie Enochson (KD), som står bakom initiativet.

Upp till 35 grader minus och inget hem. Offren under årets rekordkalla vinter är landets hemlösa.

– Vi ser tydligt att folk far väldigt fysiskt illa. Människor som tidigare inte haft missbruksproblem dricker alkohol för att värma sig medan andra får köldskador, säger Anna Johansson, enhetschef på Stadsmissiongården i Stockholm till Metro.

"I slutet av förra veckan ställdes ett insamlingskärl upp i riksdagen. Kärlet är redan halvfullt.

– Vi har fått in flera sovsäckar och liggunderlag, säger Annelie Enochson (KD), ordförande i riksdagens kristna grupp."

Läs mer HÄR

För inte så länge sen så sa ju politikerna att vi inga hemlösa har i Sverige och nu ger alltså bort sina gamla sovsäckar till folk dom inte tror behöver dom eftersom alla verkar ha tak över huvudet enligt dom. 

Dom kan väl slå upp ett stort jävla militärtält nånstans med värme i och låta arbetslösa få jobba där för att förse dom hemlösa med nödvändigheter. 2 flugor på smällen liksom. 

Ny favoritbloggare och fisar

Jag var inne på bloggen "Innan du fanns" förut och där hade Linda skrivit om en annan bloggare, Mona. Hon ligger just nu på sjukhuset efter att ha gjort en Gastric Bypass-operation, där man stryper magsäcken. Jag gick in där och började garva det första jag gjorde. Tjejen har sån humor jag gillar så henne kommer jag att följa helt klart. I detta inlägg skriver hon om att hela buken fylls med luft så att man fiser, släpper väder, brakskiter jättemycket efteråt. Det får mig genast att tänka på alla mina koloskopiundersökningar jag har gjort där en lång och böjlig slang går in i skitan på dig med en kamera på. Det är obehagligt eftersom hela slangen ska upp i hela tjocktarmen, sen sprutar dom in luft i magen och då fattar ju alla, luften ska ju UT också! Man känner hur det börjar bubbla i magen och man verkligen håller sig för man vill ju inte brakskita i rummet med 3-4 personer därinne men jodå det ska man, det är väl enda gången då man verkligen FÅR släppa sig utan att man känner skam (ja vissa bloggare skäms inte för att släppa sig öppet och ljudligt har jag fått lära mig). Medan slangen rör runt i magen och det gör ont ligger man också och håller sig och håller man sig så är man spänd och spänd får man INTE vara på en sån här undersökning för då dras tarmarna ihop och det gär ännu ondare. "Slappna av! Andas långa andetag", det var sånt jag fick höra sist och jag skrek efter mer morfin vilket jag inte fick "slappnar du bara av så gör det inte så ont". Där och då kunde jag dragit ut slangen och strypt fanskapet, det GÅR inte att slappna av när det gör så satans ont. Iallafall så var min mage så fylld med luft att jag bara var tvungen att släppa lite på det. "Hoppsan vad duktig du är!"hörde jag och då kände jag mig som ett barn som precis suttit på pottan och gjort nr 2, bara väntade på att få ett bokmärke eller klistermärke men det uteblev. Efteråt ligger man i ett bås med bara ett draperi till nästa patient som kanske inte alls har gjort samma undersökning. Gaserna finns kvar så dom MÅSTE ut. Sist trodde jag att jag var ensam i rummet och ingen brevid mig så precis när jag hade lagt av en riktig rejäl brakskit och riktigt kände hur magen blev mindre hörde jag lite försiktigt "Oj då", jag var alltså inte ensam, bakom draperiet låg det en tjej i 20årsåldern och då skulle jag kunnat ha blivit en våt fläck men jag fann mig fort och svarade "Ja det verkar vara en gasläcka här!" Då skrattade vi båda och jag fortsatte att släppa mig. Eftersom man dricker 4 liter lavemang och man är helt ren i magen så luktar inte gaserna nånting, det är väl också enda gången det inte gör det på  mig ska jag säga, fråga min dotter och mitt ex.

Gå nu in och läs Monas blogg för den är riktigt rolig. Hon uttrycker sig så som jag bara älskar. Humor is the shit!Stora bloggprisets vinnare och hederspristagare

Ja då var det slut då. Det var kul att få se alla pristagarna live så att säga.

Kultur&Nöje: 365 saker (som jag ville)
Politik & Samhälle: Farmor Gun (himla kul faktiskt)
Design & Inredning (Kände inte igen nån)
Prylar & Teknik: Moderskeppet (som jag ville)
Vardagsliv & fritid: Heja Abbe (SOM jag ville att denna blogg skulle få pris. GRATTIS!)
Sport: Bara ben på Glenn Hysén (som jag ville)
Mode: Kenza (som jag inte ville men var hur tippat som helst)

En hederspristagare fanns också, dock inte på plats men Aftonbladets chefredaktör Jan Helin träffade ingen mindre än: Carl Bildt!

Se intervjun och överlämnande av priset HÄR


Stora bloggpriset!

"Vilka är Sveriges bästa bloggar?

Nu har folket lagt sina röster.

Och på Stora Bloggpriset-galan i kväll får vi svaret.

Pernilla Wahlgren, teknikbloggen Lilla gumman och modebloggaren Kenza. Det är några av de 35 nominerade som tävlar om Stora Bloggpriset 2009.

”Massiv trend”

På en gala på Nalen i Stockholm i kväll koras segrarna i sju olika kategorier. Vinnarna utses av svenska folket – drygt 57 000 röster har kommit in."

 

Mer kan du läsa HÄR

Du kan se galan live på Aftonbladet.se kl 20!

Dessa är nominerade och dom inringade vill jag ska få pris

 

 

Moderskeppet har hjäpt mig mycket när det gäller Photoshop, dom visar videos på hur man gör saker och ting och det är en kanonsida!

Bara ben på Glenn Hysén läste jag när TheCritics gjorde en recension på den bloggen. Den är rolig men mest intressant för dom som gillar fotboll och IFK Göteborg såklart.

Style by Kling vill jag ska vinna just för att hon känns närmast

Heja Abbe är en blogg som man blir varm av att läsa, både Alex Schulman och Linda med bloggen Innan du fanns ville att vi skulle rösta på Heja Abbepappan. Jag gjorde som jag blev tillsagd och jag hoppas innerligt att han också tar hem priset.

365 saker är en bra blogg som man kan få många tips från.

 

Lycka till säger jag!

 

 

 

 

 


Hjälpte Carro med två sötnötar

Idag har det snöat...ja just det, igen! Och idag var jag bjuden till mina föräldrar ihop med min dotter på middag. Jag tänkte först gå men när jag var en bit på väg så insåg att jag då inte hade kommit fram idag. Det var två steg fram och ett steg bak typ. Jag tog en buss som stannar strax utanför deras istället. Pappa hade gjort kycklingfilé med currysås med lök och äpple i. Det var gott. Till efterrätt blev det rabarberkräm som var så surt att en citron hade varit bättre att stoppa i käften, jag riktigt kände hur hela tungan krullade ihop sig.
Pappa skjutsade mig sen till Carro som var själv med sin dotter Josefine och grannens pojk Cash, ja han heter faktiskt så. Hans pappa är amerikan. Cash kommer bli en hjärtekrossare när han blir stor. Stora blå ögon med mörka långa ögonfransar, skrattgropar och en grop i hakan. Barnen är 20 månader, det skiljer 2 veckor på dom bara. Det var kul att träffa dom och alltid lika kul att träffa Carro. Jag har fått lov av Cash mamma att lägga ut lite bilder på honom, han var dock inte still en sekund och med min kamera blev det fartränder så jag har ingen närbild tyvärr.

Suddig bild jag vet, den som vill får gärna skänka mig en digitalkamera

 

Mamma Carro och Josefine

 

 


Desperat hemmafru blir lesbisk

"Nu försöker ”Desperate housewives” höja temperaturen.

Under den nya säsongen blir en av skådespelerskornas rollfigurer lesbisk."

Lite mer kan ni läsa HÄR

 

Härligt, äntligen händer det nåt kul i den där serien! Wihoo.

 

 

 

 


Det får inte plats mer snö nu!

Igår började det att snöa igen...och det har inte slutat än! Det är så mycket snö överallt att dom har svårt att veta vart dom ska göra av allt. Det blir säkert kul till våren sen när det smälter bort, dom får vara beredda på översvämning i varenda brunn, varenda källare, ja varenda vrå. Idag är det inte en rolig dag att gå ut i men just idag ska jag gå ut. Jag ska på middag hos mina föräldrar kl 12, dom brukar hämta mig men jag är glad för deras skull att jag sa att jag tar mig dit själv. Sen kl 15 ska jag till Carro och hjälpa henne med två små teltingar. Hennes dotter och grannens lille son. Självklart ställer jag upp på det.

Igår var jag trött redan vid 21 och bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt, jo men tjena, vid 00.00 hade jag fortfarande inte gått och lagt mig, det trötta hade försvunnit. Jag och dottern satt på Facebook och pratade fram till 3.09 närmare bestämt och eftersom jag inte kan släcka lampan och sova direkt läste jag ut Carolina Gynnings bok "Ego Woman". Den var bra men "Ego Girl" är bättre.
Jag hade ställt klockan på 10 men vaknade 9 av en full blåsa som inte hade i åtanke att få mig att sova längre, nej då. Det var bara att kliva upp så...GODMORGON!

Jo just det! Jag har blivit Veckans blogg hos en tjej med underbara fotografier. Titta gärna in hos henne. Josefine Foto känslor & tankar


Ungen är 3 år!

Den här hittade jag inne hos det roliga syskonparet cherin o mohammed.
Ungen är 3 år och spelar I´m yours på Ukulele. Han kan ju inte texten men är fruktansvärt duktig tycker jag.

Man skrattar lite av hans miner och blir varm.


 

 


Jackie Ferm och Patrik Bergholm vann Paradise Hotel

"Jackie Ferm, 19, vann ”Paradise hotel”. Men när hon ställde upp var det av en annan anledning.

– Jag har fått min hämnd på pappa, säger hon till Nöjesbladet.

I skandalsåpan – där spriten flödar fritt och sänghalmen yr som aldrig förr – var de elva deltagare från början. När alkoholorgien var över stod två kvar som vinnare.

Jackie Ferm och jokern Patrik.

Med den ökända brottslingen Svartenbrandt, numera Lars Ferm, som pappa och ett utvik i Slitz visste redan många på förhand vem hon var. Och pappan var anledningen till att hon ställde upp från första början. Hon ville hämnas."

Mer kan du läsa HÄR

Hon visade iallafall att man kan få pengar på ett lagligt sätt vilket hennes pappa inte verkar veta hur man gör för att få.

 

Bilden är tagen på samma sida

 

 

 


Blogg.se borde byta namn

Flera kvällar i rad har Blogg.se strulat. Inatt skulle jag skriva ett inlägg och lägga in bilderna från Gaygalan, första funka direkt, sen var det fel, jag testade igen, fel, kom halvvägs, fel, fick in andra bilden, tredje, fel, fel, halvvägs, fel, fel, fick in bilden osv. Jag försökte att få in dom i en halvtimme! Nu skulle jag kommentera på ett ställe, då stod det internt fel alla gånger..men nu efter en kvart fick jag in det. Blogg.se borde byta namn till BUGG.SE!


Inga Radziejewski

"Modellen Inga Radziejewski led av anorexia.

Men på catwalken reagerade ingen på höftben och revben som stack ut.

– En gång hörde jag en modellscout säga att jag hade för stor bak, säger Inga Radziejewski.

När Inga Radziejewski, idag 24, var som magrast vägde hon knappt 45 kilo till sina 180 centimeter.

Hon var svårt sjuk i anorexia – utan att själv förstå det.

– Kläder från designers som Christian Dior var så små att även en anorektiker som jag fick kämpa för att komma i dem, säger Inga Radziejewski till tidningen The Mirror."

Mer kan du läsa HÄR

 

Det är så jävla tragiskt sånt här. Hur kan det gå så långt att en modellagentur driver tjejerna till att bli anorektiska. Det är fruktansvärt och är det verkligen värt priset för modellerna undrar man. Är det inte bättre att få leva ett hälsosamt liv än att sluta som ett benrangel? Inga pengar i världen är värda sin vikt i guld om priset är att dö på kuppen. Usch.

 

 

Bilden har jag tagit på samma sida

 

 

 

 


Lärarna tar inte mobbing på allvar

"Glåpord, slag och sparkar. Ensamhet. Många lärare tar inte mobbning på allvar och har ingen koll på elevernas vardag. Det visar en ny granskning från Skolinspektionen.

”Det är inte alltid man vågar berätta att det inte är på skoj. Lärarna verkar inte vilja att det ska vara på allvar.”, säger en elev i Skolinspektionens granskning.

”När pojkarna knuffar eller retar och slår oss säger lärarna att de bara är kära i oss. Det får ni stå ut med.”, säger en annan."

Mer kan du läsa HÄR

 

Så sa även lärarna när jag gick i skolan för på den tiden var det ju så att det oftast var på skoj men jag måste säga att ungarna har blivit elakare med tiden. Dom som är lärare idag hörde säkert samma sak när dom gick i skolan och tror att det är likadant idag. Det är dags att öppna ögonen och inse att tider förändras och även barnen. Ta barnen på allvar om dom kommer fram och berättar vad den och den gjorde. Följ upp vad det handlar om, var lyhörd, lyssna!

 

 


Saker försvinner här

Jag har en tjuv här. Igår skulle jag göra mos och korv, när potatisen nästan var klar så skulle jag känna på den med min potatissticka, jag hade den i lördags så jag vet att den inte skulle vara långt borta. Jag letade i varenda låda, i alla skåp, tittade tom i kyskåpet, under spisen och i skafferiet utan resultat. I fredags skulle jag ha locket till min tillbringare, det var också helt väck. Man kan ju bli tokig för mindre eller hur? Jag dammsög förut, eftersom jag har en kraschad rygg så händer det inte ofta att jag böjer mig ner när jag ska dammsuga under soffan utan det får bli som det blir typ. Jag dammsög där och hörde att nåt slog emot listen vid väggen bakom soffan, böjde mig ner och vad var det som glimmade till? Jo just det, potatisstickan! Jag har en 8 månaders tjuv här. Under fåtöljen hittade jag locket till tillbringaren. Gör hon detta för att jävlas eller för att leka med? Jag vill inte tänka på vad som skulle kunna ha hänt om hon fått upp den i ögat eller i halsen. Skåpen i köket har jag fått tejpa. Papperskorgen i badrummet har jag fått ställa någon annanstans annars ligger allt utspritt som är där, igår samlade jag ihop saker säkert 10 gånger så jag tröttnade. Idag höll jag på att få vatten upp i skitan när jag satt på toa för som ni vet så gillar ju den stora katten att spola och det hade hon i tankarna innan jag var klar men jag hejdade henne i tid tack och lov. Det är high life här som ni märker. Ibland tycker jag mig höra dom fnissa åt mig när jag svär för 511e gången när dom har hittat på nåt bus. Förr var det min dotter och mitt ex mot mig och nu är det mina katter. Det är som att ha småbarn helt enkelt, kan man få bidrag för det??
Köpte marsvin på Blocket - åt upp det i tv

"De sålde sitt älskade marsvin på Blocket – men visste inte att djuret skulle bli huvudrätt.

I nya avsnittet av ”Landet brunsås” äter Erik Haag upp gnagaren.

– Fullständigt oacceptabelt, säger djurexperten Johan Beck-Friis till Nöjesbladet."

Läs mer HÄR

 

Jag säger bara, fy fan vad osmakligt! Det är ett husdjur för sjutton, då kunde dom lika gärna ha köpt en hund eller katt, det är samma sak. Blir det det nästa gång kanske? Jag har själv haft ett marsvin och skulle det var jag som sålde det och sen få veta att min kelgris blivit mat då hade jag anmält dom. Usch!

 

 

 


Maria Montazami - en gayikon

Maria Montazami, prisutdelare på årets GayGala, har tagit emot pris för årets bästa tv-program, Svenska Hollywoodfruar, och för årets vi älskar dig. Storslam till Maria! Hon fick stående ovationer från hela Cirkus där Gaygalan ägde rum ikväll. Hon är lite av en gayikon och tyckte det var jättekul att hon var så poppis i gayvärlden.

Se klippet HÄR

Maria Montazami tillsammans med Lotta Bromé
Lite bilder från galan


Programledare Petra Mede

 

Babsan och Christer LindarwFredagens utröstade danspar Agneta Sjödin och Tobias KarlssonAlcazar uppträdde såklartMariette Hansson blev årets homo och prisutdelare var Fredrik ReinfeldtAgnes uppträdde

Bilderna är tagna på Qruisers sida
Noomi Rapace årets hetero

"Först vann hon en guldbagge för sin roll som Lisbeth Salander – sen priset som årets bäst klädda kvinna.

I kväll utsågs hon till årets hetero på Gaygalan 2010.

Noomi Rapace är hetast av alla just nu.

Årets Gaygala, som anordnas av tidningen QX, har intagit Cirkus på Stockholm.

Pris till årets homo/bi, hetero och gayställe ska delas ut.

Och svenska kändiseliten är på plats.

Mona Sahlin (S), Lill-Babs, Fredrick Federley (C), Christer Lindarw, Mark Levengood, Pekka Heino, Victoria Svensson och Lotta Bromé är några av namnen som inte vill missa årets gala."

Läs mer HÄR

 

Jag har ju förstås hört att hon är bisexuell men det kanske inte är officiellt vad vet jag och ryktet kanske inte stämmer heller men kul att hon fick pris som årets hetero iallafall. Grattis till det.

 

 


En award till

Jag fick ju en award från Utlandsmamman igår och idag har jag fått en likadan av Doris/Doje. Jag lägger inte ut den igen men en länk får hon såklart. Tack snälla du för awarden. Kul att du tycker om mina berättelser om mina katter, det blir inte så ofta men ;)
Polis glömde tjänstevapnet på toa

Polisen glömde göra det allra viktigaste efter toabesöket var avklarat.

"Inte att spola.

Utan att ta med sig sitt tjänstevapen.

Polisen, som jobbar i Stockholm, hade nog en hel del annat att tänka på.

Efter att toabesöket var klart så gick personen tillbaka i tjänst.

Inget konstigt så.

Men polisen glömde tyvärr något oerhört viktigt.

Sin magväska.

Kvar på toaletten låg magväskan och tjänstevapnet. På en toalett som även är tillgänglig för allmänheten.

Så nästa person som behövde lätta på trycket kunde mycket väl fått en pistol på köpet."

Mer kan du läsa HÄR

 

Oj oj det kunde få förödande konsekvenser det där. 5 dagars löneavdrag blev det, hoppas det svider så pass att han tänker efter före innan han lättar på blåsan.

 

 


Zac Efron aktuell i ny Spindelmannenfilm

"Zac Efron är aktuell för att spela spindelmannen. Tobey Maguire har hoppat av inspelningen av den fjärde ”Spiderman”-filmen men nu är ”High school musical”-stjärnan hetaste kandidaten att ta över rollen, skriver Daily Star"

Läs om det HÄR

Blir det Zac Efron som blir den nya Spindelmannen så lär det rusa tjejer till biograferna för att se den det är jag övertygad om. Han är sockersöt och dom där ögonen kan få vilken tjej som helst att bli knäsvag, dock inte mig då ;)

Bilden är då tagen på samma sida


"Allt fler barn och unga säljer sex på nätet.

I polisens utredningar förkommer 11-åringar som fått betalt för att klä av sig framför webbkameran.

– Det kan handla om filmer där flickor gör avancerade penetreringar med föremål, säger Björn Sellström, kriminalinspektör på Rikskriminalpolisen."

Läs mer HÄR

Detta är ju fruktansvärt! Vart är Sverige på väg egentligen? Männen verkar locka med vad som helst för att ungarna ska klä av sig lite. Man kan inte annat än att bli mörkrädd när man läser sånt här.


Tävla om en klocka

"Jag är med och tävlar hos Adara om en valfri klocka från EC Wear Design .”


Vill ni vara med och tävla ni också så gå bara in på Adaras länk däruppe och följ instruktionerna, det funkar även för folk utan blogg. Skynda er för tävlingen går ut den 3 februari kl 12!Prideparaden 2008

Har ni aldrig varit på en prideparad förut så tycker jag att ni en gång i livet iallafall ska stå på någon av gatorna som den passerar på. Det är mäktigt som fan att vara en av alla dessa hundratusentals människor som har tagit sig dit för att titta. Sista gången jag var där var på Europriden 2008 och det är konstigt men det är alltid gaypoliserna som får dom flesta applåderna. Jag var naturligtvis tvungen att föreviga det hela med en video. Glöm för guds skull inte att sätta på ljudet, man ryser i hela kroppen, iallafall som homosexuell.

 

 


Alexandra Johansson fortsätter göra sin röst hörd

"Gunnar Axén, du som människa skrämmer mig. Känns lite fegt att du, en politiker inte vågar möta mig själv. Jag har inbjudit till samtal många gånger.

Att jag personligen är som en nål i ögat på er har jag redan förstått. Men att i en offentlig artikel kalla mig för ”såna som” och anklaga mig för lögner är ett slag under bältet som inte är värdigt en politiker. Och kanske finns det ett bättre sätt att uttrycka sig på?

Er politik har drivit mig och mina barn från vårt boende. En hyresrätt av lyx? Nja, en tolkningsfråga, borta är den i alla fall. Och inte förrän jag får rätten till att ha ett eget boende igen utan att behöva kampera på någons soffa anser jag att jag återfått mitt människovärde.

Er politik har gjort att jag gått från att vara sjuk till ”lat”. Hur mår man som individ av att ständigt få stämpeln att vara slö?"

Läs mer HÄRAlexandra är en av många många som blivit utförsäkrad från Försäkringskassan och har nu varit tvungen att flytta med sina barn. Hon är stark och har viljan att prata för både sig själv och alla andra som inte har orken att göra sig hörd. Hon talar inte bara för sig själv utan för ALLA.
Den som aldrig varit sjuk eller vart utan pengar vet heller inte ett skit om hur det är.
Debatten fortsätter!
Kallaste vintern på 50 år

"Kylan har varit extrem. En del orter har haft den kallaste vintern på 50 år. Till och med i storstäderna har snön vräkt ned.

Gävle och Linköping har inte haft så kalla temperaturer sedan 1966. I södra och mellersta Sverige får man gå tillbaka till 1987 för att uppleva en lika kall vinter som årets.

– Det har varit betydligt kallare än normalt i södra och mellersta Sverige, säger Johan Groth, meteorolog vid vädertjänsten Storm."

Läs mer HÄR
Alla kan ju inte ha undgått att det faktiskt är väldigt kallt och att snön ligger kvar sen den första dan den kom strax före jul. Det var länge sen som snön faktiskt ligger kvar, annars brukar det vara slask och grått ute. Men nu går tidningarna ut med att i en del orter är det kallare i år än på många många år. Men jag kan inte sluta att tänka på, står det inte så VARJE år? Det innebär ju att vi faktiskt går mot kallare och kallare tider? Jag minns ett år, tror det var 1993 eller -94, då hade vi -33 här vid Vänern. Då var det kallt som sjutton och jag vill minnas att skolorna hade stängt någon dag. Är inte helt säker.


Kan du läsa texten nedanför?

Fick detta mail av min syster nyss. Helt otroligt att man kan
läsa det utan att knappt staka sig nåt.
Hjärnan är helt otrolig!

Kan du lsäa dteta?

Braa 55% av floekt kan.


Jag kndue itne tro att jag fkaitkst kndue
frsötå vad jag lstäe. Den
fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan
kan, elnigt en undiöserknng i
Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig
som hlset, det edna
vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir
på rtät palts.
Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan
ädnå lsäa det unta ngåra
porlbem. Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer
itne vrjae bostakv för
sig, utna hlea odert som en hel.. Hägtfit va? Och jag som
altild ttort
att svata rtät viart vitgkit!Från 85 år ner till 60

Så fort jag vaknade kände jag efter i vaderna hur gammal jag var idag, det tar sig, från 85 igår är jag nu i en ålder av 60, kanske blir lite träning senare idag eller imorgon. Jag öppnade balkongdörren, ut flög två katter, jippie mer snö på balkonggolvet, vet inte vad det är med dom och snö men dom for fram och tillbaka ut, in, ut och in igen lekande, det är alltid så. Dom glömde tom av att det skulle vankas mat i köket. Jag stapplade ut till köket (inte lika mycket stappel som igår dock), gav kattskrällena vatten och lite torrfoder och när jag vände mig om stod dom där och viskade och pekade på mig, sen kastade dom varsin snöboll på mig och sprang iväg skrattande. Näe naturligtvis inte men i min fantasi var det så. Dom har verkligen haft high life här inatt. En tavla hängde på sniskan, min studentmössa som annars är på väggen låg på golvet, torkställningen låg vält med kläder och allt. Jag tror ärligt talat att dom bara väntar på att jag ska gå och lägga mig sen är det high five mellan dom och sen igång. Eftersom jag knappt hör nåt när jag tar ur hörapparaten så kan dom hålla på bäst dom vill utan att jag vaknar.

Igår skulle jag kolla på Wallander, jag älskar dom filmerna och har sett alla...trodde jag. Tydligen inte den första som visades igår. Blev förvånad men glad såklart. Medan jag satt där och såg på Johanna Sällström slog det mig att hon ju faktiskt inte finns längre, att hon avslutade sitt liv alldeles för tidigt. Så tragiskt för hon var en förbannat bra skådespelerska, gick in i varenda roll till 110 %, saknar henne i filmerna efter hennes död. Att man mår så fruktansvärt dåligt att man väljer att avsluta sitt liv, det är inte fegt, det är mod, det KRÄVS mod att göra det. Nu mår ju inte jag så dåligt som nån av dom som tar livet av sig och jag hoppas inte jag hamnar i den situationen att jag ens tänker tanken. Jag är för nyfiken av mig, jag vill inte missa min dotters utveckling, vill inte missa mina eventuella barnbarn och deras utveckling upp i vuxen ålder. Hoppas att livet ska bli bra för mig också en dag med jobb och ekonomi.


Grammygalan

"Sverige vann flera priser vid Grammy-galan i Los Angeles natt.

Bland annat sopade Lady Gaga-producenten RedOne hem segern i kassen för bästa dansalbum.

Sedan fick han mingla med superstars som Beyonce, Usher, Fergie, Pink, Rihanna och Kanye West.

De glittrande prisgalorna avlöser varandra i Los Angeles just nu.

Efter Golden globe-partyt här om helgen var det i natt dags för musikindustrins stora firmafest, Grammy, i jättearenan Staples Center.

Eftersom kategorierna under just den här galan är så frapperande många – man kan lätt få intrycket att skivbolagen vill täcka in alla – måste vissa priser delas ut timmarna innan tv-sändningen börjar."

Mer kan du läsa HÄR

 

Det är alltid kul när en svensk är med och vinner utomlands, det får Sverige lite mer på kartan kanske, om RedOne eller Nadir Khayat som han egentligen heter säger vart han bor förstås.

 

 

Grattis säger jag då!


Debatterna är i full gång

"Det var en hetsig debatt med ambitioner att visa enad front från båda sidor. Många frågor ställdes och få svar gavs.

Den som vann retoriskt var Fredrik Reinfeldt. Han konfronterade den nu kända pajkastningsretoriken med orden ”Ni löser inte era problem genom att skylla på mig”.

Han besvarade heller inte de klämkäcka giftpilarna utan följde sin retoriska linje med frågor som han sällan fick svar på.

De påminner om valkampanjen 2008 då McCain pekade på Obama, men Obama pekade på målen. De rödgröna ägnar för mycket tid att peka på Alliansen."

Mer kan du läsa HÄR

Debatten är i full gång mellan partierna. Alla var engagerade och dom flesta fick säga vad dom ville säga. Jag ändrar mig inte, jag har vetat i alla år vilka jag vill rösta på.

Se debatten HÄR

 

 


En försmak av att vara gammal

Igår tränade ju jag ni vet, här hemma till musik i 25 minuter. Jag använde muskler som legat vilande i över 1 år, imorse vaknade jag av att jag fick ett sendrag som hette duga i vänster vad. Hela dan har jag gått som om jag vore 85. Jag tar sats från soffan/stolen för att komma upp, än är jag stark i armarna, jag stapplar mig fram överallt, det tar hundra år att plocka upp något från golvet, jag förbannar att jag glömt en sak i köket och är tvungen att gå en vända till. Att ta på sig strumporna efter duschen idag var en resa bara det. Är det så här det är att vara gammal så vete sjutton alltså. Ska jag få så här ont dagen efter varje träning eller var det för att jag tränade på tårna i 25 minuter för att inte störa grannen under? Vaderna måste ju ha varit spända under hela den tiden liksom. Hoppas att det är bättre imorgon för då ska jag gå på det igen, jag har en lista på musik som är 50 minuter lång, undrar om jag orkar stuffa runt hela listan ut eller om jag pustar ut efter Madonnas "Revolver". Håll tummarna för att jag är 40 imorgon och inte 85!